- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tchriss
tag
Aki keres még alkar erősítő gyakorlatot javaslom a popszegecselő manuális változatát 400db popszegecset raktam be a kerités elemekbe a héten mindennap úgy kieresedett az alkarom mint Hulknak
Lassan elfogy a norvég lazac 250ml úveges halolajam napi 2 evőkanallal tolok.
Érdemes akkor lecserélni az ostrovit omega3 extremre?
-
tchriss
tag
válasz
Janaboy #197263 üzenetére
Rákérdeztem egy edzőnél a terembe illetve, rápillantottak a vidimre is amit felvettem, marad a 70kg
elvileg a kivitelezésem jó. De most, hogy 90% osan vagy 95% osan nézek ki úgy mint egy telibe szart búvárruha oly mind1
Én néztem egy yt videot, ott az emberünk azt mondta lehet bevinni növényi fehérjét de mindenképp kell mellé az állati is hogy lefedje a teljes profilt.
-
tchriss
tag
válasz
Janaboy #197249 üzenetére
Érdekes, akkor miért nem magasabban van a "koppanás", hogy ne tudd még véletlen se kinyírni a térdeid?
Dorian: Mondom terminátor
marked one94: terminátor2, láttam már nálunk is a gumikötelezést de nem értettem miért jó, ha segít az elején és emiatt nagyobb súllyal tudom csinálni, de a nagyobb súlyból meg elvesz a gumikötél? vagy ez is inkább a térdízületre van jó hatással? Mint a komolyabb pendulom gépeknél ahol nem is mindig 1 rugó segít be hanem 2? Mondjuk ami nálunk van abban nincs egy se
-
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #197208 üzenetére
Kobra póz
-
tchriss
tag
Nekem kb 8cm a difi feszítve az alkar es a felkar között. És egy csomó akciós cuccot aminek kicsit levékonyodik az újjvége esélyem sincs felhúzni :s
-
tchriss
tag
K1LLMy53Lf: Magnéziumból a gymbeam es citrátot szedem napi 2 grammot, cinkből a jutavites szerves cinket. igaz ez szerves kötésű cink-glükonát)
Chatgpt szerint viszont ezeknek a szintjét a szervezetben nem nagyon tudják pontosan megmérni, így csak a napi beviteli mennyiség ajánlására tudok alapozni.
Vitee: igazad van már látni se látok, de biztos nem a sok teszto az oka :DÍgy olvasgatva jó sok cuccot szedtek itt, ebben a témában jól el lehet veszni melyik mennyire ér valamit aztán melyik márkát érdemes beszerezni. Aztán még ott van pakliban az is ami másnak rossz lehet nekem pont jó.
Azt hittem elég a c vitamin, magnézium, meg omega3, + valamilyen cink. Hát nem
-
tchriss
tag
válasz
Elektrosokk #197152 üzenetére
Amiket vettem mind finom, bluberry, pisztácia, csokis brownie, persze 2 hét után azért cserélgetem
Nem egy Sajttorta
-
tchriss
tag
#197114: Akkor lehet nekem is elkéne mennem egy ilyen dokihoz, de mit mondtál nem tudsz aludni? Vagy mi?
#197115: Nincs semmi bajom tényleg csak annyi, hogy nyomattátok ti is meg sok vidiben láttam hogy nem baj, ha megvagy pakolva rendesen tesztóval ezért gondoltam éni s megnézetem.
#197116: már olyan orvos is ilyen akihez protekcióval megy ez az ember tiszta téboly.
#197119: idáig én is leszartam
#197129: lehet ezt igazából akkor fogom megtudni ha lemegyek chillbe és pár hónap múlva futok egy újabb kört ez ügyben. Remélem akkor már 20 felett lesz
#197149: ez sem túl acélos, de azért izmos vagy?:)
Étrendkiegészítők:
Csökkentik a kortizol szintet és elősegíti a minőségi alvást:
Ashwagandha-napi 300-600mg
GABA-500mg lefekvés előtt
Egyensúlyba hozza a hormonokat és növeli a libidó szintet:
MACA (csak por)-napi 2-3g reggel
Serkenti a tesztoszteron termelést, gátolja a tesztoszteron ösztrogénné alakulását és csökkenti a kortizol szintet:
Tongkat ali-200-400mgEzt kaptam egy "edzőtől" mint tipp de egy csomó ha jól rémlik már fel lett itt hozva, és nem volt csodaszer
-
tchriss
tag
válasz
marked one94 #197108 üzenetére
Orvosa válogatja, de én úgy érzem darab darabra megy a dolog, ha nem vagy a halálodon senkit se érdekelsz.... nekem ez a véleményen és tapasztalatom, itt nem mennek rá a "megelőzésre"
-
tchriss
tag
válasz
Dorian #197107 üzenetére
Tudom hogy fontos lenne, de eddig nem jött be semmi termék. szikár is hát ki milyen alkat most 86 vagyok, 75kg san valszeg mindenki azt kérdezné kemóra járok?
Edzéssel nincs gond, meg D vitaminnal seIgazából a szervezetemnek kéne megoldania ezt az alvást, nem ilyen kiegekkel amiket folyamatosan kéne szedni.
-
tchriss
tag
válasz
aelod #197097 üzenetére
Ma lettem 45 , tökéletes időzítés ajándék az élettől :S
De az tuti,hogy a 11.08 ból a SHBG ra megy majd el 11.07
197099: nem szedem már vagy 2 hete, kibaszott velünk a kőműves elbaszta a kerítést mikor szólva lett neki összepakolt és elment, így 3 hete szopok a napon mivel én meg a fater csinálja, jut D vitaminból bővel.
Teljesen abban a hitben voltam, hogy mivel a nemi életem szerintem még magasabb is mint kéne, eléggé hamar felkapom a vizet, tudok agresszív lenni, nem szeretem a lassú baszakodást inkább pörgök... hogy ezek mind azt jelzik hogy nem az alsó 1/3 ban kullogok ezen a téren.
Az alvásom az rossz, 21től tudnék aludni reggel 4 ig, de kb 11 kor mindig pisi, hiába nem iszok már este 6 után, mindenre felkelek, nehezen alszok vissza, sokszor spontán is felébredek. próbáltam valeriant, melantonint, de egyik se jó semmire.Stressz meg, nem burokban élek nem tudom kizárni, a kalória deficit pedig ennyire nem foghat vissza. Persze tök hülye vagyok ehhez az egészhez nem tudom pontosan mi mivel és hogyan függ össze. De grátisz van még a vérkép papíron is pár ami vagy magas vagy alacsony + az EPI-GFR 77 ahol >90 a referinca tartomány.
-
tchriss
tag
megjött a részleges eredmény:
még fizetnem kéne a szabad tesztoért valami shbg vizsgálatért, de úgy érzem teljesen felesleges ez után az érték után...
Lehet a kövi hónaptól valami hangyaszedő szabadidő elfoglaltságra kellene költenem konditerem helyett. -
tchriss
tag
válasz
Dorian #196679 üzenetére
Jah lehet az egész életem kéne
Megnéztem a vidit, egész jó!
Nekem pl ez a mellgyakorlat amit írtam a hétfő (péntek utáni első edzési nap) első gyakorlata
#196681: Nem szeretem a káposztát, sőt nagyon a gyümölcsöket sem:S
Mind1 érzem magamban az erőt képes vagyok lefogyni mert minden agyban dől el, és az eredmények is mutatják jó az amit csinálok.
Protein co: Nekem van itthon még rasberry s meg csokis browine asszem, de azokat még nem bontottam fel
-
tchriss
tag
Minket megszívatott egy régi kőműves ismerős így a héten amit csinált kerítés alapot fel kellett tőrnőm így ennek köszönhetően ezen a héten még fél kilóval több ment le mint a megszokott 1kg . febr 1 el indultam 106.3 ről ma 87.3 at mutatott a mérleg. Május 30ig 85 a terv. De ahogy nézegetem magam lehet nekem olyan 75kg nak kéne lenni a haskockákhoz, hát nem tudom arra be kéne áldozni az egész nyarat :S
Pont 2 napja hallgattam bereczki meg nyakas sanyi beszélgetését és ott hallottam előszőr erről a szarkoplazma miofibriráról
Ti használtok a diéta vége fele valami ajzószert? Vagy csak a monotonitás továbbra is és max növelitek az aktivitást, mert ebből a kalóriamennyiségből már nem tudok lejjebb adni.
Ötleteket kérnék.
Adott egy hoist mellnyomó gép, 1 munkasorozatot csinálok ami 55kg oldalanként így tudok nyomni 6 ot, a 6odik már jó lassan is megy ki tehát ha azt mondanák levágnák a f....
akkor se menne még 1. De több 1 hónapja se 1el több se 0.25kg val többet nem tudnék felrakni. Érdemes ezt így erőltetni? Vagy vegyek vissza a súlyból és csináljak több ismétlést a munkasorozatban?Nem akarok erős lenni, a lehetőségekhez képest "jól" kinézni inkább
-
tchriss
tag
válasz
Dorian #196485 üzenetére
Na akkor amit csinálok az jó, aztán majd egy 20 év múlva ránézek a haskockáimra.
Állóról még nem is hallottam, van valami különbség vagy csak a kényelem?Megjött a fehérje, finom íze van a pisztáciásnak de nekem a végén kicsit ilyen kávés utóíze van, de azért teljesen iható.
-
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196402 üzenetére
Nem nagyon ástam bele ebbe a témába magam úgy mint ti, és persze a chatgpt is írhat baromságot, de érdekes, hogy kb az összes általános amit lehet venni manapság body shoppokban , kb mind1 melyiket szedi az ember lényegi különbséget nem írt. Na benyomom ezt a fél kilót a citrátból, aztán megnézem ezt a laktát cuccost is.
Egyébként ettől kellene érezni valami pluszt? mert 2g c vitamint is szedek ketté osztva mégis elég sokat betegeskedek mostanság:S
Van még valami vitamint amit érdemes szedni és "minőségi"?
Érdekes ez a gymbeam es thor cucc, elvileg van benne koffein bőven , de azt leszámítva hogy keményebben ment az edzés, nem volt semmi fejbizsergés, szédülés.
Ellenben a universalos animal cuts tól amibe elvileg kevesebb a koffein ott tényeg átkapcsolok God módra, ha nem szedem rendszeresen csak heti 1 alkalommal.
Nekem ez a kalkulátór azt mondta kb 15% al vastagabb a combom mint kéne
de valszeg ez a sok zsírtól lehet ami még rajta van, jah és 44cm es karom lehet a max
azzal azért messzire nem lehet menni
-
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196381 üzenetére
Kb minden mikor néztem még pár nappal ezelőtt, de ma már tényleg kapható volt mind így vettem 2 pisztáciásat, meg 1 csokis, egy eprest. de ahogy olvasom lehet sokat rendeletem
mind1 rendeltem gymbeam ből naturt is, meg van még holland kakaós, de se kaját, se fehérjét én ki nem dobok
Magnéziumot szoktatók külön szedni? Abból mi a bevált? Vettem citrátot gymbeam től.
Meg egy doboz thort , még kell 9kg mínusz, lassan lábnapon be kell vetnem valami pörgetőt. az utolsó 5kg jó lassan fog majd lemenni :S -
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196227 üzenetére
Köszi
-
tchriss
tag
Jah meg szedek még D vitamint , cinket meg fokhagyma kapszulát.
-
tchriss
tag
válasz
Dorian #196217 üzenetére
Vetettem 8db danone activiát, meglessük. Van a közelben egy jó biobolt kedden elmegyek a nénihez adjon ipari kiszerelésű zabkorpát. Aztán a biztonság kedvéért jó pár napig úgy intézem a dolgaim, hogy a wc 10perces közelségben legyen
Megiszom ami van aztán veszek próbaképp az extremből, ezen az allegro oldalon nincs olyan lehetőség vagy csak én vagyok van, hogy ha egy terméket megrendelek akkor esetleg a bolt többi termékére is rátudjak keresni? Nem akarok 20 boltól 20 félét rendelni ott már azért keményen lenne sok posta költség is.
#196218 Ön Chatgpt?
Nem szedek semmit, csak c vitamint meg magnézium citrátot de most pont elfogyott.
Régen összevissza vásároltam minden hülyeséget szedtem évekig de nem éreztem tőlük változást.
Jah ha elfogy az activia veszek egy kefirt is -
tchriss
tag
Csak kérdéseket tettem fel neki már sok helyen hallottam a zabkorpát, meg a beleimnek emellé az egyhangú kajálás mellé ami nekem amúgy bejön, nem kell állandóan számolgatnom miből mennyit itt már pontosan tudom, sok hús félét meg meg sem eszem, meg macerás tárolni, ebből lesütök 10 napra valót azt csókolom jó lehet a joghurt.
A halolajat is csak azért dupláznám meg mert néztem egy "értelmesnek mondható videót" és ami nekem van abból elvileg 2 kanálnyi fedezné azt a mennyiséget amit ott mondtak, nincs 50kcal+ tehát belefér +10perc séta, de amúgy is jön a "nyár", indulnak a fűnyírások, kerti teendők, belefog férni , ma mértem magam megint lepattant 1 kiló 1 hét alatt.
Nem tudok semmilyen magvat enni mert nincs mértéktartás, én simán benyomok egy 2 órás film alatt akár 1kiló mogyorót is, karácsonykor megnéztük a hogyan tudnék élni nélküled vip moziba, 6 vödör popcorn és 2 adag nachos ment be a film alatt
-
tchriss
tag
Elbeszélgettem a chatgpt vel egy kicsit és arra jutottunk hogy vigyek be mindennap még 1 joghurt+ zabkorpa + még 1 evőkanál lazac halolajat.
A danone activia élőflórásat javasolta, van valakinek esetleg ár / érték aranyában jobb tippje?
Mindenképp natur, mert nem akarok édességeset mert akkor a diéta ko lesz a gyümölcsöket pedig nem nagyon szeretem.Aki fogyaszt zabkorpát ott is ár / érték arányban melyik a minőségi? Mindenképp nagy kiszerelés megvásárlásában gondolkodom (1kg).
Próbáltam értelmezni ezt a omega3 nikecell tesztet ami ide felraktatok, és ha jól értettem akkor ahol kevésbé marta meg a nikecellt azok elvileg a jobbak? Nincsenek annyira felütve?
Akkor ez a norvég lazac halolaj mégis csak jó lehet! Igaz azt a rengeteg üveget ami van betolom így is úgy is
Vagy van esetleg még jobb? itt is figyelembe véve az ár/ érték arányt? -
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196194 üzenetére
Köszönöm a segítő szándékot, de ezt most már így lenyomom, amúgy se mernék semmi "nasit" felrakni az étlapra mert gátlástalanul betolnám az arcomba, ilyen téren egy gyenge szar vagyok. Csak a teljes megvonással tudom ezt tolni. Megnézzük mit mutat majd a tükör 75kg
Nekem jó ez így, asszony átállt iphonre gondoltam én is veszek 1 et, ahhoz meg ajándékba jött karira az óra, így nem is nagyon nézelődtem milyen opciók lehettek még volna
-
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196174 üzenetére
Febr 1 óta tolom, heti 1-1,5kg megy lefele nem tudom mi az a *1100 szám
Nem eszem félre, 2 szelet süti és egyszer egy brassói ebéd volt ez idő alatt amik valami alkalom volt a családban. Edzés heti 5 nap és nem hagytam ki egyet sem.Én is azt olvastam a top3 ban benne van pontosságban, azért is lett ez, amúgy meg 30p alatt fullon van , végzel a fürdéssel és már fullon is van
-
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196172 üzenetére
Napi 10km séta is van mégapple watch szerint ami ki tudja mennyire pontos 1000-1300 a napi kalória amit elégetek aktívan
Jó a táblából kimaradt 1evőkanál halolaj, abba is van 4g zsír és 41kcal
-
tchriss
tag
válasz
Peaceliker #196169 üzenetére
Hát nem is vagyok jóllakva
Edzést elvileg egy pro mester írta össze, annak jónak kell lennie! :#196170: nem tűpontos:
Most jelenleg 90kg az előző etapban lementem 80ig ott még volt rajtam zsír bőven, szerintem 75kg lesz ahol létezhetnek valamilyen tónusok a testemen.
Tervezem már egy ideje a, hogy elmegyek egy vérvételre, csak sose jutok el odáig. pedig érdekel mennyi szabad tesztom is lehet.
-
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196167 üzenetére
Valaki mondta már nem tom ki
Chatgpt?Mindegy végülis mert a haskockáim sosem fognak 3-4cm re kidudorodni nem olyan alkat vagyok sajna
Nem zavar mert már elfogadtam ez marad és kész, szike meg nem lesz.
~150g fehérje, 35g rost, 120g szénhidrát, 47g zsír, kb 1650kalória.
nagy vállakat szerettem volna, hogy azok a felsők amik jók méretben ne lógjanak a varrások is a karomon, oldalsó talán 1x lesz, hátsó meg fogalom az én esetemben... de ez van ezt kell szeretni, 45 évesen már nem lesz világmegváltás. Lefogyok 75 re azt meglássuk
-
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196159 üzenetére
Nem tudom, ilyen bajaim még nincsenek
Striák nem is érdekelnek konkrétan kicsit nagy rám a "kabát"
ha jól tudom 3kg zsír térfogata = 1kg izommal, tehát 129kg izom biztos nem fog rám jönni izomból, de 43 kg se. Mondjuk rám az sem igaz, hogy az első időszakban jön az izom rendesen...
-
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #196143 üzenetére
Barátnőm hívja így
sima rendesen összeállított makrókból, csirke, rizs, tofu, tojás, zöldségek, fehérjepor... 1600kcal maxon. meg napi 3-4l víz
Nem tudom sok e , a bőrömnek már úgy is mind1, 2 év alatt lement anno 43kg de előtte kicsit strihás lett majd hiába fogytam lassan azért megereszkedett a hasamnál és a mellemnél is, akkor gáz mikor 4kézláb vagyok de ez már így marad én nem vállalom a műtétet azokkal a brutál hegekkel.... 45 leszek, nem indulok már szépségversenyen
#196145 sajnos én már rutinos vagyok, 10kg le fel simán mozog, iszonyat gyorsan tudok hízni és fogyni is, ellenben az izom felszedéssel baromi hadilábon állok:S
-
tchriss
tag
Hát ma nem volt jó a fórumot olvasni....
Toljátok itt jobbra balra a mogyorókrémet én meg betartom ezt a rohadt "k1"diétát :S
Igaz már lement febr óta 16 kg de f...m már jó lenne enni egy igazán jót -
tchriss
tag
Érdekes amiket írtok, én mikor mondtam a háziorvosnak Ő x el t be minden random szart, meg sem kérdezte kellene még valami? Illetve vele nem is találkoztam, a nővérke intézett mindent. Elég egy gyökér orvos, de gondolom vele kellene x eltetni akkor a testot meg minden mást?
@Vitee: Ez elég komplexnak tünik tuti nem sima házidokis verzió -
tchriss
tag
Ha már vérvétel, ti hova szoktatok menni mondjuk aki Pesti? vagy az alap eü s gondolom esélytelen? Marad a synlab? ott van valami csomag?
Tudom hogy nézetni kell szabad tesztót, full tesztót? Psa t azt még nem néztem mi? De ezeket külön nekem kell kérvényezni? Vagy van ilyen "izmosodos" csomag?Jó ez a holland kakaós fehérje, rohadt sok rostot eszek 2x iszok belőle reggel meg este, de rohadtúl "fog"
-
tchriss
tag
válasz
Elektrosokk #195495 üzenetére
MHN SPORT SUPPLEMENTS - WHEY PRO PROFESSIONAL
Dorian féle ajánlott.Meguntam az ízesítettlent, kell valami íz a diéta alatt :S
És nem a répa meg a karfiólra gondolok -
tchriss
tag
válasz
Lipton #195484 üzenetére
Szerintem fogyni pofon egyszerű csak ki kell bírnia az agyadnak az első 2-3 hetet, 106ról indultam febr első hetében, most vasárnap 96kg voltam ez idő alatt 2x csaltam 1 ebéddel és 2 szelet tortával a vicc az rosszul is lettem tőlük
annyit történt mikor tudtam hogy csalni kell mert születésnap, névnap lesz az adott héten,,, a watch szerint nem 1000kalóriáig mentem el a nap végéig hanem 1400ig , igaz én egy monoton fasz vagyok, mindennap 10-30perces difivel mindig ugyan akkor eszek és ugyan azt,: csirke rizs, tofu a fix, a zöldség meg változó, reggeli mindig tojás, késő reggeli edzés után turmix, délután 16kor turmix, azt kezit csókolom. Gramm mérleg eleme pedig elég jól bírja
Nekem izmot felszedni sokkal nehezebb így "kezdőként" is, pedig egy szakértő szerint amiket csinálok és ahogy csinálom 80% ban nem rossz.
Megjött ez a holland kakaós fehérje, első 2 ivászatnál a natur gymbeam es után ég és föld, olyan íz bombája volt
Aelod: tessék pm et olvasni.
-
tchriss
tag
válasz
perempe #195056 üzenetére
Hajrá, én nem vágyom se több tojásra, se több húsra, majd az élet eldönti mennyire baszok rá erre a 2/3 állati 1/3 növényi kombóra.
Ennék én változatosabban is de diéta alatt elég szenvedés maga a diéta nem hogy még mindig számolgassam ma mit fogok enni és abból, hogy jönnek össze a makrók.
-
tchriss
tag
válasz
Gyula84 #195053 üzenetére
Fura nekem az hogy, Ő teljesen elveti a növényi fehérjék számolását a napi fehérje bevitelbe.
Én reggel 4 kor megeszek 2 tojást, abban van 13g
Reggel 7 kor, zab 3g fehérje porból 22g
Reggel 9 kor Rizs 4g Csirkéből 22.5g Tofuból 12,5, hüvelyesből 7,2g
Ebéd 13 kor Rizs 4g Csirkéből 22.5g Tofuból 12,5
Este fél 5 kor fehérje porból 22gÉs mondjuk 75kg zsírmentes tömegre számolom ez olyan 102 állati ~44 növényi. 146 összesen.
Nincs teljesen 2g vegyesen, de ha állatiból még többet kéne bevinnem a kalóriám már nagyon elszállna. De lehet szarul tudom és szarul is csinálom
És ezért is nem úgy nézek ki ahogy akarok
-
tchriss
tag
válasz
Dorian #195051 üzenetére
Nem tudom nem is nagyon érdekel
csak fura, hogy mondjuk 20k felett van szállítási díj gls pontra, na meg kártyás fizetés esetében kártyás díj, általában az a plussz ktg ha házhoz kéred, vagy ha kp val akarsz fizetni vagy nincs meg mondjuk 20k vásárlás. Így is megéri remélem finom is lesz idáig gybeam naturálját toltam de már kicsit uncsi fahéjjal.
-
tchriss
tag
válasz
K1LLMy53Lf #194921 üzenetére
Nem tudom ki az a ZEd, én az vagyok aki ír nem álnév, olvasom a fórumot keresem a szent grált minden téren csendben meghúzódva. Én naturize barnarizs fehérjét ettem ráadásul anno volt olyan akció 4kg mellé adtak +1kg t ingyen. Életem legrosszabb döntése volt úgy hogy semmitől sincs bajom mindent megemésztek. Baromi sokáig tartott mert ételt ugye nem dobunk ki.
-
tchriss
tag
Kaptam karácsonyra egy 5db pakkot különböző erősséggel, már csak ez van most pattintottam fel
ettem már ilyet de egy ilyen jó pár hónapig elég és megvéd mindentől
-
tchriss
tag
Sziasztok!
A konditerembe ahova járok 2 edző is ezt vitamint ajánlja, valaki próbálta már vagy szedi most?
[link] -
tchriss
tag
Sziasztok!
Szó volt itt régebben erről lazacolajról:
[link] a kérdésem az lenne aki vett az naponta mennyit szed és mikor? Most akarok rendelni de nem tudom mennyi ideig elég a 250ml.Köszi.
-
tchriss
tag
válasz
python1 #188367 üzenetére
Akkor látom nem vagyok egyedül a volumennel
Ma átálltam a 3perces pihenőkre és összesen 3x8 3x8 2x8 2x8 akat csináltam 4 fajta mellgyakorlatból. 2x10 , 2x10 széleshátra. Biztos kell jó pár hét mire kitapasztalom mik a határok ilyen sorozatszám és pihenési idő mellett. -
tchriss
tag
válasz
Tyler Durden #188337 üzenetére
Fél perc kb
Persze ahonnan indultam gyakorlatilag bármit csinálhattam volna eddig
Az igazat megvallva 20as éveimben sportos voltam és kondizgattam.
Aztán 10év alatt felpattant rám nem kevés 40+kg, és végül 2020ban jött a kőkemény elhatározás kaja téren és otthon bohóckodtam 2db egykezessel meg egy kétkezessel, és lassan 1 éve nyomom terembe. Persze csodák már nem lesznek így 44 évesen.
[kép] -
tchriss
tag
Ha már olvasgatom itt az edzésgyakorlatokat, akkor ez felosztás így teljesen értelmetlen?:
Hétfő: Mell / Váll / Hát / Vádli/ Has
Mellből nyomás gépen 4x10
Tárogatás gépen 4x10
Csigás összehúzás 3x10
45 fokos padon előre nyomás 3x10
Kereszthúzás csigán hátsó vállra 4x8
Oldalemelés csigán 4x10
Döntött törzsű evezés súlyzóval 4x10
Hoast gépen lehúzás széles hátra 4x10
Szamár vádli 1x bukásig.
Hasprés gépel minden sorozat amennyi megy.Kedd: Bicepsz / Tricepsz / Has
Kétkezes francia rudas bicepszezés 4x8
Scott pados 4x8
Kábeles bicepsz kötéllel 4x8
Kalapács egykezes súlyzóval 4x10
Tricepsz Karnyújtás fej felett csigán kötéllel 4x10
Letolás 4x8
Egykezes letolás 4x8
Tolódzkodás 4x10
Hasprés gépel minden sorozat amennyi megy.Szerda: Váll / Vádli / Has
Kereszthúzás csigán hátsó vállra 4x8
Hátsódelta gép 4x10
Oldalemelés csigán 4x10
Oldalemelés géppel 4x10
Vállvonogatás 4x10
Vádli lábtoló gépen 1xbukásig
Hasprés gépel minden sorozat amennyi megyCsütörtök: Hát / Has
Lehúzás mellhez 4x10
Melltámasztos evezés ez ilyen oldalthúzásos így elvileg a felső részre megy4x10
Melltámasztos evezés ez meg a könyék a bordához közelít 4x10
Döntött törzsű evezés súlyzóval 4x10
Felhúzás alsó hátra 4x10
Hiperhajlító padon 4x10
Péntek: Láb / Vádli / Has
Combfeszítés 4x10
Hack gugolás 4x8
Lábtolás 4x8
Combhajlító 4x8
Merevlábas felhúzás (probálkozás)
Szamár vádli 1x bukásig.
Vádli lábtoló gépen 1xbukásigHetente 2x azért nyomom a hátsó váll gyakorlatot meg a széleshátat mert mikor ezeket osztották nekem nemhogy a sorvégére de még a sorba se sikerült beállnom. A lábam is szar a tömege megvan de kb semmi formája viszont a térdeim meg a bal lábam szerintem keresztszalaga se 100% os.
-
tchriss
tag
Ha már egészség, meg bélflóra meg mikrobiom, érdemes megnézni ezt a filmet:
Hack.Your.Health.The.Secrets.of.Your.Gut.2024.
Illetve nem tudom valaki foglalkozik e a zöldségcsoportokkal is kénes, zöld, színes
-
tchriss
tag
44én vagyok
#187755: köszi
Hetente 3x vádlizok hétfőn -szerdán 1-1 gyakorlat pénteken meg mindkét gyakorlat általában 4 szériák annyi ismétléssel amennyi megy. Szerintetek ez sok?
Covid alatt kb semmi esélyem nem volt rendesen bohóckodni vele , itthoni kondigép sem volt így kialakítva, gondoltam ha már elkezdtem konditerembe járni erre is kicsit jobban ráfekszem.Ennyi jött össze 9 hónap alatt: [kép]
-
tchriss
tag
Hello!
Szokott itt menni a beszélgetés az izommemóriáról de azt még nem olvastam mi van az olyan embereknél aki ledobták mondjuk a testtömegük 1/3át ahol biztos, hogy nem csak zsír meg víz ment le hanem mellette izom is, nekik esetleg könnyebben visszajöhet ha egyáltalán van ilyen az az izom amit mondjuk ledobtak a diéta alatt, ha nyomják az edzést és a kajára is odafigyelnek?
-
tchriss
tag
Nem olyan rég végeztem 10napig pipa😁
-
tchriss
tag
Köszi a sok választ.
Hát itt ilyen gép van itt csak az ülésmagasság a variálható, de olyan elbaszott vállaim vannak, hogy rá kell valahogy az oldalsó meg a hátsóra részére feküdnöm.
-
tchriss
tag
Sziasztok!
Az normális ha ilyen oldalt emelős vállgépbe amibe bele kell ülni (oldalt emelés címén) baromira beledolgozik a csuklyás izmom is? Bármekkora súllyal csináltam egyszerűen nem tudom kiiktatni, mint mondjuk a sima csigás oldalt emelésnél. Mondjuk a golyó vállakról letettem ennyi idősen már, na de mégis -
tchriss
tag
válasz
attiati #186406 üzenetére
Ezt te mióta szeded rendszeresen? és mik a tapasztaltok?
Igazából nekem a tököm attól lett ki szedek / szedtem egy csomó szart idióta módon és lehet többet ártottam mint amit nyertem vele a nem kevés pénzről nem is beszélve. Azért dobtam fel a témát, hátha megtalálunk pár olyan márkás terméket amit tényleg érdemes szedni és nem kell mellé még másik 300 kieg ellen oldalként vagy nem csak a 10% a hasznosul, hanem egy kicsit több is. -
tchriss
tag
Érdekes cikk
Kár hogy az 5 márkát nem említi kiváncsi lettem volna kik azok.
Vagy olvasta valaki esetleg a könyvét?
-
tchriss
tag
Sziasztok!
2 helyen találtam amit Dorian ajánlott por alakban, mindenhol máshol csak kapszulás van vagy én vagyok a vak.
namaximum.hu
Chondroitin Sulfate - 100g
5 450,00 Ft
vitaltrend.hu
Kondroitin-szulfát por-100 g
9,770Ftnamaximum.hu? innen rendelt már valaki?
-
tchriss
tag
válasz
Dorian #185844 üzenetére
Van valami jó bevált márka eme 3 termék esetében?
Glükózamin-szulfát - GymBeam
MSM - GymBeamChondroitin Sulfate - kondroitin-szulfátMárka: Natural Nutrition
Bár jó lenne egy helyről berendelni mindent a gymbeam oldalán nincs kondroitin por formában.
Ezeket lehet rakni reggeli turmixba mások mellé is? Fehérje+ zab + c vitamin+creatin mellé?
-
tchriss
tag
Sziasztok!
Újra itt, segítsetek nekem ezt rendbe rakni mert az egyik barátommal vitatkoztam és nem értem amit Ő mond Ő meg nem érti amit én mondok neki
A téma: mondom neki diétázok és mellette a sorozatbani ismétléseim 8-12 között mozognak és olyan súllyal amit még pont megtudok csinálni hogy semmiképp se az izomból fogyjak és mellette nyomom a diétát kajából -500kalória, + az edzés idő meg az egész napi NEAT. Heti kb 0.5-1 között megy le így. Makrók teljesen rendben.
Erre azt mondja nekem, hogy miért nem szálkásítok? De nem értem úgy gondolom illetve magamon is látom, hogy mikor elkezd fogyni rólam a zsír diéta alatt jönnek elő a tónusok, akkor miért kéne szálkásítanom?
Mi értelme diéta mellett ennek a 20 ismétléses sorozatoknak mert szerinte ez a szálkásítás? Mitől lenne ez jobb mint amit én csinálok?
A szálkásítás nem arról szól, hogy előjönnek a tónusok? Ha meg nincs izom tónus ami előjönne mivel vagyok előrébb?
Vagy a testépítésben a szálkásítás = diéta? -
tchriss
tag
válasz
Cs1csó #185068 üzenetére
Köszi. A kaja diéta alatt rendben van makró téren is, különben nem jöttem volna le 123.7 ről 80 ra
Bár kíváncsi lettem volna mennyi izmot veszítettem ez idő alatt... Csak volt most egy kis stressz az utolsó 3 hónapban és feljött a zsír, gondoltam kifizetek egy kis pénzt erre arra, hátha agyban ad némi plussz motivációt vagy a kövi diéta körnél jobban odafigyelek erre arra
.
De akkor nem erőltetem, amúgy sajnos az alvás nincs teljesen rendben este 9 kor már Ko vagyok, de hajnal 1 től nagyon nehezen alszom vissza 4 fél 5 fele meg már ébredek és indulok a konditerembe.#185069 aelod: megnéztem köszönöm, okosabb nem lettem.
De azért felteszek még 1 kérdést hátha ezt is meg kell néznem a doboz hátulján
A vállam elülső részei eléggé erősek és a másik kettőhöz képest sokkal jobban ki van fejlődve, erre csinálok hetente egy gyakorlatot, az oldalsó még éppen hogy elmegy a szintemen erre csinálok 2 gyakorlatot 2*4x10 ismétléssel, viszont a hátsó vállam nulla. Erre szoktam hetente 2x 2 gyakorlatot 4x10 el, itt a csigás kereszthúzás valamint a pontos nevét nem tudom ahol lehet úgy a gépet állítani hogy vagy mellre tárogatsz ülve vagy hátsó vállra edzel ha fordítva ülsz. Néha ez helyett ilyen köteles hátra húzást végzek csigán. Az edzés során érzem őket és el is fáradnak rendesen de a tükörbe nem sok jót látok a többi testrészemhez képest. Fel lehet ezeket hozni valahogy?
-
tchriss
tag
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!
Kérnék egy kis segítséget itt az új év visszajött pár kiló és megint nekiugrok a diétának, most már nem 43 at kell leadnom hanem csak egy 10 estviszont gondolkozom, hogy elmennék most már egy ilyen DEXA testzsírmérésre van ennek értelme látni hogy alakul a zsír és izom vesztésem a diéta végére? volt már itt valaki ilyenen?
Valamint ilyen szabad tesztoszteron mérésre?Lassan 44 éves leszek nem várok már csodát a testemtől de jó lenne még
egy ideig mellőzni az "apuka" testet :) ha végre látszani fognak majd a haskockáim.
Illetve megtudja nekem mondani, hogy ebben az Universal Animal cuts pakkban ami vagy 8 bogyóból áll melyik az amelyiktől, sokkal jobban tudom feszegetni a határaim edzés közben? Nem fáradok tudok több súlyt tudok pakolni úgy érzem magam mint aki szétszakítja a súlyokat.
Volt itthon még 4 zacskó így 5 hónap kihagyás után bevettem egy csomagot lábazás előtt, már az edzés végén kb alig bírtam járni, aztán 4 napig olyan izomlázam volt amit még sose éreztem:) Én a koffeinre tippelek de nem vágom viszont ha valaki tudja akkor lehet csak abból vennék ami ár /érték arányban mindenképp barátibb lenne.Köszönöm, előre is.
-
tchriss
tag
válasz
Orlin #182108 üzenetére
Hát egy biztos, Pálid brutál néz ki, de nekem nagyon fura ahogy a gyakorlatokat tolja, mintha csak arra menne rá, hogy szétszakítsa a súlyokat
persze lehet neki ez jött be hisz eléggé nagyra nőtt.
Még mindig jobb sok mindenkit megnézni és kitapasztalni neked melyik jobb, melyiket "érzed" jobban, mint:
gondoltam ha már itthonról konditeremre váltok felveszek egy személyi edzőt, de 25 év alatt sem változott semmi, egyszerre 3-4 ügyfél, kapkodás, rohanás, nem 100% os odafigyelés. Persze biztos van az a pénz..., de gondolom egy halandó sem fizet annyira keveset, hogy ne legyen rendesen végig követve.
-
tchriss
tag
válasz
Orlin #182096 üzenetére
Mi volt a vitát kiváltó dolog?
Én néztem mind2 t eléggé eltér mind az elképzelésük mind a technikájuk, még volt közös vidijük is
Más:
Mit csinálok rosszul ha álló vádli gépen próbálom a lehető legszabályosabban csinálni lent is fent is megtartva 2mp ig általában ne legyen rúgózás 4x 15 t csinálok edzés közben érzem hogy szétég a vádlim, de másnap már semmi izomláz nincs benne, tudom hogy nem feltétlen kell izomláznak lennie de ez így akkor tényleg rendben lenne?Illetve a trapéz izmom "alsó" részét képtelen vagyok szintén érezni másnap ellenben a "felső" részével amire elég csak ránéznem és máris izomláza van.
Ülő evező gépen a melltámasznak nekidöntve a mellkasom, teljesen ameddig csak bírom hátra húzva a lapockákat is teljesen közelítve egymáshoz. Akkora súllyal amivel még szabályosan tudom csinálni.
-
tchriss
tag
válasz
szőröscica #180550 üzenetére
#180549 köszi
Akkor így marad
gondolom a műtét se egy olcsó mulatság az biztos.
-
tchriss
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, elég régóta szedek vitaminokat külön külön számolgatva, pakolgatva de tele lett már vele a hócipőm és váltanék valami multicsomagosra amit egybe bekapok és letudva ez mennyire lehet jó választás?:
UNIVERSAL NUTRITION ANIMAL PAK - KOMPLEX MULTIVITAMIN
Ill, sikerült lejönnöm 124 kg ről 81kg re így a hasamon a bőr kicsit lógós lett van erre valami krém, olaj? bármi ami kicsit feszesebbé tudná tenni amíg nem töltöm ki izommal a testem és kicsit feszesebb lesz az izmoktól? Ill a striákkal lehet kezdeni valamit?
43 évesen már nem várok csodát meg hobby szinten megy a kondizgatás, de hátha... -
tchriss
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni: kb 2 év alatt sikerült 124kg ről lefogyni 88 ra / 181cm magas vagyok.Az étrendem szétosztva nagyrészt csirke+rizs combo képezte, heti 4 edzéssel + vitaminok + zsírégetők. Edzés közben bcaa+ glutamin edzés után egy turmix (5gramm kreatin + 43g fehérje + 33 gramm szénhidrát ESn weight gainerből)
Eljutottam arra a szinte ha kicsit ráfeszítek a karomra már szépen ki is eresedik a bicepszemnél de sajnos még van rajtam szerintem egy jó 8kg felesleg, viszont a bőrömön látszik hogy kicsit nagy lett a „kabát”
Így arra gondoltam elkezdek inkább tömeget növelni bevállalva az újabb zsírosodást de hogy a bőrömnek ne legyen ilyen löttyedt állaga. Szétrepedve nincs sehol de ez nem normális állapot számomra.
Eddig kb 2000 kalóriát vittem be. 220gramm fehérjét, 175gramm szénhidrátót, és 24 gramm zsírt.
Most ha jól értelmezem tömegeléskor akkor kb: Ehhez a súlyhoz valahol 270 gramm szénhidrát, 180gramm fehérje, és 80gramm zsír. és 40kcal / kg val számolva 3600 kalória.
A kérdésem az mivel sajnos eléggé zsírosodó alkat vagyok ha már sikerült olyan tömegnövelőt vennem per pill amiben a szénhidrát arány a fehérjéhez viszonyítva jóval magasabb érdemes edzés után belekeverni extra fehérjét, hogy az arányok kijöjjenek 50-50% ra?
A másik olvasom hogy a CLA kapszula akár tömegnöveléskor is csökkentheti a zsírosodást.
Tudtok ajánlani nekem jó bevált CLA at, alapba a sictec és biotech cuccokat annyira nem szeretem állítólag sok bennünk a kínai alapanyag bár miben nem..., ezért is vásárólok nagyrészt ESN t ez elvileg made in germany. Ott nincs CLA sajnos.
Vagy bármi jó bevált recept a tömegnöveléskori lehető legkevesebb zsír felszedésére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest