Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41161) spidersoft válasza nelsonmanian (#41155) üzenetére


spidersoft
senior tag

2011-ben vettem, konkrétan ezt, akkori áron valami 1100Ft körül ($6.11) megúsztam :D Kerestem a drivert az IC száma alapján, VID/PID alapján, fórumokban, mindenhogy -- nem jutottam közelebb. Voltak próbálkozások, hogy az inf file átirkálásával win7x86 alá elvileg fel lehetett kínozni, de annyival annyi, ezek szerint azóta már valaki lapátolt össze hozzá drivert. Utána jött egy másik más chippel, amihez már voltak driverek, abban az időben az eladók a terméklapon ki is írták a régihez, hogy csak XP alatt megy. Azóta már sanszos, hogy kifuttatták a régi típust, bár nincs kicsukva, hogy ha valami nagyon olcsót listáz valaki, akkor az nem véletlenül nagyon olcsó :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.