Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Akarok venni a páromnak ajándékba egy használt szép 3 GS-t. Mit ajánlatok, mire figyeljek? Látom pl van ez a repedés a hátlapon, annak cseréje mennyi?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
KÖSZÖNÖM
-
Newyorker
addikt
hol érdemes 3GS-t venni? hol nem cseszik át az embert?
-
Newyorker
addikt
Érdeklődnék, hogy korábban a T-nél vásárolt Iphone 3 GS-t - mely ugye szolgáltató függő (T-mobil) - milyen árban lehet náluk függetleníteni? Mi a feltétele? Mi a menete? Mennyi idő alatt készül el? Hova kell vinni? Mit kell hozzá vinni?
-
Newyorker
addikt
Skacok, ha ituneson restore-t nyomok a telen, akkor melyik OS kerül rá? A telóhoz kiadott legújabb? Vagy ami alaba is rajt volt? Értve most pl van egy 3 gs amit 5.1.1 van és nyomok egy restorét (mert T-n keresztül függetlenítve lett) és utána melyik OS kerül vissza rá? 5.1.1, vagy a 6?
-
Newyorker
addikt
ajh, de kár, azt nem tudom JBzni még annyit mondtak a T-sek, hogy ugye be lett vive a tel, h függetlenítés, kis idő, mire applenak jelzik, majd hívnak és dugjam rá itunesra és restora. Amikor rádugom majd, akkor kell benne lenni SIM-nek?
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Van egy Iphone 4esem és ma vettem egy 3 GSt a paromnak! A kérdésem az, h tudtok olyan játékot javasolni amiben onlinében tudnánk egymás ellen játszani? Köszönöm!
-
Newyorker
addikt
Skacok ma néztem egyik ismerősömnek vmi progit telepíthetett fel, hogy pl amikor átlapozok a telen egyikről a másikra akkor ilyen effektekkel megy át, illetve pl, ha megnyomom fent a kikapcs gombot, akkor a kijelzőt is ilyen effekttel kapcsolja ki. Ez milyen progi?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Van egy JBzett iphone 4-em! Jelenleg 5.0.1 OS van rajt, megvan az összes utáni SHSH. Hogyan tudom feltenni a mobilra az 5.1.1 OS-t?
-
Newyorker
addikt
KÉRDÉS!
Adott egy JB-zett Iphone 4! Jelenleg 5.0.1 OS van rajt, megvan az összes ezutáni SHSH, így megvan az 5.1.1-es is.
Tehát:
- csináltam az itunesün szinkronizálást, biztonsági mentés!
- a kívánt verzióhoz való SHSH;
- letöltött firmware;
- a redsn0w legfrissebb verziójaA kérdésem az, he felteszem az 5.1.1-et, majd a most fent lévő progikat visszaszinkrózom és minden oks lesz?
-
Newyorker
addikt
Adott egy JB-zett Iphone 4! Jelenleg 5.0.1 OS van rajt, megvan az összes ezutáni SHSH, így megvan az 5.1.1-es is.
Tehát:
- csináltam az itunesün szinkronizálást, biztonsági mentés!
- a kívánt verzióhoz való SHSH;
- letöltött firmware;
- a redsn0w legfrissebb verziójaA kérdésem az, he felteszem az 5.1.1-et, majd a most fent lévő progikat visszaszinkrózom és minden oks lesz?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Hogy tudom beállítani, h az itunes a névjegyzéket ne az iCloud, hanem az outlookkal szinkronizálja?
-
Newyorker
addikt
KÉRDÉS!
Van egy iphone 4-esem és van most egy céges Nokia E72-esem! Átszeretném az iphonból a neveket vinni a Nokiára! Gondolom az outlookba kell szinkrózni, majd onnan vissza a Nokiára, hisz én más megoldást nem látok! Az Iphoném viszont a Icloudba szinkrózik és az itunesbe nem látom azt, hogy hogyan is lehetne ezt átállítani az Otlookra. Nos?
-
Newyorker
addikt
KÖSZÖNÖM, próbálom!
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Nezem az 5S ára az angol applestoreba kb 190ezer ftre jön ki. Mi az oka, h mindenki 250ezerért árulja? Mert gondolom ők is kintről hozzák
-
Newyorker
addikt
mikorra várható a magyar appstorba az 5S?
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
Pár hónapja láttam egy olyan progit, amellyel JB-zett készüléket lehet resetelni. (marad ugyanaz az OS, és marad JBzve is) Hol találom ezt?
-
Newyorker
addikt
Szasztok!
Van egy gyári független Iphone 5-öm, mely még apple garis. Sajnos tegnap észleltem rajta, hogy 3 pixelhiba van a kijelzőn. Van egy erősebb, ami sajna ráadásul középen van, szóval full zavaró és van még kettő, amely középen fentebb van, ezek picit halványabbak, de pixelhiba egyértelmű. A hibákat sötétebb, fekete képnél látni jobban.
A kérdésem az, hogy erre cserélik a készüléket?
-
Newyorker
addikt
És hova vittétek? Számla kell hozzá? Világgaris még!
-
Newyorker
addikt
válasz Kicsirics77 #53533 üzenetére
De most az enyém egy teljesen karcmentes külsejű, patent készülék. MOst kaphatok egy olyat melyen lesz minimális karc?!
-
Newyorker
addikt
Mivel én vidéki vagyok, így mekkora az esélye annak, hogy felmegyek, leadom és azonnal kapok másikat? Szval megtudom úszni, h ne kelljen emiatt kétszer felmennem Bp-re? Mit ellenőrizzek majd még ott átvétenél ami gáz lehet ezeken a refurbished telókón? Mert ha ez nem új, akkor lehet kapok vmi hibásat ismét
-
Newyorker
addikt
Egyébként I5 hátlapjára milyen fóliát érdemes venni? Egy részeset, vagy 3 részeset?
-
Newyorker
addikt
Ezek az ebayról rendelt adatkábelek neccesek? (I5-re) igazából nekem csak egy átalakító kellene mely 30ból 8 pinbe
illetve jó lenne egy szivargyújtós csati is :S
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest