Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44751) tomcica válasza Vertigo18 (#44750) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ezt szeretem benned, h mindig jol leszurod a lenyeget :P :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44752) Never79 válasza tomcica (#44749) üzenetére


Never79
tag

Köszi szépen!

Csoffasztás alatt te mit értesz? Oké azt értem, hogy le kell dobnom izomból is, de át kell fordulni negatív kalóriaegyenlegbe úgy, hogy közben azért legyen szénhidrát a futáshoz? Ez a kaja terület nekem nagyon fekete lyuk, de azt hiszem ha gyorsulni szeretnék tovább, akkor mégiscsak el kell indulnom ebbe az irányba is.

(#44753) Studi válasza geleati (#44743) üzenetére


Studi
addikt

Nekem nagyon beválik a reggeli mozgás. Fél óra kb., egy sziget kör, vagy ha bringázni megyek, akkor 40-45 perc, szintén a szigeten fel-s-alá. Feldob, felfrissít. Nagyon ritkán érzem azt, hogy eléhezek közben, pedig azzal az érzéssel indulok, hogy éhes vagyok. Folyadék, az kell hozzá, igaz magammal nem viszek, előtte, utána viszont bőven.

Felfrissít nagyon, az egész napom kellemesebb tőle.

(#44754) Vertigo18 válasza tomcica (#44751) üzenetére


Vertigo18
addikt

Tudod jól, hogy az én melóm, életvitelem mellett sajnos nem nagyon tudom megtenni, hogy az itteni jótanácsokat betartsam. Gondolok itt pl. az étkezésre, vagy a pihenésre vonatkozó tanácsokra.

Sajnos nekem ezt saját kútfőből kell megoldanom...

Szalonnával, este 10kor :D

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#44755) geleati válasza vans? (#44745) üzenetére


geleati
tag

Minden csak gyakorlás kérdése :DD
@tomcica:178 cm-hez vagyok 67 kg, szerintem ebből nem kell fogyasztani :D sérülés után kezdtem július elején újra futni, úgyhogy még elég lazákat megyek.
Köszi mindenkinek a választ!

Soha ne dobj vízbe alkálifémet!

(#44756) LanyUs válasza geleati (#44755) üzenetére


LanyUs
senior tag

Ugyanebben a cipőben járok gyerek téren. Tomcica javaslatára többet melegítek -> jobban is bírtam az éhgyomor futást 05:30-07:00 között. Általában 10K, ha a közepe felé a dombon kimaxomolom magam 180 fölé, akkor nehéz 2. rész vár rám. Ha max. 160-ig engedem, akkor egy laza futás lesz belőle.

Reggelit viszont lecseréltem az általad is említett keksz, gyümi, kávéról -> zabpehely+tejsavó whey+kávé hármasra. Jó futást és kitartást az éjszakázáshoz :)
Ha félsz az izomvesztéstől futás előtt bcaa, utána glutamin nem kell a súlyod alapján.

(#44757) tomcica válasza Never79 (#44752) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Igen, egy ilyen - 300 (az elejen esetleg 500kaloria)/nap.. arra ugyelni kell, h ne legyen kevesebb, mert gyorsan elfogy az ero es eletkedv. Kisebb lepesekkel, kitartoan, hosszu idon at. Persze ez a legnehezebb benne, nem maga a - 300 kaloria.
Csoffasztas nalam lemenni a legalacsonyabb testsulyra, ahol meg van erom futni. Ezzel ovatosan, mert ott mar a hataran van a test annak, h "szetessen" es hosszabb pihenore kuldjon. Celversenyre 1-2het alatt, utana vissza az also normalis hatarra. Kulonben felborulhat a hormonhaztartas, immunrendszer stb.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44758) tomcica válasza Vertigo18 (#44754) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Biztos lehet finomhangolni a te eletviteledet is, pl szalonna melle nem tolsz szenhidratot, es fogod a reszleges keto vonalat (azaz par nap keto, par nap toltes szenhidrattal majd ujra be a ketoba). Itt delvideken a gyilkos kombo a regi etelek (pacal, porkolt, hus-hussal) + szenhidrat (teszta, pekaru) + ulo/hektikus eletmod. Mert a regi eletvitellel elment ez a hus-hussal + fizikai munka 8-12ora,na ott ha nem volt ero es bement fel vekni kenyer (nem mindig) akkor az el is volt egetve.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44759) tomcica válasza geleati (#44755) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Abbol nem

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44760) LanyUs válasza tomcica (#44758) üzenetére


LanyUs
senior tag

Nehéz "kenyér" ez :( Ma Lidl-ben kezdtem, mert bevásárolni is csak reggel tudok ( ez pl. a mai futás rovására ment ). Ott volt a frissen sült, illatozó, ropogós pekándiós, belga-csokis, barackos túrós párna és mind-mind arra várt, hogy beleharapj, megízleld és felküld az egekig a vércukrod, aztán 1 óra kóma, majd 10-kor újra téped fel a hűtőt :) Valahogy kibírtam, eljöttem meló és betoltam a "szokásos" zabpehely+whey kombót :O Ennek a futáshoz annyi köze volt, hogy ne fuss be a friss pékárukhoz :DDD

(#44761) tomcica válasza LanyUs (#44760) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ennyire egyszeru, on-fegyelem es diszciplina kerdese. (a mai modern vilagban ezekre mar szinte szuperhos kepessegekkent tekintenek) :U

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44762) exoduss


exoduss
tag

Sziasztok!
Olvasom, hogy reggelire ti zabkását fogyasztatok. Esetleg tudnátok valami alternatívát mondani helyette? Engem sajnos nagyon felpuffaszt.. Esetleg hokezelnem kellene?

(#44763) LanyUs válasza exoduss (#44762) üzenetére


LanyUs
senior tag

Apró szemű zabpehely forrázva 10 perc alatt ehető állagú lesz -> ebben a formában is megterhel?

(#44764) V.Stryker válasza exoduss (#44762) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Csak nem hideg vízzel/tejjel eszed? Anyám is a minap szembesített vele, hogy hideg vizet tesz rá. :Y Forró víz, elkever, 10 perc és jó lesz. A lidl-be van ilyen henger alakú dobozban zabkása, több ízben. Az almás fahéjast pl. próbáld ki. Tényleg viszonylag sok alma van benne. A banános ízetlen, a csokis is jó, nem édes.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#44765) Corpuscle válasza exoduss (#44762) üzenetére


Corpuscle
őstag

Rizskása? Ismert diszkontok valamelyikében vettem (talán Aldi). Nekem ízlett.

(#44766) exoduss válasza V.Stryker (#44764) üzenetére


exoduss
tag

De igen eddig hideg vizzel csinaltam, de akkor holnaptol kiprobalom a melegvizes megoldást. Natur zabkasat szoktam egy adag feherjevel meg ugye hideg vizzel osszekeverni.

(#44767) Agony válasza exoduss (#44766) üzenetére


Agony
aktív tag

ALDI-ban vegyél 0%-os natúr joghurtot, az elég folyós. Én abban szoktam elkeverni 10-15g fehérjét ízesítés gyanánt. Ebbe megy 25 g natúr zabpehely és 100 g gyümölcs (pl. fagyasztott meggy, áfonya, stb..)

Natúr joghurt 175 g - 60 Ft
Natúr zabpehely 25 g - 10 Ft
Fehérjepor 10 g - 65 Ft
Fagyasztott meggy 100 g - 100 Ft

Így 235 Ft-ból jössz ki és gyakorlatilag minden ízfokozótól, hozzáadott cukortól (és sótól!) mentes, árban és kalóriában meg ugyanannyira jön ki mint az instant zabkásák. Ráadásul a natúr joghurt és a rendes gyümölcs miatt jóval laktatóbb is.

Nekem pl. ez volt a mai reggeli:

Annyi extra, hogy én jobban szeretem este megcsinálni, így reggelre kiolvad a gyümölcs, a zab pedig megszívja magát a joghurttal és a gyümölcs levével. :U

[ Szerkesztve ]

Start with a whisper, end with a scream!

(#44768) Studi válasza Corpuscle (#44765) üzenetére


Studi
addikt

Aldiban van sajátmárkásra csomagolt, én nagyon szeretem, olyan, mint egy csokis tejbegríz kb. Amolyan SOS kajának használom, mindig van otthon, és a melóhely fiókjában. Kevés helyen lehet kapni amúgy.

(#44769) tomcica válasza Agony (#44767) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Na latod,nalam hasonlo volt a tizorai a melohelyen.400gr gorog joghurt (natur) bele egy banan es egy merokanal Biotech csokis feherje. :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44770) exoduss válasza Agony (#44767) üzenetére


exoduss
tag

Koszonom a segitsegeteket! :R :R

(#44771) tomcica válasza Agony (#44767) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Gyanus,hogy te a ma delutanid utan megeheted az Aldi fel desszertes polcat is ;] :P 33fok van itt felenk,en se fogok fazni egy jo ora mulva a palyan :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44772) Beerwolf


Beerwolf
senior tag

Sziasztok,

Olvasom már egy ideje a topikot és nagyon szimpatikus kis közösségre találtam itt, sok-sok nagyon hasznos tanáccsal. Már egy ideje akartam ide írni, de aztán valahogy mindig elmaradt. Tegnap viszont aláfordult a bokám egy focimeccsen, így most a pár hetes kényszerpihenőben biztos lesz időm... :(
Világéletemben sokat sportoltam, leginkább talán a foci és a téli sportok emelhetőek ki mint fő irány, aztán ahogy 2016-ban lett egy irodai munkám felmerült, hogy kellene valami rendszeres testmozgás a fent említett rendszertelenebbek mellé. Jött a futás, eleinte 5-6 km-ek, aztán pár hónapra rá futottam egy 1:50 körüli félmaratont. De innen egy ideig nem nagyon léptem tovább maradt kb. ugyanez a teljesítmény 2017-ben is.

2018-ban viszont egy barátommal elhatároztuk, hogy lefutjuk a maratont, így hát be is neveztünk az őszi SPAR maratonra, valamikor május környékén (aztán ő belesérült a felkészülésbe így egyedül maradtam). Ezt még valamiért nem tartottam elég bátor vállalásnak így becéloztam a 3:30 alatti időt is. Kerestem neten valami jó kis 3-4 hónapos maraton edzéstervet, aztán nekiláttam. Utólag azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon jó kis edzéstervet találtam, pont megfelelő edzettségi szintről indult és szép lassan fejlesztett fel. A felkészülés alatt egy dologra figyeltem nagyon: nem hagytam ki soha egyetlen edzést sem, ha beteg voltam, ha másnapos mentem mindig. Meg is lett az eredménye: kb. ugyanolyan erőfeszítés mellett másfél perccel javult a pace középtávokon és ledobtam 11 kg-t (83->72 178 centire). Elérkezett a maraton napja, nagyon durván bekezdtem 1:36-os félmaraton részidőm volt, de sajnos itt még nem figyeltem az energia pótlásra így a 30. km környékén elkezdtem lassulni a célba pedig már csak bevánszorogni tudtam. Így sajnos nem sikerült a kítűzött cél 3:38-at futottam. 2018-ban még egy tervem volt, hogy legyen az össz futott km 2018, ez sikerült is.

Nagyon megtetszett amúgy maga a maraton, így 2019-ben is kinéztem egyet magamnak, az olasz Lago di Maggiore maratont. Erre már sokkal kevésbé tudatosan készültem, főleg alacsony pulzustartományú edzéssel, de csak 1 hónappal előtte tudtam elkezdeni futni, mert ott is egy sérülésből tértem vissza. Ez már az edzettségi szinthez képest egy sokkal jobb verseny volt. Végig esett ugyan az eső, de élveztem és sikerült végig egy 5 körüli pace-t hozni. 3:37 lett a vége, amivel a körülmények tekintetében teljesen elégedett voltam.

Azóta kicsit ellsutultam télen szinte egyáltalán nem futottam, mostanra tornáztam fel magam ilyen heti 40 km környékére, de most ugye megint vár egy kis kényszerpihenő. Még úgy általánosságban annyit, hogy volt itt mostanában szó a reggeli futásról reggeli előtt. Én is ennek a híve vagyok, ekkor még a legjobb az időjárás, legtisztább a levegő és hatalmas löketet ad a munkához.

Hosszútávú célok között van 3:30, majd talán 3 alatti maraton is, esetleg még hosszabbi távon Iron Man.

(#44773) danielsz


danielsz
tag

Ez nagyon ilyen first world problem, de Straván az direkt van, hogy nem írja ki alapból, hogy melyik cipőben futottam? A cipőkhöz tartozó kilométereket attól számolja persze, csak nem tudom, hogy ez most bug vagy feature.

(#44774) ígyvanferi válasza danielsz (#44773) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Az oka engem is érdekelne. Tegnap vettem észre, hogy nem írja se az órát, se a cipőt. Vasárnap szerintem még jó volt. Tényleg kb. tök mindegy, amíg a profilban számolja, csak most ez vajon ideiglenes vagy így is marad?

(#44775) Studi válasza ígyvanferi (#44774) üzenetére


Studi
addikt

Nekem tegnap még tuti jó volt. Igaz cipőm csak egy van, bringám viszont kettő, automatikusan hozza az alapértelmezettet.

(#44776) geleati válasza ígyvanferi (#44774) üzenetére


geleati
tag

Nekem a ma reggeli futásomhoz is írja mindkettőt. [kép]

Soha ne dobj vízbe alkálifémet!

(#44777) ígyvanferi válasza geleati (#44776) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Nem írtuk, de weboldalon gondoltuk, hogy hiányzik. Legalábbis én, de tippre danielsz is, mert a mobilappban tényleg ott van nekem is.

Mire ezt leírtam, már a megjavult a weboldalon is.

[ Szerkesztve ]

(#44778) Hi!King


Hi!King
őstag

Nekem meg a gondom a cipős feature-el, hogy mindenáron cipőt akar nem csak az összes futáshoz, de az összes túrához is. Mikor regisztráltam tavaly ősszel, azért szedtem inkább ki a cipőket, mert az összes korábbró importált trackhez hozzátette ugyanazt a cipőt. Most újra elkezdtem használni, de kénytelen voltam a túracipőket is hozzáadni, mert by default hikingra és walkingra is beteszi az alapértelmezett cipőt, és nem lehet átszerkeszteni, hogy nem volt futócipő, mert ugye eleve nem is futás. Egyébként vicces, hogy ott van, hogy running shoe, de 100%-ban túra márkák is szerepelnek a kiválaszthatóak között, tudtommal Hanwag futócipő nem létezik, de Quechua az biztosan nem

(#44779) danielsz válasza ígyvanferi (#44777) üzenetére


danielsz
tag

Először azt hittem, hogy ez ilyen adatvédelmi "kinek mi köze hozzá" dolog, de ezek szerint csak ideiglenesen tűnt el. Én mondjuk a Strava appot nem is láttam még, csakis böngészőben használom.

(#44780) danielsz válasza Vertigo18 (#44689) üzenetére


danielsz
tag

Gratulálok! Akkor egy helyen voltunk. Nekem az apró kavicshoz, ami végig kb. a borítás, teljesen oké volt a Pega 36. Nálam ez a majdnem aszfalt kategória :D Én félmaratont toltam, nem foglalkoztam semmivel, csak hogy egyenletesen menjek kicsivel 5 perces tempón belül. Ez sikerült is, mondjuk az utsó kör már nem volt olyan izgi... illetve nem lett volna, de volt egy csaj, aki eléggé tapadt rám a táv utolsó harmadában, meg előtte is sokáig, kb. méterekkel volt mögöttem, 2 fős minibolyban mentünk kb., úgy éreztem, iramot futok neki, meg figyeltem, ne engedjem magam elé. Ő meg is nyerte a nőit, de a kemények a maratonosok voltak, abszolút első 3-ból 2 nő volt, a győztes csaj behúzta 3:10-en belülre, persze nem ma kezdte, több mint 20 éve fut asszem. FM-en nem volt erős a mezőny, nekem az 1:41 vége is elég volt a korosztályos 3. helyre, ha jobban nyomom neki, szerintem meglett volna az abszolút 2. hely, két és fél perccel voltam tőle elmaradva, mondjuk nem igazán érdekelt a dolog, felőlem utolsó is lehettem volna :D, meg reggel úgy éreztem, hogy a bemelegítéshez is be kéne melegítnem.

[ Szerkesztve ]

(#44781) Peterhappy válasza Beerwolf (#44772) üzenetére


Peterhappy
őstag

Az szep!
Jobbulast es Isten hozott "minalunk" :)

(#44782) Peterhappy válasza Agony (#44767) üzenetére


Peterhappy
őstag

En is a sajat bekeveresu muzlikre eskuszom.
Lidl-ben a piros csomagos zabpehely teljes kiorlesu, en arra eskuszom.

Es a Kollath-reggelire. Kedves Baratom szoktatott ra, hetkoznap mar csak azt eszek reggelire, erdemes utananezni, ha van ra igeny, geprol leirom, en hogy csinalom. Van, aki abba szokott feherjet is keverni (en nem). Jo cucc.

(#44783) Hi!King válasza danielsz (#44780) üzenetére


Hi!King
őstag

Én ezen a rendezvényen futottam az első maratonom, 2014-ben. Én sem tekintettem akkor terepnek, de mondjuk akkor legtöbbször a Mecsekben futottam, ez ahhoz képest nem volt az. Persze azért az egy körben nem túl jelentős fel-le maratonnál már számított. Akkor amúgy konkrétan nő futotta a legjobbat maratoni távon.

(#44784) Agony válasza Peterhappy (#44782) üzenetére


Agony
aktív tag

Ja gyakorlatilag ugyanaz van a Lidl-ben és az Aldi-ban. ~200 Ft körül van az 500 grammos natúr zab, van belőle sima lapított és van ami apróra vágott. Én főként a sima lapítottat veszem, mert úgy vettem észre tovább telít mint az aprószemű, de ha valaki zabkásás jelleget szereti az meg az aprószeművel jár jobban.

Minden esetre vicces, hogy ezek az instant zabkását 150-250 Ft-ba kerülnek és van benne 50g zab meg némi aroma, amúgy meg ugyanennyiért kapod 10x -esét,csak kell vele foglalkozni 5 percet. :U

Start with a whisper, end with a scream!

(#44785) Studi válasza Agony (#44784) üzenetére


Studi
addikt

Másrészt napi 5 perc az hetente egy kimaradó Margitsziget kör. Az idő pénz, a kényelem pénz, meg kell fizetni, ha valaki előkészíti ezeket nekünk. Lehet kapni mindkét lehetőséget, mindenki maga döntheti el, hogy időt, vagy pénzt szán rá többet. Ez a fogyasztói társadalom egyik pozitív oldala.

(#44786) LanyUs válasza tomcica (#44771) üzenetére


LanyUs
senior tag

Nálunk este 21:00-kor indult az esti négyes 1 órás 100 szintes tehervonat :) Etetés, fürdetés után egyfajta ringató altatóként. Dél óta nem ettem és 31 fok volt még mindig -> eléheztem rendesen. A párom bírta, én nem :) A női nem nyert tegnap, örültem is neki :C Persze én tologatom fel a szekeret a dombra :P Teleraktam 11 db villogóval, még csukott szemmel is észrevesznek.

(#44787) Corpuscle válasza LanyUs (#44786) üzenetére


Corpuscle
őstag

Le a kalappal! :R

(#44788) Agony válasza Studi (#44785) üzenetére


Agony
aktív tag

Kár hogy ebben az esetben a kevesebbért többet kap. :U Ettől függetlenül örök érvényű szabály, hogy mindenkinek arra van ideje amire akarja (a többi csak líra...). :K

Start with a whisper, end with a scream!

(#44789) Studi válasza Agony (#44788) üzenetére


Studi
addikt

Igen. És az instant zabkása nyújt lehetőséget arra, hogy mindenki tényleg arra is fordítsa az idejét, amire akarja. :R Hidd el én megértem az álláspontod, szereted általad válogatott anyagokból, a saját ízlésed szerint összeállítani a reggelid, ami így ráadásul olcsóbb is. De azt is hidd el, hogy más emberek meg annak örülnek, hogy van vállalható minőségű, és összetételű előre elkészített zabkása, és az ezen megspórolt 3-4 percet arra tudják fordítani, ami számukra hasznosabb, örömtelibb, mint a zabkása-összekészítés.

(#44790) Agony válasza Studi (#44789) üzenetére


Agony
aktív tag

Nekem se tart tovább 5 percnél összeállítani a zabkását, ennyit az is igénybe vesz hogy vizet forralsz és utána várod, hogy megszívja magát a zab, de teljesen igazad van, mindenki arra fordítja az idejét amire akarja. Én csak azt mondom, hogy ugyanannyi időből és pénzből, kérdéses, hogy érdeme-se az instant zabkását választani, ami alsó hangon tele van sóval, arról már nem is beszélve hogy a többség második összetevője a cukor. :)

Start with a whisper, end with a scream!

(#44791) tomcica válasza LanyUs (#44786) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Na kalap le, az ilyet akarni kell am nagyon :R
Tegnap nalam is kopkodos volt a delutani edzes 20km benne 20 x 400m eros 400m laza.33fok volt 17:30kor kezdtem. Ma reggel szemrebbenes nelkul hagytam ki az edzest :DDD delutan megyek azert.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44792) Never79


Never79
tag

Fehérjéből mit ajánlotok? Ez a "porozás" is új téma számomra. Van amire érdemes figyelni vásárláskor? Ajánlott / nem ajánlott termék? Vagy ezt is az embernek saját magának kell kitapasztalnia, mit fogad be a gyomra, mint a géleknél?

(#44793) LanyUs válasza tomcica (#44791) üzenetére


LanyUs
senior tag

20 x 400m eros 400m laza :Y 17:30-kor hűvös szellőben? A Te tempódnál már van szellő! Azért olvastam ám, a biotech csokis lehet Neked is az édesség helyetti jutalom falat :)

(#44794) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Hagyjátok a f.szba azt a sz.r zabkását, kolbászos, szalonnás tojásrántotta kell ide fehérkenyérrel, kis paprika, paradicsom megfonnyasztva benne. Vagy lecsóra lehet ütni pár tojást. Igazából a sorrend mindegy, a végeredmény nagyjából ugyanaz. Oké, ez nem 3-4 perc, megenni se, megemészteni meg pláne.
;]

(#44795) inf3rno válasza ígyvanferi (#44794) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nem jók ezek a rántottához, én maradok öreganyám krumplis tojásánál, az tényleg nyerő. A lecsós tojás szerintem moslék jellegű kaja, ami ilyesmi és jó az a szalonnás, hagymás, aszalt paradicsomos változat. Paprika esetleg savanyúságként befigyelhet. A kolbász abszolút nem illik hozzá, azt inkább sütni kell és mustárral meg sült krumplival enni. Fehérjéből én ezeket ajánlom, a port meg hagyjátok a takarítónőknek. :P

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#44796) tomcica válasza ígyvanferi (#44794) üzenetére


tomcica
Topikgazda

En tamogatom a szilard kajat (sot),de itt arrol volt szo,amikor a porok es egyeb kombok szoba kerultek,hogy lefekves elott v. edzes utan gyors feherjenek mit hasznaljon :K

Nalam edzes utan,plane igy nyaron elojon,h nincs etvagy akar orakig.Akkor folyadek formajaban jo egy BCAA v. feherje.Lefekves elott masodik vacsoranak is jo egy feherje vizzel.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44797) ígyvanferi válasza tomcica (#44796) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Én már a továbbgondolt részre reflektáltam, hogy most reggelre keverjünk-e magunknak zabkását vagy vegyük meg a boltit. :) Meg persze alapvetően vicc v'ót, én is ilyen-olyan műzliket, magokat, aszalt gyümölcsöt eszek reggelre csak úgy futtában, max. hétvégén van idő rántottázni.

(#44798) inf3rno válasza tomcica (#44796) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Leturmixolsz egy tükörtojást azt kész. :D Ja amúgy nekem a buggyantott a kedvencem, néha mikroban csinálok, mert rendesen elég macerás. Az kb tükörtojás csak olaj nélkül vízben kifőzve.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#44799) Peterhappy válasza inf3rno (#44795) üzenetére


Peterhappy
őstag

Krumplis rántotta nálam is óriáskedvenc. Újkrumpli szezon van, hetente egyszer-kétszer sütünk hatalmas adag krumplit, minimál olajban, tepsiben, a maradék meg megy másnap rántottába. Hibátlan.

Kolbász, szalonna, körömpöri nálam is nagy favorit, de mióta az Asszony vegetáriánus lett és én is egyre inkább vegulok elfelé, ezek már csak nagy ritkán kerülnek az asztalra.

(#44800) norby_42 válasza Studi (#44789) üzenetére


norby_42
aktív tag

Bocs, de ha ez az 5 perc hiányzik a napodbol, akkor ott valami nem jó

Eat pasta, run fasta

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.