Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nepszter1
addikt
Myproteinen hogyan tudok fontban fizetni ? Mert sokkal jobban jön ki mintha forintba fizetnék
mert így akkor az ízesített fehérje 2500.-Ft/kg áron jönne ki
-
syl5
őstag
Egyetek hagymás babot.
Reggelre plusz fel kiló.😀 -
Freddycom
őstag
Srácok, van olyan, h edzés után (tulajdonképpen bedurranás után) nem találja egy ér a helyét? Edzés közepefele kezdtem el érezni, a bal alkaromban, hogy 'pattog' egy ér, izommunkára, feszítésre úgy nyilalóan fáj, aztán annyi. Nyomkodjam, masszírozzam, várjak vagy mit csináljak ezzel a zsivány érrel?
-
aelod
veterán
válasz
goodboy007
üzenetére
Igen, rengeteg, de ha jól értelmeztem az általam olvasottakat, az egész napi vízmennyiség a mérvadó, nem az, hogy egyszerre meg legyen a grammonként 75ml.
Valóban jól értelmezted. Ki is fostad.

Na így már elfogadható, hogy három részletben kéne megenni, hogy ne hajtson meg. Napi hatszor 5g-okat szedni elég idegtépő lenne.
Ha csak nincs olyan munkád ami mellett nem megoldott az italodba beletenni egy kanál kreatint akkor meséld már el kérlek, hogy értsem azt, hogy mi az ami ebben idegtépő?
(#117893) Woodslave
Titok

-
Radnix
senior tag
válasz
goodboy007
üzenetére
1. nem kell feltölteni... de lehet, ha így szeretnéd...
2. mindenképpen ajánlott elosztani, az általad is leírt mellékhatás elkerülése érdekében... annyit nyomj egyszerre, ami nem váltja ki azt a bizonyos kellemetlen hatást.(#117888) Zola007: Ne legyél már ilyen, tessék írkálni, mert unalmas folyton a faszságokat olvasni, néha jöhetne valami értelmes dolog.

-
goodboy007
senior tag
válasz
aelod
üzenetére
Igen, rengeteg, de ha jól értelmeztem az általam olvasottakat, az egész napi vízmennyiség a mérvadó, nem az, hogy egyszerre meg legyen a grammonként 75ml.
(#117887) zzz03: Na így már elfogadható, hogy három részletben kéne megenni, hogy ne hajtson meg. Napi hatszor 5g-okat szedni elég idegtépő lenne.
(#117889) bigmasterg: 105kg vagyok. Tudom, hogy azt mondják, hogy előbb-utóbb ugyanaz az eredménye a feltöltéses/elejétől 5g-os szedésnek, de most jól esne, "ami kicsit megdobna", így meg rövidtávon ez jobban érvényesül elvileg. Az AAKG/Beta-alanin nem igen vált be, sem bizsergést, sem a szokásostól eltérő, durvább durranást nem érzek tőlük, bár az igaz, hogy nincs az a "lőjetek le" érzés edzés végén, lehet ez valamelyiknek köszönhető. Ebben azért nem vagyok biztos, mert kb. azóta szedek újra L-Glutamint is, mióta elkezdtem az AAKG-t/Beta Alanint-t és az korábban is ilyen hatással volt rám, hogy nem voltam annyira levert. Ezeket IMO mind elszeparálva, csak magában kéne szedni legalább 1-2 hónapig, hogy érződjön az esetleges hatás. Most abbahagyom az AAKG-t, meglátom mi változik.
-
bigmasterg
addikt
válasz
goodboy007
üzenetére
Hány kg vagy? Azért az is számít.
Ja ajánlott szétszedni, mert ennyi egyben tuti fosat.De azt mondják, hogy feltöltés nélkül, folyamatos szedéssel is jó.
-
zzz03
őstag
válasz
goodboy007
üzenetére
Ha nem birod akk a 30g szuperul fog fosatni folyamatosan. Nekem ugy jott be h kajalasok utan kozvetlenul kb 8-10g. Igy semmi gondom tole. Ha kaja elott, v ehgyomorra szedtem akkor voltak a fentebb emlitett problemak...

-
aelod
veterán
válasz
goodboy007
üzenetére
Na mit gondolsz? 30 gramm rengeteg egyszerre
mennyi vízben oldod fel? 4 liter? -
goodboy007
senior tag
Kreatinszedésnél muszáj -illetve mindenképp ajánlott- szétszedni 5-10g-os adagokra a kreatint -legalábbis feltöltés alatt- vagy mehet egyszerre edzés után a 30g?
Egyszerűbb/kényelmesebb lenne egyben, de ha jó része így nem hasznosul, akkor nyilván szétszedném.Mondjuk tegnap kezdtem el és ma egyből egy jóféle fosással indítottam a napot, úgyhogy lehet "egészségesebb" lenne mindenképp szétporciózni
. -
nepszter1
addikt
Valaki tud valami jó kupon kódot myproteinre?
-
LanyUs
őstag
Szerintem ihatatlan és a minősége sem jön be, de hátha valakinek igen:
KEDVES VÁSÁRLÓINK!
A MAI NAPON (2016.10.24. HÉTFŐ) 18 és 21 ÓRA KÖZÖTT HAPPY HOURS A WESTEND FITCITY-BEN:
1000G PUREPRO - WHEY PRO CSAK 3.590FT!!! (3.990FT HELYETT)!!!
-
Djuree
félisten
válasz
bigmasterg
üzenetére
én is simán kefirbe rakom, reggelire teljesen jó, így h a gép előtt ülök, ha ásni kéne egész nap mondjuk szarba lennék. XD
-
aelod
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Emészthetőség szempontjából jobb szerintem ha kicsit már megszívta magát főzés/áztatás közben és nem a gyomorból vonja el a nedveket. De ki mit szokott meg.
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
na holnap meg is próbálkozom a reggeli 100 gramm zabbal, ebédre meg 125 gramm barnarizs meg mellécsaptam 45 gramm lencsét..

erre még jön a nem számolt vacsora, meg ami még lecsusszan. (talán egy almát bevállalok még edzés előtt)

Meg nem buziskodok tovább annyira, elkezdem a következő 6 hetes ciklust majd alakul.
Úgy döntöttem mostantól a böjttel úgymond teljesen felhagyok (a "tömegelés" kezdete óta nyilván) de a diétánál is a reggeli marad a legdominánsabb étkezés, ahhoz nem fogok nyúlni
. Igaz nem rögtön ébredés után eszek mert nincs időm kapkodni meg nem akarok vele, hanem 8kor, de azért ezt már böjtölésnek nem mondanám -
-
aelod
veterán
válasz
Shingen
üzenetére
Én magába kanállal is tolom, imádom.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak:
- zab (aprószemű), felöntöm vízzel annyival, hogy egy ujjnyira ellepje
- még szárazon teszek bele fahéjat és kókusz reszeléket
- megmikrózom kb 5 perc és még melegen belekeverem a mogyoróvajatEzt szoktam variálni, de általában ugyanez a "recept" csak megy bele még egy adag fehérje is. Fehérjét azután teszem bele amikor már megmikróztam és picit kihűlt (azért, hogy ne csapódjon ki a fehérje).
-
Shingen
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Okés!
(#117862) Zomb€€ Vegyél be gyógyszert aztán aludj.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
mar megvan

