Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz classic B #313152 üzenetére
Nem feltétlen, lehet a levelező szerverük, spam szűrőjük, vagy a levelező kliensük leszedte a mellékletet ilyen-olyan beállítások miatt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
lostprophet
aktív tag
Sziasztok!
Ha esetleg van valakinek kézzelfogható információja erről:
Édesapámnak kellene vennem egy iPhone 15-öt, amire Spanyolországban 3 év garit ad az Apple.
Az nem tiszta viszont, hogy ha megveszem, 3 éven belül édesapám beslattyoghat-e Magyarországon (vagy más EU-s országban) az Apple Store-ba, vagy gyakorlatilag ki kell hurcibálnom magammal Spanyolországba, és ott közvetlenül lerendezni a bolttal?
[ Szerkesztve ]
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
-
MasterMark
titán
-
Topikgazda
válasz MasterMark #313157 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott, hogy lehetne alternatíva neki, plusz egyszerűbb ügyintézni. Tipp: ha van jelentős árkülönbség a spanyol eredet miatt, akkor azért szeretné ott venni.
Amúgy azzal még nem találkoztam, hogy a gyártó adna 3 év jótállást iPhone esetén, viszont nem is zárható ki, hiszen a fogyasztó javára lehet változtatni, több lehet a jótállás ideje, ha úgy gondolják. Látni kellene a doksit, hogy pontosan miről is van szó (és persze a spanyol tudása se hátrány ilyenkor).
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lostprophet #313155 üzenetére
A hazai jogszabály szerint én úgy tudom, hogy a kiterjesztett jótállást a kereskedőnél kell érvényesíteni. Egyébként itthon is 3 év lenne rá, nem?
-
Stauffenberg
nagyúr
A kereskedő vállalja a 3 év garit, ebből az első 1 év az Apple saját jótállása (ekkor biztosan viheted a magyar szervizbe, a maradék 2 évben nem biztos).
De itthon is 3 év jár rá.
-
Topikgazda
válasz Stauffenberg #313161 üzenetére
Nekem is ez a tippem, ezért is írtam, hogy látni kellene a dokumentumot (elképzelhető, hogy félreértette és nem az Apple ad 3 évet).
-
nanamii_o
tag
Sziasztok, Hívott egy szám amit nem ismerek, de nem tudtam neki felvenni a telefont. Vissza akartam neki írni egy üzenetet, de a telefon azt írja: "not delivered". Mit jelent ez pontosan? Nincs az illetőnek jelenleg net kapcsolata és majd megkapja? Ha ez lenne a probléma, akkor nem kellene sima üzenetként küldenie a telefonnak? Vagy letiltott? Mindenki másnak tudok írni csak neki nem.
-
Krethx
aktív tag
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
OliMac
csendes tag
Sziasztok, egy ideje nem működik nekem az a feature, hogy ha kapok pl. egy Gmail vagy Messenger értesítést a telefonra, és előbb nézem meg azt egy másik készüléken (PC/Mac), akkor automatikusan eltűnik a telefonon a lock screenről az értesítés. Tehát most nem tűnik el, csak ha feloldom a telefont, 15Pro/17.4.1 és 13/17.3.1 esetén is.
Van ötletetek? -
Krethx
aktív tag
válasz Krethx #313167 üzenetére
Páran megkerestek ezzel privátban. Leírom hogy is van. Az Apple 1 év világ garanciát ad a termékekre. A fennmaradó 2 évet pedig Spanyolországban kell garanciáztatni számlával. (Mint nálunk.) A világ garancia érvényesítse előtt ki kell kapcsolni az Activation Lock-ot és gyári állapotra állítani. Így számla nélkül is beveszik. Pl. nyaralás közben is leadható javításra.
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Bocsi, ha hülye a kérdés, de eddig csak másodlagos telefonként használtam iPhone-t:
Be lehet állítani a billentyűzetnél valahogy, hogy az alternatív ékezetes betűk gyorsabban jelenjenek meg nyomvatartásra? -
allein
addikt
Sziasztok. XS Max, most vásároltam, Mennyire normális jelenség hogy a készülék folyamatosan próbál mobil hálózatot keresni? Nincs benne sim.
