Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42151) Speeedfire válasza bajnokpityu (#42149) üzenetére


Speeedfire
nagyúr

Ezeket néztem én is. A városban 25-30k körül mennek. Akkor ezek jók lehetne kinti futásra? Főként aszfalt, bár van pálya is néha.

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#42152) bajnokpityu válasza Speeedfire (#42151) üzenetére


bajnokpityu
félisten

Menj el futoboltba, ajánlanak típust. Szvsz a stabil v neutrális túl van lihegve, de ott ki tudod próbálni a kinézetét típusokat. Aztán lehet kapsz jó ajánlatot is.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#42153) Chuck Norris válasza Speeedfire (#42151) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Vagy próbálj fel egy GT1000-et, szinte mindenhol van és nagyjából jó szokott lenni mindenkinek, aztán ha megvan a méret akkor rendeld meg itt: [link]. Régen volt még olyan trükk, hogy ha dán/norvég koronában fizeted ki akkor ingyen van a szállítás, lehet még most is működik.

[ Szerkesztve ]

(#42154) norby_42 válasza tomcica (#42150) üzenetére


norby_42
aktív tag

Legalizáltad az ebéd utáni szundimat! 😁

Eat pasta, run fasta

(#42155) tomcica válasza bajnokpityu (#42149) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ha pihen eleget a test es be tud epulni a szenhidrat, akkor edzesek soran fel kell epiteni, h 25-30km-ig ne uruljon le, meg maratonos+15-20mp (vagy lassabb) futasoknal se. Ez egy Jo kiepitett alap, nem csak a pulzus stabil, hanem eleg nagy a glikogen raktar illetve a meglevot gazdasagosan egeti (zsirbol es szenhidratbol). Ha visszatoltod, laza a munka, akkor itt a kulcs, azaz a 20km+ futasaid alatt barmilyen alacsony pulzus on is tortent, tul sok glikogenhoz nyult zsir helyett. At kell epiteni, erre valo az alapozas, akar evente 2 ciklus.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42156) tomcica válasza norby_42 (#42154) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ez nalam is igy megy, utana meg rombolok egy 16-20km masodik edzest, az se maradjon el :P ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42157) Vertigo18 válasza tomcica (#42156) üzenetére


Vertigo18
addikt

Ejj, de jó nektek... :C

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#42158) Speeedfire


Speeedfire
nagyúr

Köszi srácok. :R Ez az asics is jónak tűnik. De lehet tényleg benézek egy futó boltba. Valami nadrágot úgy is tervezek még venni a mostani helyett.

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#42159) dabgergo


dabgergo
őstag

Lentiek kapcsán jutott eszembe h nektek vannak konkrét bevált ételek/italok komolyabb verseny utáni gyors felépülésre?

Novemberi FM után Csere Gáspárral (1:07) összefutottunk a Mekiben, de feltételezem nem az ott kapott élelem a legjobb irány :D

Eddig a legtöbbször tésztát ettem utána is meg sok joghurtot zabbal és banánnal, meg néha ilyen fehérjeszeletet.

[ Szerkesztve ]

(#42160) bandus válasza dabgergo (#42159) üzenetére


bandus
veterán

szerintem ennek a mi szintünkön nincs jelentősége, de ezek szerint gáspár szintjén se. egyél ami jól esik :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#42161) tomcica válasza dabgergo (#42159) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Komplex szenhidrat + feherje, ezen belul aki jol esik es megkivansz

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42162) Perillustris válasza jackbacsi87 (#42130) üzenetére


Perillustris
senior tag

Dunakeszi, Buy Way, Nike. Hétvégén 18-ért vett ismerősöm Pega Shield 35-öst.

Perillustris

(#42163) Perillustris


Perillustris
senior tag

@tomcica

Szeretném a tanácsodat kérni. 1:40-es félmaratonról szeretnék 1:30-ra gyorsulni. Van 21 perces 5K-m, 44 perces 10K-m. Na, utóbbit kellene duplázni egyenesen arányosan. Még mindig sokat járok futva dolgozni (reggel és délután is kb 7-7 km), minden második hétvégén biztosan belefér egy hosszú is (akár 30+), valamint szívesen csinálok HIIT edzéseket futópadon is. Nagyon szeretem a spinninget is, kb. 7 órát szoktam nyomni hetente (kettesével vagy hármasával akár), ezeket nagyon keményen. A maratonom 4 óra, ezt is jó lenne majd 3:30-ra csökkenteni, de csak úgy, hogy ne fogyjak le tipikus (hosszútáv)futó alkatúra, ellenkező esetben inkább elengedem ezt. A prioritás amúgy is a FM. :R

[ Szerkesztve ]

Perillustris

(#42164) tomcica válasza Perillustris (#42163) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nezd csak, ezeket figyelembe veve, tehat napi 7+7km ebbol az egyik legyen extra laza, foleg most az alapozaskor.Ilyen 5:45-6:15 laza. A masik pedig erosebb ilyen 5:00-5:15.Az a 30km ide nagyon sok a napi/heti futasodhoz viszonyitva. 24-26km eleg, de ha csak minden masodik heten megy az, akkor a koztes heteken 18-20km mehetne hetvegen. Ezek fokozosak 6:00-5:00ig. Spinning okes porgosnek, de hosszabb pihenokkel csinald, ne a klasszikus HIIT/tabatta menjen.Hanem 1 a 3-4hez arany, ha 30mp porog akkor 1.5-2perc extra laza (de ennel mehet az erore terheles, itt nagyobb attetelen tekersz lassan) olyan mintha emelkedore tekernel lassan.Ez erot epit a porgos resz meg aktivizalja a gyors izmokat, meg porgeti a pulzust.Ebbol heti 1-2x eleg, es 30perc boven eleg (+hosszu bemelegito es hosszu kilazitas az meg 30perc).

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42165) Danika256 válasza Perillustris (#42163) üzenetére


Danika256
aktív tag

Hali

Én is hasonlóan állok és hasonló módon is edzek!
A futás nálam az egyszerűsített HADD metódus szerint történik, most alapozáskor főként. Heti 3-4 alkalom hosszú futások keményen pulzus szinteket betartva. Mellete heti egy erőnléti edzés van!

Szóval most heti egyet csinálok ez nálam is spinning, de inkább a spinracinget részesítem előnyben! A heti egy alkalomkor általában 2 órát tolok egyben, de akkor a lehető legjobban odateszem magam!
Ahogy tomcica is írta én is próbálom már intervallosabbra fogni, így is meg lesz a kellő AN tolerancia és az erő!
Túl sok örült hosszú AN szénhidrátos edzést ne csinálj, főleg alapozáskor ne, mert úgy jársz mint én, hogy beszűkül az alapod.
De amúgy a résztávos edzéseket simán ki lehet váltani így, de akkor a spinning bringán ahogy lehet legyél sokat kiállva, mintha futnál! Spinracingnél főleg a saját tempós részeken mindig..
Elég jól működő edzésmódszer ez, csak ésszel kell ezt is! :)

(#42166) tomcica válasza tomcica (#42164) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Amikor ezt Mar 2-3 honapja csinalod, akkor el kell kezdeni a maratonos-fm tempokat kiepiteni. 2hetig heti egyszer egyik 7km-ed. Utana pedig heti 2x 7km ilyen, egyik fm celtempon (az 1:30as celtempon) a masik lassabb (az lehet az 1:40es tempojan). Amikor ideersz minden masodik hetvegen a hosszuban a vegen 5km-t felkapsz az 1:40es fm tempokra. (tehat elotte Mar futottal 10-15km szokasos hetvegidet es on an kezded felcsavarni, farado labra) Ebben a 2honapban csak egy spinning menjen az legyen iramjatekos 1-2-3-4-5-4-3-2-1perc gyors, ugyanannyi laza.Utana leszeded a terhelest es elkezdesz versenyezni 7-10-14-21km tavokon, legalabb kethetente egyszer. Melle csak regeneralo, atmozgato es iramjatekos edzesek elegek, ott frissnek kell lenned Mar.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42167) tomcica válasza tomcica (#42166) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Az alapnal az a 18-20 es 24-26km arra valo, h a megfelelo anyagcseret kiepitse az izmoknal, kulonben bajban leszel, ha leurul az uzemanyag 3/4 tavnal (Mar fm-nel is). Kesobb a hosszu+tempo a vegen arra valo, h az izmaid megszokjak a faradt allapotban torteno gyors futast.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42168) ígyvanferi válasza Kemiaitesok (#42051) üzenetére


ígyvanferi
addikt

A szombati Kevély Körözésen kipróbáltam az Ambit3 navigációját. Ráraktam az órára az esemény gpx-ét, az ellenőrzőpontokat mondjuk nem szerkesztettem bele külön, de a rajtszámként kapott papír itiner alapján tudtam, hol vannak, és tök jól mutatta az útvonalat menet közben. Ki volt persze szalagozva az elágazásoknál, hogy merre van az arra, de biztosítékként tökéletes volt. És abban is segített, hogy láttam, meddig tart még egy-egy szakasz, mennyi van még az ellenőrzőpontig, mikor fordulunk rá a lefelére, stb.
Eddig eléggé bejön ez az órával futás dolog. Pláne ilyen esetekben, amikor nem utólag kell majd berajzolnom az útvonalat egy ismeretlen terepen futásról. Meg persze, hogy nem csak pillanatnyi pulzusértékem van. :) Azért ez hatalmas különbség az eddigiekhez képest. Ennyiért igazán nem bántam meg.

[ Szerkesztve ]

(#42169) Perillustris válasza tomcica (#42166) üzenetére


Perillustris
senior tag

Köszi, igyekszem majd magamra formálni az aktuális edzést. Alapvetően csoportos órákra járok, ahol az edzőnek is van elképzelése a profilról. A hétfői tripla az egyik kedvencem, valamint a keddi 75 perces óra, de a futás mellé amúgy is tervben volt a a spinning(bringa)/futás arány eltolása az utóbbi javára, mint régebben is. A Balatont idén is meg szeretném kerülni 7 órán belül, szóval teljesen nem engedhetem el.

Köszönöm a tanácsaidat, megfogadom mindet. :R

[ Szerkesztve ]

Perillustris

(#42170) taranis


taranis
addikt

Én is kérnék egy kis segítséget a hozzáértőktől. Tavaly februárban kezdtem futni, előtte nem sportoltam semmit, gép előtt ültem, a szakmám is ilyen. Jelenleg egy héten csak háromszor tudok eljárni futni, kétszer hétközben, és egyszer hétvégén. A helyzethez képest viszont hosszú távokra álltam rá, már nem is igazán szeretek rövidet futni, de nem tudom, hogy hová vezet ez, szabad e így csinálni. Szóval a hétközi két alkalom 10-10km, ezekből az egyiket általában megtolom, hétvégén meg 20 körül szoktam futni, mostanában alapozós tempóban. Tudom, hogy a szokásos képlet alapján sok az a 20, de nem megerőltető lefutnom, meg jól is esik. Novemberben volt egy 1:48-as félmaratonom, és tök jó lenne 1:40 körülit kihozni idén, csak úgy sejtem, hogy ehhez már komolyabb terv kellene, illetve nem tudom, hogy a jelenlegi futási szokásaimmal nem okozok e esetleg bajt magamnak.

colorizer.net

(#42171) Danika256 válasza tomcica (#42167) üzenetére


Danika256
aktív tag

Hali

Én ezt ezért is közelítem meg úgy, hogy a 21k alap legyen a testemnek, vagyis ez a táv vagy úgymond időtartam a napi rutin részévé váljon az alapozás közben, szóval nagyon benne legyen az ember lábában, a szervezetem rá legyen készülve. Rövidebb távot csak melós napon tolok. Februárra az alapozás kb. 3-4*21k +10K-nak fog kinézni heti szinten+ az erőnléti edzés..
12 órás meló mellett 2-2 napozással efölé nem fogok tudni menni, ezt is nehezen, mert a melóban is rohangálás van és eléggé fárasztó és mentálisan is! Az alvás meg kevés azokon a napokon..
Ezt csak azért írom, mert korábban írtad, hogy lejjebb kellett vinned sokaknál a lecet, szerintem nagyon sokan vagyunk így, hogy adottak a lehetőségek..
Ha nem vagyok fáradt a hét végén, akkor az egyiket kicsit ki szoktam tolni picit hosszabbra a távot.

Ami a kérdésem lenne, hogy érdemes lenne e megnövelni a 21 kiliket általánosságban is, főleg a nagyon lazákat, a hatékonyság szempontjából jobb lenne e, vagy ez is bőven elegendő?

(#42172) taranis válasza taranis (#42170) üzenetére


taranis
addikt

Még pár adat az előzőhöz: alapozós futásnál 142 körüli átlagpulzust tartok és 6 körüli a tempó, amikor kicsit megtolom akkor 155 körüli a átlagpulzus és 5:20-5:30 körüli a tempó, ha nagyon megtolom, akkor 165 körüli a pulzus és 4:40-4:50 körüli a tempó. 39 éves vagyok, 170cm és jelenleg 76kg, szóval van felesleg.

colorizer.net

(#42173) tomcica válasza Danika256 (#42171) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Mivel ennyi energiad es idod jut ra,ez igy pont jo.Annyit tudnal valtoztatni,hogy bizonyos idoszakokban felemeled a lazat,amit irtal.Mondjuk az alapozasnal 1-2hetet,aztan vissza lecsokkented,majd megint 1-2 hetet felkapsz (osszesen 3-4 hetet igy a 8-12 hetes alapozas soran).Mast nem valtoztatnek.

Tanaris: jo ez igy,nem baj ha hosszabbak a futasok,amig regeneralni tudod addig okes.Csak azert szoktam masoknal emliteni,h aranytalanul sok,mert azt hiszik az emberek a hetvegi 30km a kulcs,pedig ez nem pont igy van,fontos,de fontosabb az edzes egyensulya hetrol-hetre,evrol-evre.140-150pulzus kozott menjen a heti futas jo 80-90%-a,es egy pici menjen csak 155-165 fokozos tempora (10% az ugye 4km,ha 40km/het most az edzesed,szoval 4-8km fokozo megtolt tempo eleg).Amikor majd 60km/het kornyeken jarsz akkor megy kethetente heti 2x tempo 4-6km,koztes heteken egy tempo 8-12km.Szepen fokozatosan,egy-ket lepes elore,egyet hatra,ugy nem okozol gondot magadnak :N

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42174) taranis válasza tomcica (#42173) üzenetére


taranis
addikt

Köszi szépen!

colorizer.net

(#42175) Speeedfire válasza Speeedfire (#42158) üzenetére


Speeedfire
nagyúr

Végül egy gt 2000 lett. A 4 cipő közül ez volt a legjobb.
Köszi mindenkinek.

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#42176) BenQhunria


BenQhunria
tag

Sziasztok!
Hogy oldjátok meg a frissítést, eljutottam arra szintre, hogy már jó lenne egy kis vizet vinni magammal
Amit néztem a puha kulacs, de zavar ha valami van a kezembe ti hogy oldjátok meg?
[link]

Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.

(#42177) norby_42 válasza BenQhunria (#42176) üzenetére


norby_42
aktív tag

Ha csak egy kulacs, akkor övtáska. De városban megoldom anélkül nyáron is, az erdőbe meg ivós hátizsákot viszek

Eat pasta, run fasta

(#42178) bandus válasza BenQhunria (#42176) üzenetére


bandus
veterán

soft kulacs es salomon pulse futoov, abban nekem nem zavaro.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#42179) Chuck Norris válasza BenQhunria (#42176) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Ez cipekedésmentes: [link]

(#42180) bandus válasza Chuck Norris (#42179) üzenetére


bandus
veterán

főleg télen, amikor elzárják őket ;] :D

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#42181) tomcica válasza Chuck Norris (#42179) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Jol irod, amikor mar kell a frissites akkor folynak a kozkutak is. Amikor le vannak zarva, olyankor altalaban kibirja az ember viz nelkul, ha a nap folyaman rendesen hidratalva tartja a testet.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42182) dabgergo válasza bandus (#42178) üzenetére


dabgergo
őstag

Télen nekem se nagyon kell víz, 3 órát is kibírok általában, de nyáron én is salomon pulse belt-et használok puha kulaccsal, sztem elég korrekt, nem annyira zavaró!

Elhatároztam h kicsit többet futok majd terepen is, így kéne egy cipő majd lassan (bár keret nem igazán van most rá :(), mindenesetre ha pega trail vagy hasonló van valahol olcsóért, az jöhet! :)

Egyébként rengeteg (számomra új) jó videót találtam futás kapcsán YT-on, amik alapján tovább finomítgattam az edzéstervemet: Ben Parkes meg a VO2maxproduction videókat nagyon ajánlom, rengeteget tanultam belőlük!

(#42183) bandus válasza dabgergo (#42182) üzenetére


bandus
veterán

mi a méreted?

én a workout wednesday videókat imádom, ezek általában tempós, résztávos edzésekről szólnak az usában, nagyon jók :K

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#42184) dabgergo válasza bandus (#42183) üzenetére


dabgergo
őstag

43-as sajnos, elég népszerű méret :(
Az aboutyou-s 21ezres pega trail-t lekéstem, kb. hasonló áron keresek, hátha... és akkor utána két évig nem vehetek semmit :D

(#42185) tomcica válasza dabgergo (#42182) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ja meg a Seth Demoore is jo, de igen Sage Canaday-t en is szeretem.
Nike TerraKiger, Salomon Ride, Inov8 Roclite 270 v 285 ezek mind Jo terepcipok, es vannak beloluk regebbi modellek, akar outletben is, korrekt aron. Pega 36 trail azert eleg uj, azt 20ezer ft alatt meg nem lattam, mondjuk annyit siman meger.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42186) bandus válasza tomcica (#42185) üzenetére


bandus
veterán

+nike wildhorse, ha sziklás kavicsos terepen fut az ember, abban van rock plate. én ilyet használok és nagyon szeretem :K

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#42187) tomcica válasza bandus (#42186) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Na igen, az is, abbol is van regi learazott tuti. A ket Inov8 is rockplates cipo, ha porgosebb kell (versenyre akkor Inov8 Xtalon 230 is plate-el van, ez akovetkezo tervezett cipom, epp leis van arazva, mar csak ki kell szoritanom a zsebpenzbol :P). Inov8 Xtalon 212-m van porgos tempokra foldesuton v nem koves terep versenyekre, de abban nincs plate, olyan, mint egy ballerina cipo, ossze birod tekerni (keresztbe es hosszaba is) egyeduli extraja h gore-tex elol az anyag, harmat, kisebb viz leporog rola, nagyobb viz befolyil es oldalt el is tavozik, nagyon proficipo. Mondjuk el is kell h birja a talpad, mert csillapitas az nincs benne.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42188) dabgergo válasza tomcica (#42187) üzenetére


dabgergo
őstag

Köszi, megnézem ezt a wildhorse-t is, igazából semmi extra nem kell, csak kicsitt több tartás mint a fly flyknit esetében, meg terep talp, durván sziklás, köves terepre nem megyek, max ösvények.

(#42189) tomcica válasza dabgergo (#42188) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Klasszikus (nem alacsony drop-minimalista) cipok kozul a Salomon Sense Ride 1 v. 2 az egyik legjobb.Az uj harmas modell meghizott es hosszabb tavokra javasolt,de az elso ketto tokeletes edzo/tempo cipo hybrid terep/aszfalt,szoval ha nem tehnikas a terep,akkor teszi a dolgat.Mostanaban mar a Ride 2 is joarasitva van :K Ride 1-em volt,sokat edzettem benne,tempot is,lazakat is.Akar 20km+ terep versenyre is el tudom kepzelni,szoval nem lassu cipo,de a klasszikus epites,van sarka,van benne csillapitas boven.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42190) jimmy74


jimmy74
őstag

Sziasztok!
Újra szeretnék futni ehhez kellene tanács főleg a cipő világában.
Régen egy Asics-ot használtam de már nincs.
Sulyommal nincsen gond 68-70 kg vagyok 173 cm mellé.Inkabb szeretném visszanyerni állóképességem meg egészségemet javítani.
Főleg földes úton futok a betont inkább kerülöm nekem unalmas a házak között futni meg hála istennek az erdő meg folyó közel van annak meg rètjei.
Van e esetleg olyan cipő amit ajánlotok mert rengeteg márka van.
Persze tudom meg kell próbálni de akkor már tudnám mit erdemes.
Decathlon elérhető távolságban van vagy nézek közelembe más üzletet esetleg még.lakhelyem Balassagyarmat
Kezdésnek nem szeretnék max 30k amire gondoltam de ha van olcsóbb ami tényleg jó kezdésnek az is erdekelne.
:R
Lábam szerintem neutralis sose volt ludam de majd letesztelem egy papíron vizes lábbal.

[ Szerkesztve ]

WoT:jimmbo

(#42191) dabgergo válasza tomcica (#42189) üzenetére


dabgergo
őstag

Köszi! Ránéztem arra is, nem rossz, de végül máshogy alakult, mert ma jókor voltam jó helyen: pont elhatároztam h inkább hagyom ezt a terepcipőt mert már így is túl sokat költöttem futó cuccokra (remélem legalább egy-két embernek ismerős ez a helyzet itt a topikban :D), erre kapom az AboutYou hírlevelet ma este h 20% még az akciós cuccokra is (még mindig tart!), erre rákeresek a pega 36 trail-re, látom egyetlen darab van, nem hittem el de a 43-as volt az, 21 ezer-ből tényleg lejött még 20%, így lett a végső ár 17e :DD
Igaz, ez a sima fekete szín annyira nem tetszik, de ennyiért kit érdekel :)

Ugyan így 17ért van 43ezer helyett shieldes pega 42es méretben pl: [link]

jimmy74: mindenkinek más típus vált be, nagyon sok a jó cipő, nike pega trailekkel pl nehéz melléfogni!

[ Szerkesztve ]

(#42192) bajnokpityu


bajnokpityu
félisten

[link] odyssey react nyárra 13e :)

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#42193) ígyvanferi válasza bajnokpityu (#42192) üzenetére


ígyvanferi
addikt

A NB 1500v5 sem rossz 15000-ért, ha valaki olyan szerencsés, hogy 40-es a lába. [link]

(#42194) bandus válasza ígyvanferi (#42193) üzenetére


bandus
veterán

például tomcica :D

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#42195) tomcica válasza bandus (#42194) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Pont meretem, de kilove a keret Salomon Sense Ride 2 es XTalon 230.15ert valoban nem penz erte.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42196) jimmy74 válasza dabgergo (#42191) üzenetére


jimmy74
őstag

Köszi.
Akkor még várok hátha lesz akció mert most elég drága a 36 trail .

WoT:jimmbo

(#42197) tomcica válasza dabgergo (#42191) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Bejarattad mar a Pega trailt? Mennyire mas, mint egy sima Pega?
Kedden mentem egy fokozo tempot 17km 4:25-3:30 (atlag 3:58) Inov8 Roclite 285-ben foldesuton, az a cipo mindig meg tud lepni, ha fel kell kapni az iramot. Ugy erzed csak keri-keri-keri porog, mintha ranott volna a labadra.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#42198) dabgergo válasza tomcica (#42197) üzenetére


dabgergo
őstag

Sajnos csak jövő héten jön meg, majd beszámolok a tapasztalatokról!

(#42199) jimmy74


jimmy74
őstag

Sziasztok.
A pegazus típusok között van különbség szerintetek?
Pl a wildhorse vagy terrakiger,36 trail?
Igazából nem hegyes köves részeken futok futnèk hanem sima földes réten pocsolyákkal persze amit kerülök, folyovizi töltésen .
Van értelme ilyen típusokat nézni vagy jó egy sima futó cipő?

WoT:jimmbo

(#42200) tomcica válasza jimmy74 (#42199) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Folyovizi toltesen neked egy softground cipo kell Salomon Sense SG,Inov8 Xtalon vagy barmi mas aminek 6-8mm fogai vannak.En is ilyen terepen futok,es egy 2-4mm fogu terepcipo meg-megcsuszik,ha latyak/sar van.Ezert is rendeltem le egy Inov8 Xtalon 230-at a heten :K Amikor mar szaraz,na akkor johet barmi sima trail cipo,akar pega trail is,de en inkabb egy Salomon Sense Ride 2-t valasztottam (multinavigator.hu epp le van arazva a meretem) abbol mar volt az egyes modell es meg voltam elegedve vele.
Terrakiger az egy alacsonyabb epitesu cipo,kevesebb a parnazottsaga is,mint egy wildhorse vagy pega trail.Inkabb tempora,versenyre valo.Pega trail es wildhorse hasonlo epitesu cipok,azzal h a wildhorse az egy izig-verig terepre tervezett cipo,a Pega trail pedig csak egy terepes talpu pega (mondjuk attol meg jo)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.