Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23044) parandroid válasza t1 (#23040) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Érzésre ettől még vagy 2-3 évnyire vagyok. :DDD

Ma kicibálták az öltéseket a lábamból, azon melegében nem mertem elmenni futni, holnap alkalom nem adódik, de na majd csütörtöktől! Tegnap egy 45 percet már megengedtem magamnak valami nagyon gáz módon lassú tempón (6 km lett a vége), nem volt finom, húztak az öltések azért, de gondoltam búcsúzóul érezzék csak, miből maradnak ki. 13 napja futottam utoljára akkor (mielőtt összevagdostak, gyorsan letoltam még vagy 15 km-t), és igaz, hogy ez futópadon történt, de úgy elszaladt a pulzusom, alig láttam a messzi távolban, ezzel a 7-8 perc közötti tempóval pillanatok alatt állt be 160 fölé, a végén 170 fölött fejeztem be. Érdekes módon fáradtnak nem éreztem magam, izzadni is csak módjával izzadtam, de nem sok jót vetít ez így előre most az újrakezdéshez.

Szerencsére nem volt teljes lustulás, felsőtestes erőedzést nem hagytam abba a 'lábadozás' (lol, sic) idejére sem, az azért jól esett, hogy nem csak otthon ülök, meg talán nem is eresztettem le teljesen.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.