Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43963) tomcica válasza norby_42 (#43962) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nalam egy mocskos terepverseny lesz vasarnap, 42km (2000m szint) csapatverseny, taktikazni kell 5fiu es 3lany hoz pontot, nem eleg nekem full kretenbe tolni, hanem relativ jo atlagot kell kipreselni a tobbiekbol is. Valszeg Viktor kollegammal (5km OB veteran bajnok es UB, UTT csapattars, klubtars meg gyerekkorbol) toljuk parban elol tapogatozva az elmezonyben, de ugyelni kell h a masik 3 fiu se essen szet, mert ugy tobb pontot veszitunk, mint ha mi ketten legelol fejesunk. Trukkos :P
Na mindegy, en azert ezt a hetet se lazitottam nagyon vissza, meg alapozasban vagyunk hivatalosan. Igaz mar abban a fazisban, ahol a valtogatok, tempok, fokozok, iramjatekok, emelkedok egyre kemenyebbek.
Szervaltam egy Turbo2-t, bitang jo cipo, meg egy Boston 8 az uj szerzemeny, ez utobbi elesebb munkara. Havi egy uj cipo kell atlagosan

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.