-
Zomb€€
őstag
válasz
Shingen
üzenetére
Most te tenyleg hetente kiszursz random embereket es it kozhirre teszed, hogy neked mennyire nem tetszik?
Tenyleg no offense meg szemlyeskedes, de... kiafaszom vagy te?on: Hat volt, atta. Bovebben: masfel honap utan kezdek intenzivebben edzegetni, ma igy volt a hat:
Felhuzas (Kreuzheben lmao
)
8*70kg
8*110kg
5*150kg
5*155kg
5*160kg
5*165kg
5*170kgSzukfogasos rogzittettrudas felevezes (fogalmam sincs mi a neve)
5*80kg
5*85kg
5*85kg
5*85kg
5*90kgutana ket gyakorlat ment (gepes evezes meg mellhez huzas) meg 5*10es ismetlesekben, kajak eldurrant a hatam a vegere.
-8 kilonal jarok.Most egy honapig megint csak off hszem lesz, csa
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Radnix
senior tag
-
aelod
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Most én is ilyent kaptam névnapomra. Fél kilós 90%-os mogyoró tartalommal.
(#117853) Shingen
Hogy nem készült fel rendesen és ez egy fedősztori. Ő azért itthon elég ismert és jó kapcsolatokkal rendelkezik ahhoz, hogy ne saját kezüleg vezessen el Dortmundig. De nem mondom, hogy ez az igazi sztori. Spekulálok mert szerintem ez elég tré.
-
Shingen
addikt
Láttátok Cass instáján micsoda művészi képek kerültek fel?

Egyiken a gyurmás palija boxerébe hempereg.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek valami bejaratozt noi edzesterve heti 3 edzeshez. Fenek meg lab nyilvan a hamgsulyos terulet de mehetne minden. Baratnom szeretne nem csak lejarni edzeni hanem valami tervet kovetni.
-
Shingen
addikt
Tisztelem petyába a munkát amit beletett ebbe a testbe, ez már azt mondom, hogy gusztustalan ahogy kinéz bazzzzzzzzzzz.
Ő is eltorzult, nem tudom mit tol, de kíváncsi leszek rá, ha egyszer abba hagyja ezt az egészet mi lesz a testéből.Viszont a japán wc reklámarca is lehetne

Amik kimossák, melegítik meg megszárítják a valagad.
Nem hiszem ki tudja törölni már magának.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
celf
őstag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Akkor itt van olvasnivaló.
Az első a Journal of Bodywork & Movement Therapies-ből van, azt hiszem ez egy fizetős cikk amúgy:
The Myth of Core Stability
A másik meg a British Journal of Sports Medicine-ből:
Common misconceptions about back pain in sport: Tiger Woods’ case brings five fundamental questions into sharp focus
Hátfájáshoz szorosan kapcsolódik mind a kettő... vagyis konkrétan low back pain a téma.
Ezen tobzódik most a fiziiterápia és az orvoslásnak ehhez tartozó része, hogy a szegmentális stabilitás elmélete, (amit az egyetemen tanítanak jelenleg) úgy tűnik, hogy nagy részben kuka
Az elsőt amúgy még én sem olvastam végig. Nem egy olyan lefekvés előtti kellemes olvasmány
Neki kell ülni rendesen. -
Angel2014
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem dehogy is egyszer raktam fel lóci hátát de a többi mind az enyém...ez is...[link]
Mert azon az elven vagyok mivel nem kokszolok inkább most hozok nagyobb tömeget de viszont ha betolom a nagy diétát kazeines fehérjével sem fogok annyi izmot veszteni...
Alpachino : Azt hogy a versenyzők 99% kokszol ezt mindenki tudja és mindenki saját maga dönti el mit szeretne.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Angel2014
üzenetére
nem tudom mi ment tegnap, hetek ota nem olvasom a topicot. de tavaly is beszéltél hulyesegeket. es irtam h nem mindig, de neha radjon. az ilyen jocihatkepeket pl mi az istennek erolteted?

es a vegen meg majdnem ugy jon le mintha támadnálak, pedig hidd el h a legutolso dolog ami foglalkoztat h teged támadjalak bárhol.. pl dicker is azzal kezdte h jól bebukott kamukepekkel de megse irkal osszevivssza
de a lenyeg h ha 150 kilo vagy es nehezen megy a fogyas, a Vida jobaratod akkor miert nem xarod le h itt ki mit irkal, meg mit magyaraz, ha ő tényleg segit akkor nem kell masra hallgatod es tok irrelevans h Ijk God vagy Wood vagy barki mas mit mond. annyi h csinalod aztán jovo ilyenkor izmos leszel aztán kesz. vagy nem csinalod es probalod megkeresni az itt nemletezo valaszokat.
rohadtul nem kell hallgatnod itt senkire sem.
-
Angel2014
addikt
válasz
aelod
üzenetére
Nem érted..én azt is becsültem ha volna ha úgy nyersz ha te is kokszolsz letojom szuvenir döntésed...
Én azt furcsáltam csak hogy 2 hónap alatt hogy szedted össze magad" diátával...ismétlem diétával " amikor több év alatt nem sikerült...Vida sem edz már sőt én erősebb vagyok mint ő sőt még talán formában is verem de mégis 100/100 versenyből nyer nála mindenki, ne a kinézetre adj és ítélj meg engem ...mert állhat nálam betegség is amiről itt nem írtam...de ezért írtam anno csinálom becsülettel az edzést és még most is sok fiatalt lekörözök.
-
aelod
veterán
válasz
Shingen
üzenetére
Nekem nagyon sántít a történet.
Egy. Ő Magyarország legsikeresebb (2x Mr Universum) testépítője, nem mellesleg biotechusa team tag. Tehát szponzorált sportoló.Kettő.
Mi a náthás kikúrt répáért ő vezet egészen Dortmundig a Mr O Europe-ra? Miért nem repül szponzor pénzen? Miért nem tud odaszólni, hogy mi van és nehogy lecsússzon a regisztrációról.Már a nordic pro előtt is, hogy lebetegedett a család és ezért ő is és kihagyta a praga prot. Nordicon nagyon szar formát hozott (önmagához képest értem a szart természetesen, full vizes volt alul) most meg ez...
Pláne úgy, hogy a nagyok kiestek: Ramy lesérült egy vendégpózoláson kiment a lába, Cerdic beteg lett. Szóval mindenesetre. -
Angel2014
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Amit ti trollkodásnak gondoltatok az részemről nagyon is komoly...
Mikor kértem táplálkozási segítséget? Pontosan tudom mit hogyan mikor és mivel kell enni...és soha nem kérdeztem edzést sem inkább javasoltam mi lenne a hatásos de troll lettem..
Vidát azért írom ki ...mert a több világbajnok és komoly testépítő futott át a kezei között..de vannak itt olyan dolgok edzésben ,táplálkozásban , fogyásban ami ebben a topicban sokszor eltér és ezért lettem nektek troll..pl a tegnapi osztott diéta is ami lehet tömegnövelés is hiszen a bevitt szénhidrát menyisége határozza meg..
A 3 órás fehérje szénhidrátot vidánál így eszik..itt troll vagyok...stb...stb.... -
Shingen
addikt
Jól van máááá, nem kell egyből bevédeni.

Olvastátok Kiss Jenőt az Fb-n, hogy megszivatták, ment vmi versenyre a németekhez talán, osztrák rendőrök kiszedték szétkapták a kocsiját, aztán mondták csááá.
nem elég a kocsit szétkapták, még a versenyről is lecsúszott.
-
Alpachino
veterán
Láb vót adta.....merev lábas 3x12 egykezesekkel ( 2x36kg) és 3x12 90kg ( rúddal)....guggolás 4x8-12 90-120kg....és végül hack guggolás 5x15-12 ennyi

-
https://www.focus-drink.com/
Hazai piacon nem biztos, hogy szerencsés elnevezés
(#117833) Shingen
Ezt most csak a Csuhai posztolta és ott láttam
-
Shingen
addikt
Ma hát- Bic volt, nem atta reggel hazaesve a melo után, lemenni terembe. Hát.............
De amit lehetett kihoztam belőle. -
Radnix
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Pasztmek nem tudtam honnan olyan ismerős az Ijk póz, de most fény derült rá

