Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
válasz Tibee86 #58185 üzenetére
Tibee86, vadászcsiga, oszy: Új telefonként állítottam be, nem raktam vissza mentést. Ez egy X-Akta...
Még erre ötlet?
Milyen naptár app lenne, ami Google naptárral szinkronizál, frankón áttekinthető és szépen kiteszi listában (az értesítési központban és az alkalmazásban is) a beállított dolgaimat? Természetesen lehet fizetős is, nem gond. Ha tényleg jó, szívesen áldozok rá.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
ittakary
nagyúr
válasz Blaise #58205 üzenetére
Nekem a kedvencem a szifon.com
Ma kiraknak egy képet, hogy iPhone 5/5S bőr tok: 13.690.-
Gyanús volt, Apple Online Store nyit, látom ott: 11.990.-
Megkérdezem tőlük, hogy ezt így hogyan gondolják: még nekik állt feljebb, hogy csak 34k felett van ingyenes házhoz szállítás, és így egy tok rendelése az 13.705.- forintba kerül, szóval náluk az olcsóbb!!
TIZENÖT forinttal! gratulálok szifon! szánalom..
-
gergo5991
őstag
[link]
apple felhasználok számára, és a fotós lelkek számára, gondoltm megosztom veletek, november 3.áig ingyen van, szerintem érdemes ilyet ingyen beszerezni, ha most nem, talán később jól jöhet[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Én is lövök már egy ilyen "napi zene" témát...
-
sede7
tag
-
Nocsesz1
senior tag
Van rá mód hogy a gmail fiókot exchange módon allitsam be? Alap email kliensel.
HAJRÁ VIDI !!
-
Zjunior
veterán
Ipad air rendelhető Apple.hu!
24 belül hozzák!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
M@te
senior tag
7.03 mar sokadszorra jatsza el hogy ha jon valami ertesitesen legyen az fb viber instagram akkor zarolt kepernyon megjelenik majd ra 3mp-re el is tunik magatol ugy hogy hozza sem erek
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
-
Keef_Lee
senior tag
Sziasztok!
Állandóan újraindul a 3GS-em. Most 5.01 JB van rajta.
Ha jól láttam 6.1.3-at tudok rátenni pillanatnyilag. Előtte le kellene menteni a viber üzeneteket. (Az app-on belüli e-mailben elküldés hibaüzenet miatt nem megy.) Van valami más megoldás?
Hogyan tudom a friss os-t rátenni?
Most icloudban vannak a kontaktok, ez utána automatikusan újra működik?[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz Keef_Lee #58229 üzenetére
Simán frissíts iTunes-ból, de ez őszintén szólva nem nagyon ajánlott. 3GS iOS5 alatt érzi jól magát, 6 alatt már vért h.gy.zik :/
Próbálj meg olyat, hogy: backup iTunes-szal, valami trükkel (SHSH mentés stb, nem nagyon értek hozzá) visszarakod az iOS5-öt, és visszatöltöd utána a backupot.
(#58231) Tibee86: hát backi, én még csak nem is JB-eltem a saját iOS cuccaimat nemhogy ilyen idiótaságok, mint régi rendszerre visszaállás
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi
őstag
Sziasztok!
4s 16Gb fekete 19hónapos készüléket nagyon megkimélten mennyiben lehetne eladni? Első gazdás..
Lecserélném egy 5s-re..
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #58233 üzenetére
És ha azzal nem jönne össze, még mindig ott a hüp-hüp-hüp Barbatrükk.
ittakary: Értékelendő a segítőkészséged, de hát mikor ezt olvastam hangosan felkacagtam.
#58235: Minden jó dolgot elvesznek az embertől.
[ Szerkesztve ]
-
anci89
újonc
Sziasztok SOS!
A segítségetekre lenne szükségem szakdolgozatomhoz, IPHONE tulajdonosok véleményére vagyok kíváncsi kutatásomban, kérlek segítsétek munkámat, ha tudjátok! Nagyon hálás lennék, előre is köszönöm!
https://docs.google.com/forms/d/1QZ4zd61cKV3AsztHaKOINGB9tG-18ULnJ7rtcMJqLMA/viewform
-
anci89
újonc
Köszönöm!
-
goldnarmz
aktív tag
Sziasztok! Telefonváltás előtt állok, és érdekelne a véleményetek. Szívok egy androidos telefonnal, aminek valószínű, az lesz a vége, hogy levásárolhatom az árát a boltban, mivel se javítani, se cserélni nem tudják. Vacilálok, hogy iPhone 5c vagy SGS 4 Active legyen a következő készülék. Olvasgatom az oldalon a cikkeket és hsz-eket, amik az ötcéről szólnak. Hátttt... Mit mondjak... Nem sok pozitívumot látok. Sima 5 már nincs a bolt kínálatában, sajnos. 5s egyértelműen kiesik, ennyit egyszerűen egy telefonra soha az életben nem szánnék, akármilyen anyagi helyzetben vagyok.
Már vagy 4-5 éve használok egyébként cégesen iPhone-t. 3G-vel kezdtem, aztán 3GS, majd a mostani 4-esem, ami sajnos nagyon lelassult a 7-es iOS óta.
Gondolkodom, hogy a privát készülékem is iTelefon legyen, mert tulajdonképpen tetszik az Apple rendszere. Szóval. Szerintetek érdemes megvenni az 5c-t, vagy hagyjam a fenébe, és irány az Android ismét? -
ittakary
nagyúr
válasz goldnarmz #58244 üzenetére
Esküszöm nehéz kérdés, de én inkább az 5C-t javasolnám. Jobban tartja az értékét
Bár tényleg nehéz a kérdés, mert az S4ben pedig konkrétan a legerősebb HW van (a Note3-at leszámítva). Na meg az a csodálatos fullHD kijelző Apám, olyan iPhoneban még egy ideig nem lesz
[ Szerkesztve ]
-
goldnarmz
aktív tag
válasz ittakary #58246 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a választ. Igen, azt tudom, hogy az S4 nagyon ott van hardverben, de arról is lehet bőven negatív véleményt olvasni. Tetszik az i4-emben, hogy nagyon faszán együttműködik a macbookommal. Esküszöm, megszerettem az iRendszerek kompaktságát, pedig az elején nem voltam oda érte. Most, hogy pár hónapja összehangoltam az eszközöket, teljes a megelégedettség. Igyekszem privátban minél kevesebb MS terméket használni, ha már a melóban rá vagyok kényszerítve. Bár, elgondolkodtam egy Lumián is pár hete. Engem az érdekelne, miért NEM ajánljátok az 5c-t. Miért olvasom sok helyen azt, hogy kár volt kiadnia az Apple-nek?
(#58247) mondomén: köszi, így már kezd világossá válni a dolog.[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz goldnarmz #58248 üzenetére
Azért nem szimpatikus nekünk az a telefon, mert 100Mhz-cel lejjebb vették a CPU-ját (picit jobb akksi idő), dobtak rá egy szappantartó hátlapot, és úgy viselkednek vele, mintha feltalálták volna a spanyolviaszt...
Miközben csak a tavalyi modelljüket futtatják...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest