Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
BurgBurg
tag
https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-MF5-2_4A-Lightning-to-USB-Braided-Data-Cable-3_33ft1m-With-MFI-and-Magic-Tape-Strap-p-1122878.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
ez a kábel jo a 6s plushoz?
miért van odairva hogy 8ashoz?
ezek szerint van különbség? vagy ez csak trükk hogy ezt vegyék?
-
aujjobba
addikt
Mindenfele innovacio es varazslat ide vagy oda, megiscsak a kakimoji a húzó-fícsör az X-ben úgy tűnik.
[link] -
tylerddd
veterán
válasz hemaka #173906 üzenetére
Ha jól tudom, az ujjlenyomat-olvasó megoldását is egy kisebb cég felvásárlásával kezdték, ami megcsinálta nekik az ismert formában. Ugyanilyen úton kijárhatták volna a kijelzőt is vagy egyszerűen pénzért kifejlesztetik valakivel.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Cha05
csendes tag
Elnézést, ha már volt ez a kérdés, nem találtam hasonlót visszaolvasva az előzményeket.
Tapasztalt esetleg valaki olyat a 11.1-es frissítés óta (8 Plus a teló), hogy ha számítógépen ír-olvas Messenger üzeneteket, kivétel nélkül minden kapott üzenet telefonra is kimegy?
Korábban ha gépen chateltem és egyből olvastam is az üzeneteket, a telefon nem jelezte.
Ez így most elég zavaró, hogy minden üzenetnél feleslegesen rezeg/hangot ad és felvillan a kijelző, még akkor is ha gépen azonnal elolvasom.
Kíváncsi lennék, hogy csak az én készülékemmel van valami, vagy ez most mindenkinél ilyen és majd valami frissítés megoldja.
Köszönöm a válaszokat előre is. -
MauroN
tag
Elmentem megnézni a médiába az X-et...ez a krómozott keret csak nekem keltett gagyi műanyag hatást? 🙄🤔
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok! Az X-nek milyen az uzemideje eddig? Eltelt kb. Mar egy egesznap, akik tudnanak, azok irhatnanak rola. Vagy a 7 plusomat vagy a 9.7-es ipad promat lecserelem egy ujabbra. Ha az X nem hozza legalabb a 7 plus uzemidejet, akkor az kiesik, es marad az ipad.
-
kchris78
veterán
válasz Thewent12 #173916 üzenetére
Hat erre en is tok kivancsi lennek de ehhez meg keves ido telt el es mindenki nyomogatja. A techcrunchon jobbat irtak mint az i8. A rel nagy kijelzo miatt valiszinu plus ido nem lesz, de ha nem nyomogatja az ember ugyanugy fog merulni mint a plus mert 2700 mAh-s akksi van benne. Kell meg egy kis ido.
-
Landon
őstag
Na meglett nekem is az X meg tegnap de folia hianyaban nem nagyon merem nyuzni. Eddig minden keszulekemre tudtam azonnal foliat szerezni de egyelore eleg nagy a hiany itthon. Valami XPro uveget latok mar itthon de en biztos nem teszek telefonra uveget.
Tud valaki esetleg profi helyet ahol tenyleg szepen teszik fel a foliat? Nekem 100%-ra meg nem sikerult otthon sajnos.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Armoury2003
csendes tag
Sziasztok!
iPhone 5S-ről gondolkozom a váltáson, ehhez szeretném a segítségeteket kérni. Mivel sokat böngészek, használt Plus-ra gondoltam. A 6S Plus vagy a 7 Plus éri meg jobban? Sokan eladják a 7-esüket most, hogy jön az X, de megéri az a plusz 40 ezer?
Még annyyit szeretnék kérdezni, hogy találtam 10-20 ezerrel drágában kis 7-est (nem Plus). Jobban megérheti, mint a 6S-ből a Plus?
Előre is nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz Onderon #173925 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy erzetre jobb de engem 2 dolog zavar benne:
- Felek, hogy ha 2 uveg felulet koze kerul por az szetkarcolja a kijelzot mert az uveg nem tud ugy a porszem kore simulni mint a folia.
- Ha esik a telo akkor az is vedouveg is *torhet* (meg ha ultra hyper super tempered glass, akkor is)De meggyozheto vagyok. Sosem hasznaltam uveget lehet most kene kiprobalni? Nem nehezebb feltenni? Van valami fool-proof metodus?
Szoljatok ha nagyon OFF akkor OFF-ba teszem.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Totheground
addikt
Valaki aki esetleg mar valtott orszagot.
"What to do before changing your country or region
Redownload any past purchases that you want to keep on your device. Your Purchased section no longer shows items that you purchased from the store in the previous country or region. You won't be able to update these apps or content without downloading or purchasing them again in your new country or region. "
Ez komoly vagy felreertelmezem? A mar megvett appokat is ujra meg kellene venni?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
hemaka
nagyúr
válasz Totheground #173929 üzenetére
japp
Nekem is van magyar es usa is, de a magyart kb soha nem hasznaltam, regen az usa-hoz kepest ures volt, most nem tudom mi a helyzet, de nem is erdekel, jo nekem az usa, a sok magyar szarra ugysem vagyok kivancsi.
-
buci30
addikt
X kérdés :
Kamera: Videó rögzítés 4K/60fps és a lassított felvétel 1080p/240fps
Ezeket érdemes használni vagy tényleg nem minden telefon számítógép tudja lejátszani?Plusz van egy olyan, hogy "kamera zarolasa" azaz ne legyen automatikus váltás a kamerák között videofelvétel közben.
Ezt én nem értem mikor vált automatikusan amúgy a kamerák között mert én nem tapasztaltam ilyet.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
7Heads Drago
veterán
válasz Landon #173927 üzenetére
- Felek, hogy ha 2 uveg felulet koze kerul por az szetkarcolja a kijelzot mert az uveg nem tud ugy a porszem kore simulni mint a folia.
Még könnyebb is felrakni az üveget, meg simán többször is visszaveheted ha kell a normál fóliánál ez nem megy.
- Ha esik a telo akkor az is vedouveg is *torhet* (meg ha ultra hyper super tempered glass, akkor is)
Persze törhet, de a kijelződ marad. A normál fólia nem tud annyit mint az üveg. Sokkal többet véd. Inkább arra kell figyelni, hogy minőségi legyen. Azok vékonyak és méretpontosak is.
De te tudod.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
buci30
addikt
🍎X
TrueTone a lehetőségről kinek mi a véleménye?
Nem rossz ha bevan kapcsolva de őszintén ha nincs sokkal szebbek a kijelző színek.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Thewent12
aktív tag
Tegnap utan ma is bementem istyleba megnyomkodni az X-et. Hat.. ha nem lennek kutyu manias, akkor nem vennem meg. De meg igy is gyozkodnom kell magam, hogy miert lenne erdemes a 7 plust lecserelnem 200k rafizetessel. A nagy ipadet is megneztem, na az semmi ujat nem adott a mostanihoz kepest.
-
tboldi
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #173939 üzenetére
És hány liter benzin...
Vagy még több kisfröccs, meg annál is több zsemle.[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz FhRossi #173935 üzenetére
Első teljes nap még sokat nem tudok mondani mert ma is nyomkodtam amiket amúgy nem mert többen írtak megnéznék.
De a i7-nél jobban teljesít úgy veszem észre.hemaka:
Ezen gondolkozom én is mondjuk az aksi időt nem tudom mennyire befolyásolja, plusz este nekem is NightShift van.Minek kellenek ezek a plusz 200-bol utazni lehet. Meg olvastam olyat máshol, hogy ennyiből kocsit lehet venni stb
Nem értem akinek van rá s szereti a csúcstechnologiát és az iOS-t az úgy is megveszi ha szeretné.
Én mondjuk másra sajnálok 400ezret. Minden ember másra költ más a hobbija.
Tudok olyat aki többszázat költ horgászatra én azt álmomba se tudnám elképzelni.
Van aki házimozira vagy a kocsijára vagy hogy a háza tiszta tech legyen vagy ékszerekre.
Mindenkinek más az értékrendje.
Nem értem minek kell ezen lovagolni mindenki arra költ amire szeretne vagy amire megteheti vagy nem sajnálja. Szerintem.... de mindegy is 😊✌️iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Gsx-rr
veterán
válasz Totheground #173929 üzenetére
Szerintem nem kell megvenned ujra, de ha frissiteni akarod oket akkor at kell lepni az adott regioba. Nekem is van Magyar es Eu-s id-m is.
-
DJosef
őstag
Estet Urak!
Na lemeoztam en is az X-et a Mediaba. Artol fuggetlenul a SZEMELYES velemenyem az az, hogy aki cseren gondolkodik annak iPhone 6s alatt van ertelme valtani X-re illetve ha elso iPone vasarlas. Aki korabban hasznalt BB10-et annak tenyleg lesz egy kis dejavu-je. A krom keret nekem egy kicsit csiromancis de osszesegeben tetszik az X. Jelenleg viszont nem tudnek olyan ervet mondani ami indokolna szamomra az i7 cserejet.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
vasi89
addikt
válasz tylerddd #173853 üzenetére
Mi pont most vettünk apámnak egy honor 9-et. Nyomkodtam 2 napig ha kérdése lesz tudjak segíteni mert én is régen láttam droidot nem hogy ő. De én jelenleg úgy gondolom mivel idén is eléggé bejön már a huawei mate széria, így jövőre a mate 11-el leváltom az i7-et. Aztán lehet hogy csak 2 hónapig bírom de egyenlőre azt érzem, hogy elég volt az iphoneból.
@DJosef: iphone 7el menő vagy, iphone X-el meg k.va menő. Azért ez fontos szempont
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Thewent12 #173936 üzenetére
En is ugyanebben a cipoben vagyok. Varj meg egy fel evet de legalabbis 2-3 honapot. A 380k ha afamentesen megjelenik vagy minimalis hasznalattal parhetesen 300 korulre kell mennie. Ennel sokkal kevesebbet fog csokkenni a 7+ ara tavaszig... a varjuk meg a jovo oszt az inkabb tel vagy tavasz ismet ami tobb mint 1 ev..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest