Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
válasz xy.zsolt #50383 üzenetére
Karbonos cipőktől azért csodát ne várj, mert csalódni fogsz, ha tempó/lépéshossz/lépésszám növekedést vársz tőlük.
Én szinte semmi különbséget nem érzek karbonos és nem karbonos cipő között sebességben, esküszöm jobban érződik az hogy "fel van húzva a cipők" orra és jobban gördül a lábad, mint amivel reklámozzák, hogy meghajlik a karbonlap és az extra elrugaszkodást ad.
Szerintem ezek a cipők leginkább 20-30-40-50K+ tudnak segíteni, de ott is csak a már meglévő tempód fenntartásában és hogy kevésbé fáradjon a lábad, így a hatékonyabb futás miatt tovább tudod tartani a céltempót és ha szerencséd van jön a PB.
Én tavaly pl. jobb félmaraton futottam egy fapados Adidas Adios-ba mint az Endorphin PRO-ba, arról nem is beszélve, hogy hiába jobban csillapított az Endorphin, az a merev karbonlap azért a táv végére ad a deréknak becsülettel.
Start with a whisper, end with a scream!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lightyear - befektetési app
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest