Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66106) dkess válasza letoltobeze (#66102) üzenetére


dkess
őstag

MinimServer -t melyik JAVA verzióval próbáltad? Amennyiben nem megy az egyikkel, akkor próbáld meg a másikkal is. Ezzel (is) egyébként megy a gapless lejátszás elméletileg.

Utánaolvasgatva ( [link] ) azt írja, hogy: "Supports gapless playback when streaming to a web browser (original files only) and AirPlay speakers".

Namost kipróbáltam Audio Station -el és DS Audio -val (ugye ahogy írtam lejátszásra nem használom egyiket sem):

- DLNA - valóban nincs gapless,
- AirPlay: hibátlan gapless ...

Pfff ... hogy DLNA -ra nem oldotta meg a gapless -t Synology a saját progjamjaira. Nem tudom a lejátszód támogat-e AirPlay -t esetleg adott esetben AirPlay -t használva lesz gapless Synology lejátszóval is.

Net -es fórumon rákeresve írják, hogy amennyiben kikapcsolod az audio transzkódolást, akkor lehet ... Nos, nem (illetve csak a böngészős lejátszásnál, de az meg minket nem érdekel).

Akkor mi marad? Hát, hogy nem Synology -t használunk lejátszásra ... :) Itt is több úton indulhatunk el:

- pl. ahogy írtam saját zenelejátszóról (N-50A) vagy akár AVR -ről (ez is Pio) lejátszva minden bűvészkedés nélkül gapless alapból a Synology Médiaszerver -ről lejátszva. Amennyiben van más eszközöd kipróbálhatod ... A Te lejátszódnak nincs kijelzője, ha jól tudom. Saját mobilapp -ja van? Azzal szerintem menne ...
- Esetleg másik DLNA szerver - pl. MinimServer -el lehetne próbát tenni. Ugyanakkor ahogy írtam a Syno saját DLNA szerverével is megy a gapless, ha nem Synology alkalmazással játszod le a zenét ...
- Más mobilapp -ot használsz zenelejátszásra - azaz nem a DS Audio -t ... Van bőven választék ilyen-olyan cast -oló progiból. A gapless -t van ahol külön kell állítani renderer (lejátszó) függően, van ahol alapból azzal megy. Van ami együttműködik majd e téren a lejátszóddal - van ami nem.

Egyébként lehet ez is benne volt, hogy hamar leszoktam a DS Audio -ról ... :)

Egyébként azt sem kérdeztem, hogy a zenelejátszód támogat gapless lejátszást? Amennyiben nem, akkor (nem fejezem be a mondatot) ... Esetleg azon nem kell avagy lehet beállítani gapless -el kapcsolatos dolgokat?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.