- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
válasz
szabonagyur #212280 üzenetére
A hátuljáról pont nem találtam képet, de biztos nem volt több 30 centinél: [kép]
Végülis azt szerettem volna mondani, hogy szerintem 5-10centit elcsalnak garázsonként. Napi 10 garázsnál az már nem rossz (nekik). Igaz, ennél olcsóbban nem is lehet garázst építeni. -
Reggie0
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #212273 üzenetére
Gondolj arra, hogy igy egy centiert sem fizettel feleslegesen
-
törölt tag
[link]
Most dobta fel a YT. Azért nem csak nálunk meg keletebbre vannak idióták. Lehet a sok víz teszi náluk, sós a levegő. -
csak addig huztam ezt a rohadt teljesitmenyadot a kiara amig elfelejtettem befizetni… most jutott eszembe, kenjek a hajukra a felfele kerekitest. mostantol remelem egy darabig nem kell autora kolteni.
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #212289 üzenetére
Ebbe én már simán laknék is. Persze sok munka van vele.
-
válasz
T0mBd1gg3R #212289 üzenetére
A szimpla 333k? Betonozassal 400-bol megallhat?
-
-
válasz
Megkérdezhetem hogy mibe faj egy ilyen lemezgarazs?
-
válasz
szabonagyur #212280 üzenetére
Holnap lemérem. Azért a G Astra és a Prius3 előtt-mögött se lehetne egy macskát kényelmesen körbelengetni, fog kelleni venni 3 teniszlabdát az biztos.
-
Jaded
őstag
válasz
Lehet azért, mert nincs 5m hosszú. Nekem 4,6-es Megane kb így fér el, mint neked a Passat az 5m hosszúban. Kollegám 6x6-ost vett, az is kb 5,9x5,8. Ki is hullott a haja mikor mondtam, hogy mérje csak le mit fizetett ki
-
szőröscica
addikt
válasz
bulikavagyok #212258 üzenetére
Ez szomoru. Pedig Z3 vagy E85 Z4 kepben volt.
-
brumi1024
veterán
válasz
bulikavagyok #212258 üzenetére
Ha már hármas: huzamosabb használat után mi a véleményed róla? Kényelem, sportosság, stb terén. Erősen szemezek eggyel.
-
-
A kamerás topikban is sok a hozzáértő. Van olyan aki ha kinyitja az autó ajtaját már hallja, h beindul az üzapumpa és indul az izzítás is.
Vagy valamiről lemaradtam?? -
Micsurin
nagyúr
válasz
fant0mi #212265 üzenetére
K* jó. Reggel is tetszett az az 514ft-os címke a MaxMo.100-ra.
Prowler Köszi
erősen agyalok rajta eddig ennyiért ez a legjobb deal azért azt sajnálom, hogy a 4db OZ-t nem akarja adni hozzá a srác ... nem tudja még mire kerülnek át de nem adja, well szomorú.
Legkomolyabb hiba talán az, hogy érik egy klímahűtő csere mert kezdenek a fogazatok elporladni, de a lényeg egyben van 450-et meg is érne így.
-
-
válasz
szőröscica #212074 üzenetére
Ma megvolt a Z4 (G29) üléspróba. Meglepő, de majdnem olyan tágas ez is mint a hármasom! Tényleg nüansznyi a különbség. Az ülést nem is kell fullra hátratolnom, elég csak lesüllyeszteni, h kényelmesen elférjek. A combtámasz alacsonyabb valamennyivel, de szerintem még ellennék vele. A fejem és a tető közt is van 3-4 cm - a hármasban maximum 5 cm lehet (tetőablakkal). Viszont van egy rossz hírem is: az E85 biztos, h kicsi lenne neked! Beszéltem egy haverommal akinek volt korábban, és azt mondta, h magasabb embereknek abszolút felejtős (ő 185 cm magasan alig fért el benne). Mondjuk ha megnézed, az tényleg egy kicsi autó. Több mint 20 centivel rövidebb, és 8-cal keskenyebb mint a jelenlegi generáció. Szval azt az autót én töröltem a lehetséges hobbiautó listámról.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #212256 üzenetére
Ja, pedig kéne, még holnap éjfélig érvényes a 10 napos matrinya.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
molnarpeter #212249 üzenetére
Teletankkal kaptuk, majd kövi hónapban.
-
tepenzed
őstag
válasz
tepenzed #210542 üzenetére
Sziasztok!
Nemrég írtam ezt a jelenséget, amire válaszolok. Azt gondoltam kavics szorult valahova, mert egyszer csak megszűnt. De visszajön és néha alig hallom, máskor baromi hangos és felhúzott ablaknál is hallom. Szóval tök változó, mintha esős idő után javulna kicsit, aztán egyre rosszabb.
Viszont felnyitottam a motorháztetőt, miután álló helyzetben is hallottam és onnan jön szerintem. A videón mikor odaviszem a kamerát a kerékhez, hallható ott is az idegesítő hang, minél gyorsabban megyek annál hangosabb.
[link] -
válasz
szőröscica #212250 üzenetére
najó, de azt tudjuk, hoyg te ebben extrém szintet képviselsz
-
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #212242 üzenetére
Ja én is azt tankoltam a kevés Km miatt. Sajnos erősebb nem lett.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
focvis #212236 üzenetére
Golf R, ne félj feljebb lépni.
Vagy ha az túl sok akkor egy jó Clubsport az is még elmegy puruttyával.
-
válasz
rbalint88 #212234 üzenetére
Könnyen lehet.
Van olyan tetőről készült képem is (másik autó), ahol nincs fólia és egyben tetőablakos. Mindkét szóban forgó gumi Bridgestone, egyik Potenza, másik Turanza.
Akár elegendő lehet(ne) a műszaki vizsga matricákat lephotosopolni. A beltérről akkor is dukál a friss fotó - majd a karcos kormánybőr cseréjét követően. Ezzel se foglalkoztam egy decemberi fellángolásom óta.A lényeg, hogy jelenleg nem eladó, és tippem sincs mit vennék helyette. (tudom, másik fehéret...) A kuplung tökéletes a box nélkül.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #212231 üzenetére
Magát a kódot fejből meg nem mondom P030X ha jól emlékszem de misfire kód mind a 4 hengerre. Sok minden okozhat ilyet (rossz gyertya, koszos MAP/MAF, koksz, injektor hiba, kopogásszenzor hiba, benzinszűrő, benzinszivattyú, elcsúszott vezérlés, stb). Erre mondta a szerelő, hogy mivel mind a 4 hengerre egyszerre írja és nem jött vissza a hibakód ezért szerinte a benzin lesz/volt a ludas.
-
6030D
addikt
válasz
rbalint88 #212228 üzenetére
Jó, hát azért sajnálni nem kell
Miután hazatért mindenki pénteken elfogyasztottam a tulajok által bekészített Garamvári SB-t. Szombaton pedig a taverna tapas csomagjához kapott 1 l rosé után még két Gilvessy üveg fogyott. Meg fogyott volna még egy - szintén a tulaj által felajánlott - Korona Borházas vörös, csak az valahol sok hőt kapott és murci lett belőle
, így elengedtük azt az estét (illetve nem láttuk már értelmét felbontani olyan borokat, amiből 3-4 üveg kiad egy tank benzint). Nem, nem én ittam ennyit, és nem, nem én vettem ilyen drága borokat.
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
aero. #212215 üzenetére
Egy csöppet fickósabb felhördülésre számítottam
mert ez így tényleg olyan mint amit az M-es PNV-kre szoktak rávágni ilyen AMG Mercis összehasonlító videóknál, hogy egy őz szelelget az erdőben
Pedig a motor szépen morog csak szerintem a kipuf karcsú. Ebben az esetben ez a full gyáriság átka
-
static00
csendes tag
sziasztok!
féloff, garázstávitányítót keresek 868.3 Mhz-eset, de általában ilyen 5000-7000 ft-osokat találok.
Magyar helyről, rövid szállítással ismertek helyet ahol lehet szerezni? Az ali ebay az most hogy megy, van ott valami változás, ha jól rémlik, nem szoktam onnan rendelni, de az is játszhat, ha van valami jó tipp, várom szeretettel
Köszönöm -
canniball
nagyúr
Sziasztok!
A Lidlben kapható tetőcsomagtartóról tudunk valamit/van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Múltkor lemaradtam róla, most ismét kapható, kérdés hogy érdemes-e megvenni? -
válasz
stickermajom #212181 üzenetére
Rendes ember vagy.
Enyémnek 18 nap múlva lesz az 1. szülinapja (hogy nálam van), illenék meglepnem az 1. szivacsos mosással. Vagy inkább tankoljam meg táltossal? -
6030D
addikt
válasz
rbalint88 #212213 üzenetére
Hegymagason laktunk, babakocsival felmentünk először péntek este a Tarányi majd át a 2HA-hoz. Akkor mondtam, hogy én inkább vezetek, mint iszok.
De ha a kocsiét kérdezted, akkor amikor felmentünk a taberna infinitohoz, akkor fent 8,9-et mutatott.
Ültetett, szép felnis autóval nem ajánlott a hely.
-
Integrale
veterán
Végül garaniális bontottat vettem, a váltó jó szerencsére, 2. fokozatnak van minimális hangja sajnos, de egyértelműen fogaskerék, csapágyak jók át lett nézve.
Már csere után fura volt, de utca végére megszoktam, természetesen jobb így az egész. Van annyi ereje ennek a motornak, hogy elbírja a hosszabb áttételeket, Vectrában van még ennél is hosszabb, az szerintem már nem túl kellemes. -
aero.
veterán
12.1 a múlt heti, véletlen megnyomtam a BC-t, azt hittem több.
Ez 2x30km 5 napon át, fele város fele 120. Kint meg 8-13 fok.
-
Puma K
nagyúr
-
szimi57
őstag
Van itt valaki, aki nem ismeri? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!