Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#121638) pdr755


pdr755
tag

Sziasztok,

Talán valaki van aki tud nekem válaszolni, elnézést ha valahol le volt már írva:

Vodától szeretném áthordozni a számomat, úgy nézem hogy ezt neten el tudom intézni és viszonylag belátható időn belül lebonyolódik (a telenornál az online rendszer 3 hetet írt legközelebbre), Telekom előfizetésre+1 multisim. Eddig OK is.
Viszont van a családban 3 T-s otthoni szolgáltatás is tehát később magentába is be lehet majd vonni. A probléma abban van hogy az otthoni szolgáltatások más nevén vannak.
Ilyenkor gondolom a mobil számot át kellene írni előtte, hogy magentába bevonható legyen
Feltételezem hogy ezt csak személyesen tudom intézni, ami pedig a járványhelyzet miatt fogalmam sincs mikor lesz lehetséges nekem

Tehát a kérdés: utólag ugye ezt majd lehet intézni (átírást, magentába bevonást)? Hűség nélkülinek kell lennie a mobilszámnak hogy meg lehessen tenni? (csak SIM esetén két lehetőség van, 1 év hűséggel és hűség nélkül, valamekkora belépési díjjal)
Más: ugye nincs ilyen díjcsomagváltási díj a Telekomnál? (valamelyik szolgáltatónál mintha lett volna, de lehet hogy a hasonlóan ügyfélbarát pénzügyi szektorral keverem :DDD )
Tehát lehet azt csinálni h most mondjuk korlátlan beszélgetés+ valami kis adatcsomag, és ha a de facto háziőrizetből már szabadulok, akkor átváltani az adatot olyanra amire szükségem van?

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.