Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #58726 üzenetére
iTunes-os kérdésemre senki? Milyen szakmai topik ez? Ittakary, R3dsneke?
-
Kicsirics77
veterán
válasz vadászcsiga #58802 üzenetére
olyan amiben az akku időt meg a kopást kell kitárgyalni...
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
oszy
veterán
Mac-re váltás előtt az iTunes-ban "a számítógép feljogosításának törlése" lehetőséget gondolom meg kell csinálni ugye?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Martin107
tag
Sima 4-en nagyon lassú, elviselhetetlen az ios 7?
-
Martin107
tag
Csak mert volt egy 4S-em, és nemtudom hogy merjek-e venni sima 4-et, mert 4S-re nincs most pénzem. Vegyek egy sima 4-et 40-45ért vagy egy Samsung Galaxy Ace 2-t 25-30.ért.
-
Martin107
tag
válasz peugeotmate #58816 üzenetére
itt hardveraprón ütött kopottat
-
Martin107
tag
válasz Kicsirics77 #58819 üzenetére
Tessék?
-
Kicsirics77
veterán
válasz Martin107 #58820 üzenetére
nincs festék...
csak a véleményem mondtam el,hogy lehet megérné megvárni amíg nem lesz több pénzed esetleg és nem ütött-kopottat venni...
de a Te dolgod,nem az én pénzem költöd,csak amennyi a sírás-rívás itt,hogy kinek hogy kopik és fürdik be egy használt telefonnal,mert letiltják,vagy restore után nem lehet aktiválni...[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Martin107
tag
válasz Kicsirics77 #58822 üzenetére
Értem köszi, lehet megfogadom a tanácsod.
-
Kicsirics77
veterán
válasz Martin107 #58823 üzenetére
pusztán csupán jó tanács,lehet éppen szerencséd van és kifgsz egy használt de jó darabot
de szerintem elindulna a vezrhangya kb. 2 nap múlva hogy karcos meg kopott meg nem szól a jack meg eldobja a wifi-t.
40 rugó csak 40 rugó azért...
ha meg innen veszel a szakmai topikosoktól,nyílván ők nem vernek át,én spec a hardverapróra és egyébb kereskedésekre gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
privacy99
senior tag
válasz B-L-A-C-K #58827 üzenetére
Ugyanez van nálam is, az okát szerintem senki nem tudja megmondani. Kikapcsolás nélkül egy nap úgy megy hogy folyton nyomkodom, netezek és egész nap bírja, nagyon lassan merül. Másnap meg csakúgy szaladnak lefelé a százalékok, pedig ugyan ott vagyok ugyanaddig.. Teljesen véletlenszerű.
Van hogy olyan jól bírja hogy 1-2 óra Real Racing 3 után még bőven 70% felett van és kb. megállás nélkül nyomkodva sem merülne le estig, valamikor meg elindulok itthonról és 3 villamos megálló múlva 90%-on vagyok, mire beérek a suliba már 80..
-
B-L-A-C-K
titán
i5 vagy 5S?
Na ez már durva azért, az én úgymond jónak számító 6 óra 30 percem 10% maradék aksiszázalékkal lenne olyan 7 óra üzemidő, de csak ~18 óra használattal, nálad meg több mint 1,5 órával és bőven több mint 1 nappal többet bír ez hihetetlen. Photoshop...
[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
Sziasztok, DFU modbol ki lehet valahogy lepni?
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Úgy le lehet menteni egy alkalmazás mobilon tárolt adatait, hogy később, egy teljesen újra húzott rendszerre, csak azt az egy alkalmazást rakjam vissza mondjuk? (az adataival együtt, amit lementett korábban a mobilra)
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
DanielK
addikt
válasz LordAxwell #58834 üzenetére
nem
-
LordAxwell
senior tag
-
peugeotmate
őstag
válasz LordAxwell #58837 üzenetére
Melyik alkalmazásról van szó? iStudiezProban például el tudod küldeni magadnak email-ben a már beállított adatokat.
meg
-
LordAxwell
senior tag
Az most nem számít, de elolvastam a cikket az iBackupBot-ról, megpróbálom megoldani, köszi a segítséget!
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
törölt tag
Na el is kelt az 5S-em. Arany színű volt, 16-os csak (ez is zavart), nameg volt rajta 50 ezer hasznom.
-
matyi19
őstag
válasz Kicsirics77 #58833 üzenetére
Most ezt nem értem...
-
matyi19
őstag
Amúgy barátom 4S-e ebbe az állapotba került, most próbálom valahogy helyrehozni...
Kicsirics77
ez a videó alapján sikerült kijönni DFU módból...[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
IPhone 5-ot lehet usb 3 csatlakozon tolteni?
Szerk: Ok, köszi, azt hittem gyorsabban tölti majd fel.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz rayoliviero #58845 üzenetére
mivel az usb 3 kompatibilis az usb 2-vel így minden gond nélkül, de ugyan annyival fog tölteni mint az usb 2-ből.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz rayoliviero #58845 üzenetére
Miért ne lehetne? Ugyan az mint az USB 2.0 csak gyorsabb adatátvitelre képes a megfelelő eszköz csatlakoztatása esetén.
-
Víz Elek
senior tag
Ez szerintetek mennyire hihető?
Samsung S9
-
rayoliviero
veterán
válasz B-L-A-C-K #58847 üzenetére
Mert gondoltam, hogy több szuflát ad le, mint az usb 2 és nehogy káros legyen a teló akkujának. De a teló úgysem vesz fel annyit akkor.
189900 Ft az iPhone 5 16 GB a T-nél Mozaik S díjcsomaggal 2 év hűséggel. Tiszta vicc. Akkor jobban jár barátnőm, ha aprón vesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest