Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10401) tomcica válasza Xabi78 (#10400) üzenetére


tomcica
Topikgazda

felenk is 11fok,de szelcsend,kisgatya es rovidujju egyelore,a delutani edzeshez mar lehet kell egy hosszu felso,kellemes az osz idaig :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#10402) deicide válasza tomcica (#10401) üzenetére


deicide
veterán

Bizony az, le is vezettem a tegnapit egy kocogós 11km-el 4:39-es egyenletes tempóval. :DDD

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#10403) concret_hp


concret_hp
addikt

no megvan az új pb 1:48:15 :C 1 éve ez volt az 1. félmaratonom, 2:07:51 lett, ezt a fejlődési ütemet kéne tartani még 1 darabig :D szeptemberben a visszéren 1:54:55 volt, szóval 6:40 javítás a pb-n :D

vagy fullba vagy sehogy :D

(#10404) beltram válasza concret_hp (#10403) üzenetére


beltram
tag

Nekem is meglett a PB, 5 percet javítottam az első félmaratonom idején, 1:37:27 lett a vége. :DDD
http://connect.garmin.com/modern/activity/629446464
A pulzusmérőm megint összefosta magát, nem tudom miért van ez. :(

[ Szerkesztve ]

pace be with you

(#10405) Alg


Alg
veterán

1:47:24 :C

A legnehezebb szakasz 15 és 18 km között, két híddal... (ott kb. egy percet benne hagytam)
Egyszer majdnem megfulladtam a géltől.
A végén sprinteltem :B

Jó volt

A 620 megint nem akar szinkronizálni, lehet ezt is kézzel kell felvinni... nem szereti a félmaratonokat úgy tűnik :O :(

Szerk: sikerült, elindítottam egy új edzést, 10mp után leállítottam, save, most szinkronizál :C

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#10406) beltram válasza Alg (#10405) üzenetére


beltram
tag

Igen, a hidak tényleg nehezek voltak (felfelé :)), az Lurdy utáni 2-3 km pedig nagyon soknak tűnt.
Engem legjobban a benzingőz zavart ahol volt, az egyáltalán nem hiányzott.
Amúgy jó verseny volt jó útvonallal, a frissítést nem vitték túlzásba mondjuk, de 2000 ft-ért ne kritizáljon az ember. :)

pace be with you

(#10407) deicide válasza concret_hp (#10403) üzenetére


deicide
veterán

Szép volt mindenki! Az idő alkalmas volt a rekordok döntésére... :DDD

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#10408) Xabi78


Xabi78
aktív tag

Szép volt, gratulálok, pláne a PBseknek :)

X.

Cave canem!

(#10409) Alg


Alg
veterán

Nah akkor picit hosszabban, ha valakit nem érdekel ugorja nyugodtan.

Utolsó futás kedd reggel volt, 3*1000m félmaratoni pulzuson, 4:45 környékére jött ki, ez alapján bizakodtam hogy a picivel 5 perc feletti tempót tudom majd tartani. Csütörtök céges teambuilding a Mátrában, péntek-szombat aktuárius találkozó Visegrádon, jól bekajáltam mindhárom nap :) Arra figyeltem hogy péntek este már ne "szocializálódjak" nagyon bele az éjszakába, legyen meg a min. 8 óra alvás.

Felszerelés: reggel néztem időjárást, 14 fok. Eldőlt, rövidnadrág. Felülre vacilláltam a pólón, de végül egy hosszú ujjú vékony felső lett, aminek feltűrtem az ujját. (ez egyébként csillagos ötösre vizsgázott: a Zajo-féle Invista cucc, csak pilláztam ahogy szedte le az izzadságot és száradt a minimális szélben).

Terv: Rajt előtt benyomtam 2 szelet gyümölcsös cuccot (egyet kb. 20, a másikat 5 perccel rajt előtt), 12-nél terveztem egyetlen gélt, egyébként meg 5 perc körüli, tempóval indítani és próbálni tartani.

Erősnek, kipihentnek éreztem magam, mentálisan is rendben voltam, alig vártam hogy induljunk. Első 2 km 4:45 körüli, sok-sok helyezkedéssel, előzgetéssel. Utána azért észbe kaptam, visszavettem kicsit, célpulzus rendben (165-170 között), tempó rendben (5:00-5:05 között).

Mentem-mendegéltem, 8km körül kezdett nyomni egy szokásos "vízhólyag-pont" mindkét lábamon - tudomásul vettem, nagy gondot nem szokott okozni. A fordító után visszafelé megláttam Concret_hp kollégát, rákiáltottam egy PH!-t (remélem ő volt).

10km, 50:16. Tökéletes.
12km, frissítőpont. Zselé elő, egyik felét sikerült a kezemre nyomni, másikat félrenyelni. Fuldokolva érkeztem a pontra, víz, kapok levegőt, OK, tovább.
15km. Valami történt, picit lassulok, és jön az első híd. Szenvedősen megyek felfelé, próbálom tartani a tempót, nehezen megy. A hídról lefelé sem tudok sokat gyorsítani. Az ELTE frissítőnél a kelleténél 5-6mp-el tovább időzök, de menni kell tovább, nincs megállás. Szenvedős a Tudósok körútja is, aztán megint fel a hídra. A Lágymányosi Rákóczi közepén aztán magamba szállok kicsit: pulzus rendben, görcs nem húz, sav nem éget, éhes, szomjas nem vagyok, akkor mi a francnak megyek én ilyen lassan(5:20 és felette)? Rendbe teszem magam és megpörgetem a lefelét, jót tesz az is hogy sok olyat előzök aki korábban elment mellettem.

A 19. km a Könyves Kálmán körúton különösen lassan telik, a kipufogóbűz is kaparja kicsit a torkom, nagyon kellemetlen szakasz volt. 20km, óvatos gyorsítás, nem merek hajrázni, pedig talán megtehettem volna. 20,3-nál egy sétáló srácot biztatunk többen, már alig van hátra. 300m-el a cél előtt engedem el teljesen a lábaimat, 184-es pulzussal érek be a célba.

A két fele között talán másfél perc split lehetett.

Endomondo
Garmin connect

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#10410) concret_hp válasza Alg (#10409) üzenetére


concret_hp
addikt

jah fordító körül intett valaki, gondoltam te vagy, de már későn vettem észre, hogy történik vmi :D meg az idő különbségből is kb. te voltál :)

én is a 12 km-s frissítő előtt nyomtam egy gélt, hát a zöld tea lime kombó nem lesz a kedvencem (ingyen osztogatták valamelyik triatlon versenyen :C)

és a gazdaságos sportolás jegyében még úsztam egyet ingyen, mert az uszodában nem működött a beléptető :C

[ Szerkesztve ]

vagy fullba vagy sehogy :D

(#10411) Alg válasza Alg (#10409) üzenetére


Alg
veterán

LOL, most látom csak, Garmin connect 5.0-t adott Training effectre :DDD
620 szerint meg még 67 óra pihenő szükséges (valami 72 körül indult ;] )

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#10412) tomcica válasza Alg (#10411) üzenetére


tomcica
Topikgazda

azt irjak a dc rainmaker blogban,hogy tul nagylelkuen osztja az orakat a regeneraciora,foleg ha triatlonista vagy,es mar mennel neki a mas jellegu, de eros terhelesnek (pl futas utan bringa,vagy forditva)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#10413) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Hú, ma nagyon adta a futás. Új rekord 10 km-en, dombos terepen. Annyira lazán vettem az első 8 km-t, hogy a végére maradt még bennem annyi erő, hogy meghúzzam az utolsó 2 km-t. Olyan 160-170 közötti pulzussal nyomtam a végén. :)

(#10414) Polacheck


Polacheck
HÁZIGAZDA

Grat mindenkinek, jó kis hétvége volt ahogy látom, mindenki tolta ami belefért :)

Én szombaton az Intersport túranapon voltam, a hivatalos táv 29km és 920 szint, nekem az endomondo kicsit kevesebbet mért. Hát, a felfeléket rendesen megszenvedtem, látszik, hogy sokat kell még erre gyakorolni. Az eleje remekül ment, aztán valahol 18-20 között kellett másodszorra felmászni a nagy-kevélyre Csobánkáról, ott rendesen megborultam, onnan már elég szenvedős volt, az időkön is látszik. Mondjuk csak egy snickers meg 2 deci almalé fogyott el közben (a víz mellé), valószinűleg ha többet eszek, kevésbé készülök ki.

Viszont nagyon élveztem az erdőt, iszonyú jó idő volt, lefelé elég jól tudtunk menni (már ahol lehetett a túrázóktól), volt kicsit technikásabb terep is pár helyen, hétvégi hosszúnak tökéletes volt, 4 óra lett a vége.

A hét egyébként edzés szempontjából jól sikerült, valami ilyesmit kéne tartani hosszútávon:
hétfő: ~2 óra futóiskola, 400-ak, láb-core erősítés
kedd: 10km közepes tempóval (piros lámpák azért akadályoznak a városban)
szerda: 1,5 óra köredzés
csüt-p: pihenő
szombat: 29 terepen
vasárnap pihenő

A hét jósága, hogy sikerült lecsapnom a polgári outletben egy Nike Free Flyknit-et12,5k-ért, úgyhogy megvan a cipőm futóiskolázni, rövideket futni. Már csak egy hokát kell beszereznem terepre és tökéletes lesz a repertoár (bár tavasszal kb már cserélhetem az általános cipőt is, ha így folytatom)

less qq more pewpew!

(#10415) tomcica válasza Polacheck (#10414) üzenetére


tomcica
Topikgazda

isten hozott a matrixban :D epp ma vettem elo a majdnem kiszuperalt NB 890-et (oldalt mar tobb helyen lyukas) nagyjabol 1500km lehet benne,beletaposok meg egy 500at ;)

azon dolgozom,hogy Becsbol rendeljek egy Adidas Adios Boost-ot v. Takumi Sen-t 40-es meretben,szin mindegy csak rozsazsinu ne legyen...ha osszejon akkor az Asics DS Racer menne edzesre,az uj cipo meg marad az idomerokre v. versenyre

az a Nike Flyknit szinte hugye-szare volt ennyiert,beszamolot kerek...egyesek szerint tul puha az alja,mondjuk iskolazni,szokdelni okes,csak a 200/400-hoz irtak h hianyzik belole a "rugo"-dinamika,persze konnyu es rugalmas mint allat,az jooo,ja meretedben vetted? azt irjak passzent kell h legyen

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#10416) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Srácok, tudtok valami fasza cipőfűzési technikát? Magától ki szokott kötődni, ma még egy csomót is tettem rá, hogy ne tegye, így nem kötődött ki, csak kilazult.

(#10417) TheMarci válasza kolosanyi (#10416) üzenetére


TheMarci
addikt

Én ilyenkor cipőfűzőt cserélek, van, amire simán egy csomót rakok, és mindent kibír, de volt már olyan, amire vagy 5-öt kötöttem, és így is kibomlott.

Do You Dream?

(#10418) Alg válasza tomcica (#10415) üzenetére


Alg
veterán

Mennyiért rendelnéd a Boostot?

Ennyire tetszik? Nekem annyira nem jött be amikor nézegettem - pedig az Adidas cuccok általában tetszenek.
Egyébként meg [link], férfi 42-estől indul felfelé (a kék abból is ennyi).

Én majd egy Asics hyperspeedet szeretnék beállítani jövőre versenycipőnek félmaratonokra.

@10416 kolosanyi Van aki leragasztja szigetelőszalaggal :U

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#10419) kolosanyi válasza TheMarci (#10417) üzenetére


kolosanyi
veterán

Gondolkodtam ilyen műanyag gyorsfűzőkön, hátha az megoldaná a dolgot. Vagy vannak ezek a rugó szerű fűzők, csak az szerintem drága, de lehet kipróbálom egyszer.

(#10418) Alg
Pf, erre nem gondoltam, de hatásosnak tűnik. Egy csík Leukoplast rá és kész, az úgyis durván jól ragad. Köszi. :R

(#10420) tomcica válasza Alg (#10418) üzenetére


tomcica
Topikgazda

nekem tetszik a boost anyaga,de a hyperspeed is nagyon porgos cipo am(meg a piranha,a tarther es skyspeed,ha az Asics vonalon megyunk) :K most nezi a haver az arakat,hat 30K forintert volt a Spuriban Takumi Sen,csak 41es volt a legkisebb,mivel jon a 2-es modell igy valszeg letoltak az arat (valami 160dollar volt eredetileg) az Adios Boost-nal is hatha raszladok az 1-es modellre,ami mar kifutoban van,mondjuk 100-120euroert nekem okes,120 felett mar sok,persze a fuvar ingyen van,sok edzestanacsot adtam mar a skacnak ;) jon ennyivel :K

multinavigatorban van 870ft-ert Inov8 fuzo (tobb szinben is) az egyik adidas cipomnek volt atok egy fuzoje,hiaba kotottem duplara egy 10km utan szetcsuszott,kicsereltem es azota meg se nyikkan,szerintem best-buy ennyiert ha van arra utja az embernek

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#10421) Alg válasza tomcica (#10420) üzenetére


Alg
veterán

Nézd meg a linket ;) Boost2 26eHUF

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#10422) tomcica válasza Alg (#10421) üzenetére


tomcica
Topikgazda

mar stirelem is :C koszi

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#10423) Apollo17hu válasza kolosanyi (#10416) üzenetére


Apollo17hu
őstag

Nekem focizás közben szokott, főleg, ha esik az eső is, amitől nagyon csúszós lesz a fűző.

Az a megoldás jön be, hogy a szokásos két lépés után (1. kereszt, 2. masni) a masni két szárával ismétled meg az 1. lépést, vagyis keresztbe húzod őket. Nem lazul ki, tartja magát, de előfordulhat, hogy nehézkes lesz szétszedni.

(#10424) laszak


laszak
tag

Most kezdek futni, minél tisztább levegőjű helyet keresek a 11. kerületben, környékén.
A Bikás parki pálya elég szimpatikus, van róla tapasztalat?

(#10425) beltram válasza laszak (#10424) üzenetére


beltram
tag

Szerintem a Kopaszi gát is elég jó, érdemes azt is kipróbálni.

pace be with you

(#10426) forrest85


forrest85
senior tag

Sziasztok,

Szerintetek melyik cipőt érdemes megvásárolni? Adidas energy boost 1 vagy inkább a kinvara 5 Saucony-tól. Edzésre használnám 13km-t futnék benne naponta.

Köszönöm előre is.

A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!

(#10427) Polacheck válasza tomcica (#10415) üzenetére


Polacheck
HÁZIGAZDA

Lesz beszámoló remélhetőleg ma (bár tiszta seb a lábam két helyen is, kidörzsölte a saucony hosszú kompressziós zokni).

Egyébként pont passzosat vettem belőle, de kicsit nagyobb kellett, mint a sima free-ből, nekem legalábbis magas a rüsztöm, free 5.0-ból 43-ast hordok, ebből a flyknitből 44-es volt pont passzos egy vékony zoknival.

less qq more pewpew!

(#10428) Aristeus válasza tomcica (#10374) üzenetére


Aristeus
tag

@tomcica: Köszönöm a részletes választ! :R Akkor, amint elérem a 10x1000m-t keresni foglak, hogy hogyan tovább. Ezt a fajta intervallumos edzést be lehet építeni a téli alapozó időszakba is, ugye? Nem feltétlen kell végig csak aerob alapozó munkát végezni. Meg maradhat heti 1 progresszív tempó is?

A hétvégén versenyzőknek és a PB-t teljesítőknek nagy gratula! Lassan tényleg meglesz mindenkinek az 1:30-as félmaratoni beugró szint a tervezett PH-s UB-ra. :DDD
A Balaton Maraton és Félmaraton-on kívül lesz még idén valahol félmaratoni verseny esetleg a hónap végén?

Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.

(#10429) Xabi78


Xabi78
aktív tag

Emelje már föl a kezét, aki jön a Balcsira + táv + melyik nap (esetleg tervezett tempó)

Kezdem is: Vasárnapi félmaraton (1:40-en belül)

X.

Cave canem!

(#10430) Polacheck válasza Xabi78 (#10429) üzenetére


Polacheck
HÁZIGAZDA

Vaásrnap félmaraton (sub 2h)

less qq more pewpew!

(#10431) beltram válasza Aristeus (#10428) üzenetére


beltram
tag

Egy ilyet találtam: http://futapest.hu/kiiras/kistarcsa_2014.htm

pace be with you

(#10432) deicide válasza Xabi78 (#10429) üzenetére


deicide
veterán

Én a fullos csomagot kértem. :DDD

Szombaton a 14km 56 perc környékén a 7km pedig 27:30 remélhetőleg.
Vasárnap pedig egy 1:27:00 lenne varázslatos.

Csak ehhez a most hétvégét még ki kell pihennem. :)

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#10433) tomcica válasza forrest85 (#10426) üzenetére


tomcica
Topikgazda

ket teljesen eltero cipo,az energy boost parnazottabb,magasabb a sarka (hagymoanyosan epitett cipo) igazi mindenes,tempora es hosszura is egyarent okes

a kinvara sokkal alacsonyabb epitesu (4mm) igaz ehhez kepest meglepoen jol van parnazva,porgos,konnyu,de van akinek hosszukra mar keves

ha biztosra akarsz menni es eddig nem futottal ilyen konnyebb/minimalista iranyzatu cipoben,mint a kinvara,akkor az esetben inkabb az energy boost,ha viszont szeretsz mezitlab lenni nyaorn,eros a labad,esetleg hasznaltal mar ilyen cipoket,akkor tul magas lesz az energy boost sarka,es majdnem zavaro,akkor a kinvara a jarhato ut...szoval ezt neked kell eldonteni ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#10434) tomcica válasza Aristeus (#10428) üzenetére


tomcica
Topikgazda

nem hogy be szabad epiteni,de neha nem art egy nem teljesen alapozo jellegu telet tartni (en az iden ilyet fogok) amikor bent hagysz egy tempot es egy interval edzest kiegeszitve a hosszu futassal es a kozte levo konnyu kilometerekkel

aki hagyomanyos alapot epit,annak se art legalabb egyik het tempo,masik het resztavos,ez esetben a tempo is lassabb legyen,mint a szokasos tavaszi/nyari (a szel/ido se biztos hogy engedi,valamint nagyon faraszto tud lenni ha emelt kilometerrel alapozol) ugyanigy az interval is,legyen egy 10-15mp-vel lassubb 1000m,ha eros a szel akar 20-25el is :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#10435) kolosanyi


kolosanyi
veterán

Egyébként ha már cipő. Nyáron fogok majd újat venni szerintem, addig jó a Nikeom még. Viszont 112 (most épp ennyi) kilóval milyet érdemes nézni? A Lunarglide tökéletes minden tekintetben, sose volt még ilyen jó cipőm, de azért 35 ezer sok pénz, ha lehet olcsóbban is kapni hasonlóan jót, akkor maradnék annál.

(#10436) tomcica válasza kolosanyi (#10435) üzenetére


tomcica
Topikgazda

akar Lunarglide-ot is tudsz talalni olcsobban,ha jol remlik 25ert is lattam akciosan,mivel idoben kezded keresni igy lesz idod rafutni az akciora,na most lehet nem az uj 5os,de a 4es biztos jo aron kaphato

saucony kinalatbol a Guide modell szokott meg jol fekudni a nagyobb testsulyu embereknek

majd idenez Deicide es ad meg par otletet :DDD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#10437) kolosanyi válasza tomcica (#10436) üzenetére


kolosanyi
veterán

Azt azért vedd hozzá, hogy US 14-es méret kell, baromira nagy szerencse kell ahhoz, hogy értelmes áron találjak cipőt. Ezt a Sauconyt megjegyzem, köszi. Deicide javaslatait meg kíváncsian várom. :)

(#10438) deicide válasza kolosanyi (#10437) üzenetére


deicide
veterán

Nekem összesen 1db futócipőm van, Asics GT-1000 (nagyon szeretem, nincs vízhólyag, gyors és puha), de szerintem nekem szinte fosmindegy miben futok, teljesen érzéketlen a lábam, mert pl az 5000Ft-os Kalenji ekiden 50-ben is ugyanolyan gyors vagyok, de ez inkább az alábbi képen is látható lábkörméretnek köszönhető. ;]

(A fehér sapkás vagyok én, itt kezdem pont az 1:27-es félmaratont)

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#10439) kolosanyi válasza deicide (#10438) üzenetére


kolosanyi
veterán

Nekem nem a gyorsaság a lényeg, a 12 év röpi nem volt túl kíméletes a bokámmal es a térdemmel, úgyhogy nekem kényelmes, kíméletes cipő kell. :) A GT1000-ret próbáltam már, de fele olyan jó nem volt, mint a Lunar. Pedig a legjobb versenycipőm Asics volt, nagy fanboy voltam, azt hittem sose választok más márkát. Aztán jött a Lunar és olyan volt, mintha a lábamra öntötték volna, azóta ebben nyomom és nem bántam meg, nagyon jó cipő. Na mindegy, majd felpróbálok sokat és kiderül.

(#10440) deicide válasza kolosanyi (#10439) üzenetére


deicide
veterán

Nyilván egyéni preferencia, érzés kérdése is, az a legjobb, ha sokat ki tudsz próbálni.

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#10441) concret_hp válasza kolosanyi (#10437) üzenetére


concret_hp
addikt

sportsdirecten nézegesd, ami mérethiányos, abból tipikusan a jó nagyok maradnak meg :D

vagy fullba vagy sehogy :D

(#10442) Xabi78 válasza kolosanyi (#10439) üzenetére


Xabi78
aktív tag

Ha kíméletes kell, akkor valóban a NIKE-ok maradnak, bár ha tudsz épeszű áron Asics Kayano-t (nekem sikerült 25-ért, szoval nem lehetetlen), vagy GT-2000-et, akkor az is jó választás lehet. Az ASICSok közül rövidebb távokra (15 kili alatt) a Phoenixet is szeretem, ezt ajánlják egyébként nagyobb súlyú és kisebb pénztárcájú runnereknek is. Nekem ennél hosszabb távon már nem olyan kényelmes, a láb elülső részén nem olyan jó a párnázottsága, vagyis hosszú aszfalton szétcsapom benne a lábam. Cserébe viszont nagyon jó "direkt" cipő, sokszor jobban esik benne a futás, mint a Kayanoba.

Ha igazi repülőszőnyegre vágysz, akkor meg a HOKA a barátod.

Cave canem!

(#10443) deicide válasza Xabi78 (#10442) üzenetére


deicide
veterán

Azt egyébként sosem értem fel ésszel, pl egy 90 kilós embernél, mint én, mit számít 100gramm ide vagy oda egy cipőnél, mitől lennék gyorsabb az egyikben, mint a másikban?

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#10444) beltram válasza deicide (#10438) üzenetére


beltram
tag

Ma még biztosan akciós itt a GT-1000, bár szerintem neked is nagyobb a lábad, mint 46,5, jól tévedek? :)

http://snkrz.hu/ferfi/cipok/asics/9167_gt-1000_2.html

Amúgy a tegnapi versenyen adtak egy 5000ft-os kupont ebbe a boltba, 25 ezer felett nem akciós cipőre beváltható, ha kell valakinek szóljon.

pace be with you

(#10445) kolosanyi válasza concret_hp (#10441) üzenetére


kolosanyi
veterán

Ja, ott tényleg nagy a választék. :)

(#10442) Xabi78
Hát akkor gyanítom, hogy ha ez elkopik, akkor veszek egy újabb Lunart. Végülis ha ez bejött, minek változtatni?

(#10443) deicide
Nemtom, én például egy Adidas Stabilban ormótlannak, nehézkesnek éreztem a mozgásom, míg egy Asics Gel Beyondban könnyednek. És tényleg pár centivel nagyobbat ugrottam az Asicsben anno. Mondjuk ez inkább kialakítás, mint tömeg kérdése szerintem, meg ez heti 8-10 edzésnél meg verseny körülményeknél érződött igazán.

(#10446) deicide válasza beltram (#10444) üzenetére


deicide
veterán

Igen, 47-47.5 nagyjából, ami jó szokott lenni. :K

kolosanyi: akkor csak én nem érzem a különbséget, nekem minden cipő egyformának tűnik...

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#10447) kolosanyi válasza deicide (#10446) üzenetére


kolosanyi
veterán

Vagy én vagyok finnyás. :DDD

(#10448) tomcica


tomcica
Topikgazda

ezen is nezhetitek a cipoket,van Inov8 es Salomon is,egesz jo arakon :K

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#10449) Alg


Alg
veterán

Ki hogy regenerálódik a hétvége után? Mert látom mindenki tolta neki még így a jó időben :)

Nekem kompressziós szár volt csak, minimális izomláz érződik, de ha nem kellene most mindjárt nekiállnom dolgozni (ki tudja meddig...), holnap korán reggel már mennék futni (majd talán csütörtökre érem utol magam annyira hogy mehetek).

Aki nem Balaton Maratonozik azoknak van még hátra valami a szezonból vagy kezdődhet a téli üzemmód?

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#10450) tomcica válasza Alg (#10449) üzenetére


tomcica
Topikgazda

most epp elegge nyogvenyelosen,tegnap eros elso edzes volt...a mult het 149km...erre ma egy dupla,atmozgato elso es a masodik emelkedos-tempos a tanitvannyal,hat nem osszecsurgott 29km,hazaerek a melobol,nyujtok,tusolok mert oda meg nem jutottam,valamint megprobalom felenni magam,mert valahogy a kaja nem ment ma,par szendvicset ettem es csinaltam egy csokis tejet (+ 1liter teat) holnap eros elso edzes lesz megint,ugyhogy rendesen vacsoraznom kell kulonben nehezen fog indulni a reggel :K
szoval ilyen dolgok zajlanak itt..edzes,kaja,pihenes...aztan ismet

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.