Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38555) lugosi válasza adam3 (#38554) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Figyi, nem kell megsértődni. Ha megbántottalak, elnézést kérek.
Tudomásul kell venni, hogy a hazai telekom cégek nagyon vastagon túláraznak.
Az általad írt gondolatmenetnek ténylegesen ellentmond, hogy:
- külföldön megéri szolgáltatás nélkül (!) kiskereskedelmi áron az itthoni telekomos ár közel 1/7-éért árulni. Más számítással, az itthoni telekomos kisker ár 667%-os ár a külföldi kisker árhoz képest.
- az itthoni telekomadó van, létezik, de a szolgáltatásokat (!) terheli, és nem az eladott készülékeket. Ehhez a készülékhez is veszel a telekomtól szolgáltatást, tehát annak az árában benne van a telekomadó.
- mióta mobilos előfizetésem van (1998, tehát 15 éve) mindig vészesen magasabbak voltak itthon a szolgáltatási árak. Pl konkrétan amikor 99-ben Szervusz előfizető voltam, akkor Szlovákiában azért az előfizetési díjért már a hétvégén hálózaton belüli korlátlan beszélgetés benne volt, ismétlem 1999-ben. És akkor még kis gondolati csíra formájában se létezett ez az átok telekomadó. Tehát arra fogni nem lehet.

Szóval régen megállapítottuk már, hogy pofátlan áron adják mind a szolgáltatást, mind a készüléket. Eddig, azaz kb az elmúlt évig valahogy a készülék a még-még megérte kategória volt, de most eljutottak odáig, hogy ha nem valami hiperdrága csomagod van, akkor annyiért adják 2 évre a készüléket, mintha függetlenül, egy gsm boltban vennéd meg. Egyszerűen nevetséges a készülékek árazása náluk, ha valaki megmagyarázhatónak, elfogadhatónak tartja, hogy a máshol 3000 Ft-os kisker árból hogy lesz nálunk 20000 Ft-os kisker ár, azt figyelemmel hallgatom.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.