Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23007) parandroid válasza jegenye77 (#22997) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Decathlon - ahogy írtam korábban -, arra ideális, hogy fillérekből összeszeded a kezdő felszerelést, és látod, hogy mire lesz később szükséged, mi az, ami tényleg beválik, és abból lehet normális minőséget venni később. Csodát nyilván ne várj tőlük, de tanulópénznek inkább ez, mint megvenni a 60 EUR-s márkás futónacit, vagy 120-ért egy kabátot, aztán rájönni, hogy nem is kell, mert pont ilyesmi zavar futás közben.

Szóval most tessék futni, aztán minden kialakul közben.

Arra figyelj, hogy futás közben meleged lesz, szóval úgy kell elindulni, hogy kicsit fázz. Sokszor volt már téma, amikor leírtuk, hogy ki milyen időben miben fut, érdemes egy ilyen beszélgetéssoron még egyszer átfutni. Nyilván vannak egyéni különbségek, ki fázósabb, ki kevésbé, de ahogy nézte eddig, nagyjából egybevágnak a vélemények.

10-15 fok pl. tipikusan egy háromnegyedes gatya + egy hosszú ujjas futópóló kombinációt igényel csak, talán egy atléta/aláöltöző felső mehet felülre, ha vékony a póló, de szerintem az is csak alapozáskor max.

Én a decembert (+január első hete) hosszú, vékony naci (egyelőre Decathlonos, most tavasszal figyelem, lesz-e téli cucc végkiárusítva valahol, gondolom igen) alul, technikai aláöltöző, pamutpóló, és azon egy téli futós fölső + csősál kombinációval toltam végig, és bőven elég volt.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.