Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbandi
tag
Tök jó ez a topic, az utóbbi néhány hónapban én is rákaptam az ebayes vásárlásra, főleg elektronikai barkácsbigyókat veszek:
Raspberry pi alapú wifi rádióhoz: USB hangkártya + 2x3W D osztályú erősítő egybeépítve, proto board, MicroSD-Raspi konverter, GPIO bővítő. Tervezett akkus üzemhez step up converter, Li-ion töltő
-Ledenként szabályozható (ws2801 alapú) ledszalag + Tápegység hozzá + arduino nano v3.0 klón, ebből egy USBs ambilight klón készült a tévémre.
-Saleae logic analyzer klón
-Banándugó hangfalhoz
-Ellenálláskészlet, hogy ne kelljen két ellenállásért boltba menni
-Fólia XPeria L-hez
-Panelműszer labortápba
-RJ45 dugók+krimpelő -
bbandi
tag
válasz Gépötty #6424 üzenetére
Az ambilight klónom többé-kevésbé remekül működik, xbmc vezérel boblight segítségével 104 ledet. Itt még tesztelés alatt. raspberry pi-ről ment (boblight helyett hyperionnal), közvetlen gpio-ról, azóta egy cubox-i-re van kötve az arduinon keresztül, aminek a forrását ezer éve fel kéne raknom githubra. A videókon látszik, hogy van egy kis késés, ez film alatt nem feltűnő. Mondjuk a hyperion->boblight váltás óta kicsit utána kéne állítanom, mert most mintha nem lenne olyan jó, de hyperion csak raspira van. Az egyetlen hibája, hogy néha egy blokknyi led (úgy 6-8) fehérre vált, lehet lejjebb kellene vennem az spi órajelet. Meg a ledcsík nem volt olcsó (a többi kütyühöz képest), az 70$. Ja, a táp kicsit overkill, főleg, hogy a ledek kb 20%-os max fényerőn mennek, de elvileg valahol 9A körül van a ledek max árama, és bár korábban egy 3A-es tápról ment, nem voltam nyugodt, és akkor már olyat vettem, ami biztosan elég, ráadásul a cubox is arról megy most.
A raspi wifi rádió is működik, a hardverrel nincs is gond (még egy 20x4-es LCD van rajta, 3 gomb meg 2 enkóder, meg persze a raspi egy wifi sitckkel egy JVC minihifi hangfalába építve), de annyira elhúzódott a projekt, hogy közben elavult a hozzá írt sw (képtelen voltam megoldani a zajos hangkártya és erősítő problémáját, amíg rá nem találtam a fent linkelt remek kütyüre): jelenleg egy logitech squeezeboxot szimulál (squeezeslave nevű progi), de közben bejött a magyar piacra a spotify, és át akarok állni mopidy-ra. Ezzel csak annyi a gond, hogy a 20x4-es lcd-re gui-t írni szívás, nagyon rugalmatlan lett az sw, ezért úgy döntöttem, megy a kukába, lesz helyette egy 2.4-es touchscreen, ezzel a guival, és csak a fizikai gombok kezelését csinálom meg újra. Ha ez meglesz (már jön a touchscreen ), majd beszámolok róla.
Még egy kis projekt volt, a Fok-Gyem TR9178 labortápomnak az egyik oldalában meghalt a beszerezhetetlen IC, az is ebayről érkezett, és mikor kiderült, hogy a mutatós (deprez) műszer is hibás azon az oldalon, akkor vettem a panelműszert. A pontossága tényleg ~1% körül van, de tápba elég az. Még volt vele egy kis szívás, mert hiába van külön vezetékezve, a táp- és mérőkör össze van földelve, én meg közös tápról terveztem üzemeltetni a kijelzőket, csoda, hogy nem öltem meg megint az ic-t. Végül ez lett belőle
Bocs, kicsit hosszú lett
[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz spidersoft #6463 üzenetére
Most kíváncsivá tettél, megnéztem, farnellnél 3 ft
Igazából az árát nem is néztem, csak elegem lett abból, hogy most vagy félbehagyom a szerelést, mert épp nincs 470ohmos ellenállásom, vagy elkezdek fejben összeadni/repluszozni, és a végén valami 5 ellenálássból készült szörnyeteget rakok be Itt jutottam el odáig, hogy "nem igaz, hogy ilyen kitet senki nem árul" -
bbandi
tag
válasz alázógyík #6543 üzenetére
Az a baj ezekkel a pákákkal, hogy azt hiszed nem tudsz forrasztani, pedig igazából csak a páka a vacak. Tipikusan kicsi a hőkapacitása: azonnal kihül, ha hozzáérinted egy nagyobb fémfelülethez, de ha végre bemelegíti, akkor félvezetőket éget el.
Nekem egy 10k+ solomon pákám van (ez a drága kínai kategória), de épp mostanában gondolkozom rajta, hogy veszek egy rendes márkásat. Próbálom lebeszélni magam, mert én se használom gyakran, de nagyon bosszantó, ha az ember tudja, hogy a szerszám a hibás. Itt egy jó demonstráció (szintén egy elég komoly kínai páka):
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0GdV7XBae74#t=1235 -
bbandi
tag
válasz Nestor16 #6548 üzenetére
parker pen refill
Amúgy ezek írószerboltban se drágábbak szerintem.[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz Nestor16 #6570 üzenetére
Az mindenesetre bíztató, hogy angliából jön, de azért nem bíznék benne nagyon. Én is ilyen betétes tollakat használok, és a gagyibb betéteknek (pl reklámtollból kiszedett) rém ronda színe tud lenni, másrészt néha hajlamosak folyni. Persze 1000Ft körül nem olyan nagy a kockázat. Viszont árul valódi parkert is 500/db körüli áron. De az meg lehet hamis
-
bbandi
tag
Én most nemrég rendeltem egy ilyen pakkot.
Azért mertem megvenni, mert előző munkahelyemen használtunk ilyet.
És a hasonlóság szembetűnő
A kábel egyébként nem csúcsminőség, amit én használtam tönkrement (megtört a bele), de gyötörtem rendesen (hajlamos vagyok az asztalon heverő drótokkal játszani, ha gondolkozom ). A csatlakozó, ami addig minden microusb kábelünkön használhatatlan volt, ezen tökéletes.
Most meg azért rendeltem ezt meg, mert a munkám során elég gyakran van bedugva 4-5 ilyen, és jó lenne, ha a drót mindkét végét tudnám azonosítani.[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz Nestor16 #6616 üzenetére
Igazából nem is kéne ennyi, csak 4-5 ilyen, meg pár rövidebb (azt is rendeltem, csak nem linkeltem). Egy darabig válogattam, aztán úgy döntöttem, nem éri meg azt az 500-1000Ft-ot, amit spórolok vele (lehessen színt választani, max 1m, legyen cart,mert különben tényleg beleőrülök).
Licittel se szeretek vacakolni, és ez azért valamennyire sürgős is lenne - na nem annyira, hogy 6-800-ért vegyem darabját -
bbandi
tag
válasz Dluinet #6892 üzenetére
Egyébként ezek elvileg az SMD méretjelölések: 3528 3.5x2.8mm-t, 2835 ugyan ezt, 5050 pedig 5x5mm-t jelent. A fényerőhöz ennek nincs köze (bár a nagyobb általában jobb). Jobb lenne egy gyártói datasheet, de persze se gyártót, se típust nem adnak meg ezeknél a szalagoknál.
Ugyanakkor a tapasztalat azt mutatja, hogy pl az 5050 méretű led mind ugyan az a gyártmány. -
bbandi
tag
válasz Gépötty #6897 üzenetére
Fórumokon olvasgatva jött le ez a tapasztalat, minden felé szinte márkanévként van emlegetve az 5050 meg a 3528, ezért gondoltam, hogy elég egyformák, ezek szerint mégse
A fordított tokozás simán lehet gyári hiba, előző munkahelyemen farnelltől rendeltük a 0603-mas (vagy 0402-es?) ledeket, mindig ugyan azt, és volt, hogy valamit vissza kellett adni a beültető cégnek, mert fordítva volt a tokban a led. -
bbandi
tag
Csatlakozom. Pár éve én is nézegettem a transmittereket, de nagyon nagy a szórás benne. Sok rossz tapasztalatot olvastam, mert az alapvetően probléma, hogy a rádió vevő antennája a kocsin kívül van, az adó meg belül, közte fém. Végül vettem kb 15e-ért egy low-end usb+aux képes pioneert és nem bántam meg. Egy ismerősöm látta, megvette az utódját, ő is elégedett vele. Igaz ugyan, hogy akkor még a magyar boltokban nézegettem a transmittereket, és úgy csak 3-5x-ös volt az árkülönbség, nem 10x-es
-
bbandi
tag
Ma kaptam két csomagot:
USB 2.0 hub, 7 portos, kapcsolós Szétszedtem, igazából két hub van benne. Az anyagminőség meg a kábel elég vacak, de nekem most elég lesz. Minden porthoz tartozik egy pufferkondi, ami nincs beültetve. A gyorsabb pendrive-om ugyanolyan gyors hubról, mint nélküle (12MB/s / 32MB/s)
10 fordulatos helipot Az egyik tökéletes, a másik hibás. Szétszedtem, nem túl bíztató a vezeték, ami a csúszkára megy, és le van szakadva a pálya egyik vége a kivezetésről. Nem hiszem, hogy reklamálok, eléggé meggyötörtem szegényt.[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
Helyesbítek, a felső 3 port (az első hub, a 4. portjára van kötve a 2. hub) hibás (nem OS függő): Megy rajta wifi adapter, pendrive és hub, de nem megy rajta serial bridge, billentyűzet, egér, játékvezérlő, bluetooth adapter. Sose láttam még ilyen hibát, reklamálni fogok.
@kerekfej Nem is vártam csodát, nekem tökéletes lenne, ha rendesen működne. Az alsó olyan potméter, ("hangerőszabályzó"), amin 10 teljes fordulatot kell tekerni a két végállása között, ellentétben az átlaggal, ahol kb 3/4-ed fordulatot. -
bbandi
tag
Képek
Látszik, hogy van a boardon 6 lyuk, ezeken keresztül 6 pálcika szorul bele 6 hüvelybe. A hátlapnak alá lehet nyúlni késsel az alján és a csatlakozóknál, onnan szét lehet feszegetni.Ha esetleg másnak van ilyen, meg tudná nézni, hogy a felső 3 port (kábel felőli 3) működik-e billentyűzettel/egérrel/ilyesmivel?
-
bbandi
tag
válasz nelsonmanian #6990 üzenetére
A posta azért valószínűleg inkább azért, mert van valami előfizetésük a postával, amivel bárhová fillérekért küldhetnek (lásd: flat rate)
-
bbandi
tag
Reklamáltam a 7 portos USB hubom hibája miatt (felső 3 port szinte csak pendrive-ra jó).
1.5$-árt visszatéritenek ("Because we also suffer loss, we paid the shipping fee and the eBay final value fee."), és megtarhatom a félig hibás hubot. Írták, hogy ha nem tetszik, ajánljak én valamit, de nem foglalkozok vele.Egyébként tud valaki hasonló hubot, ami megbízhatóan működik HID eszközökkel is (billentyűzet, egér pl)? Az lenne a fontos, hogy legyen legalább 7 porja, és fel tudjam szerelni az asztallap szélére. A kapcsoló nem létkérdés, de nem lenne rossz. Sebesség nem fontos, usb-uart átalakítók lesznek többnyire rákötve.
[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz Degeczi #7192 üzenetére
Le tudnád kérdezni a VID/PID azonosítóit? Így tudod megtenni, és az a gyanúm, hogy 3 usb hubként látszik az eszközkezelőben. Vagy linuxon lsusb
@Dluinet Ezt néztem én is, csak az lenne az egyik cél, hogy a rendetlenséget csökkentsem az asztalomon, ezért lenne jó, ha a monitorasztalkám oldalára tudnám szerelni. Ez olyan huboknál, ahol kétoldalt vannak aljzatok, nem megy. Amúgy neked is szól a kérdés a VID/PID-ről. Kíváncsi vagyok, mindben ugyan az a trident chip van-e.
[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz VMatteo #7220 üzenetére
Igen, egy ilyen 5ös pakkot
Telefon automatizálási feladatokra szántam, arra teljesen jó. Nem csak egy ID-t küld, írható is, szóval akár URL is rakható bele, stb. -
bbandi
tag
válasz VMatteo #7233 üzenetére
Majdnem pontosan. Alapból androidon csak akkor aktiválódik az NFC, ha fel van oldva a képernyőzár - ezt rootolt telefonon lehet módosítani, nálam bekapcsolt képernyőnél aktív. Elvileg alig fogyaszt valamit, én sose kapcsolom ki, pedig alig használom.
De egyébként igen, nálam pl az ajtófélfán van egy tag, ami 1-esr állítja a csengetési hangerőt ha hangosabb, és maximumra, ha 1 (kültéri/beltéri hangerő)
Kell hozzá kezelő alkalmazás is, én az NFC Tools-al és a Taskerrel csináltam ezt meg valahogy, azt hiszem a tag-be bele van írva, hogy indítson el egy tasker task-ot, az okosság meg már abban van. -
bbandi
tag
válasz Degeczi #7239 üzenetére
Nálam szintén: 1a40:0101 Terminus Technology Inc. Hub
(2db, egyébként ez érthető, ez egy 4 portos hub chip, úgy lesz 7 portos, hogy a "sorba van kötve" kettő, 10 portosnál az elsőre van kötve 2, stb).
És nálad minden porton működik mondjuk egy egér? Mert ha igen, akkor nálam elég valószínű, hogy az egyik chip hibás, és lehet rendelek még egy ugyan ilyet. -
bbandi
tag
válasz VMatteo #7242 üzenetére
Szerintem igen, de ha bonyolultabb dolgokat akarsz csinálni, akkor valószínűleg kell hozzá egy tasker szerű app, a tasker pedig konkrétan fizetős. Én az NFC toolst is megvettem, de abból azt hiszem elég lenne az ingyenes is. Keress rá youtube-on hogy nfc tools, meg rakd fel az appot, nem kell hozzá tag, hogy lásd, miket lehet benne csinálni.
bocs, ezt írhattam volna egybe az előzővel[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz VMatteo #7246 üzenetére
Passz, az előbb említettben nekem 52byte foglalt a 137-ből. Konkrétan az enyém tag type-ja: "NXP MIFARE Ultralight (Ultralight C) - NTAG203"
De máshol biztos jobban értenek az NFC-hez, ez már nem kimondottan ebay téma.@Dluinet "USB DC" keresésre kidob ilyesmiket
@Degeczi Kösz a segítséget, rendelek egy ugyan ilyen kapcsolós 7-eset, legfeljebb bukok 3.5$-t
[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
Mai pakk:
DC-DC konverter, mindjárt 5db - A poti rajta elég hulladék, nade egyszer kell beállítani. Átalakítottam vele az akkus szakállnyírómat meg az akkus "dremel"-emet dugasztáposra (egyiknek 2.4V, másiknak 9.6V kell). Egyébként elég szégyen, hogy 1$-ért veszek Li-ion töltésvezérlőt, de ezekbe egyikbe se építettek semmivel se bonyolultabb nimh töltésvezérlőt, ezért nyilván rendszeresen túltöltöttem őket.
