- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197198 üzenetére
hát az biztos, h vizuálisan a szükségessége függ nagyban attól is mekkora az alkar és a felkar különbsége... én ugye a felkarhoz képest érzem vékonynak, pedig az alkaron definiáltabb (feszítve), mint a felkar. mondjuk szerencsére ez nem olyan, mint a vádli, ha nem edzed a lábad... azért nagyon sok gyakorlatnál segédizom, nem marad full piszkafa... (múltkor láttam a teremben egy srácot, aki sztem mindig uppert tol csak és soha életében nem csinált még lábnapot... viccesen nézett ki... én nem mernék így rövidnacit húzni)
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #197188 üzenetére
sikerult csak a felet elolvasnom (es csinalnom) (raadasul a masik felet), de majd legkozelebb
6kg-al ment a 8 rep, 7-el a 6 rep mar necces volt, fajt a csuklom. akkor forditva a duplajaval? majd ovatosan 10-tol lepkedek felfele. berakom szerdara, akkor csinalom a mindenfele fiszfasz dolgokat, amit maskor nem
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197184 üzenetére
Én mindig gondolom rajta, mert tiniként toltam és szerettem, meg inbody is írja, hogy underdeveloped (meg látom is rajta a felkaromhoz képest, hogy elférne rajta pár centi még), de aztán sosem csinálom, mert edzés végére lenne ideális, csakhogy utána még haza kell tekernem, bedurrant alkarral nem tudom mennyire lenne gáz...
-
Dorian
félisten
Amikor otthon próbálkozol terhelni a lábemelést azzal ami van, de a dupla lábsúlyok csúszkalnak
-
Dorian
félisten
Most itthon próbalkoztam, nem tudom van-e értelme. Bedurrantani legalább sikerült
De itthon vékony, nagyátmérőjű kézisúlyzó tárcsák vannak, szóval a fél allarom le kell lógjon, hogy elférjen a pad vegetől a tárcsa, közben a másik kezemmel szorítom le a könyökem, hogy ne emelkedjen el, szóval kissé komikum. -
Dorian
félisten
Ti szoktatok alkarra gyúrni? Vagy elég az amit evezésekből, húzódzkodásokból, stb kap?
-
tchriss
tag
K1LLMy53Lf: Magnéziumból a gymbeam es citrátot szedem napi 2 grammot, cinkből a jutavites szerves cinket. igaz ez szerves kötésű cink-glükonát)
Chatgpt szerint viszont ezeknek a szintjét a szervezetben nem nagyon tudják pontosan megmérni, így csak a napi beviteli mennyiség ajánlására tudok alapozni.
Vitee: igazad van már látni se látok, de biztos nem a sok teszto az oka :DÍgy olvasgatva jó sok cuccot szedtek itt, ebben a témában jól el lehet veszni melyik mennyire ér valamit aztán melyik márkát érdemes beszerezni. Aztán még ott van pakliban az is ami másnak rossz lehet nekem pont jó.
Azt hittem elég a c vitamin, magnézium, meg omega3, + valamilyen cink. Hát nem
-
Vitee
aktív tag
Akik gyakorlottak a dietaban, ti tobb honapos dieta utan, hogyan mentek vissza maintenance vagy bulk kaloriara?
Reverse diet-et csinaltok? Hetente 100-200-as emeles amig elertek a maintenancehoz, majd ott vagytok 1-2 hetet es innen emeltek a bulkhoz?
Vagy kihagyjatok a heti emelest es egybol maintenance? -
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Nyílván nem mindenki mérőszalaggal mászkál, de konditermekbe a scott pad támlája kb. milyen széles, amin elfér kényelmesen két férfi kéz?
-
Dorian
félisten
Pénteken elvitték a teremből a hiperhajlítót, úgyh odabsztam román felhúzással, mondom jó lesz az alsóhátra. Mivel nem szoktam csinálni vagyis sosem csinaltam még, gondolom ezért van ma brutál hátizomlázam, és nem alsóhátban. Mert a szokásos gyakorlatoktól nem szokott. Érdekes lesz holnap reggel a súllyal húzódzkodás
-
Morris
veterán
Clostilbegyt jó teszto növelésre. Hormonmentes. Az agyalapi mirigyet turbózza, ezzel növelve a tesztoszteron szintet.
45 fokos padon bicepszezés csak nekem nyírja nagyon a könyökömet?
-
Jól adta ma a lábnap (45 perc, 110/134 bpm)
Egy életbölcsesség: sose egyetek erősen chilis rántottát lábnap előtt, de sose - alig értem ki a budira -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197167 üzenetére
Szvsz jobb az izolaciós gyakorlatoknál is legalább 2,5 perc.
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #197166 üzenetére
Amúgy igen, bármi változás legyen az, az elején működni fog.
-
CriticalHit
addikt
válasz
Elektrosokk #197166 üzenetére
A hosszabb (3-4perc: nagy súlyos összetett, több ízületi gyakorlatok, 1,5-2perc izolációs gyakorlatok ) pihenő idő előnyei: [link]
-
Elektrosokk
veterán
válasz
CriticalHit #197165 üzenetére
Én most a minél nagyobb súlyt, és a több pihenőt célzom. Csak pár hete próbálkozom ezzel, de úgy érzem működik. Vagy csak a változás miatt.
-
CriticalHit
addikt
A még mindig igen csak jó formában lévő 65 éves Lee Labrada (4xMr Olympia) megfontolandó gondolatai az izomépítésről 40-en túliak számára (is). [link]
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197159 üzenetére
Na ja. A tegnapi edzést megint túltoltam, nem is aludtam jól. Ha elkap az edzéshév, nehezen fogom vissza magam, hogy ne menjek bukásig, meg ne tegyék bele meg egy extra gyakorlatot.
10-kor álmossag alvás, fel12-kor ebredés pisi, de gyors vissza alvás, 4:25-kor ebredés, meg fél óra szenvedés az ágyban de minek. -
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #197160 üzenetére
Neki éppen az működött. Csak úgy privatban nem bohóckodnék hormonpótlással, mert simán elsülhet fordítva is a dolog. A hormonális rendszer sokkal összetettebb annál, h egyetlen dolog valtoztatásával mindenkire egységes eredményt lehessen elérni.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197158 üzenetére
akkor én vagyok a 3.
szóval én átidőzítettem lefekvés előttről vacsira elé (uzsonna-vacsora közé)
ugyanígy a zöld teát is...
alvás előtt fél órával: 2,5g taurin, 500mg triptofán, 200mg l-theanin, 200mg c-vitamin, 500/250 omega3, illetve 1db gymbeam-es elektrolit tabletta
így most egész jókat alszom, habár edzésnapokon még mindig nem az igazi, de az inkább a saját f***ságom miatt van (túlfárasztom magam)"Teszora nulla hatása van az ilyen kiegészítőknek, egyik sem növeli. Ha szar alvás vagy sok stressz stb miatt ment le, és olyant szedsz ami arra hat, akkor pl javulhat."
ezzel egyetértek, ill több embertől is hallottam, akik végigpróbáltak mindent... egyik említett valami injekciós cuccot, ami minimálisan segített asszem.
egyébként a magnézium ill cinkhiány is okozhat alacsony tesztoszintet.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197156 üzenetére
En 2 embertől is hallottam, h alvasgondot okozott nekik az ashwa, így most 2 hétig nem szedtem, most elkezdtem inkabb reggel.
-
Dorian
félisten
válasz
tchriss #197153 üzenetére
Mondtam, hogy voltam laboron és alacsony a teszto
Asszisztens keresgél... De ilyen kategória nincs, mit írjak be? Tudja mit, beírom, hogy merevedési zavar, az mindenkinek van.Teszora nulla hatása van az ilyen kiegészítőknek, egyik sem növeli. Ha szar alvás vagy sok stressz stb miatt ment le, és olyant szedsz ami arra hat, akkor pl javulhat.
-
tchriss
tag
válasz
Elektrosokk #197152 üzenetére
Amiket vettem mind finom, bluberry, pisztácia, csokis brownie, persze 2 hét után azért cserélgetem
Nem egy Sajttorta
-
tchriss
tag
#197114: Akkor lehet nekem is elkéne mennem egy ilyen dokihoz, de mit mondtál nem tudsz aludni? Vagy mi?
#197115: Nincs semmi bajom tényleg csak annyi, hogy nyomattátok ti is meg sok vidiben láttam hogy nem baj, ha megvagy pakolva rendesen tesztóval ezért gondoltam éni s megnézetem.
#197116: már olyan orvos is ilyen akihez protekcióval megy ez az ember tiszta téboly.
#197119: idáig én is leszartam
#197129: lehet ezt igazából akkor fogom megtudni ha lemegyek chillbe és pár hónap múlva futok egy újabb kört ez ügyben. Remélem akkor már 20 felett lesz
#197149: ez sem túl acélos, de azért izmos vagy?:)
Étrendkiegészítők:
Csökkentik a kortizol szintet és elősegíti a minőségi alvást:
Ashwagandha-napi 300-600mg
GABA-500mg lefekvés előtt
Egyensúlyba hozza a hormonokat és növeli a libidó szintet:
MACA (csak por)-napi 2-3g reggel
Serkenti a tesztoszteron termelést, gátolja a tesztoszteron ösztrogénné alakulását és csökkenti a kortizol szintet:
Tongkat ali-200-400mgEzt kaptam egy "edzőtől" mint tipp de egy csomó ha jól rémlik már fel lett itt hozva, és nem volt csodaszer
-
Woodslave
félisten
Na a csoki brownie protein co teljesen jó. Tejjel csináltam turmixgép krémes jó állagú és nincs rossz érzés utána szóval egyelőre adom
-
stickrs
senior tag
válasz
tchriss #197092 üzenetére
Nekem ez lett a mérés eredménye. Ez átkonvertálva ( ha a kalkulátor nem hazudik) 43,16 nmol/liter.
Szerk. 35 évesen, nem 40+. -
stickrs
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #197141 üzenetére
Én pl jobban szeretem ha kombinálva van, márcsak azért is mert 8g citrulline nekem elcsapja a hasam 😀 szval 4-4 arány amit még elvisel a gyomrom kb
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197145 üzenetére
Ez igaz.
De mondom 3:1 akcióban vettem és ha a külön legolcsóbb árat nézem is brutál olcsó volt így.
De kívancsi vagyok esik-e bármit is a teljesítményem ha abbahagyom. Nagy tétet teszek rá, hogy semmit. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
mastodon #197143 üzenetére
mentális fókuszt segíti... ezt akár szellemi munka, akár edzés, akár alvás tekintetében.
illetve koffeinnel együtt picit tompítja annak a spike-ját (de arra szvsz theanin sokkal jobb)@Dorian: arginin-nek elég rossz a biohasznosulása (~2-30% emlékeim szerint), árban meg talán még drágább is, mint a citrullin-malát. annyi, hogy l-arginin picit előbb kezd hatni, de előbb is van vége a hatásmaxnak és cserébe feleslegesen (minimálisan) jobban terheli a veséd. szerint emiatt érdemesebb csak citrullin-malátot szedni és akkut jelleggel (nem tudod időben bevenni, csak ~fél órával edzés előtt a preworkout cuccaid) arginint.
-
válasz
A taurint szedem már hetek óta, napi 2g, de semmit hatás. Volt valakinek pozitív tapasztalata a taurinnal?
-
Dorian
félisten
válasz
Igen. Önmagában 6,5g citrullin malát kell. De olyan akcióban vettem, hogy ha vettem citrullin-malát+arginin+bétaalanin-t így 3 ban, olcsóbb volt, mintha 2 valamit vettem volna. (tehát citrullin malát van otthon)
Ha citrullint és arginint kombózod, akkor összességében kevesebb kell, mint csak az egyikből, ezért használom így:
Edzés előtt 1,5 órával 3g citrullin malát + 2g taurin (citrullin 1-1,5 óra múlva hat, taurin 1óra alatt)
+
Edzés előtt fél órával 2-2,5g arginin (+10g glutamin)Koffein nagyon jó, de délután már nem fogyasztom, így sem tökéletes az alvás.
A béta análint próbáltam, nekem semmit nem adott csak a fülem bizsergett tőle, meghagytam a feleségemnek, mert ő hosszútávot (15-20km) fut hegyekben (5-700m szintkülönbségekkel), neki jól jön ha gátolva van a fáradtság. -
K1LLMy53Lf
senior tag
-
stickrs
senior tag
Én is pont ezért nem próbáltam még ki teremben
Marad az olcsó pörgető, mostanába ostrovitos pump extremet iszok, 6eu volt darabja, annyiért ajándék, vettem is 4 dobozzal 😀 munkán is azt iszom meg úgy általában energiaital helyett, vagy csak sima 200as koffein tablettát. Van vast v8-am is itthon, az is elég jó, csak nem egy árkategória.
-
roti86
őstag
válasz
tchriss #197106 üzenetére
Szerintem az alacsony T szint a te esetedben a következőkből adódik:
1. 3 hete napi több órán át végzett fizikai munka, ebből kifolyólag fizikai fáradtság (+ ha erre még súlyzós edzés is jön)
2. Kevés alvás (<7 óra)
3. Folyamatos kalóriadeficit (ha jól láttam korábbról megy a diéta év eleje óta) -
Dorian
félisten
válasz
Vitee #197125 üzenetére
Múltkor rájöttem, hogy a negatív padon fekve hogyan tudom felvenni-letenni könnyebben a 35 kilós súlyzót hasazáshoz: egy másik súlyzó tetejére állítottam.
Aztán persze elbasztam a gyakorlatot, mert amikor 12-nél jártam kezdett gyanús lenni az ismétlésszám, rájöttem, h nem hasprést csináltam, hanem felülést.
Köv. szettben a rendes hasprésből ment is 6 v 7 -
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian #197120 üzenetére
Soha eletemben nem volt, egyszer elakartam erni, mint egy cel, de ugy latom nem most van itt az ideje, meg kellene egy minusz 5-6 kilo mire latszana, ahhoz meg nincs mar kedvem, nem eleg nagyok, hogy latszodjanak.
Heti 2-3x szoktam edzeni mar most rendszeresen hasra, igaz csak 3set-et edzesenkent.
(Egyedul vagyok 5 eve, igy csajomat valoban nem erdekli)
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Peaceliker #197102 üzenetére
Valakinek van valami bevált váll gyógytorna videója? Vagy nyújtás/erősítés, stb?
Szerintem a váll egy annyira komplex terület, hogy érdemes megmutatni olyannak aki ért hozzá. Szerencsés esetben lehet, hogy sikerül neked is javítanod az állapoton, de szakszerű segítséggel tényleg hamar megoldható.
Jobbulást!
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #197114 üzenetére
Meg mindenáron fel akart írni sidanofil vagy milyen tablettát. De mondom, nincs semmi merevedési problémám. "Higgye el ez nagyon jó cucc, akkor is legalább egyszer érdemes akkor is kipróbálni, teljesen más szint" Szóval szinte ragyogó arccal beszélt róla
sildenafil. lehet asszony orult volnaSzóval szinte ragyogó arccal beszélt róla
biztos elotte volt nala orvoslatogato es a jutalek lebegett a szeme elott -
Dorian
félisten
válasz
Vitee #197117 üzenetére
Értelme amúgy nincs annak, hogy jól látszik a szeparált hasizom, hiszen rajtad meg a nődön kívül (akit amúgy pont nem érdekel ez) úgysem látja senki.
De Én Látni Akarom. Ennyi az értelme, most ezt megpróbálom megtenni, remélem sikerül, aztán nyár végétől már nem fog érdekelni. -
tisn
addikt
válasz
Valakinek van valami bevált váll gyógytorna videója? Vagy nyújtás/erősítés, stb? Egyszerűen foglalkoznom kell majd a vállammal hosszú távon, ezt már látom
a teremben kaptam 2 eve hasonlo egy nagyon jo kis gyakorlatot (egy oreg kurva izmos csavotol, aki egesz edzesen csak nyujt, es nagyon egyedi modszerekkel)szoval ket felnyujtott kezzel (talpad erjen le) kapaszkodsz a huzodzkodo rudba, egyik kezzel elengeded, es szep lassan amennyire tudsz megfordulsz (kicsavarod a kezed-vallad)
ezt mindket iranyba 2x.
nekem ettol elmult a vallfajas, es nem is jott tobbet elo (minden edzes vegen csinalom a nyujtasnal)
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian #197111 üzenetére
Jah, en is erre jottem ra, most lementem 75-68-ra, hogy hatha majd lesz valami kocka kezdemeny, de semmi meg mindig.
Szoval sztem hagyom is a francba, nem kergetem, nem lesz ugyse, szimplan nincs hasizmom meg eleg, ami latszhatna.
Szoval most hetente emelek kaloriat 2-3 hetig, majd jolenne egy lean bulk-ot osszehozni, ilyen +200 kcal korul, hogy minimalizalva legyen a zsirosodas.
Nehez lesz kimatekozni, de a dietanak tovabb nem latom ertelmet. -
marked one94
őstag
válasz
tchriss #197112 üzenetére
Ja a mostani háziorvosmnal én is azt érzem, hogy ha bemegyek valami kis panasszal, vagy akar megelőzés céljábóly akkor még én érzem magam kellemetlenül, hogy csak ennyi bajom van és mit keresek itt...
Akik rendeltek protein co-rol nektek megjött már a csomag? Nekem még semmi hír róla, pedig kedden rendeltem.
-
Dorian
félisten
válasz
tchriss #197110 üzenetére
Andrológus azért írt fel ideiglenesen altatót, mert ki akarta zárni ezt a tényezőt a következő teszt előtt. És vagy ezért vagy másért, de tényleg jó lett a teszt.
Meg mindenáron fel akart írni sidanofil vagy milyen tablettát. De mondom, nincs semmi merevedési problémám. "Higgye el ez nagyon jó cucc, akkor is legalább egyszer érdemes akkor is kipróbálni, teljesen más szint" Szóval szinte ragyogó arccal beszélt róla
-
Woodslave
félisten
válasz
marked one94 #197108 üzenetére
Egfr a vese működését jelző számított érték. Magas fehérje magas kreatinin vagy karmabid bocs nem guglizom és ebből lesz ez az érték. Engem 15 éve temetnek emiatt
-
tchriss
tag
válasz
marked one94 #197108 üzenetére
Orvosa válogatja, de én úgy érzem darab darabra megy a dolog, ha nem vagy a halálodon senkit se érdekelsz.... nekem ez a véleményen és tapasztalatom, itt nem mennek rá a "megelőzésre"
-
Dorian
félisten
Testzsír - haskockák
Én kezdem erősen azt gondolni, hogy esetemben a jelen fázisban sokkal inkább számít ha a hasizomomat próbálom megvastagítani, mintsem hogy a testzsírt csökkenteni. Ilyen testzsírnál már minden rendes embernek jobban látszanak... -
tchriss
tag
válasz
Dorian #197107 üzenetére
Tudom hogy fontos lenne, de eddig nem jött be semmi termék. szikár is hát ki milyen alkat most 86 vagyok, 75kg san valszeg mindenki azt kérdezné kemóra járok?
Edzéssel nincs gond, meg D vitaminnal seIgazából a szervezetemnek kéne megoldania ezt az alvást, nem ilyen kiegekkel amiket folyamatosan kéne szedni.
-
marked one94
őstag
-
Dorian
félisten
válasz
tchriss #197106 üzenetére
Hát, ha 3 hete szopsz, nem csoda, h lement a tesztoszteronod
A normális alvás pl. igen fontos, nekem sem volt jó az alacsony értékű időszakban. Írt is fel altatót. Adnológus ezeket mondta: "aludjon jól, stresszből tudjon kilépni, szikár legyen, eddzen, legyen elég a D vitamin" -
tchriss
tag
válasz
aelod #197097 üzenetére
Ma lettem 45 , tökéletes időzítés ajándék az élettől :S
De az tuti,hogy a 11.08 ból a SHBG ra megy majd el 11.07
197099: nem szedem már vagy 2 hete, kibaszott velünk a kőműves elbaszta a kerítést mikor szólva lett neki összepakolt és elment, így 3 hete szopok a napon mivel én meg a fater csinálja, jut D vitaminból bővel.
Teljesen abban a hitben voltam, hogy mivel a nemi életem szerintem még magasabb is mint kéne, eléggé hamar felkapom a vizet, tudok agresszív lenni, nem szeretem a lassú baszakodást inkább pörgök... hogy ezek mind azt jelzik hogy nem az alsó 1/3 ban kullogok ezen a téren.
Az alvásom az rossz, 21től tudnék aludni reggel 4 ig, de kb 11 kor mindig pisi, hiába nem iszok már este 6 után, mindenre felkelek, nehezen alszok vissza, sokszor spontán is felébredek. próbáltam valeriant, melantonint, de egyik se jó semmire.Stressz meg, nem burokban élek nem tudom kizárni, a kalória deficit pedig ennyire nem foghat vissza. Persze tök hülye vagyok ehhez az egészhez nem tudom pontosan mi mivel és hogyan függ össze. De grátisz van még a vérkép papíron is pár ami vagy magas vagy alacsony + az EPI-GFR 77 ahol >90 a referinca tartomány.
-
scdlsc
senior tag
válasz
itouchfan #197101 üzenetére
Én amikor a jogosítványom hosszabbítása miatt mentem a háziorvoshoz, akkor kérdezte, hogy mikor voltam laborvizsgálaton. Néztem is nagyokat, hogy ilyen van? Mondtam neki, hogy pár éve a műtétem előtt. Erre mondta, hogy akkor elküld laborra. Nekem meg beugrott a tesztoszteron mérés. Megkérdeztem, hogy azt lehetséges megméretni? Ő mondta, hogy azt csak urológus tudja kérni. Elmentem az urológushoz, akinek elmondtam, hogy nem igazán tudok tömeget építeni. Csinált ultrahangos hugyhólyag vizsgálatot is pisilés előtt és után is. Majd a laboreredménnyel visszamentem hozzá is. Szóval lehet, bár az urológushoz nem másnapra kaptam időpontot, de legalább ő is megvizsgált, szóval nem volt felesleges az a kör sem és így egy forintomba sem került.
-
Dorian
félisten
válasz
Van egy csomó jó válltorna gyakorlat, ami amúgy bemelegítésre is tök jó, gumiszalagokkal + kettlebell Halo.
De érdemes elmenni 1xgyógytornászhoz, ő mutat pár egyéb gyakorlatot is.
Amikor nekem váll problémám volt még kondi előtt én is mentem párszor és megkértem, h vegye fel videóra amit csinálok -
Dorian
félisten
válasz
itouchfan #197101 üzenetére
Háziorvos nem tudja, alapból fizetős. Nem egy nagy összeg, de csupán az össztesztoszteron csak egy szám. Ha kevés, utána andrológushoz kell elmenni és csináltat komplett nemi hormon vizsgálatot.
De neki sem rögtön az első dolga ez lesz, hanem nálam csinált egyéb vizsgálatokat előbb. -
Peaceliker
addikt
"mókás" hogy mesélitek a váll bajokat aztán én is pont most jól csesztem el. Hogy mivel azt nem tudom. Tegnap előtt kezdődött, de tegnapi edzés alatt sem fájt, még oldalemelésnél is csak egy ici picit. Mára meg még szarabb.
Bal oldalon előre nyújtott pózban nagyon tré. Kvázi amikor bal kézzel fogom a kormányt, az a pozíció és mozgás. Még az is lehet hogy autó téma miatt rosszabb. Sokat vezettem utóbbi időben és nem tudom rávenni magam minthogy csak bal kézzel fogjam a kormányt...
Valakinek van valami bevált váll gyógytorna videója? Vagy nyújtás/erősítés, stb? Egyszerűen foglalkoznom kell majd a vállammal hosszú távon, ezt már látom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged