Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
-
NORBl
aktív tag
USB kábelt szeretnék rendelni, meg tudnátok mondani, hogy honnan érne ide a leghamarabb, ki, honnan rendelt már a "szomszédból", amely gyorsan itt is volt!?
-
spidersoft
senior tag
válasz Outlander #6530 üzenetére
Nekem ugyanilyen "subler-szerű" elemteszterem van, szerintem teljesen okés cucc... nem kell bele plusz elem, mint az LCD-sbe, meg jól látni, nem kell a fénnyel centizgetni, hogy pont ráessen a homályos kijelzőjére. Egyetlen hibája, hogy a tolóérintkező viszonylag nagy útja következtében, ha sokat van tologatva, idővel letörik a vezetékvég a fülről. Persze ez a kütyüt szétszedve pár másodperc alatt javítható, az is lehet, hogy az újabbakban már egy picit hosszabb vezeték van, így tud hajolni, nem szakad le. Ha nem, akkor érdemes a vezetéket egy két centissel hosszabbra cserélni. Egy ellenálláson keresztül hajtja az elemet, és így a terhelt kapocsfeszültséget mutatja a pici Deprez. A 1,5V-os cellákat 4Ohmon keresztül, a 9V-os tranzisztortelepet 215Ohmon keresztül hajtja. Normál multiméterrel azért nem jó elemet tesztelni, mert az nem terheli meg, így egy kiszáradt cellánál teljesen okés kapocsfeszültséget mutat, de a cellát terhelve (mivel minimális kémiai reakció képes végbemenni) a kapocsfeszültség egyből leesik -- de erről a multiméter már mit sem sejt
Lítiumos elemeket, aksikat nem tesztel!
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #5432 üzenetére
A tracking number alapján megérkezett a 08/16-án rendelt órám: ebay link
Holnap mehetek érte a postára, ugyanis ma csak a papír fogadott a ládában. A szám alapján 2 kínai, 2 hongkongi és 1 szingapúri állomáson is átutazott, mire hazánkba érkezett. Igencsak kíváncsi vagyok már rá!
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
spidersoft
senior tag
Üdv!
Ez mennyire lehet vállalható minőség? Itthon négyezerért mérik... ez egy teljesen passzív valami, kábel meg csatlakozó. Értem én, hogy nagy áram meg nagy adatsebesség, de akkor is, négyezerért?...
-
Mate
nagyúr
válasz spidersoft #6562 üzenetére
Működik gond nélkül. Én 1 évig használtam, nem volt semmi baja. Kicsit gagyi fémből van és 20 pines csatlakozója se tökéletesen illeszkedett, de ezt leszámítva gond nélkül és gyorsan tette a dolgát.
-
Nestor16
senior tag
Nos, most néztem jobban utána és találtam öt darabos tollbetét készletet. Meggyőző a a majdnem 3k darab eladott és majdnem 100%-os értékelés az eladónál. Ezenkívül láttam, hogy sokféle betétet ad még, feketéből például 8k-t adott el.
Az érdekes dolog az, hogy ugyanúgy van kék színben 12 darabos, ami majdnem ugyanannyiban jönne ki, mint az előző, mert itt nincs postaköltség. Ha jó minőségű akkor elférne a 12 db is nálam, lenne mibe tenni
Szerintetek attól, hogy nem márkás (a visszajelzések alapján) teljesen jó lehet?Üdv, Dávid
-
bbandi
tag
válasz Nestor16 #6570 üzenetére
Az mindenesetre bíztató, hogy angliából jön, de azért nem bíznék benne nagyon. Én is ilyen betétes tollakat használok, és a gagyibb betéteknek (pl reklámtollból kiszedett) rém ronda színe tud lenni, másrészt néha hajlamosak folyni. Persze 1000Ft körül nem olyan nagy a kockázat. Viszont árul valódi parkert is 500/db körüli áron. De az meg lehet hamis
-
Tika79
tag
nekem ez az esőkabát bejövős mert végre elég hosszú, bár nem a legolcsóbb és gyerekkoromat idézi
Mai nap után én is benevezek egyre. Ma sz@rrá áztam, pedig esernyővel voltam. Nálunk a fél hegyet elmosta az eső...[ Szerkesztve ]
Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
spidersoft
senior tag
válasz bugizozi #6572 üzenetére
Szerintem ez mind ugyanaz, csak másnál... színben meg döntsön a felhasználási terület: ha biciklizéshez kell, akkor valami láthatósági színű (sárga, narancs), ha kirándulgatáshoz, akkor valami nem feltűnő (van camouflage is ), nappal, utcára meg valami szolíd, pl. fekete.
-
Tika79
tag
válasz musli26 #6576 üzenetére
Biztos van,csak meg kell keresni.
Bevallom nem vagyok valami nagy Ho-Ho-Horgász,nem tudom milyen kritèriumoknak kell megfeleljen,azon kivül,hogy ne ázzon be...Horgászok nem az egybe csizma nadrágot rèszesitik előnyben?Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
Ace owner
addikt
USB kábelt keresek Belkin autóstöltőhöz, tudnátok segíteni?
Galaxy Fold 4
-
-
gergom91
tag
[Gyűrűk Ura, Arwen nyaklánca] ettől az eladótól nyertem liciten, kicsit drágábban mint az azonnali vásárlásos (későn vettem észre hogy olyan is volt) 27.-én lett rendelve, ma érkezett meg. Az eddigi rendeléseim közül szerintem ez érte meg a legjobban. Nagyon szép, részletes a medál, a lánc talán kicsit rövid. Biztos fog neki örülni valamelyik női ismerős.
[Dögcédula], havernak kellett direkt olyan amibe nincs írva semmi. 26.-án lett rendelve (trackinget is kapott), hétfőn jött meg. Egész jó, van benne anyag.
[Ipad Mini tok], tegnap jött meg, augusztus 18.-án rendeltem. Még nem lett bele próbálva az iPad, de gondolom csak jó lesz.
[Kapacitív tollak] ebből rendeltem véletlenül 2 adagot, összesen 20db 500forintért így is baráti ár. Feladatát ellátja, ismerősök között majd szétosztogatom.
[nyaklánc], egy csomagban küldték a tollakkal, mivel egyszerre rendeltem őket 18.-án. Öcsémnek tetszik, azt hittem amúgy hogy kicsit nagyobb lesz.
Ha valamelyik cuccról valaki szeretne képet is akkor szóljon, lusta voltam most róluk csinálni. -
RBJ
addikt
Nagyon meglepődtem ma. Szinte sokkot kaptam. Igaz nem sejtettem elsőre mi van a boritékban mert nem akartam elhinni, hogy ennyi idő alatt ideérne. Boritékon semmi dátum a feladásról.
Innentől csak hong kong i postát választok ha lehet.
08.30. rendelés ma a ládában. [link]Ehhez kapcsolódóan van olyan kínai webshop amely Hong Kong i?
[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Tika79
tag
válasz spidersoft #6580 üzenetére
Na, ez az a dolog, amit szerintem már soha nem fogsz kapni...talán, ha valaki kiszuperálja...
Ezekről a USB kábelekről vélemény? Valaki vett már ilyet?
Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
-
Tika79
tag
válasz Laza... #6588 üzenetére
Igen, a minőség a lényeg, mindenben próbálom megtalálni...
Köszi az ajánlást!
Nálam az usb kábel és a füles nagyon fogyó eszköz...gyerek egy kábel nyüvő...Már csak egy jó füles kell. Tud valaki ajánlani? Nem zene hallgatásra használom, csak túl sokat telefonálgatok és nem szeretem a fejemnél tartani a készüléket, főleg, hogy közben szükségem is van a két kezemre! Nem kell az 1 dolláros vacak, aminek két összecsavarodása után, a belső vezetéke megtörik és mehet is a kukába. Valami erős kéne, de nem akarok annyit áldozni, mint egy piston2. Valahol a kettő között!
-
RBJ
addikt
awei q5 [link]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Feltűnt már másnak is, hogy a webshoppokban a ruházat, vagy hasonló termékek milyen drágák?
Érdekes a piacon a kínai sza...ért- hu.....rt van.
pl egy övtáska horror áron van.
Engem konkrétan katonai nadrág érdekel dogozóba de nem igazán találok. vagy ha igen elég drága. pl nagy kedvenc a mtp mintás angol ruházat.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Jarod1
addikt
valaki vett már ilyen [dupla usb töltőt] ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest