Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Ilyen jégpohárral való fogyasztáshoz fürdőruha is kell szerintem. Mákosan leteszi valaki az asztalra reggelre fürdő.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Dr. Romano
veterán
Ezek jöttek ma:
solder sucker: hát... az ami
MicroSD reader: jó passzos, a bele tett kártya kivételéhez szinte már fogó kell viszont a műanyag kézzel tapinthatóan olcsó
Laza...
Így van.[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Laza...
addikt
válasz Dr. Romano #6305 üzenetére
Ónszippantó - mikor forrasztgatsz, igen jól tud jönni. Sőt, kötelező felszerelés
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
twine
veterán
Csak egy tálca szükséges hozzá gyors egymásutánban két felest simán le lehet belőle küldeni úgy hogy száraz maradsz...szörppel meg tudod színezni(a poharat), amellett hogy jól néz ki, az íze is jobb lesz a rossz házinak
Szerintem hatalmas találmány..Én sógoréktól kaptam ajándékba egy másik fajtát....nagyon csípem...[ Szerkesztve ]
-
kerekfej
addikt
válasz Dr. Romano #6305 üzenetére
Mennyivel ír a kártyaolvasó? Ez ugyanaz nem?
-
RBJ
addikt
Ez volt már? [link]
-
Dr. Romano
veterán
válasz kerekfej #6309 üzenetére
Kép alapján igen. Most másoltam rá egy 2GB-os avit. Asszem olyan 5MB/s körül láttam.
Egyébként érdekes hogy amit linkeltem már 888Ft-ba kerül holott mikor rendeltem még csak 210-et kellett perkáljak (ennyire sz*r lett a forint?)
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
kerekfej
addikt
válasz thefreeman #6313 üzenetére
Az olcsóbb, de szerintem olyat vegyél aminek a vége 90 fokban el van fordítva.
-
RBJ
addikt
Na ha valaki erre cuppan. [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
Egy Xiaomi 10400-as inkabb mint ilyen csodák...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Vasinger!
nagyúr
A héten valahol olvastam 10 dolcsis kuponról, meg kuponokról, de nem találom már. Esetleg valaki tudná linkelni? Meg pontosan mik ezek a kuponok és hol lehet őket használni?
-
Nestor16
senior tag
Megint kitaláltam valamit... Fel kéne tuningolni a billentyűzetem, ami egy olcsó gamer bill. Elsőre valami világítós matricára gondoltam. A nehézség benne, hogy jó lenne, ha akkor már minden gombon lenne, ahhoz pedig magyar kiosztás kellene. Ebben valakinek tapasztalat?
1-1,5 ezerig még benne lennék, ha tetszetős. Így is sokkal olcsóbb lenne, mint egy új világítós bill.Üdv, Dávid
-
lorcsi
veterán
ilyen jellegű minion-os ajándékot szeretnék fillérekből kihozni
tudnátok adni néhány tippet?
lapoztam az előbb, de nagyon uncsi dolgok jöttek elő..meg egyre drágábban..mint az itthoni árak..pedig nem ehhez vagyok szokvaeladó: vadi új soundcore motion+
-
-
Gépötty
senior tag
Az USB névleges feszültsége mindig 5V
Ha viszont arra gondoltál, hogy léteznek (feliratuk szerint) jobban terhelhető tápok is, akkor a 'több a jobb' alapon érdemes ilyet választani. Azzal viszont legyél tisztában, hogy Gutenberg óta nagyjából olyan ráírt érték kerül a tárgyakra, amit a kedves megrendelő parancsol, és ezek a valós technikai paraméterekkel néha csak a mértékegységükön keresztül vannak kapcsolatban.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
Én is szoktam postázni, és mint töltőanyag, kiváló. Ráadásul gyűlölöm a szemetelést, ezzel pedig magam is megnyugtatom, hogy ennyit is tettem a környezetért.
Mindez valóban nem magyarázza meg a memóriakártyás tasakok gyűjtését, de hátha tudom még használni valamire. Látod, most is milyen jól jöttAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
_stick_
őstag
Az nem lesz egyszerű, de végül is nem kell más hozzá, mint egy átm. 2-es vagy átm. 2,5-ös csap. (szöggel, ne is próbálkozz, mert elgörbül, beszorul) Egy műszerész kalapáccsal, aminek van húzása, de érzed is, hogy mekkorát ütsz szép lassan ki lehet ütni. Azt tanácsolom, hogy ne üsd ki teljesen a csapot, csak annyira, hogy ki tudd venni a szemet, mert különben bajlódni kell a csappal, hogy visszataláljon. A szíj alá tegyél valami puhát, pl egy ruhadarabot, mert mikor ütöd összekarcolódik a lánc.
Türelmesen! -
Gépötty
senior tag
válasz Outlander #6338 üzenetére
Persze.
Azt azért nem árt észben tartani, hogy egy ilyen szivargyújtó-dugóba épített táp nem tud 2A-nál nagyobb áramot folyamatosan leadni (de inkább még annyit sem, érzésem szerint valamivel 1,5A felett lehet a tartós árama), mert nincs hűtése. Már a két aljzat is túlzás, a védelem úgyis bekorlátozza a kimenetet ahogy melegszik. A felirat mégis lehet igaz, de csak egy kimenetet terhelve és rövid ideig.
Én nem mennék erre a két aljzat dologra. Inkább két szivargyújtó aljzat, két bedugós táp, de leginkább egy normális, fixen beépített tápegység a nyerő.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
fraba
aktív tag
válasz nelsonmanian #6209 üzenetére
És nem az árához képest mit tudsz róla mondani, hogy szól? Elviselhető, nem recseg (annyira)?
-
Gépötty
senior tag
válasz Laza... #6341 üzenetére
Én csak azt mondom, hogy a fizikát nem lehet megb@szni
Lehet, hogy nem melegszik, mikor csepptölt egy telefont, de forró lesz, ha lemerültet dugsz rá (pláne kettőt). És az is lehet, hogy akkor sem fog melegedni, cserébe olyan kicsi árama lesz, hogy tölteni is csak nagyon lassan fog. A legrosszabb, ha megpróbálja kiszolgálni az áramigényt, és közben magára hajlítja a műszerfalat. Együtt minden nem fér ilyen kis méretbe, és akkor az áráról még szó sem esett.
Összehasonlításképpen: nemrég vettem ezt a tárgyat. Nincs tokozva, még dolgoznom kell vele, hogy működjön, de vegyük észre a hűtőbordát. Az 5A szerintem enyhe túlzás, ha hármat stabilan tud, elégedett leszek vele. Namost vagy okom volt ilyet venni $5-ért, vagy tévedésben élek, mikor ennyiért öt dupladugót is vehettem volnaAzt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
kerekfej
addikt
Zenelejátszó olcsó kis lámpa is egyben
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest