Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23351) inf3rno válasza joysefke (#23350) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Tudom, hogy lehet venni személyesen mindenféle engedély nélkül. Pont ezért érdekes, hogy említette, hogy "engedéllyel tartott".

Buliban hasznos! =]

(#23352) joysefke válasza inf3rno (#23351) üzenetére


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Én paprikásat vennék, mégis csak természetes összetevőkből van, attól nem lehet bajod szembe szélben sem.
Van permetes verzió ami úgy szór mint egy dezodor illetve van fröcskölős, amivel célozni kell. Előbbinél számít a széljárás.

2006-ban amikor volt a forradalom elég sok ember kapott közvetlen közelről sok gázt és hát annyira nem hatotta meg őket. A paprikát nem tudom hogy milyen közelről.

(#23353) inf3rno válasza joysefke (#23352) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Legjobb ha mindhármat megveszem, az a garantált védelem. Az ultrahang a kutyáknak a könnygáz meg paprika meg a gazdájának... ;]

Buliban hasznos! =]

(#23354) medica válasza Vertigo18 (#23348) üzenetére


medica
senior tag

Nem csak az a gond hogy mi lesz ha kiégeted a retináját buksinak és jön a gazdi (per vagy verekedés aminek a kimenetele legalábbis kétséges). A spray igazán csak olyan kutya ellen ér valamit amelyiket a nélkül is el tudsz zavarni. Amelyik meg akar harapni az meg is fog, menj el egy kiképzőbe vagy nézd meg videón mennyi esélyed van eltalálni a feléd romboló kutyát (kb nulla ezerszer gyorsabb mint az ember, aki próbált már rúgással elkergetni szabadon lévő kutyát az tudja). Mire előkapod a sprayt és célba veszed már ott ropogtatja a bokádat - jobb esetben -, és akkor már mással leszel elfoglalva. Ha többen jönnek (elég ritka) akkor megint nem jó megoldás - viszont a hang mindegyikre hat és nem kell célozni (olyan frekin szól ami fizikai fájdalmat okoz a kutyának). A spray hamis biztonságérzetet ad, egy támadó kutya nem úgy mozog mint egy részeg a kocsmában.

Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz

(#23355) medica


medica
senior tag

Amúgy kutyát nem lehet szabadon engedni szinte sehol sem - magánterületen nyilván lehet, de oda nemigen megy idegen futni. Volt is szó már róla korábban. Én is szoktam futni kutyával (canopyval), ráadásul vadászom is, így tudom hogy mekkora gyökerek egyes kutyatartók - de az állat nem hibás sosem, ahogy az oktalan gyermek sem (hülye szülőnek van hülyegyereke).

[ Szerkesztve ]

Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz

(#23356) inf3rno válasza medica (#23354) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Hányszor használtad már ezt az ultrahangos riasztót? Bevált minden esetben?

Buliban hasznos! =]

(#23357) medica válasza inf3rno (#23356) üzenetére


medica
senior tag

Igen, teljesen jó. Falu határában utcagyőztesek ellen használtam már, volt hogy kettő jött - azt hozzá kell tenni hogy nekem gyerekkoromtól van kutyám (most is 8 van), képeztem is sokat, nem ijedek meg (az azért olaj a tűzre).

Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz

(#23358) inf3rno válasza medica (#23357) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Hát a legrosszabb ötlet, ha hátat fordítasz. Engem tutira megharapott volna ez a két kis köcsög, ha látja, hogy felül kerekedtek. Mondjuk az is gáz, hogy az önkormányzat tele van töketlenekkel, aztán nem tudja helyretenni ezeket a parasztokat. Én simán elvetetném tőlük a kutyákat.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#23359) medica válasza inf3rno (#23358) üzenetére


medica
senior tag

Ugyanaz mint amikor kihordja a szemetet az erdőbe, szarral tüzel, ahogy az utakon közlekedik, stb. Mindekinek stresszmentesebb lenne az élet ha betartanánk bizonyos együttélési szabályokat de az túl egyszerű lenne.

Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz

(#23360) joysefke


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Közterületen alapvetően nem kell félni a kutyáktól, ha nem idegen kutyával őrzött helyre mész be akkor szerintem nagyon ritka az az eset, hogy a kutya (ténylegesen) támadólag próbálna fellépni. Kerítésen belül ez a tétel természetesen nem áll, némely fajta és példány nagyon territoriális. Kerítésen kívül mindketten semleges terepen vagytok.

Tapasztalatból tudom, hogy még a más kutyákkal szemben agresszíven/dominánsan viselkedő kutyák is az emberrel szemben kifejezetten járomborak közömbösek szoktak lenni, értelemszerűen kerítésen kívül, közterületen.

Általában kutya a másik kutyára sokkal hamarabb támad rá kerítésen kívül mint egy emberre. Hogy őszinte legyek kutya-kutya verekedést már jó sokat láttam (gyakran saját kutya részvételével, mindig a másik kutyának köszönhetően) de olyat, hogy kutya idegen emberre kerítésen kívül biztatás nélkül rátámadjon még sosem.

Kutya-kutya verekedésnél én azt a tapasztalatot szereztem (első kézből), hogy a nem kifejezetten kemény kutyáknak hamar elmegy a kedve a verekedéstől, ha rosszul áll a szénájuk / elfáradnak / vagy kapnak egy vödör vizet / slaggal kapnak az arcukba. Általában egy vödör víz után a legtöbb nem kondicionált kutya már ugrik szét.

Szóval nekem eszembe nem jutna paprika szprével futni, mert nem tudom elképzelni, hogy egy kutya csak úgy kerítésen kívül megtámadjon, de ha lenne egy bolond kutya és ez kéne hogy magabiztos legyek, akkor én komolyan mondom, el nem tudom képzelni, hogy egy közönséges eb, ha kap egy kis paprikát a képébe, ne futamodjon azonnal meg.

Nekem van egy kis tapasztalatom kutyákkal. Nem sok, de annyi igen, hogy ezekbe a dolgokba belelássak, tudjam, hogy mire számíthatok, ha találkozom eggyel. Amíg vidéken éltem (0-18-ig full time 23 ig pedig hétvégén) volt kan német dogunk illetve pulink. Nagyapámnál, ahol rengteg időt töltöttem volt német juhász és tacskó. Mind fiatalon került oda és nálunk voltak halálukig, tehát nem futó kapcsolat volt. Még kicsi voltam, akkor volt kuvasz is.

Ahhoz hogy egy kutya ténylegesen fenyegetést jelentsen kerítésen kívül egy férfire ahhoz azért sok dolognak kell együtt teljesülnie. Ahhoz hogy egy kutya kerítésen kívül megtámadjon valakit és ne legyen elég egy paprika szpré meg egy erélyesebb fellépés ahhoz pedig szerintem a kutyának kondicionálva kell lennie. (Mondom ezt úgy, hogy igazából rám még nem támadott kerítésen kívül kutya és sprét sem kellett bevetnem)

Gondolom nem sokan láttak "csibészezést", de arra is tanítani kell a kutyákat, egy közönséges nem erre tenyésztett ebnek, amennyire én láttam azért kell jó pár alkalom, hogy parancsra kellő határozottsággal tudjon fellépni és ne unja meg a dolgot/menjen el a kedve 5 perc után. Pedig ott aztán ott van a gazdi aki bíztatja, vannak másik kutyák, a "csibész" meg kifejezetten irritálóan lép fel :)

Rottweilereket és kuvaszokat azért én is óvatosabban közelítenék meg. Biztos ami biztos alapon, mert van jó pár bolond közöttük :)

[ Szerkesztve ]

(#23361) parandroid válasza inf3rno (#23358) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

"Mondjuk az is gáz, hogy az önkormányzat tele van töketlenekkel, aztán nem tudja helyretenni ezeket a parasztokat. Én simán elvetetném tőlük a kutyákat."

Németeknél eleve nincs kóbor kutya, akinek van, az meg fizeti a kutyaadót, mint a katonatiszt (első kutyára most csökkentették az évi 120 EUR-t 96-ra, a második kutya az eddigi 200 helyett is most olcsóbb lett, csak 144 EUR ettől az évtől). Mindemellett bünti jár azért, ha lakott területen belül nincs rajta póráz, vagy ha nincs nálad szarszedő-zacsi. Hozzáteszem, lakott területen kívül el szoktuk engedni, akkor kötöm csak meg, ha látom, hogy a szembejövő kutyát nagyon menekítik előle, de akkor is csak tisztességből, mert amúgy ha nem engedném oda, nem menne oda hozzá... Futni is simán futok vele póráz nélkül, jön velem, mellettem, városban, vagy kereszteződésnél, illetve út mellett természetesen rákerül azért a madzag.

Ja, ha valakit megharap, akkor azonnali feljelentés automatikusan, kötelező kutyaiskola vizsgával, veszélyes kutya besorolás, aminek köszönhetően többszöröződik a kutyaadó (most, hogy olcsóbb lett, csak 512 EUR évente), évente kötelező vizsgát kell tenni évekig, plusz ami pénzbüntetést még meghatároznak mellé.

Természetesen minden kutya chipelt, ezzel együtt időnként kerülnek menhelyre is, onnét is lehet örökbefogadni, ilyenkor egy évig adómentes az eb.

Szóval szabadon bóklászó, és agresszív kutyától itt nemigen kell tartani...

De ez már tényleg inkább kutyatopik.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#23362) inf3rno válasza parandroid (#23361) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Hát nem minden országban tartatják be a törvényt, és mint általában szabálysértésnél, ha nincs behajtva a pénz, akkor nem érdekli a szabályt sértőt a dolog. Ahogy fentebb is írták, megy a műanyaggal tüzelés, szemétlerakás, veszélyes hulladék lerakás, lúggal elárasztás, és még ki tudja mi itthon, szimplán, mert felelős sosincs, kérdőre vonva sosincs senki, esetleg ha baj van, akkor az adófizetők pénzéből eltakarítják, aztán kalap. De ez meg már inkább a politika topic.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#23363) szatocs válasza medica (#23346) üzenetére


szatocs
őstag

Azért ez sem életbiztosítás: videó

=== Szatocs ===

(#23364) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Okés, nem szeretnék semmire sem reagálni, nem akarok versenyezni, hogy ki ismeri jobban a kutyákat, vagy ki látott több kutyatámadást, esetleg kit támadott meg többet kutya. Mielőtt visszatérnék a futásra, egyetlen dologra/kérdésre reagálnék:

Gázsprét mindenki tarthat magánál 20 g töltősúlyig. Afelett engedéllyel, vagy Közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül.

Fussunk tovább...

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#23365) margithid


margithid
veterán

Na ma ünnepélyesen megadta magát a puma faas 350 cipőm, már a sétát se bírja feltöri a lábam és szétszakadt teljesen az orránál a vászon.
Egy évet se bírt...
Egyébként nyomom a napi 13-15 km sétát, jövő héten ahogy nézem klassz idő lesz, megpróbálkozom majd egy futással.
Kiváncsi leszek az adidas ozweego stability milyen lesz, érzetre sokkal kényelmesebb mint a puma faas 350.
Sétára meg marad a nike lunarstelos és a puma ignite powercool.

(#23366) bandus válasza margithid (#23365) üzenetére


bandus
veterán

Hogy a fenebe van idod napi 15 kilometereket setalni? :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#23367) Akcept válasza joysefke (#23360) üzenetére


Akcept
tag

Szép kis kutyalavinát indítottam el, páran részben összefoglaltátok a dolgokat.

Még egyszer a történet:

Külvárosi rész, állandóan nyitott kapu, a kutya nem csak a kerítésen belüli részt tekinti a sajátjának. A korábbi kutyával is voltak gondok, az mindig láncon volt (és sokszor el is szabadult). A mostanit nem igazán tudom, nem is szoktam arra nézni, hogy ne hergeljem. Most viszont nem vettem észre hogy kiszabadult, jól rámijesztett, és innét vesztettem, már nem lehettem én a domináns. Higgadt maradtam, megúsztam a dolgot, de necces volt. Arra reményem sem lehet, hogy ne ismétlődhessen meg az eset, az állattartási törvényt is idézhetjük, de tudjuk mit ér... Ha lehet kitérek előle, de jobb felkészülni.

(#23368) bandus válasza Akcept (#23367) üzenetére


bandus
veterán

nenene, nem kell megint elkezdeni meg összefoglalni :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#23369) joysefke


joysefke
veterán
LOGOUT blog

Ma érkezett meg a Suunto Ambit 3 Run (HR) órám amit akciósan a Hervisztől rendeltem (70E -20% kuponnal).

A dobozt kibontva és az órát beüzemelve egyértelmű volt, hogy már használták az órát (szakadt külső papír, 5 edzés-bejegyzés 2016 decemberéből illetve egy felhasználói profil az órában) arról nem is beszélve, hogy az akksija üres állapotban volt, amit kifejezetten rühellek mert nem tesz jót neki 1.5 hónapot üresen állni.

Szóval mérges vagyok, az óra meg visszamegy oda ahonnan jött. a nagy kérdés az, hogy mennyire általános ez a Hervisszel? Ha refurbished-et akartam volna, akkor rendelhettem volna az amazontól 40-50EUR-val olcsóbban.

Ha más nem, most fogom használni 1-1,5 hetet az órát, hogy kitapasztaljam, hogy milyen aztán eldöntöm, hogy Ambit 3 Run vagy Garmin 230 lesz a vége...

Írtam németül egy jó nagy anyázást :) /úgy gondolom az osztrákok voltak itt faszkalapok/

[ Szerkesztve ]

(#23370) inf3rno válasza joysefke (#23369) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Magával a bolttal nekem nem volt bajom. Az óra új volt, én is akciósan vettem. A mellkaspánt valamiért nem akart felcsatlakozni elsőre, felajánlották, hogy küldjem vissza, aztán visszafizetik az árát, de végül egy factory reset az órán megoldotta. Azóta gond nélkül működik, most már egy éve.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#23371) borix válasza joysefke (#23369) üzenetére


borix
őstag

Egyre elterjedtebb ez a dolog.Erről már volt itt szó,hogy refurbished vagy sem ha feltűnően olcsóbb az termék és az volt a feltételezés,hogy akkor feltüntetnék ha az lenne.Később egy angol üzlet hozzászólásánál olvastam,hogy hasonlóért dühöngött valaki mint mos te.

(#23372) zaskar válasza joysefke (#23369) üzenetére


zaskar
senior tag

Hát ez elég bosszantó. Simán járhattam volna így én is decemberben a 61 ezres 920XT-vel, de szerencsére azzal nem volt ilyen gond. A lítium akkukról én is azt gondoltam eddig amit leírtál, de álljon itt most egy ettől eltérő utasítás a hosszabb távú tárolásukra vonatkozóan:
"Az akkumulátor hosszú időn keresztül történő tárolása esetén ügyeljen az alábbiakra:
Merítse le az akkumulátort, és vegye ki a fényképezőgépből. Helyezze fel
a csatlakozófedelet, és tegye el az akkumulátort. A feltöltött akkumulátor hosszabb ideig (kb. 1 év) való tárolása csökkentheti élettartamát, és hatással lehet a teljesítményére is."
(Részlet egy Canon fényképezőgép kezelési utasításából).

(#23373) margithid válasza bandus (#23366) üzenetére


margithid
veterán

Este nyomom le, 2 órán belül.
Ha kimegyek futni az is 1-1.5 óra, fél óra futás, a többi meg oda vissza séta a futópályához.

(#23374) Pttypang válasza zaskar (#23372) üzenetére


Pttypang
veterán

Ha csutkara merítesz egy akkut, aztán ugy tarolod, akkor az onkisulestol lemegy melymerulesbe, onnantól meg esetleg manualisan, a vedelmeket megkerülve tudod feltolteni. Ketlem ,hogy ez lenne a valosag, ott valamit elirtak nagyon.. :N

Everybody lies.

(#23375) Lackooo84 válasza joysefke (#23369) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Ez nem refurb, szerintem valaki simán visszaküldte, és eladták megint. Szerencsére az én órám vatta új.

The Truth is out there...

(#23376) zaskar válasza Pttypang (#23374) üzenetére


zaskar
senior tag

Igen, én is így tudtam, ezért is lepett meg, hogy egy nagynevű gyártó ilyet ír le...
Ma már megszokott, hogy egy újonnan megvásárolt készülék (pl.telefon) azonnal használható, mert feltöltött akkuval érkezik. Ennek némileg ellentmond, hogy az eddig újonnan vásárolt öt Garmin órámból több is úgy érkezett, hogy nullára voltak merülve, pedig nem refurb példányok voltak.

(#23377) inf3rno válasza zaskar (#23376) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Lehet, hogy akku típus függő. Pl szünetmentesnél az kénsavas aksikat tutira nem szabad lemeríteni. Lehet, hogy ezek az új lítiumosak máshogy viselkednek.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#23378) borix


borix
őstag

Berendeltem egy Garmin Forerunner 920XT HRM órát a sportsdirecttől 190 font nem volt rossz ár ha még nem teljesen új akkor sem.

(#23379) concret_hp válasza borix (#23378) üzenetére


concret_hp
addikt

nekem 314-ért dobja ki :F

vagy fullba vagy sehogy :D

(#23380) borix válasza concret_hp (#23379) üzenetére


borix
őstag

A Must Go gondolom lekerült róla gyorsan levették.
Gyakran figyelni kell ki lehet fogni náluk jelentősen olcsóbban nem ez az első eset.

(#23381) medica


medica
senior tag

Izókból kinek milyen tapasztalata van? Próbálgattam párat de nagyon eltérően hatnak nekem.

Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz

(#23382) bandus válasza medica (#23381) üzenetére


bandus
veterán

Ezek hatnak? :Y :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#23383) medica válasza bandus (#23382) üzenetére


medica
senior tag

Sőt, 7-nek
Másfél óra feletti futásokhoz én viszek mindig - gélt is de azt ritkán használom fel

[ Szerkesztve ]

Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz

(#23384) bandus válasza medica (#23383) üzenetére


bandus
veterán

Marmint azert nem ertem a kerdest, mert fogalmam sincs mit ertesz hatas alatt?

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#23385) medica válasza bandus (#23384) üzenetére


medica
senior tag

Többfélét kipróbáltam de nagyon eltérő a tapasztalatom velük. Van amelyik szerintem inkább energiaital mint csak izo, van amelyiktől még szomjasabb lettem, stb.

Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz

(#23386) borix válasza medica (#23381) üzenetére


borix
őstag

Rám hatot bringa túránál jól megcsikart.(por állagból kikevertet nem bírja a gyomrom) de leginkább pszichésen és a pénztárcádra fejti ki a hatását.
BCAA,L-Carnitine,Kreatin ezeket is hanyagolom majd pénzkidobás a mi színtűnkön.

(#23387) Lackooo84 válasza borix (#23386) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Végül is gyorsabban tekertél, nem? :D ;] :P

The Truth is out there...

(#23388) borix válasza Lackooo84 (#23387) üzenetére


borix
őstag

Inkább gyorsabban tekintgettem belvárosban idegen városban bringatúránál merre szaladjak.

(#23389) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Adnak valami kis plusz energiát, de nem sokat. Hidratálni szerintem hidratálnak, annyi a lényegük. Nekem az ínyem nem bírja, ha egész nap cukrosat eszek - iszok. Mindig begyullad tőle.

Buliban hasznos! =]

(#23390) borix válasza inf3rno (#23389) üzenetére


borix
őstag

Van bennük Taurin,L-Carnitine,szénhidrát ezek adják a plusz energiát.
Ásványi anyag pótlására a só és a folyékony magnézium elég szerintem.

