Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
Ma bukkantam erre a szivargyújtó töltőre. Az Orico márkát dicsérik így 16 dollárért nem lehet rossz, annak akinek szükséges. Nekem azért nincs szükségem ennyi USB portra még a hátsó ülésen is
-
Mr.Csizmás
titán
úgy látszik valaki megvette a Xiaomi Mi Mix gyártósorát
99$ (GBVKMIX kóddal)
5.5", 720p, 3/32gb, 8mp
de legalább jól néz ki.
-
AtiSnatch
aktív tag
Ali --> Exchange coin... -->Smart Electronic --> Interpad Global Store
50coin = 1$ kupon
10ft-ért miband2 szíj.
-
dugesz77
őstag
BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 töltő mobil alkalmazásból 6,49$.
A BlitzWolf® BW-C10 QC3.0 54W usb autós adapter a 358d86 kuponnal 8,79$. -
válasz
balazs1956 #88992 üzenetére
Blitzwolf, megbízható márka.ilyet használok A5 -höz meg OP5 -höz is.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Samsung galaxy A5 (2017)-es telefonomhoz szeretnék megbízható USB-C kábelt vásárolni.
Nem tudom melyik az ajánlott márka. Az Ugreennél a kompatibilitásnál fel van sorolva egy csomó típus, de a Samsung nem.
Mikro USB- USB C átalakító is érdekelne, ha egyáltalán megbízhatóan működnek.A segítségeteket előre is köszönöm szépen.
-
vizimento
senior tag
Ennek a Blitzwolf powerbanknak eddig is 40USD volt az ára?
Banggood app játékban nyertem rá 50% kupont, így 20-ért elhozhatnám, de gyanús, hogy megemelték az árát, hogy a kuponnal kerüljön annyiba, mint máskor "sima" akcióba...Szerk.:
Meg is találtam: ugyanez volt nemrég kuponnal 12,49-ért...
Nem valami korrektek (és akkor nagyon finoman fogalmaztam)! -
erzol
őstag
Ez a Tronsmart UC5P1 5 port töltő jó vétel lehet?
Mobilappban 10$ és van hozzá 2 $-os kupon is.
Van másik 3 portos tronsmart töltőm, de ezzel a típussal még nem nagyon találkoztam.
Az uk dugó nem probléma, van itthon egy pár ilyen csatlakozójú kábelem. -
válasz
cikasz #88971 üzenetére
Én a hármas elosztóm vezetékére szereltem egy lámpa kapcsolót. Azzal kapcsolgatom be/ki az elosztóban levő cuccokat, nem pedig húzgálom a szivargyújtóból.
-
Sziasztok,
xiaomi yi-hez keresek kézi gimbalt / stabilizátort.
ismeri valaki ezeket? Mennyire megbízhatóak, jók? Mert az áruk elég baráti szerintem -
bexinho23
őstag
válasz
cikasz #88966 üzenetére
Köszi, sajnos szürkében nincs, Gearbest-en pedig sajnálok rá 4500-at.
De akkor várok, keresgélek, mert ez a Xiaomi-s nagyon tetszik.
Más:
Ebayen szeretnék Huawei P8-ra üvegfóliát venni, de amit legutóbb vettem, az botrányosan kicsi volt (talán a képernyő 80%-át ha takarta. Tudtok olyan linket, vagy oldalt megosztani, ahonnan lehet normális, teljes képernyőt betakaró üvegfóliát rendelni?
-
oszy
veterán
Mi Band 2-re tudtok valami jó kupont? Köszönöm!
-
bul07
nagyúr
banggood-on telefon app akciók vannak, a rázós játéknál nézni
Tudom ajánlani a Digoo DG-TH1981, telefon app-ba 8.88$ és lehet pontot tolni rá így a vége 7.46$
Nekem még április végén jött azóta teszi a dolgát elemet se kellet azóta cserélni
Viszont a kijelzője nem az igazi alulról nézve nem a legjobb asztalra ajánlott -
lac14548
aktív tag
Mobiltelefon akkuhoz van bevált eladó/bolt?
Xiaomi Redmi 1S-hez kellene eredeti (BM41) vagy nem felrobbanós...
Gondolom, hogy ami az ebay-en "original" az nem feltétlenül azt jelenti. -
sanyie70
tag
Blitzwolf BW-P3 10 000 mAh QC 3.0-ás külső akksi 5 ezerért jó vétel?
-
cikasz
őstag
válasz
bexinho23 #88962 üzenetére
Original Xiaomi Self-timer Retractable Bluetooth V4.0 Monopod Mount Holder
Nagyon profi cucc. Tudja amit kell és a minőség is odabasz!Én még 3800.-ért vettem.
-
AllTheBest
őstag
Na ma szerencsére megint bedobták akcióba a chuwi hi10 prot billzettel együtt
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajanlani bevalt, jo minosegu szelfibotot? Nagy a valasztek, de jo lenne olyat rendelni, amit mar mas is kipróbált itt a csoportban. -
cikasz
őstag
-
Degeczi
nagyúr
válasz
ablack #88958 üzenetére
Igen. Minden Ali-s eladó, aki kék betétet kínál, említi is, h "nem Xiaomi betét, de jó hozzá" - hát annyi erővel itthon kaphatóakat is végig lehet próbálgatni, pláne a mostani írószer akciók idején
(de az eredetinek valóban a kemény, nem kopó és jól gördülő golyó az erőssége, és a jó tinta - ennyi erővel bármilyen más tollban is lehetne használni ezeket, a Xiaomi fogása nem rossz, de nem is különleges)pl. ő is listáz csak kékeket.
-
ablack
senior tag
válasz
Krogoth #88956 üzenetére
Az eredeti betétű Xiaomi tollnak pont a jó minőségű betét az egyik lényege szerintem. Ilyen kék utánagyártott betétet szerintem viszont szinte bármelyik magyar papír-írószer boltban lehet kapni, bár igaz hogy árban szinte ugyan itt van és még utána is kell járni.
Külön is lehet venni toll nélkül az eladótól?
Mert azt írja hogy "ink refill Not sell alone". -
GIJoe
addikt
persze akkor kell itthon a miband2, mikor már sehol nincs egy jófajta kupon...
vki látott vhol jó áron ?
-
Krogoth
senior tag
Megjött a xiaomi kék tollbetét
Kicsit vékonyabb, mint az eredeti és a betét végét le kell vágni (kb. 1-2 mm), különben nem tudod rendesen visszaőzni a tollba és kilóg a vége. Így levágva pont jó méretű. Egyenlőre bevált. Nem folyik, szépen fog.
És így lehet hivatalos helyeken is használni a xiaomi tollat -
Joker88
őstag
nem teljesen olcsó,meg nem teljesen kütyü, de Ebay...
-
draco31
veterán
Laptop kijelzőhöz rendelt már valaki LVDS vezérlő panelt?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest