Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
válasz Geryson #313248 üzenetére
Javaslom ezen dokumentumok átolvasását:
- Családi megosztás tagjainak hozzáadása az iPhone-on
- További tudnivalók a Családi megosztás tagjairólGondolom azért felnőtt, mert már elmúlt 18. Vagy az van beállítva a profilján a születési dátumból kiszámolva.
-
batai15
félisten
Ki akartam próbálni a segítséget swiftkeyt mert a gboard nálam picit bűzös , az ios nem jön be.
Hiába hozzá adom , nem tudok rá váltani csak az iOS és gboard között tudok. -
mtomi95
senior tag
Mennyire normális, hogy iPhone szerviz/szétszedés után az akkumulátor használat az lenullázódik?
Erre gondolok:
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Topikgazda
válasz burgatshow #313261 üzenetére
Igen, erről tájékoztat is, a képernyőképemen látszik is, hogy a prediktív bevitel feltétele, amihez az adatokat (szótár híján) a netről veszi.
Az alap működés valóban nem igényli a teljes hozzáférést, én sem adtam meg neki, még a teszt idejére sem. -
trebrona
nagyúr
válasz FerNandor #313249 üzenetére
Én azonos Apple ID-val használom a cégest, a céges iPad-et és a saját iPhone-t és watch-ot. Ha nem szeretnél, nem kell külön. Nálam a biztonsági mentések nem mennek az iCloud-ba csak a privátról, a céges számok meg exchange fiókba. Nem keveredik semmi céges és privát vonalon.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
batai15
félisten
O
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Úgy néz ki jó lett, telefon ki be kapcsolás kellett. Van clipboard is ami nekem külön fontos illetve megmaradt a gyári hang diktálás is.
-
zsoltl
csendes tag
Sziasztok!
15Pro az alany 17.4.1 a verzió. Ha jön egy bejövő hívás és a telefon zárolva volt akkor a képernyőn nem jelenik meg az üzenet ikon, csak az emlékeztetés. Ha fel volt oldva és rábökök a felső sávba a hívásra és átmegy teljes képernyőre akkor ott az üzenet ikon. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? A feleségem 15-e ugyanezzel a sw verzióval mindíg kirakja az üzenet lehetőséget.
Kösz
Zs -
bigdady
nagyúr
Hali
Viberben kapott képeket lemenni a galériába a viber pedig ki van kapcsolva a funkció és tele lett a galériàm nem csak a saját képeimmel hanem egy rakás nem sajáttal amiben sok a közös (közös nyaralás) csak nem én csibaltam. Hogy lehetne eltüntetni hogy csak saját maradjon újra a telón?
[ Szerkesztve ]
-
Ntoth470
újonc
A face id érzékelőről mi a véleményetek?
https://buon.hu/tud-tech/az-olcso-iphone-oled-kepernyot-kap -
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #313273 üzenetére
Nincs mit!
-
Topikgazda
válasz Ntoth470 #313274 üzenetére
Szerintem az egyik legjobban működő Apple funkció és hardver elem. Gyors, hatékony, képes tanulni (szakáll, bajusz, napszemüveg, sapka stb), sötétben is megbízható, szóval nagy piros pont jár érte. Emiatt is vagyok elnéző a noccs és sziget léte végett, hiszen nem ok nélkül van ott (addig legalábbis, amíg nem fog a kijelző alá költözni).
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Sziasztok!
1x év android után, én is ios-re váltottam a családban, nyomásra
Kezdeti nehézségeim adótak, amiben kérném a segítségeteket.
Van pár dolog, amit nem tudok megoldani..
- Swiftkey billt használtam, megszoktam, szeretem. Itt is van, de úgy vettem észre, nem minden alkalmazás támogatja? Van amikor a swiftkey jön elő, van amikor a gyári bill. Gyári bill: írásjelek kirakhatóak valahogy a billre? pl pont, vessző, kérdőjel? Számsor megjeleníthető pl, hosszan nyomásra felül?
- Főképernyő ikonok: fixálható, hogy ne rendezze át állandóan? Ha nincs meg a teli oldal ikonnal, miért felülről kezdi megtölteni, és alulra miért nem tehető?
- értesítések. Pl ha kapok üzenetet, és az adott oldalon nincs az ikon, és feloldom, nem látom, hogy van értesítés. Csak ha lehúzom. Felső sávba ikont nem rak ki az óra mellé?
IOS 17.4.1, 15 proKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
havri
-
Topikgazda
válasz havri1 #313277 üzenetére
Billből azért jön fel a gyári, mert biztonsági okokból érzékeny adat bevitele nem engedélyezett külsős billentyűzetekkel (pl. jelszavak, stb). Így ilyenkor mindig fel fog ugrani a gyári.
Konfigurálni nem igen lehet, számsort sem lehet kirakni.
Főképernyő ikonok között nem lehet kihagyni, mindig kitölti a helyet2, sorban. Talán majd az iOS 18-al változik, ezt pletykálják.
Értesítések ilyenek, van felülről beúszó opció is, így látod, ha az eltűnik, akkor fentről lehúzva. Felső sávba soha nem pakolta ki, az droid feature. -
gretzky77
veterán
válasz havri1 #313279 üzenetére
Hagyj neki időt, megszokható azért az iOS! Az ikonokat úgy tudod megoldani, hogy lentre kerüljön például, hogy letöltöd a clear widget nevű appot. Ez igazából egy totál átlátszó widget, de jól működik nálam és ezzel alulra tudod pakolni az ikonokat!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
batai15
félisten
válasz icecave #313278 üzenetére
SwiftKey estén van számsor. Tegnap este óta használom, maximum a méret amit nem lehet használni.
És igen van clipboard is és a hangbevitel is működik.
Nem is értem hogy a gboard miért nem tudja ezeket amikor androidon tudja.
Én is azt tudom mondani amit az előttem szólók,hagyj egy kis időt az iosnek.[ Szerkesztve ]
-
Minininja35
újonc
Sziasztok!
Találkoztatok, olyannal Iphone-nál(SE2020), hogy hívásnál pár mp-ig süket a telefon és utána simán lehet hallani a másik félt? Alkalmanként csinálja csak és oda vissza hívásnál is. Telekom a szolgáltató és van rajta olyan átirányítás, ami csak kikapcsolt állapotban irányítja át a hívásokat egy másik számra.Köszi előre is a válaszokat.
-
Minininja35
újonc
válasz Minininja35 #313282 üzenetére
Vagyis Iphone 6s bocsi és még annyi, hogy céges flottában van és semelyik másikkal nincs ilyen probléma.
-
Doki42
őstag
válasz Minininja35 #313282 üzenetére
Szia! Nekem is szokott mostanában ilyen lenni szintén Telekom. Én jeleztem nekik valami nem kerek.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
Thusor
őstag
Sziasztok!
Van egy iPhone SE 2022 készülékem. Ma reggel kaptam rá egy értseítést, amikor a kijelzőt bekapcsoltam akkor még, felvillant a képernyő, elhalványult (mintha teljesen levett lenne a fényerő), majd többet nem kapcsolt be a képernyő. Érintésre reagál. Mindenképpen szervíz vagy van valami trükk a felélesztésre?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Sungoo
addikt
válasz Thusor #313285 üzenetére
Próbálj egy kényszerített újraindítást.
”Gyors mozdulattal meg kell nyomni a hangerő növelő gombot, majd elengedni, ugyanezt megismételni a hangerő csökkentő gombbal, majd a bekapcsoló gombot lenyomva tartani egészen addig, amíg a logó megjelenik a kijelzőn. Ekkor el kell engedni.” -
FerNandor
őstag
A kezdeti festésbeli és egyéb minőségi gondok rendeződtek? 15 pro maxnál is voltak vagy csak a pro modellnél?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
aktív tag
-
ittakary
nagyúr
válasz FerNandor #313288 üzenetére
érdekes módon október óta egyetlen festés problémáról nem olvastam sem itt, sem redditen, sem híroldalakon....
a szokás szerint a híroldalak minden f$szságot nagybetűvel kiírnak a kattintásvadász cikkeikben, mivel a reklámokra akkor kapnak sok pénzt, ha sokan megnézik
minden évben kitalálnak valami új iPhone-gate-et
amint lejár a sláger, mennek tovább a következő témára
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Youtubeon Apple pie -nél láttam, hogy ios 18 on lesz osztott képernyő. Tényleg lesz? Két alkalmazás egymás fölött és egyénileg állítva melyik mekkora helyet foglaljon mint androidon? Erről nem nagyon beszélt csak láttam háttér videóban.
havri1
Én is androidról váltottam több mint másfél éve. Nagyon jó rendszer az ios de nagyon nem android. Vagy szereti valaki vagy nem. Én már megszoktam és elvagyok vele de őszintén szerintem vissza megyek androidra később. Sok olyan dolog van ami hiányzik itt vagy nem olyan kényelmes. Másrészt meg tök megbízható és stabil és szép a felület is ( szerintem). Már megszerettem ezt is de azért számomra android egyszerűen használhatóbb ( amire én használom). Adj neki időd ahogy előttem is írták azt meglátod barátok lesztek e vagy nem. Mint mobil nagyon megbízható és minőségi![ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Létre lehet még hozni amerikai apple id-t? Ami nekem volt, oda lett. :/ Nem tudok bejelentkezni.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
noorbertt
őstag
iPhone 13
17.4.1Masodik alkalommal fordult elő hogy hívnak és nem tudom felvenni, csak a képernyő kikapcsolással kinyomni a hívást.
Ez valami bug vagy fícsôr?!Céges sim kártyát meglehet úgy oldani hogy csak akkor jelez bármit is ha a munka profil aktív?
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Újabb kérdések
- E-sim is van a készülékben, és valamikor olvastam, hogy le lehet tiltani azt a funkciót, hogy lezárolt kijelzőn ne tudják repülőbe tenni a készüléket. Elhagyás/lopás esetén így a net biztosított, lokátor stb. Ezt hol lehet? Nem találom.
- Töltő: Android esetén a QC a szabvány a gyorstöltésre. Itt mi a szabvány, milyen fejet keressek?
- Winre melyik app az , amivel szerkeszteni tudom a névjegyeket (gmailba vannak, fiók már hozzá van rendelve, látja is a kontaktokat. Ha kell, átrakom valahogy icloudba is), biztonsági mentést csinálni, és a képeket rendezni? Icloud is lenne majd ha rendeztem. Családi, 2TB-os. Megosztással a gyerekeknek. Ha ez számít.[ Szerkesztve ]
havri
-
FerNandor
őstag
válasz ittakary #313290 üzenetére
Köszönöm.
Olvastam csak, hogy "voltak gondok", meg valamelyik topikban is láttam itt képet, de nem tudtam, hogy mi is a helyzet valójában."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest