Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
törölt tag
-
spidersoft
senior tag
válasz #27813376 #7253 üzenetére
fél méteres
80 centis
ez meg flexibilis csavarkipecázó, 60 centisÉrdemes itthon is keresni, méreténél/súlyánál fogva lehet olcsóbb itthon...
...lidlben volt nem túl rég, utána meg kb. egy héttel a pennyben. Lidlset vettem, szerintem korrekt. Az kicsit másféle: van egy álló meg egy mozgó pofája, illetve pisztoly-szerű a fogója (könnyebb vele bánni). Pennys olcsóbb volt, de kicsit sprődebb is. szerk: felszedő csipeszt, és nem flexi csavarkiszedőt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spidersoft #7254 üzenetére
Azaz, a harmadik! Köszöntem!
-
VMatteo
őstag
ez a TAG konfigurálható andoriddal?
Tisztelet a Gépésznek!
-
fraba
aktív tag
Óra témához visszatérve... Nézegetem őket, találtam egy ilyet. Amikor úgy önmagában van, szerintem baromi jól néz ki, finoman elegáns, semmi űrtechnika, azt tudja, amit kell, semmi többet. De amikor fel van véve, valahogy olyan bóvli hatása van. Túl nagy a számlapja, és erről rögtön a 12 évesek órája ugrik be. Nehéz ezt körbeírni... de nem?!
-
kerekfej
addikt
Rendeltem egy ilyen kislámpát:
-
Mate
nagyúr
Vett már ilyet valaki? Nézegettem több félét és erősen gondolkodom rajta. Csak drága szállítási költség.
-
fraba
aktív tag
-
AndrewTdi
addikt
Én is lassan kedvet kapok egy ilyen borotvához.
Érzékeny bőrűeknek is ajánlott? Hajlatokban, pl arccsontnál mennyi necces? Mennyire kell óvatosnak lenni? -
Degeczi
nagyúr
Mert kínai...
(biztosan nem újdonság, h ők fizikailag kisebbek. Ez sajnos órával szokott is gond lenni: "EU-s csuklón" gyakran csak az utolsó lyukban használható a gyári szíj, néha még ott sem)Az általad linkelt órán megadták a méreteket: 4.2 cm a ház átmérője. Ez pont egyezik a Weide-m méretével, ami jól illik az átlagnál nagyobb (20 cm-nél nagyobb kerületű) csuklómra: alatta is, fölötte is marad egy ujjnyi (míg a képen látható modellnek szinte lelóg a csuklójáról, ezért néz ki hülyén.
Nagy óra, de ha nagy a kezed, jól mutat majd rajta.
-
Degeczi
nagyúr
válasz AndrewTdi #7269 üzenetére
Érzékeny a bőröm, de nincs vele gondom. Csak egészen picit kell jobban vigyázni, kb. annyi áll ki a pengéből, mint az eldobható borotvákon, csak a széleken nem védett annyira (ennek a konstrukciónak "biztonsági borotva" volt a neve a régi időkben... na persze a szétnyitható, végképp hagyományos borotva-késhez képest)
Picit kifeszíted az arcbőröd, és szépen siklik rajta, majd visszafelé húzva is. A pengén múlik sokminden (pl. az egy db, ami járt hozzá, nekem nem tetszett), de a linkelt Dorco bevált, jól vág, de az itthon kapható (rosszul emlékeztem: nem Gilette, hanem Wilkinson) is használható.
Amikor elkopott a penge, és hirtelen nincs pótlás, meg lehet próbálni a penge szétszerelés utáni megfordítását is, hogy a másik oldala húzzon, új késfelülettel - de ez csak vészmegoldás, inkább kerülendő, ez már irritálhat. -
Degeczi
nagyúr
válasz AndrewTdi #7269 üzenetére
Itt teszteli vki a gyakorlatban
-
dragonfx
veterán
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Geller72
veterán
Nem filléres dolog, de nem is drága szerintem, bicajosoknak. Brutális fénnyel. (Fejlámpának is) (Ezzel már lehet büntetni a köcsög autósokat, akik ahogy meglátnak, hogy bicajos vagy, felkúrják a refit lakott területen kívül)
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Fail.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Annyit olvastam a borotváról, hogy rendeltem én is pengével. Pedig van itthon, de nekem kényelmesebb, jobb a fusion.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Degeczi
nagyúr
válasz Geller72 #7289 üzenetére
Szedd majd szét, mert írják a fórumon, h tipikus a gyors kiégés, mert a gagyi másolatokon egyáltalán nem oldják meg a hűtést!
pl. a végén egy kép egyről (valszeg a linkelt olcsó is ilyen lehet), míg egy korrekt típuson (igaz, nem ugyanilyenen, egyel nagyobb változat) külön, vastag aljzatba szerelték a LED-eket, ott jó lehet a hőátadás
A másik aggasztó pont a vízállóság lehet (bár azon még talán nem vészes segíteni)
-
kerekfej
addikt
válasz Degeczi #7291 üzenetére
Lehet ez segítene a hőt jól átadni a váznak:
Ez egyébként jobbnak tűnik (3 Ledes)
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz kerekfej #7292 üzenetére
#7290. Ok. .
#7291: Köszi, megpróbálom szétszedni és megoldani. Amúgy refit ritkán használom a mostanin is, a "tompított/medium" is bőven több, mint elég, sokszor így is rám villognak, hogy sok..
#7292: Ilyenem van itthon.Amúgy érdekes, hogy majd mindenre az 5000 lumen van írva. Legyen az akárhány ledes...
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz kerekfej #7292 üzenetére
Az első képen láthatón sajnos nem segítene, mert ahol a háznak kellene átadni a hőt, pont ott nagyon vékony a lemez...
Jó lenne belső kép a 3 LED-esről, mert ha olyan vastag aljazatokra szerelték, mint annál a 3-asnál, amiről betettem a képet (és ami most ideraktál), akkor jó. Valóban érdemes biciklis fórumokon mások tapasztalatát megnézni előbb.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
órások! Ehhez mit szóltok? (az országnevek viccesek körben)
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz AndrewTdi #7297 üzenetére
Azt hogy egy világítós órás kommandós az éjszaka sötétjében tökéletes célpont.
Illetve digitálisan 20:44 van az analógon ~9:08.Amúgy, nagyon csiricsáré, meg már a képeken is látszódik, h nagyon gagyi fémet használtak, én nem venném meg.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest