Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44651) tomcica válasza Studi (#44642) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Egy darabig elvan igy az ember 160on is, de idovel megall a fejlodes. A vege az h a kozepso pulzuszonadban tudsz futni egy kozepes tempot, se hosszabb lassabat nem, se gyorsabbat nem, mert nincs beedzve a teljes tartomany.
Olyan, mintha csak a bal kisujaddal zongoraznal, mert mindket kezet es a tiz ujjat hasznalni nem olyan kenyelmes (a jelen allapotban).

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44652) tomcica válasza V.Stryker (#44645) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Azaz hat a mostani kondidhoz az az alapozas mozgas dukal, innen szep feljonni. Gyors seta es kesz, adj neki par hetet ha turelmes vagy lesz abbol kocogas, kesobb ertekelheto futas is 140-150en.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44653) norby_42 válasza Corpuscle (#44650) üzenetére


norby_42
aktív tag

Szégyen, a 7-es verzió óta nekem egyáltalán nem megy a Garmin Express, csak régi verzió visszatrükközéssel.

Eat pasta, run fasta

(#44654) norby_42


norby_42
aktív tag

Ha el nem rontom, ez lesz a 4. 200+-os hónap. Csak látszik eredmény, az utolsó futást kicsit feszesebbre vettem, meg volt benne pár szokásos gyorsabb 3-400 méter. A 12 km 5:40-es átlag lett, nekem ez az FM időm, a 2 óra.

Bár igazából gyorsulni nem akarok (beating a dead horse :) de most van egy ötletem: körbe akarom futni a Tisza-tót egy hűvösebb őszi napon, egy bicajos kísérővel. Az 66, addig még sok km-t el kell morzsolni...

Eat pasta, run fasta

(#44655) parandroid válasza Corpuscle (#44650) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Iparági pketykák szerint beszoptak valami ransomware-t. Minden szolgáltatásuk áll (beleértve a call centert, ill. helpdesket is), sőt, állítólag az üzemeiket is le kellett állítaniuk, tervek szerint 25-ig. Szóval készüljetek egy garmin-mentes hétvégére.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#44656) Corpuscle válasza parandroid (#44655) üzenetére


Corpuscle
őstag

Köszönjük az infót. Megleszek nélküle, remélem az addigi futásaim szinkronizálásra kerülnek. Ha nem, akkor már most hagyom a hétvégi futást. :DDD

(#44657) ígyvanferi válasza Corpuscle (#44656) üzenetére


ígyvanferi
addikt

;] Igen, így semmi értelme nekiindulni, ha nem lehet a többieknek megmutatni, mit futott az ember.

Akkor ezért ilyen üres a feed stravan.

[ Szerkesztve ]

(#44658) parandroid válasza Corpuscle (#44656) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Óra ment úgyis mindent, ha kell, utána még egyesével letölthetők róla az activityk (ha nem szinkronizál pl), és böngészőben hozzáadható garmin connecthez, vagy stravához. Stravához akár már most is, legfeljebb duplikált lesz, ha a garmin is átküldi majd egyszer.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#44659) Studi válasza parandroid (#44658) üzenetére


Studi
addikt

Nekem úgy tűnik Strava elég intelligensen kezeli ezeket amúgy is, idő/útvonal alapján látni fogja, hogy ugyanaz a nekifutás. Az órám saját szoftvere (Amazfit) sokkal problémásabb, ott több a bentragadt sallang... :D

(#44660) Hi!King válasza Studi (#44659) üzenetére


Hi!King
őstag

Igen, a Strava felismeri a duplikációkat, én épp most tolom át a 2019-es futásaimat az Amazfit rendszeréből, sajnos kézzel, mert utólag csak úgy lehet utólag (az összes többi módszer csődöt mondott), volt hogy véletlenül ugyanazt próbáltam importálni, és észrevette. De volt olyan is, hogy nem akart a Polar rendszeréből szinkronizálni, betoltam kézzel, de addigra épp beszinkronizálta, akkor is szólt. Szerintem ha valaki manuálisan tölti fel, majd jön az automata szinkronizálás, azt is megakadályozza.

(#44661) LanyUs válasza tomcica (#44590) üzenetére


LanyUs
senior tag

Ma spartan hangulatot éreztem :) az ereimben reggel. Nem fogom rendszeresen ennyire ereszteni, de a 100 szintes 10K-t 63 percről le is nyomtam 57 percre. A végén írtad kapjam fel, hát felkaptam 05:10-re, de a domb miatt nem ment jobban. Őszinte leszek! Ez már nem volt annyira kényelmes :D Jelenleg 105 ( 192 cm ) körül lehetek, de semmi fájdalom, szépen lenyújtok és done.
Technika: most jobban előre dőltem és a tempó csökkenés esetén rövidebb lépéshosszat, de szaporább lépéseket alkalmaztam.
Többet kellett melegíteni előtte 5-10 perccel! Abban is igazad volt :R

[ Szerkesztve ]

(#44662) emvy


emvy
nagyúr

Ket het utan en is elmentem ujra 3 km-re, megint nem birok jarni rendesen :)

rasa yoga cafe...: Soleus Stretch.

Soleus serulesem van. Azt irjak ra, hogy 6 het, es kozben nyujtani kell. Tegnap vszeg az tortent, h elmentem kocogni, es a 'hegesedett', merev izom megint megserult.

Azert irom ezeket, mert: ha nem vagy huszeves, akkor hagyj magadnak idot. Eleg kemeny tanulopenz ez igy nyaron nekem.

while (!sleep) sheep++;

(#44663) tomcica válasza LanyUs (#44661) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Szep-szep. Innen akkor az van, h ezt most regeneralod, kipihened akkor beepul. 1-2nap laza alapozos totyoges es mehet megint. Szabad varialni a helyszint, a fokozas es a tav merteket stb.
:K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44664) Hi!King


Hi!King
őstag

Cipőt mennyi km után érdemes nem használni többet? Megérkezett nekem is az AY-ról rendelt cipő, Saucony ISO Ride 2, futottam is már vele, eddig elégedett vagyok, de van egy kis izomlázam a vádlim alsó részén, ami máskor már előfordult cipőváltáskor (itt meg van még a nem túl jelentős 10 mm -> 8 mm drop váltás is), de amúgy is azt terveztem, hogy főleg eleinte váltogatom az előző cipővel, ami egy Kalenji Kiprun Long. Viszont utóbbival már egy kicsivel túlléptem az 1000 km-t, ami a gyári ajánlás. Nem érzek rajta semmi romlást, de mivel nap mint nap használom, nem is érezhetem, ha mondjuk fokozatosan romlik a csillapítás. Érdemes minél előbb nyugdíjazni (1-2 hétig ebben is futnék heti 1-2-szer, aztán vége), vagy mehet vele akár 1500 km is? Nyilván a nyugdíjazom nem azt jelenti, hogy kidobom, most is megvan a még korábbi, ami vészhelyzetre van, de jó ha egyszer használtam az elmúlt ~4 hónapban.

Más:
Ma volt az első alkalom a múlt keddi elesésem óta, hogy már futás elején sem fájt a térdem. Konkrétan az 5. futásom azóta, 4 futás az térdfájósan volt, de a 2. km után akkor sem éreztem. Így nagyjából a tervezetthez képest 30-40 km-el futok kevesebbet a hónapban, ami nem túl jelentős, jövő héten ettől függetlenül nulla lesz, vagy csak vasárnap egy, mert nyaralás, ott túrázni, úszni és bringázni fogok.

(#44665) tomcica válasza Hi!King (#44664) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Siman lehet bennuk futni sokszor 2000km-ig is,mondjuk fuves, puhabb feluleten.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44666) parandroid válasza emvy (#44662) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nekem is valami ilyesmi van a talpamon. Hetedik hónapja nem futok. Egy hosszabb munkanap után így is minden bajom van tőle, alig bírok lábra állni. :( Bicajozással szerencsére nincs gond, most nekifeküdtem annak. Ősszel meg veszek egy görgőt is szerintem, aztán futást meg majd meglátjuk jövőre, hogy megy-e.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#44667) danielsz válasza Hi!King (#44664) üzenetére


danielsz
tag

Ez szerintem a technikádtól nagyban függ, ha szépen lépsz, nem egy helyen kopik nagyon, akkor 1000 km után még lehet simán jó aszfaltra is. Nekem a ronda technikámmal a külső talpél elég látványosan kopik egy csíkban. A Pega 35 -ömet mondjuk nem is elsősorban ezért nyugdíjaztam 1200 km után, hanem mert a sarkamnál olyan érzetet nyújt, hogy belülről kitapostam, pedig alul a talp sarokrésze látszólag makulátlan. A Pega 36-ból szerintem többet ki fogok tudni csiholni, pedig teljesen ugyanaz a talp.

(#44668) danielsz válasza tomcica (#44665) üzenetére


danielsz
tag

Ultra Tisza-tó egyéni 2. helyezettje a 4000 Ft-os Kalenjiben futotta le a 126 km-t :D Neki asszem vannak 5000 km-es cipői is :D

(#44669) norby_42 válasza danielsz (#44668) üzenetére


norby_42
aktív tag

Bogár János mintha még futna a Sparthatlon-on használt cipőjében ('91!)

Eat pasta, run fasta

(#44670) Hi!King válasza tomcica (#44665) üzenetére


Hi!King
őstag

Köszi, én vegyesen földúton és aszfalton futok, a földút csak akkor puha, ha sáros, de akkor mivel gondom még nincs vele, a másikkal kombinálva használom még tovább, amíg nem veszek még egyet, ami megtetszik, majd akkor háttérbe szorul.

@danielsz
A talpa nem tűnik túlzottan kopottnak sehol sem, csak a csillapításra gondoltam esetleg.

Én nagyjából 2007 és 2018 között majdnem kizárólag olyan 4000 Ft-os cipőben futottam, illetve miután lebutították a talpát az utolsónak, az azt követő cipőm egy 6000 Ft-os volt, ami csak színben és a talp tapadó felületében különbözik.

Szek.:
Na utóbbit még lehet meg kéne becsülnöm, hány km lehetett benne. 2018-ban nem tudom mennyit futottam, mondjuk max. 500 lehetett, 2019-ben 850, idén március közepéig pedig úgy 700, az 2050, ennek úgy 3/4-e lehetett abban, a többi az utolsó 4 ezresben.

[ Szerkesztve ]

(#44671) ballazol válasza inf3rno (#44640) üzenetére


ballazol
senior tag

jó étvágyat mindenkinek! 🍰

"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung

(#44672) smerch válasza Hi!King (#44633) üzenetére


smerch
tag

Csaptam ma 2 kört (3,4km) egyenletesen lassan kocogva (séta nélkül) az 1 kör 6,9min/km volt a 2. 6,6. nem gondoltam volna hogy a 2. kör jobb lesz.

(#44673) tomcica válasza danielsz (#44668) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Latod en meg nem neztem meg,hogy egy cipo mennyi maximalis km-t bir el,siman el tudom kepzelni az ilyeneket is. :K Egy ido utan brutalisan beerosodik az ember laba.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44674) LanyUs válasza tomcica (#44663) üzenetére


LanyUs
senior tag

Rendben van! Illetve nem biztos, hogy ugyanarra gondolunk.
A regenerációt és pihenést a lábizomzatra érted ilyenkor vagy teljes testes pihenő, egész nap csak nyújtás, majd köv. nap laza alapozás... Tehát egy ilyen durrantós futás után mehet másnap reggel egy durrantós súlyzós edzés is? Teljes testes, kivéve láb persze.

[ Szerkesztve ]

(#44675) tomcica válasza LanyUs (#44674) üzenetére


tomcica
Topikgazda

egesz testre lazabb edzes,lehet futni,csak alapozos lazat :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44676) LanyUs válasza tomcica (#44675) üzenetére


LanyUs
senior tag

Köszönöm! Olyan nehéz igazán kemény és jó trénert találni egyben. Nagy szerencsénk van itt :) :R ( Ma szerencse napom van, 01:00, 04:00 helyett csak 02:30-as etetés volt, köv. 07:00 )

Többiek: aki esetleg sérült és "helyben" mozogna ( kondizna ) súlyokkal + szeretne pörögni közben, az csökkentse le a sorozatok közötti pihenőket 20 másodpercre. Valamint ízület védelme érdekében mehet kisebb súly 15-20 ismétlés között. Fájni és égni fog, de hasonlóan hatékony, mint a nagy súly + cserébe felső tartományban marad a pulzus is ( csak úgy, mintha futnál ) :DDD

Jó edzést! Legyen az akármi!

[ Szerkesztve ]

(#44677) tomcica válasza LanyUs (#44676) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Felenk a holnapi kozos edzes meg mindig emelkedo es ero epites. Elso szett extra lazarol lazara (egyeseknek konnyu tempora) fokozo, ez kb 9km 6:00-5:30 az elso fele, utana 5:30-5:00 a masik fele. Ivas es kimegyunk a feljarohoz, ott egy szett kb 50perc fel tempos, le laza. Minden 12-15percben sikon egy jo 100m repulo sprint, majd megy az emelkedo tovabb. Ivas, wc, par falat gyors szenhidrat (banan, datolya, izo stb.) es indul a harmadik szett, ez ismet a palyan. 90-60-30mp valtogato, a 90mp az kb FM+20mp sebesseg, a 60mp kb Maratonos sebesseg ha nagyon adja FM-ig mehet,a 30mp az gyors kb 3-5K gyors, ha nagyon adja mehet 1500-as sebessegig (azt egy arra nem edzett ember sprintnek erez). Ebbol van 30perc a lanyoknak (20p kotelezo, ha beakad ott fejezik es kifutnak) 40perc a fiukbak (30p kotelezo ha ott mar habzik a szaja es leesik a lanc akkor kifut es kesz).
Szoval jo lesz :DDD ha nem birsz aludni es errefele jarsz akkor szivesen altunk. 7:00-kor kezdes. :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44678) tomcica válasza tomcica (#44675) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ket laza napot tartasz egy ilyen hosszu fokozos tempo utan. Az elso nap rovidebb es totyogos alapozos laza, a masodik laza napon mar bele teheted az erositesedet, csak ne porgos felet.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44679) LanyUs válasza tomcica (#44677) üzenetére


LanyUs
senior tag

Csak az első szettre is lehet nevezni? :) Kikerekedett szemekkel olvastam végig némileg eltorzult arccal fejeztem be ezt az "edzést" :C Emberfelettinek tűnik így hirtelen :R Nem adják olcsón a 4 alatti időt... Le a kalappal! Biztosan jó a csapat személyi edzője, ezért bírjátok :D :D

[ Szerkesztve ]

(#44680) tomcica válasza LanyUs (#44679) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ugyse birnad ki, h ne csinald vegig. Jo a hangulat, neha ki-kidol egy-egy ember. Frissit, kovetkezo korben beugrik vissza :K Nem kell felni egy rendes edzestol :N

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44681) danielsz


danielsz
tag

Most a hétvégén dupla félmaratont nyomok, ma közösségi határon átfutós félmaraton volt. Horvátországban sokkal jobb az aszfalt, ott laknék, én elég gyakran futnék szerintem arra, a határátkelőig az első 2-3 km-en bemelegítesz :D A forgalom se nagy.
Para volt, hogy melóhelyen ügyesen ráestem a jobb csípőmre, nem tökéletes, de úgy tűnik nem lesz vele baj, ágyból reggel kikelve tegnap meg ma annyira nem volt mókás mondjuk. A lényeg, hogy holnap ne legyen baj, akkor meg futótársat kísérek a maratonja első felén, nekem meg remélhetőleg beépül tempóedzésnek. A holnapi körözős sík terep lesz, nagyrészt földút, a cél neki az 5 perces tempó végig. Remélem nem lesz nagy dagonya, akkor lehet, hogy kicsit vissza kell venni az időtervből.
Azon gondolkozom, hogy Pega 36-ban vagy Sense Ride-ban fussam

(#44682) rasky


rasky
senior tag

Ma megjött a Saucony cipőm....hát, hol is kezdjem. Decathlonos cipőben futok évek óta, na mondom nézzük meg mit tud az "agyonhájpolt" márka és IGEN! Leesett az állam, rekord időt futottam vele, annyira vitt a pályán, hogy már a tüdőm nem bírta az iramot. Kellemes meglepetés, sajnálom, hogy nem vettem hamarabb, jó társak leszünk. :))

(#44683) tomcica válasza danielsz (#44681) üzenetére


tomcica
Topikgazda

aszfalton Pegaban futnek,az oda pont jo,foleg ha a labad elso felere erkezel,ott jol csillapit :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44684) Perillustris válasza tomcica (#44677) üzenetére


Perillustris
senior tag

:C :C :C

A reggel 7 erős, innen Budapestről, de egyszer szívesen lemennék pár fórumtárssal egy ilyenre. Vissza már úgyis a biztosító hozna. :DDD

Perillustris

(#44685) danielsz válasza tomcica (#44683) üzenetére


danielsz
tag

Ez sík földút inkább, pár helyen talán kavicsos, aszfalt nem nagyon van, körözés egy (illetve 2) tó körül, a klasszikus terepfutáshoz képest azért gyors pálya.

(#44686) tomcica válasza danielsz (#44685) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ez esetben Ride, az amugy is hibrid.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44687) tomcica válasza Perillustris (#44684) üzenetére


tomcica
Topikgazda

O, hat a hazajovetelig elobb konkretan az edzest kell tulelni :P viccelek, mindenki meg tudna csinalni, vannak kulonbozo csoportok :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44688) HKorn válasza rasky (#44682) üzenetére


HKorn
addikt

Melyiket vetted? Mikor nekem megjött a Ride én is kapásból megdöntöttem vele a korábbi leggyorsabb 5km-t. Érezhetően gyorsított a cipő, de sajna ez nem azt jelenti, hogy jobban is bírom, ha nem figyelek oda, hamarabb el is fáradok.

Run&Ride

(#44689) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Szégyellem magam, de 5 km-en ma csak 23 percre futotta... Igaz, volt egy kis dimbes-dombos rész, olyan 60 méter különbség és murva, meg föld volt az egész, ami fájt az én, betonhoz szokott talpamnak...

Egyébként 5.3 km. volt.

[ Szerkesztve ]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#44690) tomcica válasza Vertigo18 (#44689) üzenetére


tomcica
Topikgazda

:C

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44691) Vertigo18 válasza tomcica (#44690) üzenetére


Vertigo18
addikt

Az IGAZI (nem én korcsoportomban) első rámvert 3 percet, hogy a rosseb egye meg! :D

Meg nem biztos, hogy jó választás volt a Pega a murvára... :)

[ Szerkesztve ]

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#44692) tomcica válasza Vertigo18 (#44691) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Mindig tanul valamit az ember :K majd finomitod,nem feltelek en teged ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44693) Vertigo18 válasza tomcica (#44692) üzenetére


Vertigo18
addikt

Ráadásul a murva erősen sáros volt az esőzések miatt, én meg most vettem egy Asics trail cipőt. Csak nem mertem elvinni, még sosem futottam benne, gondoltam előtte legalább egy futással be kellene törnöm...

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#44694) tomcica válasza LanyUs (#44679) üzenetére


tomcica
Topikgazda

abszolvaltuk,egesz jol turte a banda :K 6:00-5:30 25perc benne minden korben (400m) 60m repulo gyorsito.5:00 25perc (lassabb futoknak 5:30) itt nem kellett gyorsitgatni.Majd emelkedozes 4x 10perc fel-le,minden sorozat utan 150m fokozo sprint (vissza seta).Elso 2 sorozatnak nagyon mentek,utana mar kezdte "bekopni a gyertyat" ;] akik tobb ciklus ota edzenek azok itt kezdtek el csak megindulni.5 sorozat volt a terv,4nel ugy iteltem meg,hogy mara ennyi emelkedo eleg.
Ivas,frissites,majd valtogato 90-60-30mp,fiuknak 8.43km jott ossze 33perc 3:55 atlag (4:30 kornyeke,4:00 kornyeke es sprint.egy fiu leszakadt,O pont a senki foldjen csinalta tovabb,a lanyok lassuak voltak,a fius csoport tul gyors..Lanyok is szepen mentek,harom csoportra szakadtak,de megcsinaltak.
Jovo heten meg ez a program,utana emelkedore 5km eros tempo jon,az mar elso versenyspecifikus terheles (faradt labra eros tempo) :DDD ott szokott kiderulni,hogy ki csinalta meg rendesen eddig az alapozas,erosites szakaszt :DD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44695) tomcica válasza Vertigo18 (#44693) üzenetére


tomcica
Topikgazda

A mai modern cipok nem sok betorest igenyelnek :N

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44696) ígyvanferi válasza Vertigo18 (#44689) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Na ebben a cipőben is lehet már pár méter. :) Szerintem már láttam korábbi posztodban, ismerős a színe, de eddig nem tudtam pegasusként azonosítani. Nekem egy 34-es volt az első.

(#44697) Vertigo18 válasza ígyvanferi (#44696) üzenetére


Vertigo18
addikt

Eddig csak és kizárólag versenyre használtam, így olyan sok km. ebben nincsen. Ha lenne Garmin oldal, akkor most pontos adatokkal is tudnék szolgálni.

Arra való tekintettel, hogy elkapott a tomcica láz és vásároltam 5 pár cipőt, "mert le volt árazva", így nyugdíjazásra került az Asicsom, amit annyira szerettem, de már 1000 közeli km. volt benne.

És ekkor úgy döntöttem, hogy miért ne futnék a Pegában rendesen, ne csak versenyen, hamár van tarcsiba "néhány" új cipő. Így befogtam edzésre is.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#44698) Vertigo18 válasza tomcica (#44695) üzenetére


Vertigo18
addikt

De azt meg nem akarom, hogy elmegyek egy versenyre, ott húzom fel először és a 2. km-en kiderül, hogy szar a lábamra...

Akkor az derüljön ki edzésen és nem hordom többé - futáshoz.

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#44699) tomcica válasza Vertigo18 (#44697) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Eszem is meeeeg...hat, ha van jo aron cipo, akkor a KARMA csak arra utal,hogy itt az ideje vegre combosabb heti km-t ereszteni :DDD
(mondom en,aki epp csokkenti es a heten csoffadt 210km jott ossze :P )

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#44700) tomcica válasza Vertigo18 (#44698) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Meg jobb,ha ott huzod fel es kiderul,hogy szar a labad :DD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.