Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87853) DeFranco válasza Mosqu!to (#87850) üzenetére


DeFranco
nagyúr

#kávétopic:

mi is így kerestünk, bialetti venust nézd meg, az acél, ergo mágnesezhető, ergo jó indukciósra is. az előnye valós, én nem vagyok koffenosznob, de sima lakossági palomával is lényegesen jobb ízt ad a sima, normál kotyogósénál.

ügyelni kell a részletekre, mert ezt is el lehet rontani, de ha pontosan töltöd a vizet és pontosan adagolod a kávét, valamint ügyelsz rá, hogy ne égesd el a kávét és ne jöjjön ki az égett vége (egyből ahogy elkezd szörcsögni elzárod) akkor kiváló kávét ad. (*kiváló=nekem jobban ízlik, kotyogós mércével mérve. lágyabb, mégis karakteres íz a szokásos karcos savas utóíz nélkül).

maga a főző kézbe véve már megmutatja, hogy miért is több meg jobb az átlagosnál, látszik rajta a rendes, gondos, precíziós tervezés, elhiszed, hogy itt tényleg kimérték, kitalálták, kireszelték hogy mi milyen nyomáson és hova induljon és ott meddig menjen. jobb az anyaghasználat, jobb a kidolgozottság, jobb a szelep.

indukciósra nektek szerintem még jobb lesz, mert a kotyogós titka az, hogy minél kevesebbet égjen maga a kávé, minél hamarabb forrjon fel a víz és toluljon át az őrleményen, úgy, hogy az őrlemény minél kisebb hőhatást kapjon. ez az indukcióson még hamarabb megtörténik mint gázon, ergo jobb kávéra lehet számítani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.