Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42878) Never79 válasza zaskar (#42876) üzenetére


Never79
tag

Nekem csak maraton lett volna, de mint ahogy sejtettem (és jött is a hírlevél), páran így is elmentek Szárra, a falubeliek "örömére". Én inkább kihagytam a partizánakciót.

A háttérvilágítás fogyaszt nagyon sokat. Egyik ismerős mondta milyen jó az üzemideje, nekem meg rendre lemerült hamar, mire rájöttem, hogy a világítás folyamatosan be van kapcsolva, és 20%-on volt a fényerő...

dabgergo:
Köszi jó volt. Időjárás tökéletes volt, be volt borulva, de nem esett és 10 fok körüli hőmérséklet volt. Frissítés magamhoz képest jól sikerült (sikerül végre nem elbénáznom), bár egy helyen le volt zárva még a csap, szóval a folyadék necces volt a végére. 36-nál volt egy pici megborulás fejben, de átvészeltem.
Ha kevés szénhidrátot viszek be, kezdek "hisztispicsa" lenni, erre most kifejezetten figyeltem. Az órát beállítottam, hogy figyelmeztessen, hogy enni /pótolni kell az energiát. Tudom nem most kellett volna új cuccot kipróbálni, de High5-ról áttértem Sponser gélre, ami tök jól bevált. Nem annyira émelyítően édes. Utolsó 10 kili már megint jól ment, bár a Turul lépcső (jó meredek lefele is) máshogy volt jó :). 5 óra 55 perc lett a vége.

Bajom nincsen, kis hidegrázás volt aznap, de a lábaim okésak. A körmeim is úgy gondolták, hogy a helyükön maradnak. Most nyújtok és hengerezek 1000-rel, s holnap már edzés.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.