Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KatonaT
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérni. Van egy őskövület iphone 3G-m.
4.1-es Jb-s ios-el.
Ezt szeretném frissíteni a legujabbra amire lehet.
Azt hiszem a 4.2-es még felmegy erre.
Csak azt nem tudom hogy a kontaktokat hogyan tudnám menteni, illetve a frisités elött kell-e gyári visszaállitást csinálni! A Cydia már meg sem nyílik.
Előre is köszi -
Ragnar95
félisten
válasz KatonaT #59351 üzenetére
4.2.1 a legújabb 3G-re.
iTunesban nyomj egy restore-t, mivel JB-s a teló, így ez az egyetlen mód a frissítésre. Ha készítesz előtte backupot, majd azt visszaállítod restore után, akkor minden adatod megmarad.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
jubilleum
senior tag
Üdv!
Szükségem lenn arra a két darab kétoldalú ragasztó csíkra, ami a kijelző üveg, és a ház között található. Honnan tudnék olyat szerezni? Esetleg valamilyen kétoldalú ragasztó tekerccsel pótolhatom? Milyen vastag az a csík?
Köszönöm! -
Nocsesz1
senior tag
Létezik az App store ban olyan program amire rá kattintok ki kapcsol a képernyő? Ne keljen a power gombot nyomogatni.? No JB.
HAJRÁ VIDI !!
-
Nocsesz1
senior tag
-
Szecsy
aktív tag
az uj Viber-ről van vmi tapasztalat müködik?
-
DieHard
senior tag
Szevasztok!
Iphone tisztitást vállal valaki itt közületek? I5 készülékemről gari idő lejárt, elég poros helyen dolgozom.
Hétvégén tartózkodom Pesten, elvinném, megvárnám fizetném.
Nem akarom hogy nyomógomb bajos legyen mint a I4-em anno. -
B-L-A-C-K
titán
válasz DieHard #59373 üzenetére
Én is őt ajánlom, viszont nem tudom azok a lyukak milyen mélyek (nekem is i5-van de így nem tudom megmondani), ezzel arra akarok célozni hogyha nem tud a szösz/kosz tovább hatolni belül, vagyis ha csak pár mm-en megtapad a hangszórókon akkor egy egyszerű sűrített levegővel is kijön.
-
bandigno
senior tag
többen itt érdeklődtek iránta, ezért ide írom, fent van ISMÉT a magyar store-ban a pokerstars app!
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Van ötletetek, hogy a játék mentéseim (cloud) miért nem látszanak restore után? 4-ről mentem át 4s-re, csak az Asphalt 8 írta ki, hogy van már mentésem, a többi (GTA VC, Pivvot) nem érzékeli. Pedig korábban amikor csak a 4-et restore-oltam mindent felismert gond nélkül.
-
nagyúr
Adott egy iPhone 3GS, 16GB-os teló, amin jelenleg 4.1-es iOS fut, hogy tudok rá 4.3-ast tenni?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
ittakary
nagyúr
Sehogy! Ahhoz hogy fel tudd rakni most, ahhoz már korábbról kellett volna hogy legyen SHSH mentésed.
Pl iOS 5öt sem tudsz már felrakni.
Legalábbis én így tudom.
[link] ÁÁÁÁCSI! Eszerint neked mennie kellene, mert nem downgradelsz felsőbb BB verzióról, hanem csak előre mész!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ittakary #59382 üzenetére
Egy kollégáé a telefon, kétlem, hogy lenne neki SHSH mentése. A probléma az, hogy vmi banki tokent szeretne használni, de ahhoz minimum iOS 4.3 kellene neki, mert annál régebbi verziót nem támogat a bank. Megnézem a linket, köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom letiltani, hogy ne akarjon ios7-re frissülni az iPhon4?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok!!
Szerencsére csak a töltő adta meg magát !!!
Én meg már temettem készüléket...
Megbízható kis telefon,android és windows után ez maga a megváltó volt számomraKöszönöm a tanácsokat!!!
Kicsit kevesebb emotikon használj.
[ Módosította: Qru ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
buherton
őstag
válasz Tibee86 #59386 üzenetére
Ez nem jó hír. A telefon fejlesztésre van, és szeretnénk biztosan megtartani rajta az ios6-t.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
válasz Mela Kehes #59390 üzenetére
Ez természetes. Csak ugye többen is használják és valaki véletlenül mégis rányom megszokásból, akkor jönnak a problémák.
-
faranus
aktív tag
sziasztok
van egy problémám a jó kis iphone 4s emmel. Egyik pillanatról a másikra elvesztek a kontaktok. Reggel még megvolt minden eltettem a zsebembe rá 10 percre amikor telefonálni szerettem volna már egy se volt meg. Valakinek valami ötlete hogy lehetne vissza szerezi? Próbáltam visszaállítani ituneson de nem segített. Elég fontos lenne hogy vissza szerezzem mert a munkámhoz kellenek a telefonszámok.
tisztelettel faranus :R
-
r3dsnake
nagyúr
Van már infó esetleg arról, hogy a T-mobile mikortól vezeti be a csere helyett a javítást? Van egy i4, amit csak jövőhét végén tudnék leadni gariba (mert addig nem lenne másik telóm), viszont nem szeretnék kicsúszni a cserélős időszakból.
-
törölt tag
Megmondom őszintén egyre jobban kezdek visszabarátkozni az iOS 7-hez.. i5-ön semmi gondom nem volt vele, 4S-en problémázok kicsit de azt mondom, ha javítják a hibáit akkor jó lesz.. Furcsa még, hogy sok a probléma vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest