Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11386) kolosanyi válasza gombi01 (#11376) üzenetére


kolosanyi
veterán

Az nem gond, amúgy is megy. :P

-----------------------------------------

A mai futás érdekesen alakult. Elindultam a hideg és a hó ellenére és meglepődtem magamon. Nem olyan rég abszolút nem ment a 180-as lépésszám, ma viszont megint rápróbáltam és teljesen jó volt, folyamatosan tudtam tartani, a pulzusom is szép alacsonyan maradt, bár kicsit lassabb voltam a tervezettnél, mert volt pár centi hó az utakon. Nyomtam hát ilyen magasabb lépésfrekvenciával, tök örültem magamnak, felfutottam a Lonkahegyre, erre út közben mellém szegődött egy 1 éves arany színű labrador. A köröm végéhez közeledve még mindig mellettem futott, hát gondoltam megállok, nem futom le a tervezett 10-est. Behívtam az udvarba (ápolt, rendezett, jól szituált kutya volt nyakörvvel), adtam neki vizet meg némi kaját, aztán tanakodtunk itthon, hogy mi legyen vele. Végül elvittük az állatorvoshoz, aki beolvasta a chipet és meglett a gazdi. Maradandó élmény lesz ez a mai. :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.