(#23391) inf3rno válasza borix (#23390) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Hát kövezz meg, de én tablettában szoktam szedni kalciumot és magnéziumot 10+ órás tekeréseknél, és nem volt egyszer sem görcsöm azóta. Sóval nem törődöm még ennyire sem, az van a kajában elég, inni meg tiszta vizet iszok. Egyedül félmaratonokon fanyalodok rá az izóra, ha már annyira kínálgatják, meg fizettem érte.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#23392) borix válasza inf3rno (#23391) üzenetére


borix
őstag

A reklámok,trend,kíváncsiság,vágyak elviszik az embert kipróbálunk mindent majd rájövünk,hogy ha minden sz@rt megveszünk (amit nagyon ajánlanak mert mind fontos sokat segít) akkor egy vagyont elkölt az ember az évek alatt a maratont meg így sem futja 3:40-3:50 alatt. :Y
Azért halkan megjegyzem,hogy én is berendeltem a Garmin 920XT-t mert a Forerunner 220 már nem az igazi azzal nem lehet úgy futni :C

(#23393) medica válasza borix (#23386) üzenetére


medica
senior tag

Én a vitatigrissel jártam meg a bokrok alját...
Most futottam egy 25-öst (2.40., 1382m szint), indulás előtt 80,6kg voltam, érkezéskor 78,4kg (pontos mérés), 2,5dl izot vittem, ha ez nincs szvsz jóval nehezebb lett volna.

Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz

(#23394) borix


borix
őstag

3 hét kihagyás után(betegség miatt) nyomtam 7k 7 tempóban 150 átlagpulzuson jó lefőttem mint a disznó. :O
Előtte 11-12k ment 133 átlagpulzussal hasonló/jobb tempónál.

(#23395) #78687232


#78687232
törölt tag

Ma megcsináltam az első 35 km-t. Az idő lehetett volna jobb is, csak az első 20-22 km-t futótársakkal csináltam, megálltunk boltnál, stb..
Mindenesetre nagy szó, mert volt amikor 10-12 km-t is csak sétákkal tudtam megcsinálni (utána meg napokig nem tudtam futni), itt meg 33-34 km-ig semmi bajom nem volt és most is tök jól érzem magam.

(#23396) inf3rno válasza borix (#23392) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Megértem, szerintem sem jó az FR220. :N

Kölcsönadtam bátyámnak a sícuccaimat, aztán cserébe rákötöttem a szenzorokat síelés közben (na jó, igazából előtte). Elég meglepő, hogy ennyire megdolgoztatja a ketyerét. Érzésre sokkal enyhébb az a sport emlékeim szerint, dehát minden sport egy kicsit más ilyen szempontból. [link] [link]

Mióta beteg voltam valahogy nem megy úgy a futás, meg kedvem sincsen hozzá túl sok. 15-20 ütéssel magasabb a pulzus, mint szokott. Nem szokott ennyire rossz lenni még hosszabb kihagyás után sem. :S Csak hogy panaszkodjak egy kicsit. Sajnáltok már? :D

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#23397) inf3rno válasza #78687232 (#23395) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nem tudom hogy van ez, de nálam is mindig az utolsó 1-2 km a gyilkos, tökmindegy milyen távot futok. Gratula amúgy, szépen fejlődsz te is!

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#23398) borix válasza inf3rno (#23396) üzenetére


borix
őstag

Sajnálat helyett kis motivációs szösszenet.
Nemsoká itt a március meghozza a jó időt a jó kedvet,lelkesedést a divatfutóknak és kirajzanak.
El kellene kezdeni odacsapni a lovaknak ha nem akarsz majd mögöttük kullogni. ;]

[ Szerkesztve ]

(#23399) mukibuci válasza borix (#23398) üzenetére


mukibuci
MODERÁTOR

én azért szivesen kullogok a divatfutó lányok mögött :P ;]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#23400) inf3rno válasza borix (#23398) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Jóvanna. Holnap kimegyek, aztán tolok 15k-t alapozós tempóban. Hátha feltöltődtem a mai túrától, aztán jobban fog menni.

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.