Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-22 13:48:44

LOGOUT.hu

Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82682) Hi!King válasza A Zéé (#82679) üzenetére


Hi!King
őstag

A Pick termékek Magyarországon jelentős felárral futnak, mivel a magyar lakosság prémium márkának tekinti, nemzetközi összevetésben viszont kommersz termékeik vannak, ezért külföldön fel kell venniük az árversenyt a konkurens termékekkel, ezért csak olcsóbban tudják eladni.

Szerk.: Tudom, igénytelen vagyok, de én szeretem a parizert. Nos, itthon a Pick és a Kométa számít a legjobb minőségűnek és egyben a legdrágább is, addig a német és osztrák extrawurst-ok (ugyanaz mint a párizsi) közül a legolcsóbb is jobb minőségű, finomabb, magasabb hústartalmú ezeknél, és szintén olcsóbb, sokszor importként is, de ott jelentősen olcsóbb.

A sajt, sonka egyébként saját tapasztalataim alapján jelentősen olcsóbb mostanában Ausztriában, mint Magyarországon, mindezt úgy, hogy ugye a forint jelentősen gyengült az euróhoz képest. De itthon is olcsóbb az import, szóval kb. nyugati országok sajtárai náluk < import nyugati sajt < itthon gyártott sajt van árazásban.

Azt mondjuk totál nem értem, hogy az hogy lehet, hogy csak Olaszországban gyártható prosciutto sonka hogyan lehet olcsóbb Ausztriában és Németországban jelentősen olcsóbb, mint Olaszországban, más kérdés, hogy Magyarországon nem csak a prosciutto kerül sokkal többe, mint bárhol máshol, hanem azon az áron, amennyiért prosciutto-t kapsz Ausztriában, itthon a legszarabb kommersz gépsonkákat kapod.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.