Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36097) Danika256 válasza inf3rno (#36095) üzenetére


Danika256
aktív tag

Akkor lehet, hogy a cipő, de mondom, kb 1 évet használtam már ezt a típust, mielőtt belobbant a lábam.
Ha ez a cipő nem jó, akkor viszont nem tudom milyen lenne jó a lábamra, mert ilyen lúdtalpas, széles lábhoz nem jó akármi.. Nagyon sok, meg a sarkamat dörzsöli, ezzel (ASICS Gel Foundation) semmi ilyen zavaró problémám nem volt..
De amúgy hiába tudom, hogy nem szabadna futni, mindenki ezt mondja, de amíg bírom, nem fogok tudni leállni. Sajna ez van! Ha szakad szakadjon, akkor legalább pontot tesz az ügy végére.. :DD
De én azért bízok benne, hogy nem fog, mert kialakult valamiféle (szar), de egyensúlyi állapot..

Mondjuk van egy profi alig használt versenycipőm, a betétet beletéve megnézhetem, hogy más e a dolog! Mondjuk annak alig van csillapítása, nagyon ésszel lehet csak benne futni. De félek, hogy végkép betenne.. Nem tudom.

Igen tudom, hogy tulajdonképpen mind tüneti kezelés volt csak eddig, az oka nem lett megszüntetve. Végül is a fő ok a brutál lúdtalp, de emiatt nem fogom feladni a futást.
A bringa meg éppen csak szinten tartásra jó, bárhogy is edz vele az ember.. Nem akarom, hogy hónapok essenek ki..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.