Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bengio
tag
Sziasztok!
Van opció arra, hogy egy iOS 6.1.3-at futtató 3GS-re a régebbi (nem iOS 7 design) alkalmazásokat telepítsem fel? pl facebook messenger, remote, shazam, viber, stb..
a fb messengert megpróbáltam (v2.1), el is kezdte telepíteni, de a végén hibaüzenettel (a telepítés sikertelen) (nem) végez..Ha megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.
-
nederlanden
senior tag
helo!egy tobb mint fél éves vodafonos i5-ttol meddig kell meg tartani hogy letiltjak ha nem fizeti az előző tulaj torlesztot?(i5 májusi,ugye még garancias)
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #59653 üzenetére
Azt hiszem 1 vagy 2 éves előfizetések vannak, szóval májustól számítva vagy 1 vagy 2 év. Ha nem fizeti 3 hónap után elmegy a térerőd.
-
Zjunior
veterán
válasz nederlanden #59655 üzenetére
Igen ,ipod lesz belőle!
Sajnos semmit.[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Lenry
félisten
válasz madgie #59651 üzenetére
Ha van iPadod, próbáld ugyanúgy, ahogy én: ori.lock fekvőben zárolva, fektesd le az asztalra, és úgy indítsd újra, hogy közben végig a vízszintes asztalon fekszik, majd így indíts el valami appot. Ekkor is orientációhelyesen indul pl. a Safari?
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kocczkaa
tag
Sziasztok. Lenne egy olyan problamam. Hog y akarhanyszor radugum az itunsra a telot, azt irja hogy restoroljam a telot mert nem tud kapcsolodni. Utana lehet szinkronizalni de ha masnap rateszem a telot itunesra es megin ugyan az. Tudtok segiteni?
Telefonon gyorsabb. Csak este vagyok online. +36 70 500 7021
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #59655 üzenetére
Alaplapcsere ami kb 40 ezer forint, és mivel tiltott telefon, ez nem egy legális módszernek számít.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Szerintetek létezik olyan tok iPhone 5/5S-re ahol egy kis elcsúsztatható ajtócska védi a töltő nyílást és a 3.5 jack aljzatot?
Valami hasonló megoldásra gondoltam:
[link]
Ha ilyen nem létezik levédetem.
Ma megnézem mindkettőt és nagyon gányúl néz ki. Nem tudom a sok szöszt, hogy szedem ki onnan.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
xxman
senior tag
iMessage-en belül hogy tudok hozzáférni a régebbi (de nem törölt) üzeneteimhez?
Mert csak tegnapik ig enged , tovább nem....I just wanna have some fun.
-
mr.robi
tag
olyan probléma másnál is jelentkezett, hogy mikor facebook-ról meg akartam nyitani egy Soundcloud vagy Youtube linket felugrott egy olyan lehetőség, hogy "Open in App", és akkor nyitottam meg app-ban.
ez egyik napról a másikra eltűnt. nem most, még jó pár hete,
4S, iOS 6.1.3
-
irgum
addikt
válasz Mela Kehes #59669 üzenetére
Nem hinném.
-
törölt tag
Olyan app van e, amibe beirom a matek egyenletet es az levezeti?
Lazabb dolgokrol van szo csak. -
Ragnar95
félisten
Mondjuk ezek egyike se vezeti le az egyenletet, hanem csak megoldja, szóval ha valóban olyat keres a kolléga, ami le is vezeti azt, akkor egyik se jó ezek közül.
Megoldani ez is megtudja, én ezt használom jó ideje.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Ranezek holnap mindegyikre, koszi.
-
Ragnar95
félisten
válasz GeGexx #59676 üzenetére
Én sehol nem láttam benne levezetést, most direkt megnéztem és bár valóban gyakorlatilag minden jellemzőjét leírja a függvénynek, de lépésről lépésre történő levezetés a gyök(ök)höz sehol nincs benne vagy eléggé el van dugva, de én sehol nem láttam...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
Itunes login mailt lehet változtatni?
[ Szerkesztve ]
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Gyárilag hálózatfüggetlen, új, Magyarországon érvényesíthető hivatalos apple garanciás, EU töltős i5 készüléket szeretnék vásárolni. Az "árösszehasonlító" oldalak sok kis boltok listáznak, ahol 160k körül kínálják a telefonokat. Tud valaki ajánlani megbízható boltot, ahol a fenti feltételeknek megfelelő telefont árulnak?
-
-
mango21
csendes tag
Sziasztok!
Holnap megyek Budapestre és szeretném megnézni az iphone 5s-t lehetőleg minden színben. Van olyan hely ahol mindegyik színből van kitéve? Az Aréna plázába biztos megyek, de ha kell akkor átnézek másikba is.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
legiaap
félisten
Ilyen tokot használ esetleg valaki?
[link]
Nem tudom a polikarbonát és az alsó felső gumis rész árthat-e valamit a telefonnak.
Amúgy ami számomra az lenne előny, hogy az alsó gumis résznek van két kihajtható dugója, ami a 3.5 jack és a töltő nyílásba megy bele és így nem fog por belemenni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
bigdady
nagyúr
Sikerült áthidalni az iOS 7 nem támogatott töltő kérdést. Rendeltem egy lightning to mikrousb átalakítót 1 USD ért es megy a normál szabvány eu toltőről minden.
-
B-L-A-C-K
titán
Mostanában olyat csinál az i5 hogy valakit hívok és vagy kurv@ sokára kapcsol, vagy egyáltalán nem, térerő pedig fullon, ilyenkor egy újra indítást kell csinálnom és megjavul. Kb 5x tapasztaltam már 2 hét alatt....
-
Bengio
tag
tud valaki olyan (ingyenes!) progit, amivel word dukumentumban tudok keresni? FileApp megnyitja, de nem tudok kulcsszavakra rákeresni, nekem pedig olyan kellene... elég ha a doc-ot tudja, docx nem fontos, csak a keresés funkció.
Ha megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest