Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23005) zaskar válasza Danika256 (#23003) üzenetére


zaskar
senior tag

Nekem 2015-ben volt hasonló problémám. Az első félévben elég feszített tempót diktáltam, munka és futás mellett beteg édesapámat ápoltam, akkor úgy éreztem, hogy bírom. Júniusban viszont elvesztettük Őt. Szeptember végén kezdtek jönni a furcsa tünetek. Egyre erőtlenebb lettem, futás közben úgy éreztem, mintha valami gyulladás lenne a szervezetben, mintha hőemelkedésem lenne. Csináltattam egy csomó vizsgálatot, de nem találtak semmit. A belgyógyász barátom annyit mondott, hogy nem tud mivel kezelni, tartsak pár hónap szünetet a futásban. Ez az időszak majd 3 hónapig tartott, hetente egyszer azért csináltam egy 10 km körüli próbafutást, hogy javulnak-e a dolgok, de nem nagyon javultak, így pszichésen is kikészített az a tény, hogy nem tudom, mi bajom. Végül 2016 elején kezdtem úgy érezni, hogy javulok, és a tavalyi évem egész jól sikerült futásilag. Utólag én is csak a lelki okokra tudok gondolni, hogy azok okoztak ezt a vizsgálatokkal ki nem mutatható visszaesést. Szóval nekem legalább 3 hónap kellett, hogy újra elinduljak a javulás útján, viszont akkor már elég volt néhány hét, hogy visszanyerjem a régi formámat.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.