Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36091) inf3rno válasza Danika256 (#36090) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ha még sokáig csinálod ezt, akkor a végén el fog szakadni. Nem lehet gyulladt ínt tovább erőltetni, mert egy idő után szétmegy. Szerintem komoly esély van rá, hogy a cipőtől van ugyanúgy, mint nekem. Hagyj ki egy hónapot (1 hét semmire sem elég) úgy, hogy fel sem veszed azt a cipőt, még gyalogláshoz sem, aztán tolj le 2-3 futós edzést benne. Érezni fogod, hogy újra belobbanik tőle... Addig tekerj, járj konditerembe, vagy bármi mást. Nálam 3 hónap kihagyás volt, mire helyrejött, és akkor az enyém még alig volt begyulladva, nálad szerintem simán lesz fél-egy év is...

Az 1 héttől azért lett amúgy rosszabb, mert gyulladt, és gyenge a keringése annak a területnek, ha nem futsz vele. Ha van futópadod, akkor sétálj azon mezítláb, az segít valamennyit.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.