Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10751) KaiotEch válasza tjb007 (#10740) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Elküldtem... semmi...

(#10752) tjb007 válasza KaiotEch (#10751) üzenetére


tjb007
nagyúr

Válasz SMS -t nem kaptál ?
Amúgy a My T-Mobile -ban aktiválva van a Mobil TV ?

(#10753) KaiotEch válasza tjb007 (#10752) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Nincs válasz sms :( Igen aktiválva van. Dehát alapból ha ilyen csomagot vásárolt akkor mennie kell. Amúgy egy Samsung Galaxy Ace telóról van szó.(ha ez számít)

(#10754) tjb007 válasza KaiotEch (#10753) üzenetére


tjb007
nagyúr

Akkor manuálisan navigáljatok el az m.origo.hu oldalra, az oldal tetején lesz egy T-Mobile gomb/menü, azon belül található a Mobil TV.
Azt gondlom tudjátok, hogy csak mobilnet alól működik.

[ Szerkesztve ]

(#10755) rizso válasza tjb007 (#10747) üzenetére


rizso
addikt

Betelefonaltam ma, es imei alapjan megmondtak, hogy letiltottak a telefont. Sikerult elerni a sracot, azt allitja hogy van egy elmaradt egy szamlaval, de 20 napon belul rendezi. Na ez szamomra sovany vigasz, sot szerintem ki akar menni kulfoldre, es csak a lehetosegre var. Szerintetek mit kellene tennem? Illetve egy esetleges feljelentesnek mi lenne a folyamata?

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#10756) tjb007 válasza rizso (#10755) üzenetére


tjb007
nagyúr

Előbb várd ki a számla rendezését, hátha tartja a szavát.
Amikor megvetted egy olyan papírt kellett volna aláirtanod vele (vagy pedig adásvételibe beleírni), hogy garanciát vállal a letiltásra, amennyiben ez megtörténik visszafizeti a vételárat.
Igazából sok lehetőség nincs, kivárod, hogy mi történik, ha nem rendezi és megállapodni sem tudtok akkor vagyoni kár okozása miatt feljelented, ehhez persze nem árt ha van valami nyoma a vásárlásnak (adásvételi szerződés) és mérlegelni is kell, hogy neked megér e ennyit egy jogi herce-hurca aminek ki tudja mikor lesz valamiféle eredménye.

(#10757) f_sylvi válasza Fluke (#10742) üzenetére


f_sylvi
csendes tag

Nekem is volt ilyen problémám, nekem pendrivra rakták rá a frissítést. frissítés után már tökéletesen működött!!!

(#10758) club1 válasza rizso (#10755) üzenetére


club1
veterán

Szerintem ez az eset nem köztörvényes. Azaz a feljelentéskor tudnod kell bizonyítani, hogy legalább csaló volt az eladó (eladáskor tudta, hogy nem fogja fizetni a számlákat). Azaz magánjogos az eset. Na ezért nem veszünk ismeretlentől hűségszerződéses mobilt, vagy ha veszünk, csak előfizetéssel együtt (tudom, úgy meg nem sok értelme van).

(#10759) tjb007 válasza club1 (#10758) üzenetére


tjb007
nagyúr

Az a probléma, hogy te azt nem tudhatod, hogy melyik telefon lett előfizetéssel véve, egy kifüggetlenített és függetlenként árult telefon is lehet aktív postpaid előfizetéses.
Egyszer, évekkel ezelőtt én is megszívtam már ugyanígy, annyi volt a szerencsém, hogy kereskedőnél vettem akivel el tudtuk rendezni a dolgot. Akkor fogadtam meg, hogy soha többet használt mobilt nem veszek.

(#10760) rizso válasza tjb007 (#10756) üzenetére


rizso
addikt

Termeszetesen irtunk adasbetelit, amiben rogzitettuk, hogy letoltes eseten visszavasarolja a keazuleket. Csak ha fogja magat es kimegy kulfoldre, akkor sokra nem megyek egy darab paporral. Ha nem sikerul megegyeznunk, akkor mindenkeppen feljelentes lesz belole.

Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

(#10761) club1 válasza rizso (#10760) üzenetére


club1
veterán

Mint írtam, feljelentéssel csak akkor élhetsz, ha bűncselekményről vagy szabálysértésről van szó. Itt magánjogi szerződést sért valaki, max. felszólíttathatod, beperelheted.

(#10762) Aaron14


Aaron14
őstag

Sziasztok!

Biztosan sokan használtok Média Mánia csomagot.

Szerintetek, amikor felemelték a percdíjakat, amit én a szerződés kötéskor nem tudtam, hogy így lesz, és így havi 50 percet vesztek, az nem minősül egyoldalú szerződésmódosításnak? Esetleg ha megemlítem Nekik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot jóváírják? :-)))

Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB

(#10763) SPF


SPF
senior tag

ÉnCégem díjcsomagra váltottunk nemrég. Ha jól értelmezem a díjszabást, akkor akár az egész havidíjat mobilinternetre is használhatnám, honlapon erre ~427 megát írnak. Mindenféle plusz mobilnet nélkül akkor néha használhatom, le fogják vonni a havidíjból? Tehát ha megnézek pár oldalt, attól még nem lesz nagyon magas a havi számlám, ugye?
Bruttó 3500 a havidíj, ez ~427 mega, tehát 1 mega kb. 8 Ft-ra jön ki, jól számoltam?

(#10764) Nietzsche_ válasza SPF (#10763) üzenetére


Nietzsche_
tag

Ha valaki három-négyszáz megákat elnetezik, akkor célravezetőbb egy Businessnet M netet (vagy ettől nagyobbat) aktiválnia a díjcsomagra. Mindezek mellett egy tandem kártya segítségével ugyarra az előfizetésre elvihetsz egy második készüléket (laptop, USB stick, táblagép stb) is és ugyanazt a net havidíjat egy második eszközön is leforgalmazhatod. Továbbá az elsődleges készülék is jóval olcsóbb lesz, pl. egy Busniess net M díjcsomagra vállalt hűségidő mellett a készülékek is jóval olcsóbbak. Pl. egy iPhone is 69900 és akár részletre is elvihető (ha jól emlékszek fejből, nem ellenőriztem most energia híján)

Mindez pl. egy Éncégem (középső nettó 2800-as díjcsomag) és egy Business kombinációjában pl. nettó 5600-as havidíjra jön ki egy nettó 14 HUF-os percdíjjal (hálzaton belül és vezetékes irányba, más mobil irány is csak nettó 20 (másodperc alapú számlázt tekintve a percdíjak)). Nevetségesen kedvezőek így a készülék árak is és a businessnetes csomagok ugyanúgy nem túlforgalmazhatóak, mint a relaxnetes vagy a net&roll csomagok...

[ Szerkesztve ]

(#10765) Nietzsche_ válasza Aaron14 (#10762) üzenetére


Nietzsche_
tag

Szerintem nem... Az ügyfelek figyelme fel lett rá hívva (számla lev.), sms-ek kerültek kiküldésre és a kötelező megjelenések is megvoltak a médiában. Minimális módosulások voltak csak utóbbi időkben talán valami 1 HUF. S még így is a T-mobile a legolcsóbb ;)

[ Szerkesztve ]

(#10766) SPF válasza Nietzsche_ (#10764) üzenetére


SPF
senior tag

Nem netezek el annyit, max havi 20 megát. Az volt a kérdésem, hogy azt a havi díjból vonják le, és nem plusz összeg lesz a számlán?

(#10767) Nietzsche_ válasza SPF (#10766) üzenetére


Nietzsche_
tag

Nem plusz összeg. Az alap havidíj az le is beszélhető és le is netezhető. 10 KB 0.6 Ft, 1 MB ~6,144 Ft.

(#10768) CHIPman


CHIPman
nagyúr

Üdv. Domino-nál mit lehet tenni, ha semmilyen fizetős netcsomag nincs előfizetve, és a következő smsek elküldésére negatív reakciót kapok?
-netstart
+netstart
-alapnet
+alapnet
Netstartot kéne bekapcsolni és annyi kéne, hogy a 0.facebookot működésre tudjam bírni(innen már menne, csak itt akadtam el).

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#10769) pethYeti


pethYeti
addikt

Like előfizetői díjcsomag 1500 Ft-os havidíját csak hálózaton belül vagy 20-as 70-es hívásra/sms-re is felhasználható? A Like információnál azt írja hogy hálózaton elül, de ha belépek my t-mobile-ba és ott megnézem a díjcsomagomat akkor meg azt írja minden bele számít. Most akkor hogy van ez?

(#10770) Nietzsche_ válasza pethYeti (#10769) üzenetére


Nietzsche_
tag

Az alap havidíj teljes egészében leforgalmazható hálózaton belül.

(#10771) tjb007 válasza CHIPman (#10768) üzenetére


tjb007
nagyúr

A hiba nálad van mert működik az aktiválás és a lemondás is.
1430 -ra +NETSTART (nagybetűvel, nem kicsivel), ha nem működik akkor My T-Mobile -ban aktiváld.

(#10772) vasq


vasq
csendes tag

Rendeltem egy telefont neten a tmobiltól. Egy napos szállítást írtak(szállítás várható ideje: másnap 9-20ig). Még nem kaptam meg.Szerdán volt a rendelés. Felhívtam ÉN a szupportot hogy ugyan mi történik? Srác azt mondta hogy "leltár van ma ezért kedden megy a teló".
Most akkor hogy is van ez? (szerda és kedd között van 4 munkanap) Kérdésem az lenne hogy ez megszokott ha futárral rendelem?(most szeretnék még egy telefont rendelni és nem akarok még egy ilyet.) A dolog elég kínos mert ajándék lett volna holnapra...

U.I.: Hozzáteszem azért lett megrendelve mert így kedvezőbb áron volt.

Köszönöm a segítséget.

(#10773) kacsaesokos


kacsaesokos
tag

Üdv. Idén márciusba kötöttem egy új előfizetést (media mania s) csomaggal, telefont nem vettem hozzá, szóval csak magát az előfizetést, azért, hogy a belépési díjam ne 5000ft legyen hanem "csak" 810ft ezért kötöttem 1 éves hűséget. Most szükségem lenne egy telefonra, de mivel él a hűségem teljesen értelemszerűen mytmobilba nem tudok telefont venni a jelenlegi előfizetésemre jövő márciusig amíg az le nem jár. A kérdésem igazából az lenne, hogy ha bemegyek egy üzletbe akkor ott látják, hogy készüléket nem vettem, szóval van e lehetőség készüléket venni (media mania s csomag áron), akár a hűség meghosszabbításával? Vagy erre csak jövő márciusba lesz lehetőségem?

(#10774) 1430 válasza Aaron14 (#10762) üzenetére


1430
senior tag

Biztosan nagyon meg fog illyedni a cég, ha az NMHH-val fenyegetőzöl... :U
Anno meg lett hirdetve az áremelés, ahogy azt a törvény előírja. Amúgy minden hónapban változik az ÁSZF, és a T-Mobile-nál megvan az a "könnyebbítés", hogy hónap elején. Tehát minden hónap elején megtekintheted a következő hónaptól esedékes változásokat, és ha hátrányosan érint, akkor 15 napod van szerződést bontani az adott kötbér elengedése mellett. Mi lett volna, ha időben ránézel az ÁSZF változásra, miszerint 1 Ft-tal emelkednek a MédiaMánia percdíjak? Nos ha nincs tarifahűséged, akkor semmi, a készülékkötbér eme bontás esetén is esedékes. És ha van tarifahűséged? Akkor a tarifakötbértől eltekintettek volna, de a készülékkötbért akkor is ki kellett volna fizetned, mivel a módosítás nem befolyásolta a készülék használhatóságát.

SPF (és Nietzsche_)
Úgy kell felfogni az ÉnCégemet, ha nincs BusinessNet-ed, mintha Net Start-ot használnál, csak itt Net2Go-nak hívják és nem bruttó 13, hanem bruttó 0,08 Ft-ba (nettó 0,06 Ft) kerül 10 KB-onként. Ezt a 0,08 Ft/10 KB-ot MB-ra vetítve bruttó 8,19 Ft/MB-ot kell fizetni. Ez azt jelenti, hogy akár sok-sok ezres számlád is lehet az internethasználatból (mivel nincs korlát), de mivel az ÉnCégem havidíja leinternetezhető, ezért ha csak internetre használnád a hívószámod (vagy legalábbis hálózaton belülre vagy vezetékes irányba nem beszélnél >> mivel még ezek számítanak bele a havidíj leforgalmazhatóságba), akkor az ÉnCégem Start havidíjából 2250/8,19= 274,73 MB jön ki, az ÉnCégem havidíjából 3500/8,19= 427,35 MB jön ki, az ÉnCégem Prémium havidíjából pedig 7000/8,19= 854,7 MB írható jóvá.

CHIPman (#10768)
Meddig él a Domino hívószámod? *102#hívásindítás lekérdezéssel a dátum előtt "aktív" vagy "feltölthető" szót látsz? Mert a kisbetűs kód is működik...

pethYeti (#10769)
Egész pontosan mit ír a My T-Mobile? Mert ahogy Nietzsche_ is írta, csak hákózaton belülre forgalmazható le.

vasq (#10772)
És milyen konstrukcióban rendeltél? Mert csütrötök-péntek valóban leltár volt, azaz csak a szerda estig feldolgozott rendelések mentek tovább és lettek szállítónak adva illetve kézbesítve. Legközelebb hétfőn reggel kezdik el feldolgozni az addig összegyűlt rendeléseket. Amúgy minden évben ilyentájt van leltár.
Megjegyzem ha előfizetést rendeltél, akkor ott még a házhozszállítási csoport is egyeztetni fog veled, illetve az a dátum, amit szerdán láttál, nem egészen úgy volt odaírva, ahogy te itt idézted, mert az volt előtte, hogy "ha a kollégánk x időpontig fel tudja venni önnel a kapcsolatot, akkor...". Sőt, ha belépsz a WebShopba és megnézed a rendelésed, ez a másnapi dátum dinamikusan tolódik, tehát nem egy fix dátum!

kacsaesokos (#10773)
Csak kötbér megfizetését követően, ami egyébként esetedben 5000 Ft.
Amúgy MédiaMánia hűséggel csak személyesen lehet készüléket venni készülékváltással, a WebShopban az új előfizetéses MédiaMánia rendelések kivitelezhetőek csak. Szóval mielőtt kifizeted a kötbért, kérdezz rá, mennyi lenne a készülék, különösen, ha még nem érted el az arany szintet.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#10775) SPF válasza 1430 (#10774) üzenetére


SPF
senior tag

Köszi a megerősítést, akkor jól gondoltam. Havi 20 mega kb. 164 Ft körül jön ki.

[ Szerkesztve ]

(#10776) vasq válasza 1430 (#10774) üzenetére


vasq
csendes tag

Rendeltem hozzá csomagot is. Hát nem tudom hol kellene látnom ezt a "dinamikus tolódást" de nekem most ezt írja: "Szállítás várható időpontja: 2011.10.07. 20:00-ig.
Délelőtt (10-12 óráig) "(de ha megmondod hol kell néznem megnézem ott.)

Még mielőtt végeláthatatlan bizonyítgatásba kezdünk meg kell értened hogy ez engem alap esetben nem zavarna, csak tudod elég kínos az mondani hogy "bocs van ajándékod de majd küldjük". Továbbá nem hiszem hogy a technika korában nehéz lenne kiírni hogy: "leltár miatt nem szállítunk most 2 napig". Remélem ez a telefonos "egyeztetés" nem fogja kitolni 2012-re a szállítást mert akkor köszönöm de a rendelést inkább visszamondom.

(#10777) kacsaesokos válasza 1430 (#10774) üzenetére


kacsaesokos
tag

Köszönöm, kicsit jobb a helyzet mint amire számítottam, sajnos nem vagyok még aranykártyás, de ha jól értelmeztem a honlapot akkor, 8hónap után lehet valaki aranykártyás, a pontom már megvan hozzá, és ha minden igaz jövő hónapba akkor az leszek, de mindenképp bemegyek, megkérdezem mik a lehetőségek. Köszönöm mégegyszer

[ Szerkesztve ]

(#10778) grafikus17


grafikus17
senior tag

Szeretném ha megerősítenének, hogy jól értem-e a tarifacsomag díjazását?
Vennék egy aranytárskártya kaméleon díjcsomagot.
Az alap havidíj 2100 ft 100%-ban felhasználható belföldi T-Mobile előfizetők felhívására.
1.Ha vonalas, vagy a más mobilt akarok hívni, akkor az a 2100 ft felett fog számlázódni, az aktuális percdíjakon?
2. Ha megrendelem hozzá a Hálózaton belüli és vezetékes kedvezményt, :
A beszélgetési alap percdíjból 50%-os kedvezmény a T-Mobile hálózatán belül (beleértve a Hangposta hívását is), minden időszakban.

Az opció havi díja belföldi T-Mobile előfizetők felhívása, illetve a vonatkozó díjcsomag szerint meghatározott SMS és MMS küldése esetén 100%-ban felhasználható belföldön.

Igazából azt nem értem az opciónál, hogy most csak a 600ft ot beszélhetem le vezetékes irányba a 2100ft-on felüll? Mert az 50% kedvezmény meg csak a tmobil hálózatán belül írja.

Xiaomi Redmi note 7

(#10779) CHIPman válasza 1430 (#10774) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Nem saját, viszont gond nélkül lehet róla és őt is hívni, tehát azzal nincs gond. Valami olyan van bekapcsolva rajta, ami nem havidíjas, de nem is alapnet és nem is netstart, viszont utóbbi kettőt kizárja. :F

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#10780) vasq


vasq
csendes tag

A rendeléskövetés alatt találtam egy ilyet is, amire már már érdekes:))

[ Szerkesztve ]

(#10781) vasq válasza vasq (#10780) üzenetére


vasq
csendes tag

Elnézést a kép lemaradt. Ez pl mi?:)

[ Szerkesztve ]

(#10782) 1430 válasza vasq (#10781) üzenetére


1430
senior tag

Nem figyeltek oda a photoshop-oláskor... ;]
De erről írtam korábban, hogy a rendelés részleteinél a dátum tolódik, és az alatta lévő szürke szövegben benne van, hogy ha x időpontig felhívnak. Viszont mivel szerdát követően legközelebb hétfőn reggel fog lefutni diszpozíció, lehet azért nem váltott még a dátum. Viszont most bárhogy csűrjük-csavarjuk, akkor is várnod kell. Ha a gyorsaság fontosabb, mint a kedvezmény, vedd meg személyesen és töröltesd a rendelést. Sorry, nem tudok jobbat.

CHIPman (#10779)
1777/1/3/7/3 >> lekérdezheted, milyen havidíjas szolgáltatásaid vannak, és kikapcsolhatod az ütköző csomagot (valamilyen wap vagy net csomagot), amúgy ha van jelszavad, a 1430-on kolléga megnézi az ütközést vagy akár aktiválja a Net Startot.

grafikus17 (#10778)
1. Igen.
2. Igen, de ettől még nem lesz lebeszélhető se a havidíj, se az opció vezetékes irányba.
Összefoglalva: Ha csak a HBV opciót rendeled meg, akkor 2100+600=2700 Ft lesz a fix díjad és ezt a 2700 Ft-ot 100%-ban lebeszélheted T-Mobile előfizetői irányba, leSMS-ezheted belföldi és külföldi előfizetői irányba, leMMS-ezheted belföldi előfizetői irányba, felhasználhatod hangposta hívásra (nyilván díjköteles időszakban).
Természetesn T-Mobile előfizetői számokat vagy hangpostát (díjköteles időszakban) a kedvezményes 20 Ft-os áron hívod és eszerint kapod a jóváírást is, így ha csak beszélgetésre menne el a havidíj jóváírás, az 2700/20=135 perc T-Mobile előfizetői irányú beszélgetést vagy hangposta lehallgatást jelenthetne.

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#10783) vasq válasza 1430 (#10782) üzenetére


vasq
csendes tag

A kép nem photoshopolt, csak kivágtam a személyes adatokat. Igen várok, de mondom semmi gond nincsen csak az ember nem számított rá:)

(#10784) 1430 válasza vasq (#10783) üzenetére


1430
senior tag

Nem azt írtam, hogy te photoshop-oltad, hiszen az eredeti oldalon is az látható, hogy 2009.07.11-én kiviszik a rendelést, ha 2009.09.14-ig sikeresen egyeztetnek az ügyféllel. ;)
Bár nem értem, mit értesz az alatt, hogy kivágtad a személyes adatokat (azt látom, hogy a képről kitörölted a rendelési azonosítót), hiszen az oldalon szereplő és általad is bemásolt kép alapján az nem a te rendelésed, csupán egy példa.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#10785) vasq válasza 1430 (#10784) üzenetére


vasq
csendes tag

U tényleg, félrenéztem.. azt hittem hogy ez az én menüpontom alatt van:D Elnézést.

Ez a dátum ami "dinamikusan " változik hol van amit mondtál?

(#10786) 1430 válasza vasq (#10785) üzenetére


1430
senior tag

Be kell lépned a My T-Mobile-ba azzal a hívószámmal, amihez a rendelést rögzítetted, vagy ha nincs T-Mobile-os hívószámod (vagy nem azzal léptél be rendeléskor, hanem "új azonosítót" hoztál létre), akkor alatta van a link, amin be tudsz lépni.

A bal oldali függőleges menüben válaszd a "Rendelések, készletértesítő" menüpontot.

Itt láthatod a folyamatban lévő illetve lezárt rendeléseidet, a "Rendelés részletei" linkre kattintva pedig láthatod azt a képet, amit a példában láthattál, de ezúttal a rád vonatkozó információkkal.

Nekem csak lezárt rendelésem van jelenleg, de az így néz ki:

[ Szerkesztve ]

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#10787) vasq válasza 1430 (#10786) üzenetére


vasq
csendes tag

Nekem az a szállítás várható dátuma 2011.10.07.-én áll. Állapotnál meg: Szállításra vár.
Mind1 remélem holnap hívnak...

[ Szerkesztve ]

(#10788) Aaron14 válasza 1430 (#10774) üzenetére


Aaron14
őstag

Ha hiszed, ha nem, hogyha szóbakerül az NMHH, akkor igenis kinyalják a picsád, természetesen csak abban az esetben, hogyha a tények a Te állításaid igazolják.

Nem szolgáltatással kapcsolatban, de például szervízzel kapcsolatban sajnos akkor is pofátlanul a szemembe hazudtak, mikor mindenben nekem volt igazam. Tehát mikor kiröhögnek, hogy én egy 1 napos 200.000 Ft-os telefont azért akarok kicseréltetni, mert van 1 porszem a kijelző és a plexi között... Na ez azért súlyos! A MOM Parkban kicserélték, milyen érdekes. Ja és ráadásul ez már eleve egy cserélt készülék volt, és westendben, mammutban is kinevettek, hogy ez nem jogosít fel engem semmire, és mégis hogyan is képzelem én ezt....

Tehát hiába van igazad, amit mindketten tudtok, olykor jól jöhet valamilyen szintű "fenyegetőzés".

A kérdésemre megkaptam a választ. Köszönöm! :-)

Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB

(#10790) Aaron14 válasza #40993792 (#10789) üzenetére


Aaron14
őstag

Ja, bocsi, nem Neki szántam! Ezt így általánosan írtam, hogy kinyalják az ember seggét.

Elnézést, ha félreérthető. Tényleg nem annak szántam!

Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB

(#10791) tylerddd


tylerddd
veterán

Sziasztok!

Tavaly októberben vettem a T-nél egy Samsung Wavet, 30k-ért elhoztam és 12x havi törlesztőt kell még fizetnem (novemberi az utolsó részlet), eco díjcsomagra írtam alá 2 év hűséget.

A probléma: nem tudom ki mennyire ismeri a telefont, de amilyen elánnal nekiindult a bada, olyan szinten lelombozó most a helyzet. Minimális support, az app-bolt tele haszontalan cuccokkal, témákkal, játékokkal. Egyszóval nem vált be, nagyon megbántam :( Az előtte használt Nokia 6220 classicomra több hasznos program volt, mint erre.

Tanács kellene: mindenképp le akarom cserélni a telefont. Van e szerintetek erre valami mód?! Szintén okostelót akarok és inkább kipengetem egyben a kemény pénzt, mint, h ezt használjam tovább. Nyáron vettem egy iPad2-t, és nagyon bejön. Hihetetlen, h mi minden van rá és nem csak gagyi hülyeségek. Szóval egy iPhone 4 vagy 4s lenne a kiszemelt. (esetleg Samu GSII-ben agyalok)
Létezik olyan, h esetleg meghosszabbítom a hűséget és úgy veszem meg a telót, esetleg drágább díjcsomagba kell átlépnem?!
Szóval röviden: van e mód készülékcserére hűség lejárta előtt?! Vagy rába**tam és max függetlenül tudok iPhonet venni.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#10792) dedike válasza tylerddd (#10791) üzenetére


dedike
addikt

Szia!

Vagy függetlenül veszed meg, vagy vásárolsz még egy előfizetést... :U

Jó szerencsét!

(#10793) tylerddd válasza dedike (#10792) üzenetére


tylerddd
veterán

Akkor ezt benéztem! Köszi a választ! :W

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#10794) tylerddd válasza dedike (#10792) üzenetére


tylerddd
veterán

Jah, még egy kérdés! Legalább a Wavet eladhatom, ha kifizettem az utolsó törlesztőt?! Vagy az is kötve van a szerződéshez?! Tehát maradna a kártyám és maradnék előfizető, csak a független telóba tenném bele.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#10795) dedike válasza tylerddd (#10794) üzenetére


dedike
addikt

Persze. Nyugodtan eladhatod, csak fizesd rendesen a havi díjakat!

Jó szerencsét!

(#10796) Kobe válasza tylerddd (#10794) üzenetére


Kobe
veterán

18 hónap után vehetsz készüléket és meghosszabbíthatod a mostani előfizud, max elesel attól a 2-3 ezer ftos fergeteges kedezménytől amit a 24 hónap után adnak

(#10797) dedike válasza Kobe (#10796) üzenetére


dedike
addikt

Idén novemberben lesz 12 hónapos a telefon... ő pedig -ahogy az írásból kivettem- véletlenül sem szeretne addig várni.... :N

Jó szerencsét!

(#10798) 1430 válasza Aaron14 (#10790) üzenetére


1430
senior tag

Én sem általánosságban írtam, hogy nem lehet "fenyegetőzni" az NMHH-val, hanem hogy ebben a konkrét esetben nem lesz semmi értelme, és azt is leírtam, hogy miért nem.

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#10799) Ba.G


Ba.G
aktív tag

Vettem egy Galaxy Tabot másodlagos telefonnak (is). Dominóhoz egy másodlagos SIM-re lenne szükségem ugyanezen számhoz, mert nem túl praktikus akár naponta többször a két készülék között csereberélni... Van erre valami egyszerű és költséghatékony lehetőség? Mondjam azt, elveszett a régi (belesett a klozetba, lenyelte a macska stb.), kérek egy új SIM-et? Vagy ilyenkor valahogy letiltják a régit? (Egyelőre nem kívánok komolyabb netes csomagra előfizetni, hátha lesz "flottakedvezmény", vagy vmi ilyesmi.) EIK az ötleteket!

(#10800) tjb007 válasza Ba.G (#10799) üzenetére


tjb007
nagyúr

Ilyenre nincs lehetőség semmilyen formában sem.

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.