Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46901) emvy


emvy
nagyúr

Tomcica, kerdesem van hozzad :)

Szoval kezdek szep lassan visszajonni a serulesbol, bar intervallok utan meg azert vannak bajok.

Annyi valtozott tavaly ota, hogy adott tempo kb. 8-10-el alacsonyabb HR-en megy. A maratont tavaly ugy futottam, hogy kb. az elejetol 170 folott volt a HR, a kozepenel mar kb. 175 folott, es persze szet is estem 33-34 kornyeken. Igy lett 3:33:00 a maraton. Az elso felet kb. 1:42 alatt futottam, a masikat 1:51 alatt, szoval jol belassultam. Az elso fele igy 4:50 p / km, a masodik 5:15 korul.

Most ugy latom, 160-as HR mellett rovidebb (<10k) tavokon siman 5 perc alatti km-eket futok, 150-es HR-el meg kb. 5:15-osoket. Decemberben csinalok egy felmerot felmaratonon.

Ez alapjan realis, hogy javitok a maratoni eredmenyemen tavasszal, ugye?

while (!sleep) sheep++;

(#46902) Hi!King


Hi!King
őstag

Strava flyby-t teljesen halottnak gondoltam az új default privacy beállítás óta, mert egyetlen embert sem láttam a hosszúhétvégéig, mióta ezt bevezették. Most először, mikor 23-án a Mecsekben túráztunk, volt az útvonalunk egy szakaszán, Éger-völgy, Jakab-hegy környéként egy teljesítményítúra, illetve a napos időben a Tubes környéke tele volt kirándulókkal és bringásokkal, na így összesen egy teljesítménytúrázó és egy bringás megjelent a flyby-omon.

(#46903) válasza Mercutio_ (#46876) üzenetére



addikt

Patakparton azért jellemzően gazdás kutyák sétálgatnak, annyira nem aggódnék miattuk, nekem sosem volt gondom velük.
Leszámítva, hogy az összes megaláz chicken game-ben. :D *

*bambán állnak a 30cm széles ösvényen és nézik, ahogy jövök, vagy ugyanez úgy, hogy lassan kutyagolnak felém, de eszük ágában nincs félremozdulni, akkor sem, ha ilyen kis 5 kilós vakarcsot, szóval mindig nekem kell letérni az ösvényről a fűbe :D

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#46904) tomcica válasza emvy (#46901) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Realis, DE CSAK ha az utolso 8hetben (+ taper versenyig szoval 9-10het) maraton specifikus hosszu edzeseket mesz. Ez 7-10 napos ciklusban 2db speci edzest jelent. Van aki hetente nem birja el, a ket het viszont sok, ott a 10napos ciklus pont kozeput. Regeneralodasodtol fugg majd, szoval meg csak elore sem fogod tudni.
Egyik speci edzes maratonos celtempo +10% (magyarul 10%-al lassabb ha 5:00 a celtempo az 300mp akkor 330mp 5:30,ha 4:50 a celtempo az 290mp annak mar 5:19 a +10%-a) 26km elso heten es a 8.hetre 32-34km-re noveled. Ugye attol fuggoen 7v 10napos cikluson vagy mas az emeles lepteke.
Masik speci edzes: kb 20km verseny sebesseg darabolva 4-10K darabokban (pl 6x3k,5x4k,4x5k,3x7k,2x10k) a darabok kozott (!) 1K verseny sebesseg +20% (ez 4:50-nel 5:45-5:50) azon pihensz.Ezeket az 1km-et nem szamolod bele a 20ba!
Az osszes tobbi edzesed regeneralo, rovid repulok es rovid feluljaro sprintek (nem kell sok) ez utobbi ket dolog mechanikai cellal, NEM edzeskent. Valamint futoiskola heti 2x.Heti km ne legyen alacsony.

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#46905) Hi!King


Hi!King
őstag

Az elképzelhető, hogy maratoni edzés után a ténylegesen elérhető max. pulzusom visszaesik? Futottam pár Strava szegmenst az elmúlt napokban, nagyjából a tavaly téliekhez képest ugyanazt a tempót tudom teljes erőbedobással kihozni 500-1200 méteren, de alacsonyabb pulzussal, viszont ehhez képest tényleg nem tudok többet kihozni, tehát amit elérek pulzus maximumot a már majdnem meghalok tempóról a végén meghalok tempóra kigyorsítva, az simán alacsonyabb 10-el, mint tavaly év végén.

[ Szerkesztve ]

(#46906) tomcica válasza Hi!King (#46905) üzenetére


tomcica
Topikgazda

El am, meg az is h verseny periodus utan szetesik a szeker. Volt mar nalam is. :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#46907) Hi!King válasza tomcica (#46906) üzenetére


Hi!King
őstag

Azt mondjuk egyelőre nem érzem, hogy szétesett volna a szekér, épp azon gondolkodok, hogy 10k-n vagy félmaratonon próbáljak egyéni legjobbat futni, mert mindkettőnél érzem, hogy most bennem van, a 10k felé azért hajlok, mert arra úgysem fogok soha célzottan készülni, annyi tervem van a következő évekre, amelyekből a félmaraton javítása a legrövidebb. Annyi, hogy a 40 alatti 10k szerintem nem sikerülne, de 41 alatti szerintem igen.

(#46908) tomcica válasza Hi!King (#46907) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Amit te leirsz az egyensulyba hozhato egy kis anaerob munkaval, ahol a felsobb pulzusokon is futsz tobbet.
:K amit en irtam ahhoz pihenes es uj alap epitese kell.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#46909) HKorn válasza (#46903) üzenetére


HKorn
addikt

Én mondjuk azokat a sétálókat/futókat sem értem, akik az út bal oldalán jönnek velem szemben, mikor én a jobb oldalon futok (ahogy elvileg illik) és eszük ágában sincs lehúzódni mikor közeledünk egymás felé. Eddig mindig kitértem, mert jámbor lélek vagyok, de ha rossz passzban leszek, akkor nem fogok. :)

Run&Ride

(#46910) myckey válasza HKorn (#46909) üzenetére


myckey
veterán

"múltkor" Sétálok városközpontban, 3 jólszituált széltében elfoglalja a teljes sétányt.
Mindenki kikerüli/elkerüli őket ( babakocsival is ).
Természetesen nem tetszett, szóval én sétáltam tovább nyugisban....a találkozásnál az egyik illető beborult a szépen nyírt sövénybe. Sajnáltam is a növényzetet.
Ballagok tovább, mintha mi sem történt volna ( nem is )...zene meg sityakoskabátos öltözet, de így is hallottam a nemtetszést. Zene ki, kapucni le... visszaindultam megkérdezni mi a probléma. De az első lépések után feltette a két kezét, és bocsánatkérések közepette távozott, szaporábban. A másik két egyén, nem győzte kinevetni.

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#46911) Hi!King


Hi!King
őstag

Én simám magas fűbe, meredek oldalba is belefutok, hogy kikerüljek valakit, aki leszarja (nem a járványról van szó, eleve nem szeretek mások arcába lihegni), viszont van olyan helyzet, amikor az illető beleszorítana a falba, ha én nem kerülöm meg gyorsan nagy ívben az ellenkező irányból.

A legérdekesebb, mikor egy majdnem nulla autóforgalmú úton ahol alapból én is inkább úttesten futnék, csak utána a jobbra kanyarodás miatt jobb nekem a járda, erre jön szembe a bicajos a keskeny járdán, de nem tudok haragudni rá, mert miután leugrok az úttestre és kikerülöm, hangosan megköszöni. Ugyanaz a nő, már 4-5 alkalommal is megismétlődött a szituáció.

(#46912) mamboo


mamboo
tag

Oké most szinte nyár van, futáshoz ez a legjobb idő. De.
Mikor k**a hideg van, akkor nektek mi a bemelegítés?
Nálam az első 1 km alatt karkörzés, térd és sarokemelés, sasszé és 6:00, aztán viszem le 5 alá a kilométereket..nagyon bolondmód csinálom?
végül lementem egy órát úszni és mellé szauna.. :K

[ Szerkesztve ]

(#46913) Hi!King válasza mamboo (#46912) üzenetére


Hi!King
őstag

Szerintem jól csinálod.

Nálam könnyű hosszú futásnál és tempónál a bemelegítés annyi, hogy lassabban indulok és az első km-en, vagy gyorsabb tempózás esetében az első 2, esetleg 3 km-en érem el a céltempót (progresszív futásnál meg nyilván végig fokozatosan gyorsulok).

Résztáv, intervall, dombozás esetén viszont azon túl, hogy a bemelegítés része több km könnyű futás is, repülőt mindig csinálok. Meg sarokemelés, térdemelés is, de az nem mindig.

Szerk.:
Biztos másnak is volt ilyen hülyesége, de én 19 éves koromig azt hittem, hogy a "melegítő", mint öltözet, az azért melegítő, mert melegíti a testünket, és nem is gondoltam rá, hogy a sportolók abban melegítenek, azért melegítő.

[ Szerkesztve ]

(#46914) myckey válasza mamboo (#46912) üzenetére


myckey
veterán

Nem bonyolítom.
Ízületek átmozgatása, aztán aktív statikus nyújtás az antagonista izomzat feszítésére figyelve, utána próbálok vért pumpálni a húsomba, majd könnyedebb passzív nyújtás-lelazítással és izometrikus feszítéssel( adott testrészre) és utoljára a sportágnak megfelelő mozdulatokból vegyítek, utolsó rész a leghosszabb-( már már szerves részét képezi az edzésnek/eseménynek )

Mikor testépítő versenyre készültem, gyakoroltam a pózokat, színpadi megnyilvánulást.
Egy egy ilyen "edzés", a végén már nagyon kimerítő volt, pedig "csak" levegőt tartottam benn és koncentráltam az egész testem feszítésére, statikusan. Néha persze nyakatekert pozíciókban. A végén már rendesen remegtem és ziháltam, folyt rólam a víz. ( legvége már halál volt, mikor játszani kellett a tápanyagokkal és a szervezetemmel )

Egyébként engem nem érdekel, hogy -- 10 fok alatt vagy körül indulok, vagy + 30 ban.
Felöltözök úgy hogy jól funkcionáljon, de még fázzak. Kenegetem magam hogy szagosabb legyek meg hátha használ is valamit a bemelegítés mellé, aztán go.

#46913Hi!King

Melegítős fazon vagyok, megragadt régről....már az amit mondasz, laza bő ruházatban mozgolódom az eseményen, ha olyan a jellege. Aztán levedlem és átalakulok :C ;]
( közben pedig megint magamra öltöm, ha várok valamire )

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#46915) danielsz válasza Hi!King (#46902) üzenetére


danielsz
tag

A túrázó pont én voltam :) Pár napja direkt visszakapcsoltam a Flyby-okat. Úgy vagyok vele, ha már nyilvános, amit feltöltök, akkor nyugodtan megjelenhet ott is. Persze amíg alapbeállítás volt, az emberek túlnyomó többségénél be volt kapcsolva, most már a túlnyomó többségnél ki van kapcsolva. Számomra versenyeknél érdekes a flyby, másokhoz képest hogy teljesítettem, mennyivel volt pl. előrébb. Oké, tényleg vannak adatvédelmi aggályok is, de lassan teljesen ki lesz herélve a Strava. A GAP-értékeket meg a szegmenseredményeket (a Top 10 kivételével) is kivették, aztán fizessél azért, ami alapból ingyen volt. Érdekes üzletpolitika.

(#46916) Hi!King válasza danielsz (#46915) üzenetére


Hi!King
őstag

A fő gond, hogy sokan nem is tudnak róla, hogy visszaállítható, azt hiszik megszűnt. Illetve simán össze lehetett volna kötni azzal, hogy public vagy private, de nem ezt tették, volt itt olyan a topikból, akinek láttam a flyby-ját, míg ki nem kapcsolta, pedig private volt a track.

Én túrázásnál is szerettem, mert jó tippeket is adtak más túrázók. Meg nagyon érdekes volt Szlovákiában, ahol sokkal többen járnak a hegyekben, mint nálunk. De ott is, ahol kimondottan kevesen járnak, főleg hétköznap, és onnan tudtam meg, hogy egyébként aznap nem voltunk egyedül a környéken.

Amúgy én fizetős vagyok, kipróbáltam ezt a privacy zone-os feature-t, ami a kijelölt körben, pl. lakhely vagy munkahely elrejti a track elejét és/vagy végét. Az a durva, hogy simán lerombolta a bőven körön kívüli CR-jeimet is (volt amelyik 2 km-re van a 200 méteres zónámtól), úgyhogy inkább kikapcsoltam.

(#46917) parandroid válasza (#46903) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

“Leszámítva, hogy az összes megaláz chicken game-ben.”

Az enyém 3kg, 12 éves, félig vak, tempóban kb egy mozgássérült csigával versenyképes, de az önérzete egy rotweileré. Soha nem veszített még. Ha kell, az ugatást is beveti, mint pár éve egy kósza kukásautóval szemben. Állt a lökhárító előtt 20 centire, és ugatta. A szemétszállítás meg egy órára megakadt, mert a teljes személyzet a műszerfalra borulva, visítva röhögött. :DDD

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#46918) ígyvanferi válasza inf3rno (#46584) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Na nekem most jött meg a Suunto loyalty offer kuponkódom. Fura, pár napja megkérdezték e-mailben, hogy melyik új órájuk érdekel igazából, viszont ugye a kódot bármelyikre fel lehet használni. Biztos csak valami statisztikai célzattal érdekli őket. Március végéig van idő gondolkodni, hogy lecseréljem-e az ambitot. Kár, hogy refurbished cuccokra nem jó a kedvezmény.

(#46919) mamboo


mamboo
tag

Óriási fazonok vagytok. köszi a tippeket. fogok még kérdezni :D :R

(#46920) inf3rno válasza ígyvanferi (#46918) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nekem is ma jött meg. Még gondolkodok rajta. Akár azt is lehetne, hogy veszek egyet, aztán eladom aprón valakinek, de azért a kicsi haszonért nem igazán éri meg. Nekem igazából jó a mostani óra is, pont most cseréltem szíjat rajta.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#46921) kilinked válasza myckey (#46858) üzenetére


kilinked
csendes tag

Miért mondtad vissza a Polar grit x-et? Érdekelne a véleményed. Én is nézegettem, de még nem tervezek új órát venni.

(#46922) norby_42 válasza ígyvanferi (#46918) üzenetére


norby_42
aktív tag

Ezt nem is tudtam, hogy nem jó refubrished-re, pont a jó árak miatt kértem meg valamelyik nap

Eat pasta, run fasta

(#46923) myckey válasza mamboo (#46919) üzenetére


myckey
veterán

Ugyan már....
A mai nap, ez semmi volt, úgy is álltam hozzá.
Lementem a lépcsőn, leültem bekötni a cipfűzőt, aztán vettem egy két nagyobb levegőt és megráztam magam, utána elkezdtem sétálni aztán meg mindent csinálni amihez kedvem volt. Mire hazaértem, bemelegedtem. working hard :DD

#46921kilinked
Nem adtak megfelelő választ a garira, csak sokadjára ( konkrétan ma )
Barometerrel nem vagyok kibékülve, mármint ami a funkciókat illeti, zero. ( persze telorol van tök jó időjárásjelentés, kösz nem )
Naviban nincs PoI és WP ( persze van telo meg komoot app, kösz nem ) Vissza a kezdőpontra funkc. sem frankó.
Aktivitás közben energiát nem látod, csak ha leállítod és ideoda lépsz, aztán újraindít... illetve bluetooth kapcs is megszűnik, telo értesítés zero edzés közben.
Aktivitáson kívül nem ad alti meg navi adatot. Mindennapos üzemidővel sem békültem ki...
De leginkább a levelezésnél ment el a kedvem, nem az órába kötöttem bele első körben, mivel le is adtam a megrendelést....Mondtak mindenfélét :B
Egészen belemászott a kolléga, meghallgattam párszor. Persze máshol is utánanéztem.
Suunto 9 Barot is néztem, sőt még Titaniumot is. Suunto oldalán meg Alzaban is van jó áron.
Aztán most Garminnál megtetszett F5 kapcsán ez és az. Kivárok, hátha belefutok valami jobb ajánlatba akár facbuk csoportban, akár jófogáson, akár Nov 11 kapcsán, akár ünnepek körül stb...( Volt most Garmin Fenix 5 Plus Sapphire 122 ért. 14-5 hó garival asszem. )

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#46924) mamboo


mamboo
tag

Ebből holnap sem lesz futi...ahogy leülök kicsit a gép/tv elé később felállva nagyon fájdalmas az első pár lépés..
s

(#46925) tomcica válasza mamboo (#46924) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ilyen az amikor kihul,nekem minden reggel ilyen a labam amikor felkelek.Kell par km mire "kirugja a rozsdat belole" :P :K mondjuk az enyem kapja az ivet,meg nem is mai darab mar.
Nem tudom hany eves vagy,de 25 alatt ugy regeneralodtam,hogy azt se tudtam mi az a serules v izomlaz :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#46926) myckey válasza tomcica (#46925) üzenetére


myckey
veterán

De jó neked, nekem nem így zajlott le pár dolognál, 25 alatt sem. De még 15 nél se. :((( :B
Manapság meg...próbálok nem a fájásra koncentrálni, hanem arra hogy funkcionáljon. Akkor oke.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#46927) LanyUs válasza tomcica (#46925) üzenetére


LanyUs
senior tag

Meglepődve tapasztalom, hogy a kondi 2 hetes szünetelése óta újra heti 1 kg fogyást tapasztalok. Érdekes dolog ez, mert a 109 kg stagnáláskor is ugyanennyi futómennyiség volt. Már arra gyanakszom, hogy a súlyzós anaerob hatása gátolja a zsírvesztést és a testsúly csökkenést. Erre már figyelmeztettél a legelején ha jól emlékszem :) Nincs is semmi csoda. Már említettem, hogy hihetetlen mértékű tapasztalattal rendelkezel... :R
A jó hír, hogy "tünetmentesen" futok egész évben... ilyen évem még nem is volt.

[ Szerkesztve ]

(#46928) emvy válasza tomcica (#46904) üzenetére


emvy
nagyúr

Kosz. Majd meglátom, h hogy lesz az edzés, mert elvileg a Plandurance-es edzéstervet követem.

while (!sleep) sheep++;

(#46929) tomcica válasza emvy (#46928) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Akkor csak csinalod amit ott irnak es kesz :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#46930) tomcica válasza LanyUs (#46927) üzenetére


tomcica
Topikgazda

A testsulyt MINDIG a konyhaban tudod beallitani.Az edzes soran veszitett viz/glikogen nem arra valo :N
Persze a nagyobb izom mennyiseg nagyobb testsulyt ad :K nincs azzal semmi gond...jo eroben legyel,egeszseges,es ha lejjebb akarod vinni a testulyt,akkor az etkezesre kell odafigyelni.A rossz hir hogy 35 felett mar eros ellenszel van,sokkal konnyebb zsirt pakolni,konnyu izmot vesziteni.A hormonok mar nem ugy zakatolnak,inkabb kezdenek cak duruzsolni.
Embere valogatja,de enyhe kaloria deficit.Reszleges bojt (16-8.vagy elsore 12-12) segithet.
Sulyzos edzes heti 2x maradhat meg akkor is,ha tobbet szeretnel futni :K
Ahogy Svarcenegger papa mondta,ALUDJ GYORSABBAN ;) ergo valahonnak le kell faragni azokat a 20-30-40perceket amit edzesre akarsz extran szanni.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#46931) myckey válasza LanyUs (#46927) üzenetére


myckey
veterán

Nincs azzal a súlyzózással gond, nekem sem volt vele gond, befogytam oda, ahova kellett.
Csak arra kell figyelni milyen üzemanyagot adsz, és mennyit a testnek. Szépen fenn lehet tartani a húst, a felesleget pedig elhasználni.
A Folyadék meg kell, nélküle semmik lennénk.

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#46932) mamboo válasza tomcica (#46925) üzenetére


mamboo
tag

Mindjárt 35 :D 8-28 éves koromig versenyszerű voltam azóta csak levezetek :D

(#46933) LanyUs


LanyUs
senior tag

Ha Ti mondjátok, akkor marad természetesen! Kedvem van hozzá! A gyors alvást tanulnom kell még :) Már említettem, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy az L-Glutamin mennyire helyre rakta az immunrendszerem. Ez az aminósav egy csoda. Az összes eddigi multivitamint helyettesíti, csak magnézium + c+d + bcaa + 5g kreatin megy mellé. Marad a spártai élet akkor. Nem egyszerű, de mi az? :D

[ Szerkesztve ]

(#46934) mamboo


mamboo
tag

l-glutból ill creabol melyiket szeded?
nálam a bcaa expressz és az isotec endurance ital vált be scitectől

[ Szerkesztve ]

(#46935) emvy válasza tomcica (#46929) üzenetére


emvy
nagyúr

Most azon megy a varia, hogy a vadlim erzekenyseget hogy lehetne kicsit kezelni. Az a gond, h elég jo tempót tudok menni, viszont utána feszulo/kotott vádlival kelek fel másnap.

while (!sleep) sheep++;

(#46936) tomcica válasza mamboo (#46932) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Akkor pihentesd,menjen le a gyulladas/huzodas. :K :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#46937) tomcica válasza LanyUs (#46933) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Az a jo a spartai eletben,hogy nem kell gondolkodni...egyszeru es csak csinalni kell ;] :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#46938) tomcica válasza emvy (#46935) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Futas utan hengerezd le,kesobb nyujtsd.Kremekkel tudod meg kenyeztetni :K Agony NASA vibratora is szoba johet :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#46939) LanyUs válasza mamboo (#46934) üzenetére


LanyUs
senior tag

MHN whey pro
MHN kreatin
Scitec bcaa expressz
MyProtein L-Glutamin vagy 50%-os akcióban Scitec
Kondi közben az íze miatt kedvelem az ice tea g-bomb-ot is. Visszaszámolva olcsóbb, mint az Ice Tea :)
Collango Collagen Pour Homme ( MHN ) brutális ízületvédő

[ Szerkesztve ]

(#46940) myckey válasza LanyUs (#46933) üzenetére


myckey
veterán

Fngt fognánk, ha spártai élet lenne. Elvagyunk mi már kényelmesedve, fene mód szivilizáltak vagyunk, kikupálódtunk :)

46939.hsz.
A kettes tp collagen az jó.

#46934mamboo
Én elég sok márkát kipróbáltam...... jelenleg Xtend, itthon még Scivation Xtend
Aktivitás közben és után is helyénvaló.
Tiszta L-G. ON Glutamine Powder, Biot. L-Glutamin

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#46941) LanyUs válasza myckey (#46940) üzenetére


LanyUs
senior tag

Igen, ha belemegy apró kavics a cipőmbe már állok is meg, mert zavarja a talpam. Ha süt a nap az a baj, ha déli szél meg az. Ejjj de nagy úri élet van már. Na meg 28 mm-es Hoka cipő. Itt a vég!... :) Egy kis kényelmesség, egy kis satnyulás, egy kis fostosodás még belefér. Végül is csak vaj szívetek van már! :) :R

(#46942) mamboo


mamboo
tag

A kreatinnak van értelme ha már csak hobbi szinten uszas bico és leginkabb futas a profil?

(#46943) mamboo


mamboo
tag

Nem vagyok egy nagy darab, 175/70-80kg :D
A lidlben lehet venni síaláöltözetet "kisfiúknak"
Szégyen de rám a legnagyobb 176/170-es méret passzol :DD Télre jó lesz futkorászni...

[ Szerkesztve ]

(#46944) myckey válasza LanyUs (#46941) üzenetére


myckey
veterán

Megnézem azt a Collagent amit írtál fentebb, lesz még neki hely :)
De tudod hogy van ez.... *zrból várat építeni nem lehet, csak *zrvrt.

#46942mamboo
Én manapság nem szedem direktben, nagy ritkán találkozok vele a Vitargo CRX 2.0 kapcsán.
Aktivitás közben, de leginkább után. Nagyon jól tolerálja a szervezet a szénhidrát minőségét.

Nézd meg miben lehet a segítségedre, aztán döntsd el van e rá szükséged. Egyébként egy kevéske mindig jól jöhet, vagy éppen ha feltöltöd a szervezetet, de én ezt soha nem preferáltam. A szinttel meg ne foglalkozz, ne az határozzon meg.

Mindjárt jön a TG és kicsontoz az off miatt. :R

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#46945) LanyUs válasza myckey (#46944) üzenetére


LanyUs
senior tag

40 felett napi 5g jelentősen gátolja az izomlebomlást. 80 éves korodra is hasonlóan izmos leszel, mint most :D . Élelmiszer cégnél dolgozok és erre a megállapításra jutottak az élelmiszer technikusok -> így napi 5g folyamatos szedése mellett döntöttem.
Miért veszel ilyen drága glutamint ha van my protein akció? [link]

(#46946) myckey válasza LanyUs (#46945) üzenetére


myckey
veterán

Cserélgetem a termékeket...volt már egy párhoz szerencsém. Van amihez többször visszatérek. Most rendeltem olyat amiben van B6, feketebors kivonat, élelmi rostok, csipkebogyó és narancsos ízű. Gyomor támogatása....

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#46947) tomcica válasza myckey (#46944) üzenetére


tomcica
Topikgazda

"Fiam, sz@rból nem fonsz ostort,
de ha mégis sikerül, pattogtatni soha nem fogsz vele!" ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#46948) Chuck Norris válasza Chuck Norris (#46571) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Ilyet még nem láttam mint a suuto garanciális ügyintézése; két hete írtam nekik, hogy túlméri a távokat az Ambit3Peak, mellékeltem példaként két trekket ahol nagyon sok egyenes vonal van, feltöltöttem nekik a számlát. Azt írták, hogy csomagoljam be csak az órát, másnap el is vitte a DHL.
Ma megjött a DHL, kaptam egy teljesen új dobozos Ambit3PeakHR!-t, valamint a két év garanciát meghosszabbították három hónappal.
Most csinálhatom én is a pulzusmérést :)

(#46949) myckey válasza Chuck Norris (#46948) üzenetére


myckey
veterán

Nagyon helyes, a Suunto oldalon is pozitív a visszhang, abszolút.
Remélem ez már jól szolgál, lehet matekolni.....Hajrá ! :)

Pozitív élményem akad nekem is. Zajo bot egyik része elveszett. Írtam egy levelet a hazai érdekeltségnek, és kaptam egy zsír újat, se pénz se szállítási költség. Csak úgy. Egy levél után, kép és bármilyen hviatalos dok töltögetése nélkül.
De tápkiegből is volt olyan, hogy a nagyobb kiszerelést kaptam meg, nem kevés pénzt megtakarítva.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#46950) Dare2Live


Dare2Live
nagyúr

Mobillal kell futnom, nagy 76mm széles. Ehez keresnék vmi akármit hogy ne kelljen folyamat a kezembe lennie.
Fontos, hogy kijelző látszódjon, fel tudjam venni futás közben és hogy füllhallgatóm zsinóros.

Pár hete kezdtem el futni azért mert fogynom kéne és leírhatatlan mélyre került a fizikai állapotom. Jelenleg 5kmeket futok 8-9km/h közti sebességgel 140-150körüli pulzussal. Előszó alapján ha jól értem maradjon ez a pulzus és vigyem fel a távot 10kmre egy jó cél lenne? Gondolkodtam azon, hogy kicsit gyorsabban futnék 9-10km/hval ez 150-165körülire dobná a pulzusomat de csak 7kmet. Az időben is kevesebbet vinne el 2 gyerek mellett nehéz még ennyit is beszorítani. Vagy ahogy érzem?

Ha bejön a tél és beindul a fa/szemét tüzelés és már 10km+okat futok Szfvár környékén merre érdemes kijutni a városból? Vmi erdei vonal érdekelne.

Remélem nem volt túl sok kérdésem. :)

don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.