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kk831228
üzenetére
"Soha nem bántottad, semmivel... Ha kicsit utána olvasna, rájönne, hogy csak neked van igazad... "
nem is azert irja mert barmikor bantotta volna. hanem olyan mintha tudathasadasos allapotba kerulne neha.
ha van is esetleg ertelmes hozzaszolasa (biztosan volt mar) az nem er sokat ha 1 percel kesobb akkora egetvero baromsagot ir h megreped a fal
pl engem se basztatott semmi személyeskedéssel sose angel, de ezek a joci fele hatkepek, Vida orszagos cimboraja vagyok am sztorik mi a faxnak kellenek? es nem mondom h nem ismeri, mert mar lattam a faszbuk oldalan h ismeri meg mielott felvallalta volna h kicsoda. csak ha annyira nagy haverok akkor ugyan mar mi az isten f****nak itt kerdezgeti eveken at a velemenyunket az edzesrol meg a kajáról mikor a Vida mar tucatnyi vilagbajnokot nevelt ki... vagod?
es nem troll mert sokszor latni h komolyan nem erti h mirol beszel, maskor meg a legujabb kutatasokra hivatkozik(mint wood
)
szal ez mindig attol fugg melyik jatekos aktiv a fejeben eppen
Hussar erre utalt, csak rovidebben -
celf
őstag
Itt van egy komolyabban összerakott cikk a taperingről. Nem tudom ez magyarul hogy fordítódik le a sportban, illetve gyúrás szempontjából hogy valósul meg verseny előtt, de szerintem aki sportol annak érdekes lehet. Bár tekintve, hogy csak Wood olvas angolul komolyabb cikkeket, lehet, hogy felesleges is berakni ide

-
Angel2014
addikt
válasz
kk831228
üzenetére
De ha másképp gondolkodok , vagy ha nincs is igazam állításotok szerint akkor sem kell lemajmozni , lehülyézni az embert meg lehet adni a tiszteletet nem?
A héten kérdeztem tőletek a vádli efektust,hogy inkább kifelé nő és a hátulja elmarad...ma a versenyzőkkel lábaztam és egyből mondták hogy csináljam...
Ha vádlizok sarok összeszorít lábfejek kifelé néznek és ebből tízet utána lábfejek eleje befelé néznek sarkak kifelé és így tízet...szóval kifelé is és befelé is 10-10 x5 ismétlés hát egész másképp dolgozott a vádlim és máris éreztem a vádlim hátsó részét...
Mikor jött a merev lábas akkor is rám szóltak ,hogy ugyan úgy csináljam mint a vádlit kifelé fordítva is és befelé fordítva is 10-10 x5 hát dobtam egy cukaharát olyan izmokat mozgatott meg ...próbáljátok ki

Na ennyit erről.... az ember az élete végéig tanul.
-
Shingen
addikt
[link]
Naturálnak vallja magát, szerintetek az?
Jó karja van.
Csak is Cutler ő is ott nyomja a Lurdyba.
-
Shingen
addikt
-
Hú, micsoda indulatok szabadultak itt el
Figyi, Angel, én amúgy kajak bírnálak, de msot nézz magadba. Nem veszed észre, hogy miylen oltári baromságokat csinálsz? Ha csak troll lennél, nagy király lennél, de az a szomorú, hogy ezt te komolyan gondolod.Basszus Wood, pedig épp kérni akartam, hogy tedd fel a sheriff csillagot és csapj rendet, de úgy látom már hatalmi deficitben vagy
Akkor ki most az új moderátor? kolosanyi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kk831228
addikt
Szegény Wood-ot meg lefokozták miattatok...

Amúgy, edzettünk egyet, jó volt... Köszönök mindent Wood!!

Tényleg izmosnak néz ki valóságban is...

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én nem tudom, hogy honnan szeditek ezeket az eszement adagokat. Creatinból 30g mégis minek? 3*5g untig elég. Ha 100kg vagy akkor legyen 4*5g. Túl van amúgy is ez az egész creatin szedés meg "kúra" misztifikálva.

mennyi vízben oldod fel? 4 liter?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Igaz nem rögtön ébredés után eszek mert nincs időm kapkodni meg nem akarok vele, hanem 8kor, de azért ezt már böjtölésnek nem mondanám