Hirdetés
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 18 – Minek nevezzelek, avagy, az vagy-e, aminek hívlak
- GoodSpeed: ChatGPT, Grok AI, Perplexity, Gemini - most akkor melyik éri meg?
- moongoose: remote-control-world.eu lesz@rjuk a vásárlót esete.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2018-03-11 21:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
nagyúr
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
vacs
veterán
-
vacs
veterán
Sparban most a szokásos akciós áron adják 1899 Ft-ért!
Viszont ha az Erste banknál vagy, akkor 10% visszatérítést tudsz aktiválni 07.12-ig érvényes.
Így már csak 1709 Ft/doboz.Unicredit és K&H bankok 4% visszatérítést adnak (aktiválás után), így 1823 Ft/doboz.
-
AndrewBlase
senior tag
Lidl-ben a 30+4 db-os kapszula 3699 Ft. 109 Ft/kapszula.
Valamivel jobb, mint 1900-ért a 16 db-os
-
vacs
veterán
-
Rage47
nagyúr
-
troland26
őstag
-
Rage47
nagyúr
Tesco
1949 Ft a DG kapszula -
Viktor0610
MODERÁTOR
Attól függ hol folyik... ha a kapszulát lenyomó tűs párnánál, akkor lehet csak vízköves és eltömődött vagy elért valami gumi. Azt egy fogpiszkálóval ki lehet nyitni elől egy lyukon át és kitisztítani vagy cserélni. [link]
Aha a kar működése érdekes. Azt hiszem ha nincs elég nyomás valamiért, akkor nem marad bekapcsolva. Ha viszont nagy a nyomás, akkor nem akar visszamenni, hogy ne fröccsenjen szét forró zacc a kapszulából. Mondjuk ha nehezen jön a víz, máshol folyik és a kar is nehezen megy vissza, akkor lehet a tű eldugult és azért a nyomástól szivárog és nem engedi kinyitni, míg nagy a nyomás.
Nemrég futtattam rajta vízkőtlenítést, meg megsikáltam régi fogkefével.
Picit kevésbé folyt mellé, de nem tartott sokáig. Szerintem a párna lenne cserés. -
azbest
félisten
Lehet, de én nem tervezek belenyúlni, a szerviz meg csillió pénz lenne.
Nekem a karral olyanom van sokszor a kávés kapszulák főzésekor, hogy a kar nem ugrik vissza a helyére, miután lejött az adag.
Attól függ hol folyik... ha a kapszulát lenyomó tűs párnánál, akkor lehet csak vízköves és eltömődött vagy elért valami gumi. Azt egy fogpiszkálóval ki lehet nyitni elől egy lyukon át és kitisztítani vagy cserélni. [link]
Aha a kar működése érdekes. Azt hiszem ha nincs elég nyomás valamiért, akkor nem marad bekapcsolva. Ha viszont nagy a nyomás, akkor nem akar visszamenni, hogy ne fröccsenjen szét forró zacc a kapszulából. Mondjuk ha nehezen jön a víz, máshol folyik és a kar is nehezen megy vissza, akkor lehet a tű eldugult és azért a nyomástól szivárog és nem engedi kinyitni, míg nagy a nyomás.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Lehet csak a kapszulatartó
szilikonja lapult szét?Ja a gyári fiókban nincs. Vagy a tűt tartalmazó elem tömítése nem jó?Amúgy nemrég vettem barátnőmnek egy olyan mini me-t mint nekem is van. Érdekes, hogy azt meséli, van hogy hamarabb visszaugrik a kar, minthogy végezne (gyári dg és nespresso adapter is). Nekem a 8 éves gépnél nem lepődöm meg ezem, mert gondolom kopott már a műanyag is, de újnál kicsit aggasztó.
Egyébként a nespressos kapszulaadapterekből legalább kétfélét láttam hozzá, az egyik túlságosan is szorosnak tűnik új géppel, de a régi gépemmel a kopás miatt meg pont jól feszes
A lazább fajta meg jó az új gépben is. Bár lehet neki nespressoval azért ugrik vissza, mert az lazább. De dg gyári fiókkal, kapszulával is előfordul.Lehet, de én nem tervezek belenyúlni, a szerviz meg csillió pénz lenne.
Nekem a karral olyanom van sokszor a kávés kapszulák főzésekor, hogy a kar nem ugrik vissza a helyére, miután lejött az adag.
-
azbest
félisten
Elkezdett rosszalkodni a kávéfőzőcském.
(A vizet már egy ideje engedi lájtosan, de már a kapszulatartó mellett is folyik.)Gondoltam, veszek egy HiBREW-gépet (a többféle kapszula miatt), erre azt olvasom, hogy műanyag ízű kávét főz több típusa is.
Lehet, veszek ismét egy ugyanilyen Dolce Gustot.

Lehet csak a kapszulatartó
szilikonja lapult szét?Ja a gyári fiókban nincs. Vagy a tűt tartalmazó elem tömítése nem jó?Amúgy nemrég vettem barátnőmnek egy olyan mini me-t mint nekem is van. Érdekes, hogy azt meséli, van hogy hamarabb visszaugrik a kar, minthogy végezne (gyári dg és nespresso adapter is). Nekem a 8 éves gépnél nem lepődöm meg ezem, mert gondolom kopott már a műanyag is, de újnál kicsit aggasztó.
Egyébként a nespressos kapszulaadapterekből legalább kétfélét láttam hozzá, az egyik túlságosan is szorosnak tűnik új géppel, de a régi gépemmel a kopás miatt meg pont jól feszes
A lazább fajta meg jó az új gépben is. Bár lehet neki nespressoval azért ugrik vissza, mert az lazább. De dg gyári fiókkal, kapszulával is előfordul. -
Viktor0610
MODERÁTOR
Végül rendeltem egy Genio S-t.

Vettem mellé néhány elemet, plusz előfizettem az ingyenes Geniusra, így a 10%-os Elektro-hétvége kedvezménnyel kicsivel több mint 24 ezer Ft lett.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Az ilyen többféle kapszulás gép (Hauser) nem jött be nekem, nem volt elég forró a kávé valahogy, lájtos volt. Nespressóból nem mindegyik kapszulát tudja átszúrni, és otthon derül ki, mikor már megvetted az egész dobozt...
Szóval maradtam én is a DG vonalon, inkább vennék ugyanolyat, mint más márkát, de a Dolce Gusto Genio S Plus tökéletes. Egyébként olyan a kávé íze, mint a Mini Me-vel, csak van rajta egy béna tekerő.
Igen, én is egyre inkább efelé tendálok.
Minden multikapszulás géppel kapcsolatban olvasok rosszat. -
Rage47
nagyúr
(A vizet már egy ideje engedi lájtosan, de már a kapszulatartó mellett is folyik.)Gondoltam, veszek egy HiBREW-gépet (a többféle kapszula miatt), erre azt olvasom, hogy műanyag ízű kávét főz több típusa is.

Az ilyen többféle kapszulás gép (Hauser) nem jött be nekem, nem volt elég forró a kávé valahogy, lájtos volt. Nespressóból nem mindegyik kapszulát tudja átszúrni, és otthon derül ki, mikor már megvetted az egész dobozt...
Szóval maradtam én is a DG vonalon, inkább vennék ugyanolyat, mint más márkát, de a Dolce Gusto Genio S Plus tökéletes. Egyébként olyan a kávé íze, mint a Mini Me-vel, csak van rajta egy béna tekerő.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Mini Me.
Csak gyáriakkal használtam. (Na jó, pár éve kipróbáltam a Frei-féle kapszulákat, de nem jöttek be ízvilágra, meg irreális áron adták.)
-
lmno
őstag

Melyik modell volt? Illetve sok utángyártott kapszulát használtál?
Nekem a Genio S Touch egyelőre bevált, én nagyrészt gyáriakkal használom. -
Viktor0610
MODERÁTOR

-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Spar (04.16-04.22.)
1899 Ft (118,69 Ft/kapszula)
-
azbest
félisten
Tudtok most valahol jó akciót DG kávéfőzőre?
német amazonról mini me két színben 21 ezer ft alatt még mindig [link]
Azt hiszem hetente egyszer küldik ki, írja a hirdetésnél, hogy mikor érkezik a következő adag abból a színből. És úgy látom ingyenes a szállítás most is.
Múltkor rendeltem egyet [link]Meg van a magyar dg oldalon lista, hogy milyen üzletből véve, milyen gépeket véve lehet 13 ezres kávé kuponnal rendelni tőlük kávét [link] Ez a némettel persze nem megy.
-
sharkypeti
aktív tag
Tudtok most valahol jó akciót DG kávéfőzőre?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Spar (03.26-04.08.)
-
Rage47
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Spar (03.12-03.18.)
3699 Ft (108,79 Ft/kapszula)
-
Crvsh3R
senior tag
Finomnak finom, de a legutóbbi vásárlásakor konkrétan hosszában szétrepedt a kapszula a gépben és orrán-száján folyt a kávé. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem veszek az eredetin kívül bármilyen másik gyártmányú kapszulát. Annyit nem ér, hogy után a gépet dobjam ki (egyet már sikerült kukáznom ilyen miatt, szerencsére gariban visszakaptam az árát).
-
lmno
őstag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Auchan (03.05-03.11.)
1699 Ft (188,78 Ft/kapszula)
-
Rage47
nagyúr
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tesco (03.05-03.11.)
1899 Ft (158,25 Ft/kapszula)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Spar (02.12-02.18.)
-
azbest
félisten
hmm a jó öreg krups mini me amazon.de-n kb 20 ezer forintos és úgy látom ingyenes szállítású magyarországra is. [link] Rendeltem egyet ajándéknak
Amúgy ahogy látom a Krups KP123*** mellett van ahol DeLonghi EDG 305 is mini me. Lehet köztük különbség? Bár, hm a 2017es gépemen is Krups logó van, azt is amazon.de-ről vettem. Hm és itthon is krups amit egyik webshopban [link] 25 körül lehet kapni az épp futó akcióban.

az eurodis / osztrák posta és az expressone koprodukciójával meg is érkezett a jósolt napon, ma
Amúgy csak szerdán adták fel, gyűjtik a rendeléseket pár napig és egyben küldik szét.
-
azbest
félisten
úgy látom a nagy 90 kapszulás pakkok közül van ami alzánál le van akciózva, 117/db-ra.
Akinek van alzabox ingyenes szállítás előfizetése, annak jó lehet.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
vacs
veterán
Én holnap vásárolok majd be a Sparban.
Ismét lesz 20%-os kupon. 🤑Nem érdemes menni a Sparba jelenleg!
Mi voltunk, de nem vettünk kapszulát, mert megemelték az árát 2399 Ft-ra.
Ez 20%-os kuponnal is 1919 Ft.
Fuck.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
azbest
félisten
hmm a jó öreg krups mini me amazon.de-n kb 20 ezer forintos és úgy látom ingyenes szállítású magyarországra is. [link] Rendeltem egyet ajándéknak
Amúgy ahogy látom a Krups KP123*** mellett van ahol DeLonghi EDG 305 is mini me. Lehet köztük különbség? Bár, hm a 2017es gépemen is Krups logó van, azt is amazon.de-ről vettem. Hm és itthon is krups amit egyik webshopban [link] 25 körül lehet kapni az épp futó akcióban.

-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Penny (01.08-01.14.)
-
coqito
tag
Többféle adapter létezik: [link]
A Te géped nagyon új, Aliexpress-en én most nem is találom: [link]Ezeket a Store-okat nézd át:
Cafilas Official Store
Belr-Housewares EnjoyCoffee StoreNekem van műanyag és fém "üres" kapszulám is, így sima őrölt kávét is tudunk használni.
Köszi!
Úton is van. EnjoyCoffee Store-tól rendeltem, kávéval tölthető egységet és adaptert is. Meglátjuk.Remélem ideér, nemtudom most ezek a vámon miként jönnek át.
Üdv.: Gábor
-
vacs
veterán
Sziasztok!
Dolce Gusto genio s edg226.a típusú kávéfőzőmhöz (most kaptam) keresek nespresso átalakítót. Valakinek van tapasztalata ilyen adapterekkel?
Ehhez a típushoz létezik jól működő?DG géphez van tippetek (presso kapszulák érdekelnek főleg, esetleg utántöltős mert GRAEF örlőm is van)
Köszi előre is!
B.Ú.É.K!Többféle adapter létezik: [link]
A Te géped nagyon új, Aliexpress-en én most nem is találom: [link]Ezeket a Store-okat nézd át:
Cafilas Official Store
Belr-Housewares EnjoyCoffee StoreNekem van műanyag és fém "üres" kapszulám is, így sima őrölt kávét is tudunk használni.
-
coqito
tag
Sziasztok!
Dolce Gusto genio s edg226.a típusú kávéfőzőmhöz (most kaptam) keresek nespresso átalakítót. Valakinek van tapasztalata ilyen adapterekkel?
Ehhez a típushoz létezik jól működő?DG géphez van tippetek (presso kapszulák érdekelnek főleg, esetleg utántöltős mert GRAEF örlőm is van)
Köszi előre is!
B.Ú.É.K! -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Bubaaa
senior tag
-
vacs
veterán
-
Kukkéro
tag
-
vacs
veterán
#akció
1703 Ft/doboz Spar, Interspar.
MySpar mobilappban 20%-os Joker kuponnal.
Teljes ár 2129 Ft - 20% = 1703 FtNormál akcióban manapság 1899 Ft, szóval ez így erősen BB.
-
AMD Power
titán
-
Rage47
nagyúr
Médiában féláron van a Genio S Plus
-
Rage47
nagyúr
-
AMD Power
titán
-
Rage47
nagyúr
ugyanez nálam. majdnem 4 evet birt a gep
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Spar (11.13-11.19.)
1889 Ft (118,06 Ft/kapszula)
-
esox2
tag
-
Rage47
nagyúr
Tesco Arena

-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Crvsh3R
senior tag
Én úgy oldom meg, hogy a Spar akciókhoz kötöm a vásárlásokat.
Ha meg az nincs, akkor a szintén sparos Joker kuponnal veszek 4 dobozzal 20% kedvezménnyel.
De igen, én is örülök, ha felkerül ide valami akció.
Joker kuponnal olcsóbbra jön ki vagy ugyanannyira (esetleg rosszabbul)?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Ha meg az nincs, akkor a szintén sparos Joker kuponnal veszek 4 dobozzal 20% kedvezménnyel.
Most van Joker kupon.
Ha esetleg pénz nem lenne, 11.06-tól megint lesz kupon. -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Bubaaa
senior tag
-
vacs
veterán
-
Kukkéro
tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Penny (10.30-11.05.)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Rossmann (10.20-10.31)
2399 Ft (199,91 Ft/kapszula)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tesco (10.30-11.06.)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Kukkéro
tag
Sziasztok, aki tud akcióról kérem írjon
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tesco (09.28-10.01)

-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Kukkéro
tag
Sziasztok!
Bárhol akció várható?
(1800Ft/16darabos doboz áron se a Lidl-ben se a Dolce Gusto oldalon nem volt
) -
AMD Power
titán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
vacs
veterán
-
Rage47
nagyúr
-
Kukkéro
tag
Akció valahol?
Pár napi "adagom" maradt
SEGÍTSETEK
-
Crvsh3R
senior tag
SPAR - 2025.08.13-ig
-
Crvsh3R
senior tag
LIDL
augusztus 07 - 13.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Holnaptól action a pennyben. 1899ft / doboz ha jol emlékszem.
Igen 1899 Ft lesz, utolérte az infláció.
-
Crvsh3R
senior tag
Akinek Genios S Plus készüléke van azoktól kérdezném, hogy a köztes hőmérsékleti módok (a hideg és a tűzforró közötti kettő) működik rendesen? Nekem egy piros verziójú készülék van ami tavaly novemberben lett vásárolva, illetve öcsémnek egy szürke van ami kb. fél éves és egyiknél sem működik a két köztes hőmérséklet. A hidegnél nem fűt fel, viszont a maradék 3 meleg fokozatnál mindig forróra főzi a kávékat.
Mielőtt megkérdezné valaki igen, nem főztem előtte legalább fél órával és igen, a hőmérséklet választóval kapcsoltam be, nem lépegettem a fokozatok között, hanem célirányosan a hideg utáni fokozatra állítottam.
Ez mennyire normális? Főleg azért tartom érdekesnek, mert két teljesen máskor és más színben vásárolt készülékről van szó és új koruk óta így működnek. Van valami trükk? -
sherlock82
senior tag
Holnaptól action a pennyben. 1899ft / doboz ha jol emlékszem.
-
AMD Power
titán
-
AndrewBlase
senior tag
Én tipus szám alapján itt találtam:
adapter 2.típusMindegyiknél van lista hogy melyikkel kompatibilis.
Igen, ezeket néztem, de nem stimmel a típusszám.
Blindre meg nem mertem megrendelni. Ahhoz kicsit drága.Így inkább rendeltem egy Hibrew H1B mindenes kávéfőzőt 35490 Huf-ért.
-
lac14548
aktív tag
Üdv!
A Piccolo-hoz lehet kapni nespresso adaptert?
Én kétfélét láttam, de leírásuk szerint egyik se jó hozzá.
Én tipus szám alapján itt találtam:
adapter 2.típusMindegyiknél van lista hogy melyikkel kompatibilis.
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
A Piccolo-hoz lehet kapni nespresso adaptert?
Én kétfélét láttam, de leírásuk szerint egyik se jó hozzá.
-
sherlock82
senior tag
1799 Ft/doboz (112,44 Ft/kapszula)
Penny
Most csütörtöktől lesz akciós. -
Viktor0610
MODERÁTOR
Köszi neki, be is táraztam!
Mondjuk, elmennek a sóhivatalba, hogy a Starbucks és a csokis kapszulákra nem érvényes! -
vacs
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tesco (06.26-07.02.)
-
AMD Power
titán
-
lmno
őstag
-
Kukkéro
tag
Sziasztok!
Akcióról ha tud valaki írja meg, elfogyott a raktárkészlet.
Köszönöm
-
Rage47
nagyúr
Már 40 felett van a Media Marktban a Genio S Plus.
A Genio S olcsóbb, de az nem tudom, miben tér el tőlük.
30 korul volt, mikor linkeltem
-
AMD Power
titán
-
atesz117
aktív tag
Már 40 felett van a Media Marktban a Genio S Plus.
A Genio S olcsóbb, de az nem tudom, miben tér el tőlük.
A Genio S forró vagy hideg italt tud készíteni, az S Pluszban van hőmérséklet- szabályozás, plusz EspressoBoost funkció a még intenzívebb és aromásabb eszpresszóhoz.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
kerepesig
tag
Sziasztok!
Az asszony fellázadt, többé nem akarja takarítani az örlős kávégépet, kapszulásat venne.
A Mini me jó választás, vagy van nála jobb gép hasonló árban? Teljesen vakon vagyok
köszi!
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tesco (05.22-05.28.)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Aldi (05.22-től)
3399 Ft (113,30 Ft/kapszula)
-
vacs
veterán
-
AMD Power
titán
-
Kukkéro
tag
Aki tud akcióról kérem írjon
pár nap és kiürül a készletem
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Én 28e vettem + 13e DG vásárlási kuponnal.
-
AMD Power
titán
Feleségem kolleganője átjött hozzánk. Neki Nespresso kávé gépe van. Ivott itt két DG kávét és vett egy gépet.
-
sherlock82
senior tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tesco (április 22-29.)
-
sherlock82
senior tag
-
Rage47
nagyúr
-
AMD Power
titán
Ki próbáltuk a Lidl illetve az Auchan saját márkás DG kapszuláit. Egyik jobb volt mint a másik.
-
kapasz
tag
Néha felmerül másik kapszulás gép is a topikban.
Mit gondoltok egy topik átnevezésről?
Szólhatna a kapszulás gépekről általánosságban.Szvsz főleg DG akciókról szól, a többi mellékszál. Jó ez, ahogy van.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Rage47
nagyúr
Szólhatna a kapszulás gépekről általánosságban.Pont kerestem egyik nap a Nespresso topikot, de nincs

-
Viktor0610
MODERÁTOR
Szólhatna a kapszulás gépekről általánosságban. -
vacs
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Penny (április 10-15.)
Ráadás: 3 hűségpont
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Tesco (április 10-21.)
1799 Ft/doboz (149,92 Ft/kapszula)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Spar, Interspar (április 10-22.)
-
sharkypeti
aktív tag
Na, emberek, most van baj. Évek óta megvan a gép, már többször is vízkőtlenítettem, szóval nem első eset. De most egy kapszulát szétfújt, minden tele lett kávézaccal, ezért kitakarítottam. Aztán próbaképpen indítanám, de se kép, se hang. Volt már olyan, hogy búgott, de nem szivattyúzott, de segített a vízkőtlenítés. Most viszont nem is búg. Bekapcsoláskor villog a piros, ha folyamatosan nyomom, akkor villog a zöld. De semmit nem csinál.
Ötlet? -
sherlock82
senior tag
penny
02.06. - tól.
dolce gustó gép
mini me
19999 Ft -
Atish19
őstag
Hibrew H1B
Csuda jó cucc. Ebbe mehet Nespresso, Dolce Gusto vagy akár őrölt kávé/tea is. Állítható a hőfok és személyreszabható a mennyiség mind a hét lépcsőnél egyedileg. Tud előfőzni és képes hidegen is főzni ha nyáron egy jó jegeskávéra vágynál. Nem mellesleg elég kompakt. Mi nagyon szeretjük. Geekbuying-on 8AEVTQNK kuponnal 41 pisztolyorrú mátyásért elcsíphető. Gugliba beírva találsz teszteket pár oldalon. Érdemes elolvasni őket. Egy igazi mindenes
-
atesz117
aktív tag
Nem próbáltam ki ezt a lehetőséget, de a leírás szerint az Americano Lungo, vagy valami hasonló nevű kapszulával lehet kihasználni. A magam részéről a Café Au Lait a "leghosszabb" kávé, amit szoktam inni.
-
Rage47
nagyúr
Hogyan készít ez XL-es (300 ml-es) kávét? Nem lesz vizes a kávé? Olyan 220ml körül van a DG latte kétkapszulás kávé is.
-
atesz117
aktív tag
-
AMD Power
titán
-
313313
addikt
-
AMD Power
titán
Hello
Kacérkodunk a gondolattal, hogy veszünk egy kapszulás kávé főzőt, csak ugye milyet.
Általában köztes, hosszabb kávét iszunk, tehát ez a funkció fontos. Feleségem inkább tejes/habos/babos kávét szereti, ez úgy gondolom még egy funkció, hogy egyszerre két kapszulából is tudjon csodát alkotni.Eddig átfolyós kávéfőzővef készítettük az italt, napi 4 csésze/bögre kávé elfogy, ha van itt valaki akkor több. Normálisabb kávekat szeretkjuk (Dalmayer, Mövenpick... inkább arábia vonalon válogatunk)
Nyilván új gép új íz, én nem ragaszkodok a régihez, úgy is tesztelni kell, hogy milyet.Ha van akció, hogy gép mellé kapszulát is adnak, az se rossz. Illetve kapszula beszerzési ötleteket is szívesen fogadok.
Előre is köszönöm a segítséget.
Ilyen szempontból a DG jó választás. Mi is imádjuk a hosszú, haabos tejes vagy egyéb kávékat. Ezért is ezt választottuk. Nem is bántuk meg.
-
313313
addikt
Hello
Kacérkodunk a gondolattal, hogy veszünk egy kapszulás kávé főzőt, csak ugye milyet.
Általában köztes, hosszabb kávét iszunk, tehát ez a funkció fontos. Feleségem inkább tejes/habos/babos kávét szereti, ez úgy gondolom még egy funkció, hogy egyszerre két kapszulából is tudjon csodát alkotni.Eddig átfolyós kávéfőzővef készítettük az italt, napi 4 csésze/bögre kávé elfogy, ha van itt valaki akkor több. Normálisabb kávekat szeretkjuk (Dalmayer, Mövenpick... inkább arábia vonalon válogatunk)
Nyilván új gép új íz, én nem ragaszkodok a régihez, úgy is tesztelni kell, hogy milyet.Ha van akció, hogy gép mellé kapszulát is adnak, az se rossz. Illetve kapszula beszerzési ötleteket is szívesen fogadok.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
sherlock82
senior tag
Aldi
30 db 3000 Ft
eszpresszó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kés topik
- Ingatlanos topic
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- iPhone topik
- BMW topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Legendás lesz a Google Pixel Watch 5
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- iPad 9 - Cellular 64GB 90% (3 Hónap Garancia)
- ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI DDR5 Alaplap
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Okosítás és Szerviz - Nintendo Switch (OLED/Lite/V1/V2) - Picofly RP2040 plus Modchip - TMR Joy-con
( ok, persze jobb mint a 2300-2400ft os ár)
A lazább fajta meg jó az új gépben is. Bár lehet neki nespressoval azért ugrik vissza, mert az lazább. De dg gyári fiókkal, kapszulával is előfordul.

)

SEGÍTSETEK