- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: A DNS cache törlése Windowsban és böngészőben.
- Meggyi001: Séta Európa egyik legikonikusabb falujában - Hallstatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
Hello. Látom, nem nagyon él a topik, de teszek egy próbát. Aki piacra dobáskor megvette a telót, vagy esetleg volt hosszabb távon 6. generációs Flipje, mi a tapasztalata, mi az igazság a fóliáról? Olvastam olyat, hogy a gyári fólia 6-9 hónap után hajlamos elválni, amit csak a Samsung tud cserélni. Más források szerint simán kibírja a másfél-két évet intenzívebb használat mellett is. Nagyon gondolkodom, hogy beruházok egy Flipre, de ez kicsit eltántorított, mivel a legközelebbi hivatalos Samsung point 200+ kilométerre van tőlem, napokra meg ilyesmi végett biztosan nem postáznám sehová a telót, főleg cseredarab vagy tartalék kütyü hiányában.
-
csonkadavid
tag
-
Ramirex
csendes tag
A legutolsó frissítés óta képtelenség telefonállni a flip 7-el, szakadozó hívások nem hallani egymást. Valaki tapasztalt hasonlót? Mi lett a megoldás?
Üdv
-
csonkadavid
tag
Sziasztok, akinek ilyen telefonja van kérdezném, hogy van a térerővel megelégedve? Nálam a Xiaomihoz képest botrány. Xiaomi full térerő Flip 7 2 pálca. Megszakadó hívások stb.
-
CharlieDrop
veterán
-
CharlieDrop
veterán
-
CharlieDrop
veterán
-
CharlieDrop
veterán
kis képernyőn futtatott már valaki Waze-t? Működik? (Tudom Multistar vagy mi kell hozzá)
-
CharlieDrop
veterán
-
Nescafé
őstag
És tényleg pocsék a kamerája, vagy csak annyi, hogy ezért az árért nem tud eleget?
Ezèrt az àrèrt nem tud eleget èn azt mondom.
-
CharlieDrop
veterán
-
Nescafé
őstag
Használ még valaki tokot flipre?!
Nekem van rajta , flip 7

-
johnny500
aktív tag
Használ még valaki tokot flipre?!
Passz, én egyetlen flippet láttam élőben, azon lehet nem volt am.
-
LurkerSheik
senior tag
-
johnny500
aktív tag
Valahogy átsiklottam a flip7 teszt felett, csak most láttam.
Nem lenne rossz, de a színek
Bár nejem nagyon akar iphoneról flipre cserélni, de idén a legnagyobb probléma a színek.
Nőknek konkrétan nem hoztam ki értelmes színt… legalább egy fehér vagy valami tényleg szemnek szép, ékszernek való szín lenne.
Ez fáradt korall szín nagyon béna lett, én se tudom milyet választanék ezekből ha magamnak kéne.Hát ez ízlések pofonok, az a korall elég csajos szerintem, de a menta is. (tokba úgyse látszik
) -
LurkerSheik
senior tag
Valahogy átsiklottam a flip7 teszt felett, csak most láttam.
Nem lenne rossz, de a színek
Bár nejem nagyon akar iphoneról flipre cserélni, de idén a legnagyobb probléma a színek.
Nőknek konkrétan nem hoztam ki értelmes színt… legalább egy fehér vagy valami tényleg szemnek szép, ékszernek való szín lenne.
Ez fáradt korall szín nagyon béna lett, én se tudom milyet választanék ezekből ha magamnak kéne. -
Nescafé
őstag
Augusztusi update elèrhető

-
Nescafé
őstag
-
Nescafé
őstag
-
blueye
veterán
Én 24 éve használok mobilt, és ennyi idő alatt még egyet sem törtem el, és egyet sem loptak el tőlem. Így feleslegesnek tartom a biztosítást. Még ha épp ma történne velem először ilyen, akkor is rengeteg pénzt spóroltam azzal, hogy eddig nem fizettem biztosítást.
A Flip7-et azért vettem meg, mert hátha az újdonság varázsa miatt áttérek rá, de aztán engem nem nyert meg az összehajtós telefon. A Fold7-tel valszeg más lett volna a helyzet, de azt drágállom.Én a westel900 első hónapja vagyok így, most hirtelen nem számolom ki

De a Fold7 elég drága volt, nagyon káromkodnék ha most történne meg.... -
bossbob
tag
Én 24 éve használok mobilt, és ennyi idő alatt még egyet sem törtem el, és egyet sem loptak el tőlem. Így feleslegesnek tartom a biztosítást. Még ha épp ma történne velem először ilyen, akkor is rengeteg pénzt spóroltam azzal, hogy eddig nem fizettem biztosítást.
A Flip7-et azért vettem meg, mert hátha az újdonság varázsa miatt áttérek rá, de aztán engem nem nyert meg az összehajtós telefon. A Fold7-tel valszeg más lett volna a helyzet, de azt drágállom.Abszolút egyetértek veled a biztosítást illetően! Én 22 éve használok mobilt és nekem sem sikerült még összetörni egyet sem. Még az első telefonom is meg van Siemens C45, huh nosztalgia....
Persze ettől még nem veszti érvényét egy mobil biztosítás, csak az én esetemben kidobott pénz.
-
ollie
MODERÁTOR
A Flip7-et azért vettem meg, mert hátha az újdonság varázsa miatt áttérek rá, de aztán engem nem nyert meg az összehajtós telefon. A Fold7-tel valszeg más lett volna a helyzet, de azt drágállom. -
blueye
veterán
-
ollie
MODERÁTOR
-
blueye
veterán
Megvettem, de most visszaküldöm. Na nem azért, mert rossz lenne, amúgy szerintem tök jó, csak rájöttem, hogy az S25U hiányozna, utóbbi azért mégis csak jobb.
A feleségem meg foggal- körömmel ragaszkodik a Flip4-hez, mivel minden mobilt 3 évig akar használni (1 éve vettük neki). Pedig felajánlottam neki, hogy odaadom a Flip7-et, ami nagy előrelépés a Flip4-hez képest.
Ha viszont eltűnt volna az S25U, akkor ezt megtartottam volna, mert tényleg jól használható mobil annak ellenére amilyen (vékony, hajlítható, stb)
Miért tűnt volna el?
-
ollie
MODERÁTOR
Megvettem, de most visszaküldöm. Na nem azért, mert rossz lenne, amúgy szerintem tök jó, csak rájöttem, hogy az S25U hiányozna, utóbbi azért mégis csak jobb.
A feleségem meg foggal- körömmel ragaszkodik a Flip4-hez, mivel minden mobilt 3 évig akar használni (1 éve vettük neki). Pedig felajánlottam neki, hogy odaadom a Flip7-et, ami nagy előrelépés a Flip4-hez képest.
Ha viszont eltűnt volna az S25U, akkor ezt megtartottam volna, mert tényleg jól használható mobil annak ellenére amilyen (vékony, hajlítható, stb)
-
bossbob
tag
Tulajoknak érdekes lehet!
Megjött a kötelező Jerry videó is és igen, ezt sem lehet csak úgy félbe törni:
https://www.youtube.com/watch?v=-0luxGapYgM -
johnny500
aktív tag
-
bossbob
tag
Egyet kell értsek. Még a Nagy Reset előtt én is megírtam hogy sajnos ennyi pénzért ez a kamerás teljesítmény azért nem okés.
A Galaxy A55-öm szerény középkategóriában jobban teljesít a főkamerájával. -
Nescafé
őstag
-
blueye
veterán
Még a megjelenésnél leszóltak, mert írtam hogy ezt most kihagyom, a teszt után pláne.
Most küldök vissza készülékbeszámításba egy 5öst, sírok, levettem róla a tokot és olyan mint az új de most jár le a garanciája és így inkább jó áron megy Észtországba
-
janeszgol
félisten
A nagy reset előtt Dani jelezte, hogy könnyű lefogni a mikrofont. De attól a Flip7 kamerája nem jó, 500 ezerért meg kimondottan rossz.
-
syIex
nagyúr
-
blueye
veterán
-
syIex
nagyúr
Damn it's good to be back..

Nagyon be talált idén a Samsung, Fold főleg, de a Flip is újra játékban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Másfél billió dollárra perli a Facebookot Amerika
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- 3D nyomtatás
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 13" M3 2025 - Space Gray - 128GB - Wi-Fi - Akku: 29 Ciklus -100% - Újszerű
- Acer Aspire 5 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB - Win11 - Radeon RX 640 2GB - MAGYAR
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar 2280 / 2230 méret!!!!
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! FELÚJÍTOTT PRÉMIUM ÜZLETI IS !!!
- Dell 13 Latitude 5350 FHD 2in1 Touch Ultra7 165U 12mag 32GB 512GB Intel 4core iGPU W11 Pro Garancia

)