Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
4. hét, volumen csúcs: kimerítő pull napon vagyunk túl.
A nettó edzésidő kicsit több lett mint 2 óra, pedig valami körtés ízű scitec pörgetővel meg 25 mg efedrinnel doppingoltuk magunkat előtte.
16 sor hát
6 sor oldalemelés
10 sor bicepsz
5 sor hasismétlésszám tartomány 8-18 között

-
törölt tag
Az email :
Szeretnél Te is jobb minőséget a pénzedért?
Ebben segítünk neked! Tíz prémium kategóriás gyártóval együttműködésben kuponfüzetet állítottunk össze, 20 000 Ft értékben. Használd fel a kedvezményt nyújtó kuponokat a Gymstore Protein Napokon, kizárólag október 7-8-9-én!
Lépj Te is magasabb szintre, válts csúcsminőségű fehérjére!
A Protein Napok 2016 kiemelt gyártói:
Cutler Nutrition
Cytosport
Dymatize
ESN Supplements
MusclePharm
MuscleTech
Nature's Best
Prosupps
Ultimate Nutrition
USNA kuponos akció időtartama: 2016.10.07 00:00- 2016.10.09. 23:59
-
Shingen
addikt
-
törölt tag
Sziasztok! Jövö hét elején rendelek a rich-piana.com-ról. Ha valaki beszállna (megosztjuk a szállítási költséget) szóljon. Van most jópár akciós trikó, stb.
A trikók méretezése kicsit furcsa nekem. Átváltottam az inchet centire de nagyon nem jön ki a matek, hülye méretek jönnek ki (pl. 80 centi hosszúságú m-es trikó - majd bokáig érne, a mostani trikóim l, xl méretben 65-70cm hosszúak) Sejtem hogy ez nem inch lesz. Valak rendelt már ilyesmi ruhát? Hogy kell nézni a méretezést? -
pityaa23
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen valószínűleg többet kellett volna rávezetni. De olyan jól esik kinyírni magam a teremben.
Körülöttem mindenki szépen eledzeget rólam meg ömlik a víz, meg szétrobban a combom, karom stb. De lehet akkor kicsit visszaveszek 1-2 hétre és majd beáll a dolog. -
Radnix
senior tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
3-al legalábbis biztosan

főleg hogyha kezdő az ember, szerintem nem kell rögtön olyan szigorúan venni...
de ez csak az én véleményem. -
válasz
pityaa23
üzenetére
Akkor csak szimplán túledzetted magad hirtelen.

Pihenj többet, esetleg edz most egy ideig ritkábban.
Valószínűleg kevés volt az az 1 hónap rávezetés, ha 1 hét alatt kinyírtad magad. És/Vagy túl nagyot ugrottál terhelésben. Egy hónap alatt is fokozatosan terheltél? Vagy csak úgy egy szinten voltál kb és utána azt hitted kész vagy?

Fokozatosan kell mindent, a "rákészülési időszakot" is, meg utána a normál bontott edzéseket is, nem egyből a lecsóba.
-
Shingen
addikt
Mutant Mass próbálta vki.
Edzés utáni fehérje helyettesítőjeként? -
HdRew
őstag
válasz
aelod
üzenetére
Az, hogy a több kaját hirtelen nem fogom tudni megenni szerintem, a napi 2-3 étkezés nincs kőbe vésve, csak nem igazán lehet enni órán egyetemen..
(szünet 10 perc, az ehhez szerintem kevés)A sok evést egyszerre pedig úgy értettem, hogy ahhoz képest, amennyit egy étkezéshez enni kellene. Ugyebár sokszor kéne enni egy nap, és keveset az étkezések alkalmával.
A minőségi/mennyiségi kaját szerintem meg tudom oldani, de amikor suli után elmegyek melózni, és hazaérek fél11-re, hadd ne kelljen már akkor kaját csinálnom magamnak..

-
aelod
veterán
válasz
HdRew
üzenetére
És ennek mi köze a fehérje iváshoz nem értem

Ha nem vagy nagy evő akkor, hogy tudsz "sajnos sokat enni egyszerre"? Nem értelek. A napi 2-3 étkezés meg"kőbe van vésve?".
Ha változást akarsz akkor olyan dolgokat kell tenned hozzá amiket előtte sosem. Tudom, elcsépelt közhely de ez a legfontosabb. Sokan így kezdik ahogy te is, hogy milyen tápkieg kell az edzéshez. kérdéssel Az edzéshez EDZENI kell elsősorban és mellé megfelelően, mind minőségben és mennyiségben enni.Én tanácsot adtam azzal -amit vagy leszarsz vagy megfogadsz és kipróbálsz szíved joga, hogy döntesz- , hogy nem biztos, hogy rohanni kell egyből a biotökbe fehérjéért.
-
Radnix
senior tag
-
-
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Újra neki szeretnék állni rendesen kondizni, nagyjából már számolgattam, hogy naponta mennyit kéne ennem, stb. viszont annyira a táplálékkiegészítők világában nem vagyok jártas.
Először is, mindenképp a biotech-től szeretnék rendelni, mivel oda van most kedvezményem.
Kérdeztem már egy haveromat, csak gondoltam megkérdezek másokat is, hogy mi a véleményetek. Fehérjével kapcsolatban ő a hydro whey zero-t ajánlotta nekem, hogy szerinte az a legjobb a biotechtől.
Esetleg valaki valami mást mondana? Mit lenne még érdemes betárazni onnan?
Előre is köszi a segítséget!

-
GoTReX
őstag
-
pityaa23
senior tag
válasz
aelod
üzenetére
Kell a megerősítés, hogy jól csinálom-e?

NetTom: 2g fehérje megvan, meg a 3g ch, meg olajok, mogyoróvaj, stb, szerintem ezzel nincs baj, vitaminból mega daily one, kiegészítve 1g c vitaminnal, kálcium-magnéziummal, d-vitaminnal, meg izületvédők.
1 hónapja edzek megint, most váltottam teljes testesről, lehet csak szokni kell. Meg veszek egy triptophant, hátha "mélyebben" alszok.

-
macera2
aktív tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Pontosan ezt vettem. Sajnálatos, hogy kissé felment az ára. Az időzító pedig, (mehanikus visszaszámlálós időzítő) így néz ki. Csak nem a Conrádtól vettem, hanem valamelyik Kft-től. De már eltüntek a nyomok.
https://www.conrad.hu/hu/mechanikus-visszaszamlalo-idozito-konnektorba-3680-w-brennenstuhl-1506590-613391.html
-
-
pityaa23
senior tag
Idővel csökken az úgy érzem mint akit megvertek és másnap zombi vagyok gondolkozni sem tudok érzés? Szétbontottam 3 naposra a héten az edzéstervet, kemény, de jó. Csak úgy nézem rohadt lassan regenerálódok. Valami öltet ennek gyorsítására?
Asszem a Wood féle heti 4 még várat magára.

-
aelod
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
(#116959) kolosanyi

(#116960) Woodslave
Tegnap vótam, atta. Ma pihenés adja.
Alló vádlinyomás
30,40,50,60,70-20 ism +70el még egy bukásigFelhúzás rúd, (60kg-20 ism warmup) 100-20,120-20,140-15,160-5
Mellhez húzás szlélesen csigán 4 sorozat
Ülő evezés szűken 4 sorozat
Merev karos letolás 4 sorozat
(ezeknél súlyokat nem tudok mert le van kopva mindegyiknél a jelölés)Vállból nyomás ülve kézi súlyzóval
8-20, 12-20, 18-20. 24-18, 24-15,
Előre emelés beforgatással 8-20,10-20,12-20,14-20
Oldalemelés alsó csigán váltott karral 5kg 4*20 -
kolosanyi
veterán
Most értem haza, túlóra yeah. Órák óta kint voltam az 5 fokban, megfáztam és fáj a torkom. Pár nap szünet következik.
-
Woodslave
félisten
Vótam atta.
Felhuzas 160 5* 147.5 6* 135 7*
Lábtoló 130kg 15-18-20
Labbicepsz 2 sor
Split squat 2*Vádli has
Faxa volt
-
syl5
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Azt mondta nemrég egy okos, aki egyébként jókat szokott mondani, vagy legalábbis nekem beválnak a tippjei, hogy:
- egyél a csalókajához fehérjét
- nyugodtan, ülve edd és ne habzsold be
- igyál negyed órával előtte citromos vizet
- és lehetőleg edzés körül, leginkább utána -
Angel2014
addikt
Megint lesz pár darab pad eladó géppark frissítés miatt ha érdekel valaki írjon majd...

-
qantum
senior tag
Mi ez a nagy diétahullám valami verseny lesz?

-
törölt tag
válasz
aelod
üzenetére
atmeneti bojtoles, harcosok etrendje, cbl, hasonlo alapokon nyugszanak. Nem rosszak szerintem, de csak annak valok akik nem lesznek rosszul nagyon alacsony vercukorszinttel.
En jol toleralom, de van akinek minden baja van, szedules, rosszullet, ajulas... Dieataban kidejezetten bevalt.
-
Woodslave
félisten
rohadtul éhes vagyok.

ez a mai tervezett, ebből a rizs fehérje combo edzés után. most egy kakaós kalács előtt néhány szem sültkrumpli..
este még vacsora illetve tervezett pizzázás..
de legalább edzek ma. Felhúzás, lazább lábazással (lábtoló, split) -
kolosanyi
veterán
Möggyütt a Stillmass. Kíváncsi leszek rá.
-
-
qantum
senior tag
A nyújtást ti mikor csináljátok egy-egy gyakorlatsor végén az adott testrészt vagy az edzés végén mindet?
-
Woodslave
félisten
ja szerintem is. Én mondjuk rohadt nagy böjt rajongó vagyok amúgy, jól érzem magam tőle, meg szeretek nagyot enni, de persze ez nem 3000-4000 kalóriás tömegelésre alkalmazható. De ha egy diétában már 1800 kcalon vagy akkor kibírhatóbb mint 4x 450 kcal-t nyammogni. Persze mint minden mást el lehet baxni rendesen ha szétzabálod az agyad mert nem tudod kontrollálni.
A hormonnal való variálást is tök járható útnak gondolnám laikusként közben meg semmi bizonyíték hogy bármi előny származna belőle.
Most a napi négy-öt kajálás amivel elvagyok (reggelizek 8 körül, ebédelek, edzés előtti snack 3 körül, edzés utáni "kaja" meg vacsora, esetleg valami lecsúszik még otthon ami nem tervezett - édesség). A szociális-munkahelyi életbe is jobban illik, mint két óránként enni, vagy valami elcsúsztatott módon. Mondjuk nem enni pont belefér
De nem mindenki tud kultúrember maradni mondjuk 16 óra éhezés után 
Erről is lehet vitázni nyilván de attól függetlenül, hogy tudományos alapon nincs különbség az étkezési gyakoriság között a zsírvesztés tekintetében, de a fehérje szintézishez jobban az aránylag egyenletesen elosztott kajálásonként megfelelő mennyiségű (25-35 gramm) fehérje.
-
aelod
veterán
Pont ezt mondom, hogy nem jó dolog szerintem több órán keresztül nem enni majd utána jól bezabálni. A legtöbb növekedési hormont meg amúgy is akkor termeli az agyalapi mirigy amikor mély álomban vagy, szóval az alacsony inzulin tükörrel egész nap lófaszra sem mész. Pláne egy inzulin rezisztensnél nem lenne szabad koplalni és utána megküldeni az emésztőrendszert nagy mennyiséggel.
-
Ijk
nagyúr
válasz
aelod
üzenetére
Szerencsére nem olyan törékeny kis szar szervezetünk van hogy összeroskad egy nagyobb kajálástól. Persze kevésbé leterhelő egész nap nyammogni, mint este jól bepakolni.
Érdekes hogy volt már itt is mindenféle tanulmány a napi 30x együnk keveset és böjtöljünk majd este zabáljuk be a napi kalóriát addig meg korogjon a belünk. A végén meg kiderül hogy a paraszt napi 3 étkezés az arany középút, ha belekalkuláljuk a napi rutinban rejlő lehetőségeket és ha nem akarunk korgó gyomorral ülni fél napot. -
aelod
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Hú most megmondta a tutit. Ezt eddig is tudtuk, hogy nem való egy naturalnak egy coleman féle láb nap mondjuk...
[link] ez meg hát..
Nem tudom mennyire jobb az emésztő rendszernek ha x ideig nem eszel és utána megküldöd egy 3000 kalóriával, szemben azzal ha kis adagokat eszel 2-3 óránként. Nem tudom, hogy az ilyenkor fellépő inzulin csúcs mennyire okos dolog szemben azzal, hogy speciel tartasz egy adott vércukor szintet egész nap.Azt mondja, hogy ilyenkor magas a növekedési hormon termelődés. Ellenben magas a kortizol, ami az általános testépítő paradigma szerint az ellenség.
A kávé nálam meg speciel nem veszi el az éhséget sőt inkább fokozza azt. Dehát ugye máshogy működünk.
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz
sutyesz96
üzenetére
Mivel hivatásos nagyevők, így edzenek rá. Ha keresel,találsz 13000 kalóriás zabálást is. Ezt nehezen veszi be a szervezet, ha engem kérdezel( tudom nem
), utána kihányják. Ennyi kajától, pl jégkrém, tömegnövelő, csupa cukros szar, csodálkoznék ha nem lenne baja. Ezt egyszerre nem bírja a hasnyálmirigy és maga a bélrendszer sem. -
-
sutyesz96
addikt
Van valami tippetek hogy csinálják a nagy kajálós youtubeosok (Furious Pete, Matt Stonie) hogy összezabálnak minden hulladékot, és mégis így néznek ki?
Azt nem fogadom el magyarázatnak hogy "há me edzenek mellette", mert én tudom magamról hogyha ennyit zabálnék akkor olyan belly fatem lenne hogy az ajtón nem férnék be, akármennyit edzenék mellé.
-
kolosanyi
veterán
-
troller
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
"hangyafaxnyi különbség van koztem és egy nem edző ember közt"
Lófaxt, csak izomdiszmorfiás vagy. Mennyé inkább cihiáterhez .

Amúgy felöltözve tényleg katasztrófálisan nem jön ki igazán, hogy gyúr valaki naturálban.
Múltkor elmentünk a kollégákkal éjszakai fürdőzésre, akkor viszont koppant az álluk, hogy hú bazbeg, te gyúrsz... -
syl5
őstag
Szerintem, ha nincs tuti módszer, akkor nincs legrosszabb sem.
175 centi vagyok, 77 kg, 3x súlyzós edzés, 1 aerob, 1 hiit, plusz ezen napon pár szabadsulyos gyakorlat.
Ha nem eszek meg 2 kg ch-t egy héten, akkor egyből fogyok és gyengülök.
Ennyi mennyiség mellett is nagyon nehezen növekszem. -
Woodslave
félisten
válasz
littlelion21
üzenetére
Szerencse akkor hogy elfogyott. Akkor marad ez a spongya süti
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg
üzenetére
bocs a dupláért.
Mostanra mondtam végig, azért olyan sok új infót nem mondott. Volt már erről szó a topicban. -
bigmasterg
addikt
Naturál vs koksz #milyen külömbségek vannak az edzés és étrendben?
Mostanában néztem 1-2 videóját, akad köztük 1-1 érdekes.
Németből jött a csávó, azért beszél így. -
littlelion21
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Egy pár hete vettem, akkor is ilyen árban volt, még győzködöm magam hogy "csak jobb mint a natúr", de egyre csökkenő hittel

Meghatározhatatlan édeskés íze van, ami önmagában nem is baj, de olyan pocsék kesernyés/fanyar utóíze van hogy csak arra tudok gondolni hogy direkt csinálták ilyen szarra. Ja, és attól 'birthday' hogy apró cukorgyöngyök vannak benne...én kihagynám.
A Victoria Sponge Cake ellenben nagyon finom, epres-joghurtos ízvilága van, a képről kb. ilyennek képzelem az ízét
-
Sotho
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Mivaan? ez a Kurgan a hegylakóból

Terminátorcsaj:

Kurgan:

-
Angel2014
addikt
válasz
Radnix
üzenetére
Nem ezt magyarázom mióta hogy így kéne edzeni....2x egy héten egy izomcsoportra....ti fiatalok vagytok nektek így kéne...én csak 1x csinálom de akkor nagyon mert ebben a korban lassabb a regenerálódás.
IJK (116882) : Nem vagyok megelégedve de csinálom tisztán minden nap becsülettel...
-
headhunter
addikt
-
goodboy007
senior tag
-
Radnix
senior tag
Szerintem egyedül az lehet jogosan elégedetlen, aki a "befektetett munka / eredmény" hányadossal elégedetlen.
Én pl. nem diétázok, kicsi az aktivitási szintem a 4 edzéstől eltekintve, számolatlanul fogyasztom a kalóriákat, és még mindig 90 kg alatt vagyok, tehát teljesen elégedett vagyok.
-
freaghill
őstag
Nektek mily módon elkészített csirke ízlik legjobban?

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Körülöttem mindenki szépen eledzeget rólam meg ömlik a víz, meg szétrobban a combom, karom stb. De lehet akkor kicsit visszaveszek 1-2 hétre és majd beáll a dolog.