Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23041) tomcica válasza borix (#23028) üzenetére


tomcica
Topikgazda

keress majd vissza a forumon,egyik alkalommal elovettuk rendesen ezt az achilles temat....diohejban par nap (szuk het) mire lement a gyulladas addig nem szabad se terhelni,se nyujtani semmi...fekete nadalyto,ha gyorsabb megoldas kell ibuprofen alapu kremek amig lehuzzak,jegeles jol johet (van akinel ez nem mukodik sot ront rajta)

amikor mar nem gyulladt akkor el kell kezdeni beerositeni,ehhez a lepcson torteno pipiskedes a megoldas,egesz negativba leengedni es fel labujjhegyre,napi szinten szepen novelni fel a sorozatot (egylabasak)

nekem a napi tobbszori finom masszirozas es hideg-meleg zuhany segitett,ez azert jo mert elinditja ujra es ujra a verkeringest azon a ponton

ezutan jott a bringa es kesobb bringa-futas,majd csak futas

en tudom nalam mitol jon elo,magas heti kilometerszam (foleg ha csak futas van) es minosegi edzes is van benne,na ez szokta kicsapni a biztositekot egy ido utan :DDD (en csak ugy hivom FULL KRETENBE toltam)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.