LED foglalat műszer előlapba -
bbandi
tag
Mostanában jöttek:
USB hangszóró Nyilván vacakul szól, de pont az a cél, hogy egy 3mp-es videóért ne kelljen bekapcsolni az erősítőt, meg ha lakótársam alszik ne kelljen a hangszínt meg balanszt tekergetni. Erre teljesen jó, csak az elején volt egy kék led, ami ráadásul villog, azt kiiktattam.
SNES kontroller replika Nem a legjobb anyaghasználat, de elfogadható.
Hőmérsékletfüggő led mosogatóba Ezt a topikban találtam, akkora marhaság, hogy kellett
USB "KVM" jellegű kapcsoló -
bbandi
tag
válasz Gépötty #7603 üzenetére
Elvileg csak át kell számolni 3.7V-ra, mert az Li-ion nominális feszültsége: <kiírt érték>*3.7/5
Itt van némi magyarázat - de szerintem van benne egy hiba, a boost konvertert nem kellene figyelembe venni töltéskor.
Szerk: Mondjuk a töltőnek is lehet vesztesége, az is ilyen 90-95% körül lehet tippre.[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
Jött ma nekem egy ilyen BT audió vevő, aminek az a különlegessége, hogy csak usb csatlakozója van. Arra gondoltam, hogy ipodot szimulál, és így tudom vezérelni is az usb-s autórádiómmal a telefonomon a zenét.
Nos nem ipodot, hanem egy pendriveot szimulál, amin van 3 mp3 meg 3 wav, ezekbe streamel bluetoothról. A koncepció tök jó, a nexus7-es tabletemmel (régi) úgy tűnik működik (bár ezzel nem sokat használtam), de ami nekem a lényeg, az xperia l telefonom, azzal használhatatlan: akadozik a zene, számváltásra meg vagy 5-öt ugrik.
Ha valakit esetleg érdekel Szegeden szóljon, 3 sörért odaadom -
bbandi
tag
válasz spidersoft #8525 üzenetére
Én ilyet vettem, teljesen korrekt. Igazából ennek az utánépítése mind, minimális módosítsokkal. A doksija elérhető angolul is (ez az én dropboxom, az svn-jökből kicsit macerás letölteni), hobbielektronikán is van róla cikk, youtube-on pár review.
-
bbandi
tag
válasz Gépötty #8650 üzenetére
Jó eséllyel egy Terminus-Tech IC van benne. Nem hiszem, hogy hamis, csak silány
-
bbandi
tag
válasz Blaise #12285 üzenetére
Krimpelőt igen, ilyet.
Nem vagyok vele igazán megelégedve, egyrészt a csatlakozón lévő műanyag bigyót is úgy megnyomja, hogy nem győzöm visszahajlítani, hogy benne maradjon az aljzatban, másrészt az egyik szélső pint néha félrenyomja. Ugyanakkor ez lehet mindkettő a szintén ebayes rj45 hibája. De amennyiszer nekem kell, arra elfogadható.
-
bbandi
tag
válasz batagy #12368 üzenetére
Ezek teljesen véletlenszerűek. Azonos tokozásban sokszor más belső van. Nekem van 3 ebay-es hubom: Két látszólag egyforma 7 portos kapcsolós, abból az egyik használhatatlan, de amíg úgy-ahogy ment tudott 2.0-át, a másik meg 1.1-es (szerencsére nekem elég). A harmadik meg ilyen, egyelőre jónak tűnik.
-
-
bbandi
tag
Nemrég vettem egy ilyen órát. Ügyes cucc, sokkal jobban néz ki mint az órás rádió amit váltott, ráadásul van benne egy gombelem, ezért nem kell minden áramszünet után beállítani.
Most meg épp ezzel a 3$-os wifi modullal játszom -
bbandi
tag
válasz zoltan6 #12519 üzenetére
Simán, nekem is kb ez az elrendezés. Maga az óra benne kb 2x5cm, szerintem a rádión se lehetett sokkal nagyobb. Ráadásul - legalábbis az én fekete alapon zöld szám verziósom - nagyon kontrasztos, sokkal jobb, mint a régi piros számjegyes rádió. A fényereje amúgy 3 lépcsőben állítható az enyémnek de nekem még így is kicsit sok.
(nem ott vettem egyébként amit linkeltem, de nem hiszem hogy más)
Vagy van ez a fajta is, ezen mintha nagyobb lenne a szám maga - ha netán ezt veszed, légyszíves számolj be róla, mert venni akarok még egyet amit átalakítok időjárásállomás kijelzőnek.Ja, és ha esetleg nem tűnt volna fel: ezekhez kell még egy usb táp is, bár megy elemről, de még a papírja is azt mondja, hogy úgy nem fog sokáig működni.
[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz wwenigma #12521 üzenetére
Azt az enyémnél is írta, hogy "18:00-07:00 half luminance", de nem csinálja. Amúgy konkrétan innen vettem - Meg is lepődtem, hogy egy hét alatt itt volt és New Jersey-ből jött. Hogy én rontottam el, vagy akkor olcsóbb volt, azt nem tudom.
-
bbandi
tag
válasz batagy #12524 üzenetére
Ezt írtam is fentebb, meg igazából várható is, egy ilyen led kijelzőnek akár 100mA is lehet az áramfelvétele, az nem működik jól elemről.
Nálam az always-on "htpc"-be (cubox-i xbmc-vel) van dugva, épp ez volt az egyik szempontom, hogy felszabadul egy konnektor.
A vibrálást is meg tudom erősíteni, de engem nem zavar. Bár ha az ágyam mellett lenne, akkor valószínűleg zavarna. -
bbandi
tag
Sikerült levernem a lámpámat és szétesett a led filament izzó benne, amit úgy fél éve rendeltem
Nincs túlbonyolítva, de végül is nem is kell: egy graetz, egy kondi, meg egy ellenállás. A képeken nem látszik, de sajna a led szál is eltört benne.
[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz spidersoft #12958 üzenetére
Nem igen lehet ezeknek semmi baja, az sd kártya alapból megy spi-on. Ezen is csak egy buffer meg egy ldo van. Mondjuk az sd tápjára rámérnék, hogy stimmel-e, meg ha fizikailag jónak néz ki (forrasztások, nyák, sd aljzat, etc), akkor kb csak a buffer marad teszteletlen, de kétlem, hogy bármi baja lenne.
Ma megjött három rendelésem 2 borítékban ebayről (10 rotary encoder, 3 tea5767 fm modul, meg 3 lm2596 alapú cc/cv táp, ha valakit részletesebben is érdekel adok linket is).
Ebben csak az az érdekes, hogy 3 különböző eladótól rendeltem Az egyiknél alig bírtam kisilabizálni, hogy kinek küldjek feedbacket. Eddig is gyanús volt, hogy túl sok csomagot kapok Ding Dong Fengtől (lehet mástól is, de neki olyan hülye neve van, hogy megjegyeztem) -
bbandi
tag
válasz Degeczi #12963 üzenetére
Tavaly vagy tavalyelőtt volt valamelyiknek balhéja ebből, hogy nagyon olcsón hirdettek meg valamit (talán külső hdd), valaki talán perre vitte a dolgot, és kiderült, hogy az egész ország kapott belőle 10-20-at, és ott mintha büntetés is lett volna, de rossz sajtó mindenképp. A penny is azt hiszem azóta tünteti fel a várható mennyiséget.
De könnyen lehet, hogy rosszul emlékszem valamire.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest