Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #59146 üzenetére
Számomra mondjuk nagyon is zavaró, mivel így 2 appot kell majd használnom és nem fogom tudni az üzenőfalat böngészni chatelés közben + imádtam a Chat headset, erre rákényszerítenek,h a jóval gagyibb dizájnú és tudású fb messengert használjam, mert a fb-nál valakinek épp ez ötlött a fejébe
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Szecsy
aktív tag
Jo a Facebook lehet tolteni
-
jani70
aktív tag
igen jo a face,már jön nekem is!
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #59149 üzenetére
Majd az offba írhatnál egy rövid szösszenetet az okokról, tapasztalatokról, stb. Én a Nexus 5-tel szemezek (mondanom se kell, mennyire olcsón jönne ki ugyebár) az 5-öt meg hetfon valaki hazaviszi, ugyhogy az megy fel aprora) a Nexust itt meg hasznalom egy ideig, es majd meglatom, mi marad.
sdforlife!
Én ios 6-on vagyok minden eszkozon.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
gabormgp
senior tag
Valaki váltott vissza 7.0.3-ról 6.1.3-ra?AKár shsh-val.
-
törölt tag
válasz manchester85 #59156 üzenetére
Egyébként baromira ráuntam már az iOS 7 instabilitására és (mivel a Note nagyon bejött volna ha nem lett volna olyan fos lassú kb. fél éve) gondolkodom egy S4 vagy Note 2/3 teszten. Aztán kitudja...
De valóban, gó off topic. -
béke
aktív tag
sziasztok nem szeretnék regélni szóval tömören ahogy csak tudom volt havernak egy ip3gs-e amit régebben hozott hozzám hogy csináljam meg mert valamit elcseszet rajta .... rá került a 6.1.3-as szoft de hálozat nuku. működött szóval zenézett vele.... most fél év után az enyém lett végleg csinált rajta egy gyári vissz. de semmit nem reagál azóta se.
Milyen szoftot tegyek rá? már rég csináltam elvezetne valaki egy kicsit részletesen és elméletileg a hálozat használatához kell a jb. ?? nem nagyon értem ezt elméletileg t-mobile és azzal is szeretném használni de a telefon csak a z aktiválásig jut el majd kanyi.
kérnék egy kis segítséget egy szakitól köszönöm előre is.Alá írás :)
-
vadászcsiga
félisten
sikerült
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topic iPhone-ról szól, valamint ha már nem iPhone-ról beszéltek, azt megkérdezhetitek privátban is a másiktól!
⭐ Stella
-
Ragnar95
félisten
válasz adamssss #59155 üzenetére
Igen, ki akarják venni, már tettek is ezügyben egy elég drasztikus lépést, mivel hacsak nem trükközöl, már most sem tudod használni a FB appon belül a chatet, csak a FB messengerrel...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
atirag
őstag
Ha nem okoz gondot akkor írnál pár sort az iphone-hoz képest? Megköszönném mert én is gondolkoztam rajta.
Feltéve ha nem off itt nagyon.
Köszönöm. -
béke
aktív tag
Valaki please 6.1.3 felrakásnál 3194-es hiba kód nincs shsh. már nagyon rég csináltam akinek van egy kis ideje jöjjön privátra agy segítsen itt köszönöm.
(Legalább csak a szoft legyen a telón hogy tudjak játszaniAlá írás :)
-
béke
aktív tag
Most elméletileg lett csinálva egy gyári vissz. és 6.1.3-van rajta de csak az aktiválásig jut el mert valami baja van szegénynek hiába bármilyen kártya bele nem éled fel.
kb fél éve úgy csináltam hogy JB és utána feléledt de már elfelejtettem hogy kell azt is.Alá írás :)
-
206 cc
senior tag
Akinél szükséges a hibás FB javítása itt egy videó hozzá.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
RunTimeError
tag
válasz RunTimeError #59140 üzenetére
Itt egy videó a jelenségről.
Az első 20 másodpercben az audio flex kébel amin a zajszűrő mikrofon van le van húzva az alaplapról a második 20 másodpercben pedig rajta van. A videón hallható statikus zaj hallatszik az összes videón amit készít. Ötletek esetleg?Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
BNM
csendes tag
Sziasztok
Van egy olyan problémám hogy iphone 4 független készülékemen ha telefonálok van amikor nem kapcsolja rendesen a hívót. Kicseng,hívott felveszi és olyan mintha több ezer ember beszélne egyszerre. vonal másik végén is ezt hallják. Leteszem újra hívom és akkor minden rendben.
Ez a telefon hibája vagy csak szimplán lehallgat a magyar állam ?
-
_adaml21_
őstag
válasz manchester85 #59156 üzenetére
Húha, egyre több embernél látom, hogy menekülnek Droid országba!
Engem is erősen gondolkodóba ejtett két dolog:
1. Az ár... elképesztő, hogy mit nem akarnak még lenyomni a torkunkon a szolgáltatók, 6000 Ft-os csomaggal a 32gb-os épp aktuális csúcsmodell ára pontosan 95ezer forinttal drágább, mint 3 éve, 2010-ben ugyebár (iP4 vs. iP 5S)
2. Megszüntetik a cserés garit, és az ezzel meghosszabbodó garit... Hát ez no comment, eddig mind iPhone-om (4, 4S, 5) ment már tönkre, és ilyenkor jól eső érzés volt, hogy egyfajta kompenzációként kaptam egy csili-vili új készüléket, ráadásul a gari is újraindult (mondanom sem kell, milyen jól jön ez értéktartás szempontjából). Természetesen nem azok közé tartozom, akik nótoriusan cserélgették mondvacsinált indokokkal a telefonjaikat...
Most meg majd lesz 1 év gari (máig nem tudom, hogy hogyan tudja ezt az Apple megoldani, mikor Magyarországon minden műszaki cikkre kötelező a 2 év jótállás, de hát kiskapuk mindig is léteztek)Szóval simán elképzelhetőnek tartom, hogy mikor az iPhone 6 megjelenik, és ezek a feltételek nem változnak (arcpirító ár, illetve bevezetik a szervizt), akkor eladom az 5-öt, és váltok Nexusra, vagy Samsung/HTC csúcsmodellre.
-
-
mondomén
őstag
válasz _adaml21_ #59185 üzenetére
Szavatosság - A (kellék)szavatosság az eladó hibás teljesítésért való felelősségét jelenti. Hibás a teljesítés, ha a termék – a teljesítés időpontjában – nem felel meg a jogszabályban, vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak. A teljesítés időpontja a termék fogyasztó részére történő átadása, amelyre rendszerint a vásárlás alkalmával kerül sor.
Jótállás - Jótállás esetén az eladó a termék mindazon hibája miatt helytállni köteles, amely a jótállás időtartamán belül merül fel. Mentesül azonban a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítést követően keletkezett.
Szavatosság 2 év kötelező, jótállás pedig 1 év.
[ Szerkesztve ]
-
béke
aktív tag
-
naksys
senior tag
i5 miért nem áll át LTE hálózatra ha egyszer elérhető? Miért csak 3G-t ír, holott a beállításokban LTE-re van állítva?
-
Arcképgyáros
Facebook appot javították?
-
veterán
válasz Tanbá-apó #59194 üzenetére
Az lte sokkal kevésbbé szívja az aksit, és pingje miatt sokkal gyorsabb. Egyébként pont ezért fogyaszt kevesebbet is, mert kevesebb idő kell neki. Meg ha jól tudom stabilabb is és kevesebb energia megy el a hibajavításra.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest