Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben-ga
tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
sajnos csak otthoni edzés van mostanában... régebben gépeken csináltam pont a csalás elkerülése miatt

-
ben-ga
tag
Sziasztok, egykezes oldalemelést hány kilós súlyzóval csináljátok?
Semmi verseny, csak kíváncsiság...
-
ben-ga
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem a fagyasztó zselé hatékonyabb, mint bármelyik krém
-
ben-ga
tag
Sziasztok, új beszerzés allegro-ról. Hogyan fogyasztanátok? Melyiket érdemesebb a reggeli műzlihez, napközben és estefelé?
-
ben-ga
tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
csak az első gugli... nem csak neked:
AI-alapú áttekintés A kovász liszt és víz keverékéből, természetes mikroorganizmusok (élesztőgombák és tejsavbaktériumok) által fermentált előtészta, melyet a kenyér kelesztésére használnak. A vadkovász (vadélesztővel és tejsavbaktériumokkal) ellentétben az élesztővel készült tésztától, a kovászos kenyér jellegzetes ízét, savanykás jellegét és tartósságát is a baktériumoknak köszönheti. A kovász folyamatosan gondozást igényel, vagyis friss liszttel és vízzel etetni kell ahhoz, hogy aktív maradjon. Mi a kovász?Természetes előtészta: Liszt és víz spontán erjedéséből jön létre.
-
ben-ga
tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Apró megjegyzés a lidlik kovászosnak hívják, de nem az!!
Csak a vadkovászosban nincs élesztő!
Régebbi barátnő 63-ról fogyott 4 kilót úgy hogy nem is akart...
(csak áttért velem a felvágottakról az igazi házi sonka-kolbász-vadkovász trióra) -
ben-ga
tag
Sziasztok, éjszakai ébredés egy hosszú percekig tartó izomgörcs a bal combban végig...
Mit javasoltok, volt valakinek hasonló? (nekem volt néha, de hamar elmúlt néha szem tikkelés is...) -
ben-ga
tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Hány napra jött meg? nekem 3 napja még semmilyen értesítés sincs
-
ben-ga
tag
Sziasztok!
Tudományosan mit szóltok ehhez: reggel kb. 50g zabpehely + egy kis aldis extra szárított gyümölcsös müzli (1kg. 1399), 25g fehérje és kb. 2g aszkorbinsav, (délután beáztatva kaukázusi kefirbe)? Valamikor az útifű maghéj helyett kezdtem el fogyasztani a zabpelyhet a rendszeres széklet miatt... -
ben-ga
tag
válasz
neophyte79
üzenetére
Helló, milyen kupon kell ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

peace
(csak áttért velem a felvágottakról az igazi házi sonka-kolbász-vadkovász trióra)