Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70999) Hi!King válasza ladybug (#70996) üzenetére


Hi!King
őstag

Ma egy kicsit már enyhült. Az első napokban is nyújtottam, az lehet hogy nem tett jót neki, az elmúlt 2 napban pihentettem, azóta javult.

Egyébként szoktam eddig is gerincgyakorlatokat végezni, volt már derékfájásom, csak nem ilyen hirtelen jött elő. Csak mostanában kevésszer csináltam azokat a gyakorlatokat. Meg 3 napig úgy túráztunk, hogy viszonylag nehéz volt a cucc, az első nap párszor hajolgatásoknál kilógott a hideg szélben a derekam (-4 fok körül lehetett, szeles, ködös volt), meg fent sokat hajolgattam, mert hótalpaztunk is, ahol célszerű volt, és volt egy szakasz ahol sok fel-el volt, és ott állítgattam.

Jövő héten a nyújtás mellett kicsit elkezdem komolyabban venni az erősítő gyakorlatokat is, amit tudok már azt törzsre is.

Futásban meg kilométer növelés lesz, mert február végéig lesz elég időm sok hosszút futni, és elgondolkodtam egy április eleji maratonon. A futás érdekes módon tényleg nem bántja most a derekam, még a sprintelés sem. A kerékpározás előre hajolva pedig kb. az első párszáz méteren rossz, utána rendben.

Szerk.:
Ja meg az előre hajolgatós nyújtásokat, amiket elsősorban láb miatt csinálok, nem tudtam ezen a héten rendesen csinálni emiatt, nem érek le a lábamig, mint korábban, dw ma már lejjebb érek. Emiatt még pár napig óvatos vagyok a futással, mert ha nem nyújtok eleget, az meg a térdnek lehet sérülesveszélyes.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.