Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64134) tboy93


tboy93
nagyúr

Na jött pár csomagom, hosszú post lesz, előre is bocsi :D

Tronsmart [5 Pack] Micro USB kábel, geekbuying

Korrekt minőség, BW reversible kábelnél jó 1.5x-el vastagabb. Az usb és a micro usb része is megfelelően illeszkedik az aljzatba, benne van a telóban rendesen, nem csúszik ki. Sajnos műterhelésem nincs, de volt/amper mérőm igen és a tabletem 1.9A-t át tud rajta venni tutira (ennél többet még egyik kábellel sem mértem rajta). 3 féle hosszúságban 5db kábel, 300Ft/db körül jött ki az ára akcióban. Tartósságról még nem tudom nyilatkozni :)

BlitzWolf BW-MH1 mágneses autós telefon tartó, banggood

Vegyes érzelmek, egyik legjobban várt rendelésem. Maga a cucc kurva jó, komolyan. Minőségi, fém alkatrészek, érződik rajta hogy egyben van, a mágnes is bika, kizárt hogy leessen róla a telefon. Az egyetlen problémám csupán annyi, hogy az autómmal használhatatlan, nem megy bele a szellőző nyílásba a tartó. Kifejezetten olyan szellőzőkhöz jó, aminek csak egy irányban vannak rostélyai, nekem viszont van egy vízszintes réteg és mögötte egy függőleges, így lehetetlen betuszkolni :W A másik, hogy nekem a lamellák is olyan közel vannak egymáshoz, hogy ha nem lenne a függőleges második réteg, akkor sem férne be két lamella közé. Érdemes előre felmérni a helyzetet.

20pcs Magic Sponge (varázsszivacs), ebay

Nem szaporítanám a szót, még nem próbáltam ki, de az itt leírt tapasztalatok alapján jó cucc.

GU10 -> E27 átalakító, ebay

Teszi a dolgát ahogy kell, bár a fogadó rész menete elég gagyi.

USB power/voltage tester, gearbest

Teljesen jó, voltot és ampert mér, egyszerű de nagyszerű.

Millennium Falcon 3D Metallic Puzzle, gearbest

Ez ajándékba lesz, így nem bontottam ki. Talán egy fél-1 órás móka lehet, méretre elég kicsi.

BlitzWolf F1 Bluetooth hangszóró, banggood

Féláron, 5k körül vettem, tapasztalat majd karácsony után :D

BlitzWolf BW-S1 40W 5-Port töltő, banggood

Második ilyen töltő a családban. Ez is ciripel, de csak akkor hallani ha közvetlen a füled mellé veszed, az enyémet 3M-ről hallani mondjuk éjszaka. Ciripelésen kívül amúgy jó töltő, gyors, esztétikus. Féláron, 2.500Ft körül elég best buy.

E27 12w warm white corn led, tinydeal

Fényerő nagyon jó, szín is megfelelő. A tartóssága lesz kérdéses, de 500Ft körüli áron nem rossz. Ha nem zavar, hogy relatív csúnya, akkor megér egy próbát :K

SANDISK ULTRA FIT 32GB pendrive, ebay

Sincerity-től, már a negyediket rendelem ebből a típusból, mindenki elégedett vele. Pici, gyors, olcsó. Egyetlen negatívum, hogy baromira melegszik, tűz forró tud lenni rövid használat után is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.