Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Game Center nevet lehet váltani?
-
Brumi˘
addikt
Westend T-n kívül cserélnek még valahol egyből i5-öt? (pixel hibás)
-
lupus1337
csendes tag
Hello!
Akinek itt i5C-je van, az megtudná mondani, hogy megéri-e megvenni?
Régen iPhone 4-em, meg 4S-em volt, aztán droidra váltottam (HTC One), de megbántam, és most leakarom cserélni.
Vagy inkább vegyek sima i5-öt meg 5S-t majdnem 2-szer annyiért?
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem lehet valahogy megoldani, hogy ha belépek a galériába ne legyen alul-felül ott a fehér csík?Csak maga a kép, fekete kerettel (iOS7)
-
GeGexx
aktív tag
Nem találom hol lehet safariból könyvjelzőt törölni, valaki kisegítene?
-
Noxy
veterán
-
TheMarci
addikt
Kérdés:
ios6, JB, erre ugye fel tudom tenni Kommy PH! app-ját, a JB miatt. Ha frissítenék ios7-re akkor arra sehogy nem lehetne feltenni? Hivatalosan asszem nincs fenn az appstoreban.Do You Dream?
-
TheMarci
addikt
válasz snooze #59627 üzenetére
Van hát! Tök jó vele fórumozni.
http://kommykt.com/ph-ios-app-fejlesztes-helyzetjelentes-folyamatosan-frissul/
Do You Dream?
-
Lenry
félisten
iPad szakmai topikot nem találtam, de reménykedem benne, hogy az iOS okán a kérdésem ide is befér
szóval: megoldható-e, hogy az iPad bootolás után fekvő nézetbe forduljon, és vele együtt az összes alkalmazás is úgy induljon? az orientation lockot már próbáltam, de az csak a következő restartig tart.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz madgie #59634 üzenetére
nope.
tapasztalatlan vagyok iCucc téren, de azért nem ennyireori.lockot lezárva restart után az asztal(?) fektetve jön be, de amint bármilyen appot elindítok, átfordul pivotba.
a tablet (illetve 6 tablet) egy asztalba lenne fixen beépítve, és hát elég problémás minden restart után kiszerelni csak azért, hogy átbillentsd 90 fokkal meg vissza.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
matyi19
őstag
-
törölt tag
Csak nalam ilyen gagyi most a Telekom app, hogy nem mutatja az adatforgalmat, sms-t stb? Ujratelepitettem mar, ki-be lepes is megvolt.
-
irgum
addikt
iOS 7.0 óta van egy bug, Ti észrevettétek ezt?
Egy képet elkezdek összecsípéssel lekicsinyíteni, miközben elforgatom a feje tetejére, de aztán "meggondolom magamat", visszaforgatom és hagyom, hogy visszaálljon. Ekkor bejön a status bar a képre, pedig az csak akkor van ott, ha a fehér keret is látszik...
-
Sur1G
aktív tag
Hali!
Ismer esetleg valaki jól működő stream programot ipad/iphonera? Néztem neten az air playit-et ajánlják de nálam valami nem frankó. Látja a gépet, a filmeket is, de nem tudom elindítani. Láttam valahol, hogy ios7 alatt nem jó. Más progi esetleg ami működik?
Köszi
-
Sur1G
aktív tag
válasz bull84ghia #59643 üzenetére
Köszi!
Van esetleg olyan lejátszó ios-re, amit ki tudnék próbálni mielőtt kifizetek 4,5 eurot?
GeGexx Köszi, néztem, de nem jutottam túl sokra vele. Meg lehet csinálni, de számomra elég bonyolult.
-
Tutivesztes
tag
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
TigerCat
nagyúr
válasz Tutivesztes #59645 üzenetére
Ha jól emlékszem:
iTunes-ban oldalsávon kattints jobb gombbal az iPhone-ra, majd Vásárlások átvitele.Vazz, ez a nicknév...
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
irgum
addikt
válasz Tutivesztes #59645 üzenetére
A csengőhangokat nem menti el a backup-ba se az itunes, se az icloud. Ha nem vitted át a megvásárolt hangokat itunesba mielőtt restoret csináltál, szerintem buktad a ezeket a hangokat. Ha lenne iTunes match-ed, azzal azt hiszem le lehet tölteni újból a megvásárolt cuccokat. Zene, csengőhang -ezekkel vigyázni kell.
Szerk: új 5S-re vitted a backupot, de ugyanez a helyzet akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
M@te
senior tag
moves nevu appot hasznalja valaki? Nekem tetszik de kivancsi lennek kb reggel 8tol du. 5ig birja-e az akksi folyamatos hasznalat mellett mert addig nem tudok konnektorhoz jutni. Ha nem akkor nem veszem meg feleslegesen
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest