Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42879) Hi!King


Hi!King
őstag

Ha magán úton akarjátok lefutni az elmaradt versenyeket, akkor azt javaslom siessetek. A mostani növekedési ütem alapján szombaton fogja átlépni az 500-at a magyarországi igazolt koronavírusos esetek száma, a hasonló méretű országokban, városokban, régiókban nagyjából ez volt az a küszöb, amikor a hatóságok kijárási tilalmat rendeltek el. Az én tippem az, hogy vasárnaptól vagy hétfőtől kijárási tilalom lesz, kérdés milyen megvalósításban, briteknél például max. napi 1 órára ki lehet menni futni, sétálni, bringázni, kerülve az embereket, más országokban ez sincs, csak létfontosságú dolgokért lehet boltba menni, illetve akinek be kell mennie dolgozni, de hobbiból nem lehet kijárni.

Ha nálunk bevezetik, én biztosan rosszul fogom érezni magamat, a házi tornát nem annyira preferálom, mert mindenben béna vagyok, fekvőtámaszokat, felüléseket, törzsemelést, gugolást tudok csinálni, amik hirtelen eszembe jutottak, meg ezeket szoktam is futás után csinálni nyújtás és néhány gerinctorna gyakorlat mellett, de ha kijárási tilalom lesz, majd rákeresek mit lehet még csinálni otthon.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.