Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47464) Hi!King


Hi!King
őstag

Néztem a Pega 37-et, de még ennyiért is túl spúr vagyok hozzá. A legdrágább futócipő amit valaha vettem egy kifutó Kiprun Long volt 17 ezerért. Úgyhogy néztem a Downshiftert, amit kezdő cipő elvileg, viszont épp azt az űrt kell betöltenie, amit korábban nálam a 4-6 ezres Kalenji cipők, most épp a Kiprun Long tölt be, de utóbbi amúgy overkill csillapításban és nehéz is. Végül megrendeltem azt, de nem a nike.com-ról, hanem egy hazai webshopból a Downshifter 8-at, amiből volt ott egy nagyon olcsó leértékelt piros színű a méretemben. Jó lesz kocogni azon napok után, mikor a Kinvara-ban futottam valami keményet. A legtöbbet amúgy is a Ride-al fogom továbbra is futni.

Más:
Saucony Freedom-al volt valakinek tapasztalata (ha jól emlékszek a Fastswitch volt a szamurájkard, nem pedig ez)? Ezt is olcsón be lehet szerezni most, viszont nagyon vegyeseket olvastam róla, vannak akik agyondícsérik, vannak akik szidják, de mindenütt megjegyzik, hogy tök más érzés futni benne, mint a Kinvara-ban.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.