-
-
classic B
senior tag
Olvastam egy cikket, hogy változott valami a böngészőknél az iOS 17.4 (?) óta, de én semmit nem vettem észre.
-
Topikgazda
-
M1995
aktív tag
válasz classic B #313179 üzenetére
Egyelőre arról van szó, hogy 17.4-ben EU-ban bekerült a böngésző választó képernyő. (jelenlegi listán ezek szerepelnek) Ezzel kellett találkoznod frissítéskor.
A böngésző motor még mindegyiknél webkit, másik motoros böngészőt még nem adtak ki. -
allein
addikt
Sziasztok. Segítsetek viber ügy költöztetésben, két iPhone között van a költözés. Régi készüléken viber mentés, utána a sim átrakni az új készülékbe? Melyik mód a helyes? Viber mentés iCloudb-felhőbe, utána az új készüléken visszaállítás iCloudból, viber is jó lesz? Elnézést ha egy kicsit OFF.
-
Topikgazda
válasz CharlieDrop #313183 üzenetére
-
unicumnext
aktív tag
Sziasztok!
Akinek volt már apple care+ problémája, ott mindenki bevitte szervízbe, vagy Apple supporton próbálta meg elintézni?
Másik ha jól olvasom 80% alatt kell lennie akksinak, hogy cserés legyen, másnak is volt ilyen?Köszi
-
TOZ
addikt
válasz unicumnext #313187 üzenetére
Apple Care+-szal tobbszor voltam iCenterben, soha semmi gond nem volt, 1-2 nap alatt csere, ennyi. (Airpods Pro és iPhone 11 voltak az "aldozatok").
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Valahogy eltudom tűntetni a zárolási képernyőről a lejátszás vezérlők fölül a nagy képet amit albumok, vagy podcastok borítóképei meg ilyenek szoktak lenni?Csak annyit szeretnék, hogy a lejátszás vezérlők maradjanak a képernyőn, de az istenért sem találom a megoldást rá. Félek, hogy Apple jószokáshoz híven, ezt sem lehet testreszabni?!
Így nem látom a widget-eimet amit folyamatosan használok telefonba belépés nélkül is. Különösen idegesít, hogy always on kijelzőt használva is ott van, hiába kapcsoltam ki a háttérkép és az értesítések megjelenítését zárolt.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Laby
őstag
válasz Zsolt,72 #313190 üzenetére
Baaaaaaz...... egy varázsló vagy!
Azt hiszem kezdenek apró jelei megjelenni, hogy lassan be kell kopogtatnom nekem is a boomer ajtón.Ezt fixen is el lehet tüntetni, vagy állandóan koppintgatni kell majd a kijelzőt ha bármit is meg akarok nézni rajta?
-
M1995
aktív tag
válasz CharlieDrop #313183 üzenetére
A Google belefogott Blink motor iOS Chrome tesztelésbe, a Mozilla is Gecko motoros Firefox készítésbe, de egyik cég sem közölte mikor adják ki, inkább panaszkodtak az új EU törvény kevés, nem biztos megéri nekik csak EU piacra külön dolgozni. USA-ban csak most indult per az Apple ellen, az még évekig is eltarthat.
Alternatív áruházból EU-ban egy van élesben e cikk szerint.
A többi készülőben, viszont az Apple "core technology fee" miatt (az Apple nem akarja kvázi ingyen használja más cég a platformját, ezért bevezettek egy új díjat) tovább panaszkodnak erre a cégek, az EU vizsgálja a dolgot és akkor addig szerintem nem jelennek meg ezek az áruházak.#313191
Emiatt ne aggódj, fiataloknál is gyakran látni több funkcióról nem is tudnak. -
Laby
őstag
válasz burgatshow #313192 üzenetére
Nagyok vagytok, köszönöm!
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Ne haragudjatok meg,lehet rossz helyen fogom megkérdezni,de most vettem egy régi Iphone 5s-t. Ha csinálok rajta egy apple ID-t,akkor azzal csak régi telefonokon fogok tudni belépni?
Illetve PC-n is tudok csinálni?
Bocsánat,csak ez az első Iphone-om,s igazából csak melós telónak vettem,így nem vagyok jártas a témában.
Köszönöm a segítségeteket előre is.Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Doki42
őstag
válasz burgatshow #313199 üzenetére
Szia!
Safariból?Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest